Ой, Америка, ой, Канада...

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 Травень 2009.

  1. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Та ні, стараюсь дивитись об"єктивно, те що тут останньо виписують то й нагадало той вираз. Сумно що люди мислять однобоко:girl_sad: Ясно, що тема міграці то не тільки втеча наших владоможців за кордон (до речі, і в Росію, і маю знайомих що вважають що там хороший рівень життя) А й міграція простих людей і те, що вони там натомість отримують:girl_smile:
     
    Останнє редагування: 24 Листопад 2015
  2. Iablinska

    Iablinska Well-Known Member

    Слів нема. Називається, договорились. Щурячий привіт вам з Америки :)
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. padesnig

    padesnig Well-Known Member

    Все таки в більшості повертаються заробітчани, бо це була їх мета - заробити і повернутись. Ті що поїхали заради інших причин залишаються, бо не все вимірюється розміром машини і хати у Львові.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. Bluemchen

    Bluemchen Well-Known Member

    Оксано, чесно кажучи, я як мама згідна з Mazerati. Коли не мала доці, то мені було якось байдуже, де і які продукти купляти. А зараз я дитині купляю лише у перевірених людей в селі або замовляю за кордоном. Деякі продукти могла б купляти у магазині наші, але боюсь, оскільки не завжди можна довіряти інфо на упаковці. Наприклад, мала моя має глютенову непереносимість. Хотіла купляти муку рисову та кукурудзяну укр виробників, а як виявилось вона має сліди глютену, хоча на упаковці вказано, що без глютену і є відповідне маркування.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. panikvarts

    panikvarts Well-Known Member

    +1
    Я не перестаю дивуватися дописам. Навішати ярликів, про щось сперечатися, щось комусь доводити, розповідати історії своїх знайомих (які можуть і не завжди правду говорити або чогось недоговорювати), не мати власного досвіду проживання за кордоном і при тому щось стверджувати і говорити, що інші вузько мислять. Вузько якраз часто мислять ті, хто бояться вийти зі зони свого комфорту, як на мене.
    Часто помічаю те, що хтось нарікає на "щурів" лише тому, ща сам так не може, бо бракує чи то сміливості, чи то не видно перспектив. І при цьому ще вміють прикриватися маскою патріотизму. Не втрималася, вибачте) Ага, і на кінець - то ні до кого особисто, як звикли тут писати:mocking:

    Чужу країну не пізнаєш, якщо їдиш туди на відпочинок, це не досвід міграції. Навіть року проживання мало. І досвід часто різний, залежить, чи маєш перспетивну роботу чи "чорну", чи є діти, чи нема, хворієш - не хворієш і т. ін. І патріотизм не вимірюється місцем проживання, не треба недооцінювати допомогу з-за кордону в теперішній час. Люди не вимірюються політичними кордонами.

    Ну, і приплету ще сюди продукти, теж хочу:girl_blum:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  6. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

     
    • Баян Баян x 1
  7. panikvarts

    panikvarts Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Дівчата, ви що не бачите, що Supernatural троль. Досить його годувати!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  9. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Думаю дівчата все добре бачать, і багатьох дивує тут така злоба та різного роду неадекват :girl_smile:Я ж бажаю всім успіхів в будь-яеій країні світу. Сама поки живу в Україні і мені тут комфортно. Дякувати Богу маю змогу їздити у різні цікаві для мене країни, і при бажанні перебратись є куди, але зваживши всі "за" і "проти" поки вирішили бути тут (тут маємо все своє, дитина мала, коли грунтовніше вивчала питання як з навчанням та навіть декретом і медициною буде за кордоном, то виявилось що не дуже то й краще). Що буде в майбутньому наперед ніхто не знає, та віримо все ж в краще майбутнє нашої держави, а час покаже як воно буде. А останнім дописувачкам бажаю бути трошки добрішими :girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    От я саме мала то ж саме писати :),а бачу думки сходяться. Злобні і неадакватні дівчата, тобто ми, не вартує псувати собі настрій
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Та й якщо подивитись на дописи в інших темах, то стає все ясно. Давайте не вестись на тролінг.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Ой, а це навіть цікаво - а в яких же інших темах я щось злого написала:girl_impossible: ? Капець, вже розслідування починають:girl_haha:. От не мають що до роботи, невже вам там так скучно? Дівчата, навколо стільки цікавого й корисного, розвивайте в собі позитивне мислення - то направду чудово :girl_dance:
     
    Останнє редагування: 24 Листопад 2015
  13. panikvarts

    panikvarts Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Є, звичайно, люди, котрі перевозять.
     
  15. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    Модераторське:
    Нагадую, що в темі про еміграцію говоримо виключно про підготовку до еміграції (документи, співбесіди і все, що з цим пов"язано). Для порівняння/обговорення різних аспектів життя закордоном маємо ось цю тему Ой Америка, ой Канада. Маю величезне прохання - пам"ятайте, будь ласка, про культуру спілкування на форумі і не ведіться на провокації. Надалі офтоп, з"ясування стосунків будуть тертися, а автори каратися. Шануймося!
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    А чого?
     
  17. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Чи є в заграманиці такий звір, як батьківські збори у школах?
     
  18. DesperateHousewife

    DesperateHousewife Well-Known Member

    Є. Але то зовсім протилежно тому, як проходять збори в Україні. Батьки кожної дитини мають конкретне 15 хв своє "вікно" на розмову з вчителем, тобто ти не слухаєш про інших дітей. В актовому залі сидять за столиками вчителі кожного класу і розмовляють індивідуально з батьками. І на збори в основному приходять мама з татом разом, деколи ще й разом з учнем.
     
    • Подобається Подобається x 5
  19. littlebird

    littlebird Well-Known Member

     
  20. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Звичайно є. Є для всіх батьків, коли вирішуються загальнокласні питання: екскурсіï, закупка якихось речей. А є раз в рік індивідуальні збори вчителів з батьками однієï дитини.
     
    • Подобається Подобається x 1