Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Як я чекала цього ранку у понеділок :)
    люблю, коли спланую щось, а воно вдається. Так, я не забобонна, день тільки починається, а вже бачу, що він вдався. Хоча попереду ще багато різного, але все буде добре.
    коли вели Дмитрика до школи, то бачили мікронаносніжинки :) Милі такі, сухі, але пахнуть снігом.
    врочистість - частани зроблених вчора чорносливок у шоколаді ще лишилась.
    ще врочистість - Сергійко і Віруся бавляться разом і вже з півгодини не б'ються. У дні, коли треба постійно бути рефері між ними, я дуже виснажуюсь.
    Ще врочистість - в мене прибутковий тиждень. І маю можливість зробити добру справу.
    Хочу шампанського. Але не лише напою (хоча я його страшенно люблю, крижане, з газбульками...), а всього, що довкола бокала: часу на розмову, таку довгу і таку спраглу спілкування. Жартів, компліментів, спокійного вечора, святкового настрою...
    А поки мама розмріялась, прийшла доця з яскраво синіми "тінями" (фломастер), і так акуратно по верхній повіці. А нам зараз вже треба йти межи люди... цікаво, чи впорається мій засіб для зняття макіяжу з фломастером :)
    всім гарного дня!
     
    • Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 3
  2. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    А в мене врочистості!!! Коханий приїхав з відрядження. Купив собі черевички, светрик і всяке-яке в Timberland. Мені - мармолядку "стиряну" в готелі :girl_crazy:
    Ржу-і-плачу. Нє, ну звичайно 2 круті точилки і пінцет Zwilling все розставили на місця. Бо я йому розповіла перед виїздом анекдот про "ненагострені ножі". От маю слабість. Ніж має бути як бритвочка і все тут!!!
    Памятаєте я переживала про олівчик? Ура!!! Виявляється цей стержень в такому футлярчику що можна ним окремо користуватися!!!!
    Отже грошики успішно перерахувала і буду красіва:girl_spruce_up:!!!
    Вдома обидвоє дітисок, але навіть антиозвірінчика мені не треба - я дууже добра. Бо вчора мама мені колисала малого:d25: а я знову виконувала обов'язкову програму на кухні по утилізації гарбузів: зупка пюре, кекс і навіть до котлеток додала
    2 дні з голоду не помрем. Ну і в молозилці ще смачненьке від @jalla

    Настрій в мене ніжно-добрий! Чого і вам всім бажаю!!!
     
    • Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 5
  3. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Мене так налякали в понеділок... Іду по вулиці, дзвонить телефон. Вчителька дзвонить: а що з Яною? (тобто що сталося, чому до школи не прийшла). А Яна ж у школу зранку пішла, і вже минуло два уроки! Вчителька каже: нема Яни в школі, я її не бачу. Зараз буду шукати і дітей питати, чи є вона.
    В мене був шок. За півхвилини передумала собі вже невідомо що. Дзвоню до Яни раз, другий, третій - не відповідає. Передзвонює вчителька: ой, ніби є, вже знайшлася. Прошу, щоб сказала Яні передзвонити мені - забула сказати, Яна не дзвонить. Тоді я дзвоню до Яниної подружки, може, десь вони разом крутяться і вона попросить її передзвонити... А подружка не дослухала і поклала трубку. 9 пропущених дзвінків. Коли, нарешті, дзвоню вдесяте, то виясняється, що Яна у школі є, просто вона включила "тихий" режим на телефоні, а вчителька не побачила, що дитина в школі.
    Цирк на дроті.:girl_crazy::girl_crazy:
     
    Останнє редагування: 26 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    теж, агась:girl_yes2:
    шапочку для душу з готелю:d23:, щоб я мала для масок на волосся:girl_cool:
    А ще він в мене дуже економний. Вертався ввечері, прошу по дорозі купити 3 курки, бо подзвонила знайома, що в магазинчику один день акції, а я хвора.
    Чоловік в мене добрий. І слухняний. Купив 3 еко-курки, ті, що в три рази дорожчі, не тільки від акційних, а й від звичайних без акції. Короче, краще б я сьогодні купила нормальні кури без акції, дешевше вийшло б:girl_crazy: Так що економим ми по повній, ви зрозуміли, пра?:connie_pull-pigtail
    Зате чоловік пригадав собі, чому останні надцять років сімейним бюджетом займаюсь саме я
    З врочистості- я отримала в подарунок 2 нові орхідейки, тому різко подобрішала.
    А ще на мене напала кулінарна муза (хоча то швидше врочистість чоловіка і доціка)
    Сьогодні мені вже легше, їхати нікуди не треба, кінець місяця і з/п наближається, завтра п"ятниця. Кльовий день! Не сумуйте!:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 3
    • мімімі мімімі x 1
  5. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.



