Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

  1. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    ***************************************************************************
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

    Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!


    *************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.
     
    Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Raven

    Raven Мама малятка

    Так з людини, вийшло доволі недорого на той час. Потім моя кума теж там хрестини робила. Кухня добра. Додатково оплачували за оформлення столу на хрестини.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Вчора гарно посиділи в T.G. Amigos на Князя Романа.
    Замовили смачне м*яско гриль (різні види на тарілці, Апачі, здається), тарілка солінь, овочі гриль і картопля. Разом з алкоголем сума вийшла 510 грн. Тільки нас дуже виручили купони, які дають можливість при замовленні одної страви отримати таку ж саму в подарунок. Тобто в нас всіх страв було по 2
    Що стосується страв, то мені все сподобалось. М*яско смачне і соковите, навіть куряче філе (а воно часто буває засушене). Овочі-гриль теж смачні, хоча дівчата казали що цибуля трохи недоготована.
    А ще там ввечері жива музика. Дуже приємний дядько грає блюз і кантрі.
    Обслуговування швидке і приємне.
    Тепер коли мені захочеться м*яса, я знаю куди йти))))
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  4. Latane

    Latane Well-Known Member

    Tante Sophie/Тітонька Софі. Атмосфера, обслуговування, інтер"єр - затишно, приємно!
    Страви - равлики під різними соусами - таке, нічого гастрономічно надзвичайного, малесенькі вони, щоб там щось розпробувати на двох дюжини малувато. А от грибочки з равликами під сиром - смачно. Їх свіжий хліб - гуд. І вино ожинове - ароматне. Дюжина равликів, грибочки, кошик хліба, 2 по 100 вина - 300 грн.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  5. Whiff

    Whiff Well-Known Member

    Кнайпа Курнаха хорошо, спокойно, симпатично! Все что ели понравилось! Небольшое заведение рядом с рестораном Казанова.
    Вчера с друзьями посетили Трапезную Идей. Очень понравилось! Столик забронировала днем, их там мало, а народа много)) еда сытная, вкусная! Наливки потрясающие! На 4 взрослых полноценный ужин+ 0,650 наливки вышло нам 800грн.
     
    • Подобається Подобається x 5
  6. Banny

    Banny Well-Known Member

    Дівчаточка, потребую поради...На Різдво до Львова приїжджають знайомі зі східної України, які у Львові ніколи не були. Хочуть відвідати якісь класні і колоритні заклади. Що їм можна порадити? (мене на той час у місті не буде, вони самі будуть знайомитись із нашим містом, зупиняться в центрі, тому всі локації бажано в центрі) То буде така компанія віком 45+ Буду дуже вдячна за ваші поради))
     
  7. Lysenia

    Lysenia Well-Known Member

    Заходили в новий суші-заклад на Костюшка (там, де раніше була «Женева»). Не можу сказати, що сподобалося. Ніби й непогано, але чогось бракує. Подібні відгуки чули й від людей за сусідніми столиками. Більше, мабуть, не підемо
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Chortenia

    Chortenia Well-Known Member

    Хочу похвалити блеквуд кофі енд бургер. Замовила бургер з телятиною. Гамаю, і бачу, що телятина така рожевувата всередині. Починаю кривитися і показувати чоловіку, одразу підходить офіціантка, питається, що не так. Каже, що в принципі це телятина, і це ок, але можуть переробити. Забрали, потім принесли новий просмажений бургер. Ну і загалом мені там подобається. І чоловік тащиться від гофр.

    Sent from my MI PAD using Tapatalk
     
  9. Rona

    Rona Мама-йожик

    @Banny раджу Кумпель і ресторацію Бачевських
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  10. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Пораджу ще практично поряд із центром - ресторан "Сім поросят" на Бандери (на куті).
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Stroga

    Stroga Well-Known Member

    "Атляс" - дуже піднялись ціни...якщо раніше рахунок виходив максимум десь 400 грн на двох, то цей раз вийшло 607грн. Не думаю, що будемо тепер туди ходити......

    " Ресторація м*яса та справедливості" - смачно, як завжди! Мала грильова тареля (500 гр) + картопля+ овочі гриль+ узвар 2шт + лате = 407 грн.

    "Crab's burger" - не можливо попасти в суботу і в неділю, вічно все зайнято або зарезервовано. (((

    "Cat cafe" - обожнюю яблучний штрудель з кардамоновим соусом!!!!! ...а "Наполеон" ммм.......а "Естерхазі"..ммммммм....загалом всі десерти в них вже перебробувала і дуже задоволена! Надзвичайно привітний персонал!!! Короче для любителів солоденького - рекомендую!! як бонус можна багато фоточок наробити з котиками!! Ціни - нормальні! Зрештою меню в них є на сайті.
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    так підіть у будний день. мені там подобається ремонт -- я стільки всяких "штучок" дизайнерських для дачі запозичила. А ще там на стінах справжній червоний мох. про їжу нічо не скажу -- бо не люблю морепродуктів. зате вода там -- безкоштовно))) От заходиш -- і тобі відразу пляшку води і склянки на стіл, разом із меню. і відразу у ці склянки наливають... Типу, щоб ти, почитавши меню, не свалив))) Мені там дуже 2 поверх подобається. Там кухня відразу в залі. Типу відразу бачиш, як там повари бігають: як у серіалі "Кухня")))
     
    • Подобається Подобається x 3
  13. Chortenia

    Chortenia Well-Known Member

    А де є той крабз бургер?

