Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

  1. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    ***************************************************************************
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

    Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!


    *************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.
     
    Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    І як вам кухня? Що порадите з меню?


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  3. pulpa

    pulpa Well-Known Member

    Кухня смачна, сподобались хачапурі на мангалі і плато(кілька видів мяса на мангалі)
     
  4. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    якраз була у такий момент в Челентано на пл. ринок))) це була нд або сб, людей море... майже всы столики зайняті... і тут дівчина одна каже на весь зал, що таракан лазить по стіні.. він теж розвів руками і сміявся... всі сиділи, так як і сиділи то дото, тільки компанія дівчат і ще одна компанія людей встали і вийшли. Я, наприклад, знаю, що таракани є у більшості закладів Львова, якщо Фреймут знаходила ії у Франції у ресторан, то що можна говорити....
    на рахунок цієі піцеріі, то жах просто! більше туди не піду.. піца надзвичайно зіпсувалася, а паста, яка ж вона у них несмачна стала! тоді мені подали іі холодну, яка прилипла до того паперу просто.. не смакувало зовсім, знову ж таки, на таке розвели руками... можливо треба йти у будній день, або ж взагалі оминати їх ....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Які там ціни? В середньому на двох який чек,так щоб з основною стравою, десертом і вином?

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  6. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    І ми вчора були. Хто не хоче равликів - туди може не йти :) Майже все з равликами. Вино ожинове дійсно смачне. А равлики - на любителя. Ніби все нормально, але більше не піду.
    --- дописи об"єднано, 13 Листопад 2015 ---
    Ціни ніби невисокі, але порції малюсінькі. Цезар з жабячими лапками біля 120 грн.
     
  8. enigma

    enigma Well-Known Member

    Я вище писала, що ми замовляли з цінами. Других страв там вибір невеликий (памятаю кролик є - з равликами звісно), до 100 грн. Є борщ до речі з вушками з равликами :girl_haha: Салати - найдорожчий Цезар за 120 грн, решта до 100 грн. Десерти - в районі 60 грн. Винна карта досить велика - на будь-який смак. Наш чек був приблизно 550 грн (равлики, 2 салати, 2 десерти, 2 чаї, 100 гр вина)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Були в "Атлясі", що на площі Ринок. Не сподобалось, не смачно. Брали качку з карамелізованими яблуками - качка пісна ніяка, яблука явно не карамелізовані. Якась така домашня страва моєї бабці. Ще брали щось там з м'ясом у горщику. Теж ніяке. Сподобався лише салат з овочами гриль та медовуха))). Більше туди точно не піду.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  10. Stroga

    Stroga Well-Known Member

    я там завжди беру телячий стейк+ цезар з лосося -дуже смачно!! + печінка з яблуками тає в роті.......
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Lesya Vihot

    Lesya Vihot Well-Known Member

    Як тільки Атляс відкрився, мені там дуже подобалось , особливо столики біля вікна , але кухня на жаль там не дуже
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Печінка в той день в них теж була не дуже, чула коментар з сусіднього столу. Було багато людей, запара. Але все рівно не смачно(((. Я не дуже вибаглива, і медовуха файна, але не сподобалось.
     
  13. Bananchyk

    Bananchyk New Member

    Була в la famiglia на Сихові. Зайшли попереднього разу десь 2 тижні тому і офіціантка сказала, що не має вільних місць. Вирішили взяти піцу з собою і за цей час побачили, що декілька людей, які прийшли вже після нас, отримали столики. На питання "як так???" дівчина відповіла, що ці вільні столики знаходяться не на її стороні, тому вона за них не відповідає. Трохи були в шоці від такого. Чому тоді відразу не сказати, що вона не в курсі і запропонувати запитати ще в когось з працівників?
    Через певний час вирішили знову туди зайти, попередньо зарезервувавши столик. Номер телефону на їхній візитці не працював - таке враження, що просто був відключений - дзвінки зривалися або абонент був недоступний. Прийшли до них. Офіціанти взагалі не звернули увагу, ніхто не запропонував вільний столик. Декілька хвилин стояли біля барноі стійки, але жоден офіціант не запропонував допомогу. Замовили піцу з собою. Намагалися дізнатися в офіціанта скільки часу чекати. Той сказав: "а я звідки знаю?" і відправив нас до людини, яка ту піцу робить, щоб ми самі про все дізналися. Поки чекали на замовлення мали змогу поспостерігати за роботою офіціантів. Звільнився столик і через якийсь час за нього сіла якась сім'я. Посуд від попередніх відвідувачів все ще був не прибраний зі столу. Пройшов ще якийсь час, поки вони забрали брудний посуд і поставили його збоку на поличку біля столиків, а не віднесли на кухню. Не можу сказати, що було аж так багато клієнтів і велика завантаженість, офіціанти ходили туди-сюди, але користь від них нульова. Першого разу я подумала, що таке ставлення до клієнтів - це випадковість, а другого разу бачу, що для них це нормальна ситуація. Вперше захотілося взяти книгу скарг і написати все, що я думаю про якість обслуговування. Не знаю, хто є власником цього закладу, але порадила б йому звернути увагу на роботу свого персоналу, поки своєю бездіяльністю і байдужістю він не відлякав усіх клієнтів
     
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  14. Latane

    Latane Well-Known Member

    А чому ж тоді не написали???

    Ми декілька разів там були, в будні і вихідні, переважно в обід. Нормально нас обслуговували. Піца смачна і швидко готувалася. У вихідні людей багато, але на якості обслуговування це не позначилось.
     
    Останнє редагування: 18 Листопад 2015
  15. Bananchyk

    Bananchyk New Member

    Не написала в книгу, бо я не з тих істеричних осіб, які відразу хапаються за книжку скарг і пропозицій. Те, що ми там їли теж було смачне, але ставлення офіціантів до гостей треба міняти. Паралельно погуглила в Інтернеті відгуки про цей заклад і бачу, що не тільки у мене склалося таке враження.
    Свій відгук тут залишила, щоб той, хто завітає туди поісти був готовий до таких ситуацій:)
     
    • Тупо! Тупо! x 1
  16. Siania

    Siania Love Life

    Так це не істерика. Власники ж мають якось дізнатись про погане обслуговування персоналу. От люди будуть читати, не ходитимуть, а ситуація там не зміниться...а так може б офіціанти трошки спустились на землю...
    Я там обслуговування хамського не помічала, хоч бувала частенько літом. Але от що мене там злить - завжди треба просити серветки, ще жодного разу з власної ініціативи не принесли.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
  17. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  18. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Може хтось порадити заклад для хрестин. Хочу щоб там була кімнатка\місце щоб переодягнути\погодувати дитинку. Бажано близькі до центру райони або франківський район. І відразу якщо є інформація про те, що то зараз коштує, буду вдячна.
     
  19. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Заходили ми в Манускрипт на Руській - то якийсь жах. Така гарна назва, а всередині саме розчарування. Від дизайну до кухні, чути цвіль. Їжу навіть не доїли. Хоч там досить дешево, але вже краще доплатити і отримати задоволення.
     
  20. Raven

    Raven Мама малятка

    Робили хрестинив Львів'янці на Городоцькій. Там є кімната з диваном і столиком для перевдягання і погодувати можна в спокої
     
    • Подобається Подобається x 2
  21. Rona

    Rona Мама-йожик

    @Raven оплачували вартість з людини? Як кухня?