    Осінь:connie_pull-pigtail? Криза:girl_mad:? Я і далі вся в собі:girl_crazy::girl_crazy:.
    Бідні люди:girl_crazy:. Їм і так зле, а ми ще й усміхатися:girl_haha::girl_haha:. Шутю, шутю, то я нині з гумором:girl_crazy::girl_crazy:.
    Навіть не кажіть:girl_mad:.
    Послухала я тут вебінар про гроші(дякую:kisss:- ваш допис віднайшов на мому ноуті в купі моїх робочих файлів цінний вебінар:girl_crazy::girl_crazy:). Так от- там сі сказано що той, хто веде бюджет, має його представляти у письмовому вигляді іншим членам сім'ї на ознайомлення, согласуваніє і підпис:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:. Вчора бюджет так і склала. Мужу урочисто повідомила(ну бо ЩО значить його нинішнє- ну та, потратив заначку, ну ти ж солодкого багато просила, ну я багато і купив:girl_mad::girl_mad:). Бачу- злякався:girl_crazy::girl_crazy:.
    Та бюджет бюджетом, рахувати я люблю, а грошима й закупами най займається мужа й далі. Моя ніжна психіка вже тих стрибків курсу не витримує:girl_mad::girl_crazy:.
    Всім оптимістичного четверга і всього всього:kisss::girl_yes2::kisss:.
     
    • Подобається Подобається x 6
  6. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    В мене нині шальоний день. Чого? А бо буду літати як ср* ний віник тут і там. Отже, зранку аідвела Сашу в школу, погнала на степ, потім на базар купила сиру, зараз манюня передишка, потім в школу по Сашу (не можу дочекатись щоб він вже сам ходив). Після школи уроки, малювання, а поки дитина малює мама має свій урок і манікюр. Все? Ага, щас))) після манікюру закинути дитину до хати, за дві мінути стати красунею і погнати на здибанку з однокласницями. Ну і додому добратись бажано самій)))
    От чесно, якби не мої кози, я би фіг так напрягалась. Але ж то тааааааака компанія, такиииииий енерджайзер!!!!!
    Добре що мама нині вихідна, страшила нас варениками)))
    Муж коханий попереджений що я буду пізно, але чогось мені здається що ще я його буду чекати вдома)))
    А погода не фонтан кажете? Та ну його в пєнь! Аби все було добре в душІ і в дУші!

    Надіслано від мого Lenovo S90-A, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    ооо, давно я не появлялася тут)) але маю всього порівну і врочистостей і прози))) і хвилювань і щось ніяк з думками зібратися не можу))
    проза то до зп лишилося 5 днів а я на мєєлі на такій мєєєлі але надіюся що мої запаси домашні на випадок ядерної війни. заморозки і крупи порятують мене))))
    тішуся що нині четвер уже..тиждень так довго тягнеться..а минулої субот - то врочистість теж - купити пальтішко мамі, таке красиве..думала то її потішить. вона від татової смерті ніяк не відійде, та що там і я сама не відійду..але то мамі все таки важче - 40 років разом...якесь то життя таке нестабільне і те що любиш найбільше втримати влади не маєш.. але всьо, хватіт тих фільозофських роздумів
    не дарм в мене було бажання так позбуватися старого - здається мені. що нове таки прибуває до мене, але про то потім, коли точно все визначиться, а поки все ще хочу подовикидувати весь хлам. ще маю старі ботильони на приімі і дві пари джинс, судьбу яких тре вирішити))) або вівезти додому робити біля хати в них)) отакі то справульки)) а поки почитую рецепти і думаю що би то таке інтірєсне зготувати з того що є в наявності)))
    всім цьом-цьом і гарного настрою)0 лишилося два дні до вихідних)
     
    • Подобається Подобається x 8
  8. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    я сьогодні дитину підпрягла до чищення картоплі, теж буду робити подвиг. А ще хочу завтра готувати дріжджові кнедлі, тому сьогодні з ружжом заставила всіх, хто попався в хаті під руку, потренуватись. А що? хай зганяють те, що завтра наїдять:d23:

