Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

  1. Kshusia

    Kshusia Well-Known Member

    В мене майже всю вагітність був тонус, живіт у мене просто ставав дуже твердим в певному місці в певний час.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. crissola

    crissola Well-Known Member

    Не знаю також чітко як проявляється тонус. Маю тепер кожного дня 3-4 рази , особливо ввечері такі моменти, коли твердне живіт внизу на хвилинку,наче матка дибки стає...але мені здається що це не тонус а тренувальні по Брекстону-Хіксу. Можливо помиляюсь, але заспокоюю себе тим, що нічого не болить в той момент.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. crissola

    crissola Well-Known Member

    @OxyFoxy якщо сьогодні вже нічого не турбує, то швидше за все так і є ...матака інтенсивно росте, то поколить, то пониє.В мене бували такі дні , що також турбував часто живіт на такому терміні. Головне, щоб не було інтенсивних болей і виділень. Якщо сьогодні не пройшло Оксанка звяжись з лікарем, тобі буде спокійніше.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Redvisitor

    Redvisitor Active Member

    А в когось був отит під час вагітності? Лор з поліклініки антибіотик прописала, флемоксин. Але може само пройде? Тим більше, що не болить вже ніби. Хтось в курсі, що небезпечніше - інфекція чи антибіотики ті?
     
  5. zkate

    zkate Well-Known Member

    @Redvisitor в інструкції препарату написано: Застосування в періоди вагітності та лактації. Препарат можна застосовувати в період вагітності та годуванні дитини груддю без загрози впливу на плід.

    якщо не довіряєте ЛОРу, сходіть до свого гінеколога
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. crissola

    crissola Well-Known Member

    @Redvisitor в мене був отит але не під час вагітності. Не знаю щодо антибіотика вартує чи ні, лікарю краще знати. Одне єдине, що мені окрім антибіотиків прописували біапарокс ....здається його при В можна, він місцево діє. І ще дуже допомагала календула на спирту, яку я з ваткою ставила у вухо. Але лікування йшло в комплексі. Моя думка краще пролікуватися добре, щоб наслідків не було.Якщо вагаєтесь в компетентності лікаря, можливо проконсультуйтесь з іншим....самолікуванням не займайтесь. І ще якщо у Вас вже 2 триместр в принципі антибіотик має найменший вплив на дитинку. Звичайно, що переживаєте....
     
  7. zkate

    zkate Well-Known Member

    біопарокс точно можна, двічі чула як моя лікарка з жк призначала його вагітним
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Часом і сьогодні буває. Була в Прокопчук, вона каже те, що й ти:) Ще порадила Магне В6, але я не спитала як приймати. Інтенсивних болей нема, просто прострілює.

    Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. zkate

    zkate Well-Known Member

    @OxyFoxy у мене якийсь період було, після того як схожу в туалет (по маленькому) матка тверділа, а потім плавно попускала, теж пила тоді магній В6 в порошочку
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. Krasynja

    Krasynja Щаслива мамуся!

    Мені горло першить, випила теплого молока з медом, що ще можна зробити?
     
  11. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Це якраз сприятливе середовище для мікроб, пополоскай горло календулою або хлорофіліптом.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  12. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Мід якраз подразнює горло, він не допомагає.
    Полоскати хлорофіліптом\содою з йодом і сіллю\фурациліном. Мастити гланди йодіцерином, якщо проблема в них.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  13. Polishgirl

    Polishgirl Active Member

    @Redvisitor, Я пила флемоксин, захворіла на ГРВІ, народні методи не допомогли, було чутно хрипи в бронхах, здала кров, аналізи були погані. То ж лікар виписав антибіотик. Я ще перепитала свою лікарку, то вона сказала, що якщо потрібно, то цей антибіотик вони і призначають вагітним. це був термін 26-27 тижнів. принаймні допоміг одужати, бо я вже не могла терпіти того кашлю, від якого живіт напружувався, і нежить мучила....
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. zkate

    zkate Well-Known Member

    якщо з медом то ще пів чайної ложки масла додавайте, воно обволакує горло, пом"якшує, і звичайно багато чайочків з вітамін С, шипшина, калина, обліпиха, малина і смородина (я робила з варенька, але не гарячі!!! теплі, щоб одразу пити)
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    Мені здається, що йод, сіль теж буде подразнювати...
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Valyushonka

    Valyushonka Well-Known Member

    В інструкціі до флемоксину:
    Мені лікарка коли виписувала сказала щоб інструкцію не читала, не лякалась. А сама потім до генетика скерувала "тому що антибіотик приймала"
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. Redvisitor

    Redvisitor Active Member

    Сходила ще до іншого лікаря. Сказав, що антибіотика не треба, запалення не значне і вже йде на спад. І почуваюся краще, вухо не болить, лишилася незначна закладеність. Ну лору з поліклініки я не дивуюся, вони б все антибіотиками лікували, при чому без аналізів :sad:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Не знаю в яку тему писати, спробую сюди. В мене якесь постійне відчуття, що в животі щось рухається :girl_blush2:І то з одного боку, переважно як лягаю, і то вже не перший тиждень так (і навіть не місяць). Зробила пару тестів - ніц. Місячні наразі не приходили вже рік після пологів. Чоловіка певно замучила своїм "ну шо ж в мене там рухається". На додачу мене нудить буває і цілий день, потім попускає, потім знов періодами. Вже думаю здавати кров на аналіз - він шось покаже? Чи то я собі навидумавала (але шо тоді в мене там відбувається)? Поговоріть зі мною хтось :girl_blush2:А те шо я в сні народжую і то так реально і кайфово - то я вже звикла навіть :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. катенок

    катенок Well-Known Member

    Якщо рухається - то на узі точно буде видно. Сходіть. Принаймні час від часу всім жінкам треба робити узд жіночих органів, тому - точно не зашкодить.
     
  20. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    @Marigold, я б теж почала з узд. Зробити внутрышнi органи +гiнекологiю. Можна ще до гастоентеролога... але почати з узд було б логiчно :) Може якраз сюрпризик? Може тести хибнi через ГВ... Цiкаво так ;)