Зачіска для нареченої

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

  1. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    але я та гулька лишиласяя гулькою до кінця? бо в мене все преетворюється в ореол завитушок, шлейфиків, маленьких волосинок-антенок, хвильок в різну сторону, тому мені апріорі треба було робити щось таке саме ще з початку, щоб потім не було дуже гірше.
     
  2. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

     
  3. atena

    atena Active Member

    Мені мабуть повезло з перукарем, бо зачіска трималась красиво весь весільний день.
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Мабуть. Бо я робила в різний час в різних перукарів кілька зачісок. Трималася сама перша- з випускного. Тоді просто волосся сильно стягнули резинкою такою нормальною колишньою гумовою, зробили з того хвоста якусь квітку ( тоді модно було), " повтикали" енну кількість гранадлів та невидимок і залили лаком ( баночка лаку була моя і вся пішла). Ото трималося. Будь - що інше не тримається. Чи то перекарі, чи то зачіски, чи волосся. Щось заплетене без тугого початкового стягування в хвостик не тримається, укладки - хвильки- локони ітд дуже швидко стають ніби залишки зачіски з минулих вихідних.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Це була моя зачіска на розписку. Прибігла до своєї перукарки, та мене за пів години заплела і усе. Вона єдина знає як воно в мене лягає і що мені пасуватиме!
    _01X6139.JPG
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  6. pullitko

    pullitko New Member

    дуже подобається варіант з віночком з живих квітів.Передивилась багато варіантів і таки гарно коли під нього розпущене волосся.
    А воно в мене довге. тому на весіллі думаю що буде незручно, тим більше що бачила як локони довгого волосся під кінець розпускаються як ...виглядає жахливо( (хоча залежить і від перукаря) Тому от думаю може ось цю ідею використати на дозйомку в інший день? А в день весілля підібране волосся? Поділіться хто стикався з подібною дилемою)
     
  7. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    У мене весільна зачіска теж була з вплетенням живих квітів (невеликі маргаритки здається), то гарно було. Потім правда витягали мільйон шпильок і розплітали ввечері ту красу :girl_smile:
     
    Останнє редагування: 17 Січень 2016
  8. mrijluva

    mrijluva New Member

    Так як в мене в різні дні все відбувалось:спочаткуі був розпис в загсі(то я сама собі зробила зачіску-і вийшло непогано), а через декілька днів на весілля то мені зачіску робила перукарка,чиїми послугами я завжди користуюсь.Я не ризикнула звертатись до іншої перукарки,бо майстер має знати ваше волосся, як його закріпити,чи воно м"яке чи жорстке.Я,наприклад, мила голову 2 дні перед весіллям, бо коли я зразу помию волосся то його важко вкласти і воно розпадається.В мене довге волосся і на нього треба було міцно прикріпити фату і діадему. В такій справі я б радила звертатись до старших за віком перукарів, бо вони добре начесують волосся для об"єму і не жаліють лаку.Вони не роблять пробних зачісок, а просто проконсультують і прислухаються твоїх побажань.Можливо я помиляюсь, бо одного разу потрапила до молодої досить досвідченої перукарки, яка зробила зачіску, яка ззаду виглядала гарно але її не цікавило що вона не пасувала мені до обличчя.
     
  9. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    А під кінець весілля все було добре? Нічого не розлетілося?
    Бо я щось теж подумую над гулькою. Не буде мішати літом, вигляд пристойний буде до кінця свята я сподіваюся


    Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk
     
  10. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Ні, нічого не розлетілося, навіть вдома ввечері ще нормально виглядала, то навіть при тому що фату мені чоловік знімав (вона рогачами кріпилася), а потім хустку ще в"язали. Але в мене досить довге волосся було - нижче лопаток і вранці мила пивом (щоб можна було трохи начесати і трималося добре купи, бо воно в мене тонке і неслухняне).
    Ну та і чого б мало розлетітися - там ціла жменя рогачів і невидимок була :girl_crazy:Може якби то я сама робила, то і розлетілось би, а то ж перукарка досвідченою рукою :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Consuelo

    Consuelo Well-Known Member

    А я хочу щось дівоче. Точно розпущене, не зв'язане, але маю гарну спинку в сукні, то як варіант думала про зачіску на бік. Але щось ніц не знаходжу і сумніваюсь, що вийде. Бо колись мала густе волосся, але два роки тому втратила багато через стрес :girl_sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Lesya Vihot

    Lesya Vihot Well-Known Member

    звісно що кожному своє і вподобання у всіх різні
    але мені так подобається коли власне немає ніякої зачіски ( яка тільки додає віку) , а просто гарне розпущене волосся , легка укладка , не більше , жива квітка в волоссі і все , це виглядає дуже мило і природньо і навіть більш стильніше, ніж складна конструкція на голові
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    І мені так подобається. На весілля так і зробила. Переживала, як квітка буде триматися на розпущеному волоссі, але як виявилося, це зовсім не проблема для перукаря.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Lesya Vihot

    Lesya Vihot Well-Known Member

    так, для хорошого перукаря це не проблема :)
     
  15. pullitko

    pullitko New Member

    можете кинути фото зачіски?
    --- дописи об"єднано, 18 Березень 2016 ---
    Дівчата порадьте перукаря та візажиста у Львові у ПП але щоб 2 в одному.
     
  16. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Я на своє весілля мала зібране волосся і квітка жива,така як була у букеті.Але якби то було тепер весілля,то б ніякої такої фризури б не робила))хіба гарну косу плетену (але то треба мати гарне довге густе волосся)або просто розпущене,злегка підкручене великими локонами.
     
  17. model

    model New Member

    А я стараюсь не згадувати про свою весільну зачіску, бо мені її так зіпсували, що навіть уявити не могла, і це при тому, що я робила аж три пробних, і все було чудово. А в найважливіший для мене день, перукар сильно спішила в відпустку і зробила що попало. Прийшлось дуже швидко приймати рішення, я поїхала в інший салон і просила, щоб мені уступили місце (бо в суботу все розписано), щоб переробити це все. А скільки виплакала сліз.:girl_cray: Потім почались дуже ретельні пошуки перукаря, і незважаючи на те, що вже ніби і довіряю теперішньому перукарю, завжди чітко пояснюю, що я хочу, і як собі це уявляю, щоб не було розчарувань. Вже звикла приходити на зачіску підготовленою, знаходжу фото зачіски, яка подобається, на словах не пояснюю, бо результат може бути неочікуваним. Останнім часом ідеї черпаю тут ***. Тепер менше розчарувань. Хоча чоловік підмітив, що сама я собі роблю гарніші укладки ніж в перукарнях. Думаю, може варто прислухатись і потренуватись:girl_in_dreams:. Тим більше, що інструкцій зараз безліч.
     
    Останнє редагування модератором: 30 Вересень 2018
    Reason for edit: несанкціонована реклама