Львівська маршрутка

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Цитрина, 17 Липень 2011.

  1. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    Знаємо, що таке вже мало бути давно, але як виявилось, воно їм невигідно. Подивіться, на ті електронні табло – це викинені кошти. Вони не працюють, та ще й не є зручними, як я тепер зрозуміла. А ті славнозвісні джіпіеси? де вони, як працюють, а це би мало відображатись на електронних табло, пасажир мав би бачити за скільки часу приїде його маршрутка.
    Це вже не вперше. Далі буде окозамилювання. Їм не вигідно. Напевно хочуть знайти шляхи обкрадання, навіть з електронним квитком, а з паперовим це просто.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Вчора ввечері по зіку якраз йшла передача про львівський транспорт. Я тільки закінчення застала і ніяк не знайду в неті, щоб глянути її.

    Ясно, що той ел.квиток муляє в першу чергу міській владі, бо інакше вже би давно зробили. Мови нема!
     
  3. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Я от сьогодні ще одну проблему з маршрутками побачила, про яку раніше забула. Це коли водій палить в салоні. На вулиці холодно, все ж таки температура мінусова, тому вікно він не відкриває ,а просто так, щоб всі дихали тим. Я б могла зробити йому зауваження, але вже виходила з маршрутки. Та й сваритися з водієм щодо його поведінки мало шо поможе. Тільки нерви і настрій такі сварки псують, результат навряд чи буде. Може в нього і немає часу покурити на кінцевій зупинці, коли перерва, але хіба це його виправдовує? Якщо є закон про заборону паління в громадських місцях, то чи салон маршрутки є винятком?
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Поможе, тільки я раз мала дуже цікаву реакцію. То було в тролейбусі. водій розмовляв по телефону і їхав так, що люди мало не падали. Нє, народу було небагато, стоячих може 2-3. Я дитину посадила, а сама поки купувала квиток зробила зауваження водію щоб пильнував дорогу, а не мобілку. То на мене накинулась пенсія, бо ж "а може то по роботі він говорить, шо тут такого!!!"
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

    мають
    мають час, але нащо задницю морозити як можна інші маршрутки обігнати і покурити в салоні, ще й грошиків заробити ))
    Робіть зауваження, помагає, пишіть заяву їх дійсно штрафують, ну і звичайно відео. Всіх водіїв, яких останнім часом зафіксували на відео з грубими порушеннями а особливо з "посилами" клієнтів - позвільняли.
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Jane

    Jane вєчно в бєгах...

    Ви кажете, я на рахунок паління їдучи з 2 дітьми зробила зауваження (бо закурив за 2 зупинки до кінцевої), то на мене тітка якась накинулась, типу, що вам, зараз вже скоро виходити. То я була зла і недобра, запропонувала їй самій до нього підсісти поближче нюхати, або ж наступного разу бажано з малими онуками попросити його закурити "на біс".
     
  7. Vilanda

    Vilanda закохана в гори

    Хто знає, з якої і до якої години їздить 111 маршрутка?
     
  8. meri5

    meri5 Well-Known Member

    Розкажіть як можна доїхати до с. Давидів які маршутки їздять. Бажано з Привокзальної.
     
  9. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    З Привокзальної не знаю. З ДСК на Зеленій з автостанції практично всі маршрутки їдуть ( але по трасі попри саме село). Ще є маршрутка в саме село. Але тут не підкажу. Колись- колись з Шота Руставелі їхала.
    З Привокзальної може електричкою? Ті, що на Ходорів мали б ставати. Але теж не знаю точно.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    з Шота Руставелі їде 160 і 161 в Давидів. здається якось раз на пів години вони ходять, але точно не знаю. а з Привокзальної хіба чимось доїхати до Зеленої, а там вже на Давидів пересідати.
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Львівська маршрутка - це не вид транспорту, це окрема реалія життя львів'ян :)

    Що мене дістає - це рушання автобуса по кілька разів підчас посадки та висадки. Я попри всю свою банду заходжу і виходжу оперативно і без кіпішу. Але зупинитись на зупинці і рушити і одразу після відкривання дверей, і після кожного пасажира - нащо?
    При тім, що заходимо і виходимо виключно через передні двері.

    Що більше їжджу маршруткою, то більше люблю тролейбус :) екологічний, здоровенний, безособовий (ніяких там сварок за посвідчення і "зупиніть будь ласка"), дешевий.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    тролейбус - то може і добре, але він не у всі райони їздить:) тому ті маршрутки - деколи єдиний вихід, ну чи виїзд :girl_smile:
     
  13. Marlos

    Marlos Active Member

    Треба заставити Садового щоб він збудував тролейбусні лінії у всі райони Львова От виділила міська рада Львова цього року 200 мільйонів гривень на купівлю 55 автобусів ,а краще би за ці гроші збудували тролейбусні лінії у всі райони Львова і купила нові тролейбуси
     
  14. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

     
  15. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ага вже чекаю недочекаюсь того трамваю,тільки чути про нього)))
     
  16. mazepynka

    mazepynka Well-Known Member

    Коли в 12р перед Євро "змінювали усю транспортну систему", то в мене реально була надія, що замінять хоча б маршрутки на просторіші автобуси, але де ж там(
     
  17. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    ну там робота йде солідними темпами. І оскільки її роблять турки, то стандарти в них інші, ніж в наших шабашників. Може не в тему, але я була шокована коли на власні очі побачила як вони в кінці робочого дня мили асвальт!!!, бо розвезли болото з тоді ще ритих котлованів. Наші б певно покрутили пальцем біля скроні. І навіть пандуси тимчасові вони ставили на кожному тимчасовому переході! А трамвай вони проведуть, бо німці виділили грант саме під цей конкретний проект - трамвай на Сихів.
    --- дописи об"єднано, 1 Лютий 2016 ---
    А ще кому цікаво - дуже класний фотоблог про ту ж трамвайну лінію на Санту.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  18. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    ага. вже котрий рік)) а як закінчаться гроші і потрібно буде вже фінансувати з бюджету міста, побачите які будуть темпи)
    бреше андрійцьо і не червоніє.
     
  19. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ага,вони зараз навіть ті великі маршрутки типу 18,замінили на маленькі.В них і так з трудом влазила зранку,а тут взагалі капут:girl_cray:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    ой, а я сьогодні взаглі їхала в такій маршрутці радянській-прирадянській:) навіть не повірила, що такі ще їздять, як вона підїхала до зупинки. там такі крісла ще старі , обшарпані. а останні сидіння - то такі на підвищенні, і 5 штук як одною лавочкою, ще там велике колесо (запаска мабуть) лежало під тим останнім рядом крісел , а зі сторони дверей така старенька перегородка( і як туда хтось поміститься між тою перегородкою і кріслом?:)), і відро з чимось, чи якась банка. і ще "аромат" бензину:) зразу згадала як в дитинстві мене часто закачувало від того запаху і їзди в таких маршруток. такшо все пізнається в порівнянні:)