    я минулого тижня викидала хлам з шафки у ванній. Викинула гору якихось чоловікових примочок, бо ніколи не бачила, щоб він ними користувався, чого буде дурно перекидатись? потім виявилось, що він тільки день тому все це купив, тому й не користувався:girl_blush2::girl_crazy:
     
    • Смішно x 9
    • Подобається x 6
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
    • Креативно x 1
  9. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    От тобі й бюджет:girl_crazy::girl_crazy:.
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    буває :don-t_mention:буде наука на майбутнє
    головне, що я не зробила, як колись моя мама, яка заховала ничку в коробку з-під кухонного комбайну, і в приступі наведення чистоти викинула коробку разом з грішми:))) Добре, хоч там багато не було.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 1
  11. elfyk

    elfyk Well-Known Member

    Якась проза... На роботі голова зквадратніла за півгодини перебування в офісі. Ніц не допомогло, треба поспати:lazy: Маршрутки то страшне, з їхнім вільним графіком нереально розрахувати час, вийшла з запасом і довелось брати таксі. Новорічного настрою так і нема, правда, радує, що сніжок пролітає!
    Це певно врочистість. А, ні, є ще - зранку вдалось повишивати півгодинки) І прозово закінчився потрібний колір:dash1:
     
    • Подобається Подобається x 6
  12. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    В мене сьогодні одна врочистість. Навколо всі святкують чудове свято -День Подяки. Чоловік має вихідний. В магазинах шалені знижки. Потратила трохи грошей на кухонні девайси. Сподіваюсь і кулінарна муза до мене навідається. Останнім часом якась криза була з тим. Ще й від батьків сьогодні почула класні новини. Одним словом, все класно, настрій святковий!
     
    • Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 3
  13. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Файний вечір.
    Ні, не так, шикарний вечір, зроблений мужом.
    Вже другий день мені мужа каже, що я в нього порозумнішала:girl_crazy:. То він про жіночу мудрість:girl_haha::girl_haha::girl_haha:так. Цікаво- то з віком приходить чи як:d23::d23::d23:? Ну я впринципі ще не така і древня:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:. Цікаво, цікаво:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail..
    Нє, мені все нра- вечерю зробив, винця приніс/налив, зараз малого пристроїть до чогось і фільм подивимося.
    Пішла дивуватися далі:girl_dance:.
    Всім бажаю того ж:kisss::girl_yes2::kisss:.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    я за компом
    в хаті срач
    ай ем хеппі
    вері мачь
    В мене сьогодні вихідний від прибирання. Напекла хлопцям піцци і все.
    Хатні обов*язки перенесла на завтра. Чоловік не проти, всім все підходить :girl_dance:
    Снідала я сьогодні шоколадними цукерками і кавою, саме після сніданку все пішло сьогодні загадково не так, як завжди :girl_tender::kisss:
    А вчора моя учениця сказала своїй сестричці, що "в нас така красива вихователька" :girl_in_love:
    Так добре любити свою роботу :girl_claping:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
  15. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Так так, після файного шоколаду день казковий мімімі:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:.
    --- дописи об"єднано, 26 Листопад 2015 ---
    Супре, як каже моя подруга з Білорусії:girl_crazy::girl_crazy:.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  16. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    -Білі мухи налетіли, —
    Все подвір'я стало біле,
    Не,злічити білих мух,
    Що летять, неначе пух.
    — Галю, Петрику, Кіндрате,
    Годі, ледарі, вам спати! (с)

    Так*с! Не поняла...а де всі?Кому розказую?)
    Ану, нє спать!!!
    І до нас долетіли накінець-то "білі мухи"(с).Чоловік поїхав зранечку до Києва у відрядження, я така лежу і чую якісь дивні звуки, так,ніби сусід шуфлею шось шкребе)Бігом до вікна - уєєєєєє, біліється))Правда, для її величності Шуфлі ще зовсім ранувато, ну бо тим біленьким тільки притрусило, але:а:звуки шуфлі по асфальту о шостій ранку мене не дратували;бе:сьогодні буде звЬОзДний час її Величності Тріпачки!Коврики, готуйтесь!Такою в мене буде сьогоднішня зарядка!
    А зараз попиваю каву і спостерігаю в "Сніданку" за маленьким гігантом Женею Литвин!Яке класне маля, я просто не можу, яка розвинута і ерудована Особистість.
    Ну шо?Всім всього світлого, біленького і м"якенького!
     
