Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

  1. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    І в нас така була, не дуже сподобалася. Після 2 років було цікавіше опускати і піднімати спинку і підніжку, класти спати в люльці, накривати від сонця і дощу. Зараз дворічний син возить візочки сестри, то теж вибирає той, що з аксесуарами і з регульованою ручкою
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. lyanysya

    lyanysya Well-Known Member

    Ми купили бейбі анабель, може пошукайте десь ті коляски в реалі, знаю що смубі-кухні є в будинку іграшок, може там і коляски є)
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Я навіть не знаю, чи такою буде бавитись))) не хочеться платити гроші, щоб стояло.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    В моєї візок Graco.
    [​IMG]
    Там база відчіпляється, можна носити як переноску (є ручки), також можна поставити її під різним кутом. Можна горизонтально і тоді вона перетворюється на люльку. [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 6
  5. silvia

    silvia Well-Known Member

    розкажіть мені про конструктор JDLT -як якість?
     
  6. katkas

    katkas Well-Known Member

    Бачила у знайомих такий для менших діток, типу Дупло у лего, то не сподобалось. Навіть між собою не підходили деталі. Для старших не бачила. Якщо шукаєте типу дупло, то якісний аналог фірми unica, то гарні відгуки про нього на кідстафі. А гарних аналогів лего конструкторів для старших я ще не знайшла.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Вживу не бачила, але читала відгуки що то реально один з найгірших аналогів Лего - тонка пластмаса і зроблено дуже неакуратно.
     
  8. littlebird

    littlebird Well-Known Member

    О він мені так сподобався, там такі цікаві набори. Але він мало де є в наявності. І для хлопчиків менший вибір. Але сподіваюсь ще колись малому куплю.
     
  9. silvia

    silvia Well-Known Member

    ми ще менші, конструктори нам зовсім не цікаві. Хочу спробувати тематичне, те, що його зацікавить точно- поліція. От знайшла такий [​IMG][​IMG]. Всі інші набори тематичні вже для старших від 6 років типу Лего Сіті.
    --- дописи об"єднано, 26 Листопад 2015 ---
    подивыться ще Плеймобіль- крутезні набори з крутезною ціною)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. littlebird

    littlebird Well-Known Member

    На Кідстафі точно бачила констуктор unica на тему поліції. Ціна була в районі 600 грн. Він також для менших.
    --- дописи об"єднано, 26 Листопад 2015 ---
    Дякую, подивлюсь. Мого малого конструктори також не дуже цікавлять. Тому також шукала на таку тематику, що йому б сподобалась. Замовила б/у банбао пожежну станцію. Подивлюсь як буде бавитись, тоді вже можна і щось краще. Але ціни дійсно космос(((
     
  11. silvia

    silvia Well-Known Member

    є фото? теж цікавить пожежна або поліція...
     
  12. littlebird

    littlebird Well-Known Member

    Взяла такий Конструктор пожарная станция BANBAO 9632, цена 243.00 грн., фото, заказать в Одессе - ETOV (ID#1348707).
    Але там є і інші на тему пожежників і поліції.
    По якості нічого не скажу, бо ще не отримала.
     
  13. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    @Naama, я дочці на 3 роки купувала Melogo 9662. Вона для більших діток, але там ручка регулюється і навіть син її катає з року, вчився ходити з нею. Міцний, добротний візок. Є люлька і прогулянка в комплекті, можна міняти по бажанню.
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. katkas

    katkas Well-Known Member

    От такий я й бачила, то не раджу, так ціна набагато менша ніж в дупло, але якість теж відповідно до ціни не відповідає. От фігурки в руках купи не тримаються. Ми почали малому купувати з 4 р конструктори і лиш через два роки лиш еупили лего. Різниця є і то відчутна. Краще б не 20 штук тих аналогів, а 2-3 Лего. Але то бкло тодв. Ціни на лего дуже кусючі тепер, але якщо малій шукати дупло, то на уніку звернула увагу. Ну або подивіться лего juniors, від 4 років. Теж є тематика поліцейських.
     
  15. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    І моя похресниця замовила Миколайку візочок для ляльки. Мені теж той Smoby сподобався, але бачила його лиш в інтернеті. На яву бачила тростинки, не сподобались, ні виглядом, ні якістю. А де є великий вибір, щоб подивитись?
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    У нас є тематичні конструктори від JDLT (якраз поліцейська станція є) і від Jixin (пожежна станція отака Конструктор - Пожарная станция (Jixin 9188C) і ще потяг томас). в принципі і та, і інша фірма непогана (є деколи нюанси, що деякі детальки тугіше йдуть, але то не страшно). але трішки більше плюсів я би поставила Jixin, там гарніше нанесена фарба, пластмаса міцніша. Наприклад, ота пожежна станція для нас люкс!
     
  17. silvia

    silvia Well-Known Member

    правда ж дитина в 3,5 не буде складати конструктор, що розрахований для дітей від 6 років з маленькими дрібними детальками ( біля 300 дет). У нас суперечка з мужем, бо знайшов KAZI і йому сподобався, я й впевнена, що треба щось більш простіше і то ще рано (тим більше виробник вказав вік від 6 р) [​IMG][​IMG]
     
  18. mipa

    mipa Well-Known Member

    Мій малий також замовив конструктор. Хочу купити Lego, але щоб було просто багато базових кубиків, з яких вже можна щось фантазувати. Чи таке десь продається, бо я бачила тільки тематичні набори.
     
  19. silvia

    silvia Well-Known Member

    э таке - базові кубики Basic Bricks
     
  20. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Дуже залежить від дитини) Ми маємо Лего і аналоги , все завжди розбирається і в одну кучу, тоді вже збирає, що нафантазує. В такому віці, як Ваш ми не купували на таку кількість деталей, а тепер йому цікаво якісь окремі персонажі, машини і т.п. Якщо , то буде перший конструктор такого плану- раджу взяти, щось простеньке і відповідно до віку бажано.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1