Привчаємо до горщика: досвід, питання, поради...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Ольга, 4 Травень 2007.

  1. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Перші спроби не раніше цього віку ,"знайомство" перше не раніше. А проситися свідомо 22 -30
     
  2. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member


    Я свого садина над умивальник (правда більше через здуття, щоб випукався). І після року він чітко розумів, що таке робиться. Я періодично горшок витягала, але він не хотів сідати. І десь в півтори сам почав показуватися і проситися.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

     
    Останнє редагування: 28 Листопад 2015
  4. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Я вважаю, що ще маленька саму відпускати.
    Можна протерти бумажкою і купити накладки на унітаз одноразові.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Amilada

    Amilada Well-Known Member

    Скорше ставила малого у ванну, казала пісяй, маже весь час вдавалось. Тепер гвалт і протест, викручується й тікає. Зото ходить похаті і росказує піші-піші, коли люрить в памперс. В горщику прагне помитись, тобто воду в нього цідить. Коли то, як привчати пісяти в горщик, розгубилась.
     
  6. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    ми вже другий день чемно пісяємо на горщик, за два дні тільки раз мама не зловила пісі:girl_claping:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А я вже приблизноі знаю коли малий буде пісяти чи какати, але посадити на горщик чомусь не виходить, робить великі очі імнамагається встати, нічого не відволікає. І чого то так. Горщика не боіться вде купу часу ним бавиться, а от сісти ніяк.
     
  8. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    і я так. знаю приблизний інтервал між пісянням і так ловлю)))
     
  9. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    А де знайти про цей метод? І в чому суть? Бо я щось тільки про відмову від куріння знаходжу цей метод.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  10. Jane

    Jane вєчно в бєгах...

    А ми так з горщиком не здружились... В результаті пісяти почали ходити на унітаз (майже без проколів), при тому якщо вдіти памперс або багаторазовий підгузок, то добігти то туалету не встигаємо, хоч і проситься, а якщо в трусиках, то тримає файно. Буквально декілька днів тому так само почав проситися дослівно "какаць" на унітаз, до горщика так і не підходить. При тому, що доводиться тримати на унітазі руками, бо дитяче сидіння до унітазу нам теж не подобається... Коротше, балуваний хлоп росте :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Ну але в мене нівяку на горщик не хоче. Нам за кілька днів рік буде. І як його вчити? Може ще рано? Думаю, як літо буде, то буде просто в трусиках, буде мокро, буде ходити, а зараз так не можу робити, бо холоднувпто в хаті, а підкручувати опалення не хочу, бо то нездорово коли спека.
     
  12. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Статей дуже багато. Суть в тому, щоб зняти памперс одного дня і більше не вдягати взагалі. Викреслити цю опцію. Ось непогана стаття (їх багато) How To Potty Train Your Kid (Boot Camp Style) | Alpha Mom
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    То зробіть паузу.
    А не пробували по-дорослому на стоячи? Мій старший в такому віці так любив пісяти)))
     
  14. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Ні, не пробувала. Ну так доб спеціально. Коли саджу, а він встає, то пробую його стояче затримати біля горшка, але де там.
    Може йому той горшок завеликий, і йому незручно, може який менший пошукати? Чи то всеодно?
     
  15. Kshusia

    Kshusia Well-Known Member

    нам також рік і планую на літо його вчити, в нас також прохладно вдома, а влітку жара, то буде голенький бігати, та й мені здається що так легше буде і мені і йому навчитись.
    На рахунок горщика, то ми перше купили такий кріселком і малий в нього не влазить, тобто попка сідає, а все решта не влазить, пісяє 'на двір'. Тепер купила звичайний з великою диркою, то все ок.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  16. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Я робила так само, ловила 90% всіх попісів, проколи були на вулиці, але не факт, що почне швидше проситись на горшок. В нас зараз повна відмова від горшка, тільки бачить його, крик на всю хату, інколи вдається забавити, то сидить і може навіть попісяти, а інколи встане і попісяє на килим. Стараюсь в ненастрій не садити, щоб не плакала на горшку. Тепер десь 10% попісів ловлю, какати саджу вже в процесі переважно, бо то в неї нерегулярно і досить часто. Але я не здаюсь, далі саджу, може для когось то ще зарано, але мені так лінь багаторазові прати, тим більше пісі тепер пахнуть, а від одноразових подразнення
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    я на таке ніяк не можу наважитись. ну я не можу, а як попісяє чи покакає на диван чи на ліжко? як ви (не ви конкретно) потім то чистите?
    моя мала горшка не признає. ховається коли хоче покакати. хоча я її не заставляла. вже напевно 2 міс. зовсім горшок забрала, бо істерила. то вже не ховається. какакє де застане)
    останнім часом почала ручкою показувати на памперс, типу щось там зробила. спробувала знов ввести горщик. після денного сну (була в трусиках) питала кілька разів чи хоче пісяти, казала що не хоче. пізніше посадила на горщик - ніц не зробила. тільки вділа памперс - одразу попісяла.
    і ще мала зараз дуже не хоче вдягати памперс і було б супер то використати в корисних цілях
    --- дописи об"єднано, 13 Грудень 2015 ---
    дівчата, може хтось може перекласти ту статтю?
     
  18. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Ну про відміну підгузника, то по різному буває.
    Малюк ще й досі може попісятись вночі, або на денний сон(якщо спить звичайно). І так в нас і збереглось, що нічні попісяння набааагато рідші, ніж попісяння денного сну. Без підгузника вже навіть не пригадаю скільки часу. Горщика не боявся, какав лише на горщик десь з 7-8міс, а от нічні пісяння, то наше наказаніє. Тепер встаю серед ночі і ношу його на унітаз, бо прати постіль то таки важче.
    Сподіваюсь, що в першому класі, він вже не буде робити калюж в ліжку.
    Тому в кожної дитини то по різному буває
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    Я теж чекаю літа...:girl_in_dreams: Пісяти в гощик не хоче ніяк, саджу, то зразу встає, за хвилину пісяє збоку. В нас горщик такий кріселком, середина виймається, то бачу, що його нервує той виступ спереду, бо коли саджу, встає майже зразу, але коли витяне середину, то може сісти і якийсь час там посидіти просто над диркою. Одного разу приніс мені горшок і так ніби тиснувся е-е-е, то я його посадила, в памперсі то покакав, а як саджу голого, то не хоче навіть трошки посидіти, чи йому неприємно, холодно чи що?.. І сидить тільки над диркою. От думаю, чи то якийсь інший горщик купувати, чи ще дати собі з тим спокій?...:girl_in_dreams:
     
  20. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    я не вірю в той спосіб) ну от я малому зняла памперс, розпрекрасно обпісює і обкакує все ,ми вже ходимо в гості, і я там лякаю дітей))) бо коли вони сідають на горщик то я малому розказую/описую що ляля робить і для чого) діти з того горщика вже боязко на мене поглядають
    я бачу що розуміє, просто відмовляється від такої процедури
    в родині хлопчик лиш в 2,5 почав проситися, хоч тоді памперсів взагалі не було
     
    • Подобається Подобається x 3