    Останнє редагування: 27 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  17. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    ну, не знаю, хто крім моєї Вірусі спить (принцесам то цілком ОК, особливо після півдня скайпарку)
    а особисто я на ногах з 07.00 рівно. Плідно і продуктивно. Щойно допила каву зі згущонкою, зараз чогось зварю (судячи зі всього, цього тижня готую я добре, бо всього багато і все змітається швидко) - і тоді вирушаємо...
    Вчора зробила собі вихідний і так якось прям святково получається: один робочий день - і знову два вихідних.
    треба трохи ще Миколаю допомогти з численними дрібничками для численних дрібось :) Чим і планую нині зайнятись крім основного. А хоча... тепер основне - це ж підготовка до свят, вірно?
    всім гарного передсвяткового-передзимового настрою.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  18. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    І побігли до санчат.
    Галя, Петрик і Кіндрат.
    Всі з гори летять щодуху,
    Щоб піймати білу муху,

    Тішить мене той сніг жеесть як)) і вчора прийшла моя зарплата - ліпше би прийшла в понеділок - дуже пєчально мізерна) але нічьо, якось прорвемся))
    пятниця-развратниця!!!)) і я їду додомууууу, до тебе додомуууууу)) отакий настрій в мене, надіюся ніяке падло мені не зіпсує його))
    всім файного дня і смачного глінтвейна: нема чого в пятницю каву пити)) нада пакрєєєпче))
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  19. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Молодець! 12!
    Я зацінила! І настрій піднявся зразу. Хоч сніг бачу лиш на пісочниці, більше його в нашому подвір'ї немає... Зараз поїхала з малюком в гості, правда потрібно буде скоро повертатися додому, але то нічого страшного. Трохи побавимось з дітлахами, завтра плани Наполеонівські! Прибрати, вимити, закупити харчів, щось зварити їсти і поїздка в село, по зимові запаси закруток. Ну і ніхто не відміняв цілодобові думки про Миколайкові подарунки... Хоооочу снігу, хоч кусочок, хоч в селі завтра.... Хочу свята!
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Сніг-класно), а я ледве тепла, певно та вірусяка мене скосила....Володя ледве відійшов з того, тепер я:girl_cray:
    Довго не писала....почитую, бо якась вкрала кусок кабелю, і пів нашої вулиці без нету. Випросила сусідів код від їхнього вайфаю(вони мають київстар) і тихенько сиджу собі....в дитячій, добре що хоч тут тягне.
    вирішила до НР все розгребти, написала список і що ви думаєте, потихеньку роблю. Як результат маю в понеділок похід до стоматолога, треба вирвати зуб бо болить(проза: гроші+купити багато солпадеїну і німесилу,бо як згадаю як рвали колись мені шестірку:girl_cray:, легше родити певно:girl_sad:), 7 грудня похід до гінеколога на дуже неприємну процидуру(а може вирвати зуб таки легше:girl_crazy:).
    Одним словом багато прози, багато врочистості....
    Врочистість-наша будова готова до зими!Накрили, прибрали і т д
    Врочистість№2-в форумному обміні мені попалась класна форумлянка, треба добре подумати чим здувавати її
    Врочистість №3-СВЯТО НАБЛИЖАЄТЬСЯ! І нехай весь світ зачекає. Не зважаючи на прози,хвороби, фінанси і великої купи незакінчених справ я чекаю Нового року, ялинки,шампанського та ікри:girl_crazy:(головне не кабачкової), в голові підбиваються підсумки цього року та складаються плани-мрії на наступний рік...
    Так хочу зранку кавуватись з вами, дівчата, але ритм життя не дає, час злітає шалено швидко,:ed4d70def841dc74b57
    Але я завжди з вами:girl_in_love::kisss:
    @arushka дякую за хороший настрій вчора, довго реготала від прочитаного)
    @flame давай сніг хоч 17-18 бо інакше Миколай санками на асвальті застрягне, до 26 трохи пізнувато
    Всім решта привіт,тримайтеся-мужайтеся, не хворійте! @Sera тримайся за мужнє плече)
    --- дописи об"єднано, 27 Листопад 2015 ---
    п.с. @Nitriotka бе-бе-бе, не дразни!, в мене тепер якаксь манічка,хочу багато шоколадних цукерків, в хаті таке не затримується, з"їдаю все, певно організм компенсує холод та перехідний період від осені до зими, майже не гуляємо...
     
    • Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.