    Sent from my MI PAD using Tapatalk
     
  14. Stroga

    Stroga Well-Known Member

    у будній не виходить(

    вул. Валова, 15
     
  15. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    У цьому приміщенні раніше відділення "Дельта банку" було
     
  16. Monopoliya

    Monopoliya Well-Known Member

    от якраз прийшла про нього написати.
    не було води і меню 1 на 2-х принесли... І повар ходив в подертих повсякденних черевиках.. Я не Оля Фреймут, але оті черевики і запах кухні кидались в очі і ніс..
    Прийшли і попали без дзвінків-резервів столика, просто прийшли і нас провели за вільний столик на 2-ому пов. І от раз були, вдруге не прийдем. Були з чоловіком вдвох, взяли на пробу по бургеру з м*ясом креветок та інший з мраморною телятиною (якось так). Ціна - по 98 грн за шт. Меню принесли чомусь 1 на 2-х, хоча вільні меню в них були.... Ну то проблема багатьох наших закладів. Офіціанти з ай-падами, все круто, інтер*єр гарний, грошей вкладено уйма... Ну як на київський заклад то все на рівні. Ну але от котлета та мраморна - сира, вона навіть не середньої прожарки була. Мій з креветками був ну такий простий бутік з листям салату (на фото то все велике, насправді начинка тільки зверху))).. Ну я не гурман бургерів, але їла їх багато де, сама вмію і роблю, але оті сьогоднішні - "ніпрощо". Ми заплатили за 1 пиво, 1 пепсі і 2 бургери 250 грн. В "Амерікано" б з*їли певно штук 5 і то з лососем за ті гроші..
    До бургерів в комплекті йшли 50-грамові "відерка" з салатом і картоплею фрі.
    Ось так виглядало зблизька)
    2015-12-06 16.37.04.jpg
     
    Останнє редагування: 6 Грудень 2015
    • Інформативно Інформативно x 6
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Latane

    Latane Well-Known Member

    В суботу також були в "Crab's burger". Столики вільні були, але вже трошки посидівши, ближче до вечора, народу набігло багато.
    Меню одне на двох, просили ще принести. Пароль віфі - якийсь секрет, офіціантка десь бігла за візиткою, де він був написаний (номер мобільного). Брали бургер рол з креветками і з телятиною, як Monopoliya і 2 пива. Рахунок 260 грн. Бургер мужа звичайний, є смачніші. Мій - мало салату, мало картоплі, мало креветок - булку реально їсти тільки з соусами, що там на столі стоять, по іншому - суха дуже. Може ще якось сходимо, але щоб аж вах-вах - не вразило.
    Зауважила, що 50% відвідувачів були з дітками. Я так розумію, що там немає дитячої кімнати, але їм нічого не пропонували для забавки.
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Почитавши різні відгуки, плюс відгуки в них безпосередньо на сайті, була налаштована доволі критично, й навіть думала. що годину чекатимемо на піцу , тому вийшли із запасом :girl_crazy:. Сподобався інтер"єр, обслуговування було швидке , серветки на столах були. Мені сподобалося все. Молочні коктейлі для діток теж були, хоч на сайті й не зазначені. Бо ламала голову, що питимуть малі.
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Siania

    Siania Love Life

    Була там сьогодні, теж все супер, і піца буле дуже смачна, сир такий прямо нямка. Єдине що нам на вході сказали що столиків нема вільних, а ми зайшли перевірити, і було аж 3 вільних місця :girl_dance:
    То тільки на вулиці їх ніколи не було :girl_in_dreams:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    ага, нам теж - зарезервовано, але аж навечір )), то що - цілий день за той столик не сідають, чи що?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  21. casablanka

    casablanka Щаслива особистість

    Вчора нарешті наважились зайти в tante sophie. Що я можу сказати.... Враження двоякі. З одного боку все що їли було смачним і добре обслуговування коли ти вже сидиш за столиком, з іншого боку- якби сестра не хотіла спробувати їхні равлики більше ніж я, то я б туди взагалі більше ніколи не зайшла. Тепер розкажу детальніше.
    Перший раз зайшли до них, а там все зайнято. Запитала про резерв, то відмовили. Сказали що на вихідних лише жива черга. Прогулялись ми ще центром, бо нікуди не поспішали і вирішили потім ще раз вдруге заглянути. Тепер вже було вільних два столики. Офіціант каже що резерв. Як??? То перед тим казали, що лише жива черга, а тут резерв через годину. Добре що звільнявся ще один столик і ми за нього сіли. І через пару хвилин вже за тим вільним "резервованим столиком" сиділи дві панянки. Тому прийшлось трохи "висказати" своє невдоволення по відношенню до клієнта. Поки ми там сиділи, то майже всім хто приходив повідомляли що столик заброньований через годину. Я стверджувати не буду, але склалось таке враження, що то спеціально так казали, щоб люди не засиджувались. Можливо, я і помиляюсь і не зрозуміла їхньої політики резервування. Хоча і справді дехто приходив з резервованим столиком.
    Щодо страв, то я замовляла цезар з жабячими лапками. Лапки були смачні, а цезар не вартував свої 130 грн. Чоловік взагалі якийсь "пот-о-фе" (якось так) їв, то це звичайне м'ясо- казав що смачне було, ну і ще брали дюжину равликів, це 12 шт - 150 грн. Посмакувати можна, але наїстись, то точно що ні. Також дуже засмакували десерти, особливо чоловіковий грушевий тартен. Тістечко Pavlova- це в основі безе, але доволі смачне, а моє суфле з трюфелем трохи розчарувало, хоча також було не погане, але мало. Хотіли спробувати їхнє ожинове вино, але на жаль в 4-й годині дня його вже не було.
    До загалу ми посиділи дуже файно, але ота проблема з столиками і резервом споганила все моє враження. Не думаю що я туди ще скоро захочу зайти посидіти, бо то просто на якесь напрошення виглядає чи то в мене така гординя, що я ніколи б не стояла в чергах щоб десь посидіти, який заклад би не був.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 3