Іграшки? Іграшки! -2 (продовження)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Irus'ka, 23 Вересень 2008.

  1. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    Моїй подарували тематичний лего френдс 5+чи 6+ з купою дрібних деталей, то для дитини ще нереально його складати, моторика у 3х річних ще не настільки розвинута, щоб скріплювати деякі елементи, хоч бавиться охоче, коли хтось складе))
    --- дописи об"єднано, 26 Листопад 2015 ---
    Ще запитаю поради, мала просить у Миколая ляльковий будиночок і я щось не знаю в яку сторону дивитися. Ще раніше мені дуже подобався від плеймобіл, але тепер щось сумніваюся чи варто купувати такий дорогий. Та й шкода витрачених грошей, як не буде бавитися. Якими будиночками бавляться ваші дівчата 3+ і на що варто звернути увагу, щоб побільше елементів для рольових ігр.
     
  2. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

  3. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    До речі, в нас будиночка нема, але недавно спркусилась, купила донечці меблі ікеївські. Ну такі вони вже класні! Там є різні кімнати. Ми вибрали спальню. [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 2
  4. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Моя старша такого ж віку, то в садочку складає лего для дорослих діток.
     
  5. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    1- Похресниця чоловіка в 4 р. захопилась Лего Френдс - складає і гарно ним бавиться.
    2- моя доня має ляльковий будинок. Як на мене , він класний. Але їй в 2,7 р ще не цікавий - пупси там валяються. Чекаю, коли доросте...
    image.jpg
    Має двері широкі, вікна, півдаху відкривається - там другий поверх. Матеріал типу ДЧП чи тирсоплити....
     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  6. katkas

    katkas Well-Known Member

    Так ще рано. Малому подарували конструктор в 4 роки, спочатку якийсь дуже дешевий аналог там писало з 6 років, відповідно складали ми, тобто чоловік, але малому теж хтілося, але через якість тих делай і через те що дійсно все туго співпадало, і деталей забагато, осрбливо дуже дпвбних,то було все плачевно, він весь час розлітався, і то були машини перегонові, потім подарували гелікоптер теж з тих, що подешевше, навіть не памятаю які то, просто ієроглвфм. То взагалі була катастрофа, там ще й деталей не вистачало. От і Ви нагадали є kazi, то чоловік купив такий тоді, космонавта, і зореліт, маленький, от він досі цілий, тільки космонавт. То гарний аналог той kazi. Тому дійсно на 3,5 беріть щось простіше і на менше деталей.
     
  7. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Як хто, але швидше всього буде дивитися, як тато складає:), а потім бавитись готовими машинками.
     
  8. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Ніяк. Маємо лікарню, схована, бо то не гра, а мука з нею: стіни-стовпи-дах постійно ламаються, деталі неприємні такі на дотик, гострі, тонкі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Jabka

    Jabka Active Member

    В нас є типу Lego Friends , потрібно скласти будинок, але це зробити не реально, бо він розпадається( Фігурки, які входять в набір, пофарбовані не якісно.
     
  10. Jabka

    Jabka Active Member

    А щось таке [​IMG]
    Хотіла своїй донечці такий купити, але інтерес до конструкторів у неї тимчасово пропав(
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. mipa

    mipa Well-Known Member

    О, щось таке. Це навіть краще. Дякую за ідею.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member

    Ще раз переконуюсь, що всі діти різні, моя в такому віці таким би бавилась з задоволенням. А коли їй було років 5, Миколай приніс саморобний будинок - фактично цілу етажерку на три поверхи з дахом. Ми з чоловіком самі зробили креслення, потім вибрали в магазині ДСП і там на місці нам все гарненько порізали і обклеїли канти, залишилося тільки вдома скласти. Вийшло дуже недорого.
    Щось такого плану, як на картинці, хіба що стінки грубші і вікон-дверей нема, бо з ДСП особливо ювелірно не попрацюєш. Ну і розфарбувати чоловік мені не дав, хоч я і рвалася. :) Просто світле дерево.
     

    Вкладення:

    • Подобається Подобається x 4
  13. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    [​IMG]
    В фейсбук таке на замовлення роблять
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. silvia

    silvia Well-Known Member

    у вадер бачила будиночок.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Нам Миколай в вашому віці приніс Keenway My Dream Home. То є найпростіший будиночок цієї фірми, але іграшка на всі 100% себе виправдала. Моя молодша в рік почала ним бавитися разом зі старшою. Там є мама, тато, двоє дітей (в нас Ромчик і Маруся :)), собачка, меблі. Є дзвінок і кілька мелодій (зовсім не голосні і не надокучливі). Класно, що він розкладається і складається.

    [​IMG]

    Я взагалі фанат Keenway, бо всі їхні іграшки в нас ходові і ще жодна не зламалася. Маємо майже всю серію їх побутової техніки, тематичні набори і навіть машинки.

    Щодо Лего, то теж в фаворі у моїх 2- і 4-річної дитини. Старша нормально з інструкцією складає серію Френдс, але поки що ті, що йдуть з 5-6 років. Молодша бавиться Дупло (в нас 5 набрів вкупі, то фантазує такі замки, о-го-го)), але і посидіти біля старшої і поскладати Френдс теж любить на свій манер.

    Тепер я про свої Миколайки. Думаю малим над кухнею Смобі. Маємо нашу вітчизняну кухоньку, то в неї все повідлітало на другий тиждень користування, пластик тонкий. Тому хочеться чогось якісного і довговічного, але при тому простого і компактного. Задивляюся на цю

    [​IMG]
    Може хтось має/бачив і напише відгуки.
     
    • Подобається Подобається x 4
  16. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    в нас є кухня смобі( ми фанати цієї тм) , правда інший варіант. вже другий рік юзаєм-нічого не тріснуло\відвалилось.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Sofijusia

    Sofijusia Well-Known Member

    Дівчатка, порадьте, просить мій малий ( майже 6 років) робота з пультом управління, де таке шукати?
     
  18. superdetka

    superdetka Well-Known Member

    Купляли похреснику на д.н (6р.) такого плану robot 28083 foto 2_enl (1).jpg Рука з пістолетом опускаєтся і піднімаєтся. Танцює. Ходить. Говорить, стріляє, запускає диски. Купляли на Південному
     
  19. Sofijusia

    Sofijusia Well-Known Member

    @superdetka, якщо можна, суму в яку він Вам обійшовся?
     
  20. Tempernice

    Tempernice Well-Known Member

    @Haidee , у моєї точно така кухня, як на вашому фото, тільки з оранжевими вставками, дарували малій на 3 роки, тобто кухні вже майже 4 місяці. Загалом мені подобається, досить якісно зроблена, нічого не тріснуло і не поломалось. Все виглядає міцним, якщо падає то нічого не відвалюється, складається легко і безпечно. Там єдиний момент такий важливий- перед даруванням бажано би було скласти і понаклеювати ті всі наклейки- на дверцята, на кавоварку, холодильник, плиту, і весь декор, бо з дитиною то дуже важко рівно зробити, а переклеїти потім вже не вдасться:))) З мінусів - хотілося б поличок в холодильнику, він високий, але мало місця, мала завжди хоче запхати туди якнайбільше і воно все вивалюється, ну і нам замала духовка, торт іграшковий не влазить:)) А так іграшка достойна, мені подобається, що нема звукових ефектів, бо вони зазвичай жахливі ну і оптимальна по висоті і довжині для дитячої кухні.
     
    • Подобається Подобається x 1