Що тобі снилось, крейсер Аврора?:)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady_Opium, 6 Червень 2009.

  1. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    А мені снилося, що я народила дитину:girl_smile:і не знаю як його грудьми годувати, ото ж наснилося:girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    А мені знов снились зуби мого синочка, при чому ті, що ще не вилізли. Певно десь треба очікувати нове поповнення в ротику нашого Гарбузика
     
  3. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Снилось мені, що треба ще загальний екзамен доздати в академії. І то так раптово про то дізналась, що тут же і пішла сіла за парту :) І нічого з питань не розуміла))) ну просто не могла прочитати...
     
  4. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Мені наснилися: спочатку вирваний зуб (що вже пльохо), потім я йду до мужа на роботу, і бачу пташині гнізда з пташенятами в якихось хащах (пташенят ПОВНО, на совенят схожі), ще й якісь глухарі сидять просто під ногами, я ще так обережно ступала, щоб не придусити. А на завершення - клумба квітів перед будівлею, і тут чоловік телефонує і дуже просить принести великий букет до нього на роботу на якусь врочистість, а я собі думаю - то ж не можна з клумби зривати.. Щось то все докупи мені ліпиться в малоприємний прогноз ((
    Чоловікові взагалі наснилося, що він несе квіти (знову квіти..) на цвинтар. Після чого він прокинувся, довго товкся, сам не спав і мені не давав. Словом, поганенька нічка.
     
  5. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Вже третю ніч підряд сняться кошмари. Страшно навіть згадувати що конкретно, але стають все страшніші. І то не такі міфічні з страшними істотами, а реальні речі, реальні люди. В сні такий дискомфорт і страх від тих їхніх слів і вчинків.
     
  6. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Мені сьогодні приснилося, що в мене випав зуб і йшла кров. Колись чула, що це поганий сон ,що може передвіщати смерть когось з родини((
    Не хочу в це вірити, але якось після того сну трохи страшно. І це ще в ніч з четверга на пятницю, коли теж як знаю найчастіше збуваються сни.
    Якось треба настроїти себе, що вірити в сни- це забобони, і так не можна. Але чогось саме цього сну про зуби і кров завжди боялася..
    Правда мені ще сьогодні приснилося, що в мене новий телефон з'явився, а це точно не може збутися, тому хай ніщо не збувається:)
     
  7. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    а я всю ніч і нинішній день співаю дуже сумну пісню Тіни Кароль "Закрили твої очі".
     
  8. tegusigalpa

    tegusigalpa Well-Known Member

    Снилося, що читаю новини "Російські війська покидали зброю і танки і раптово залишили територію України". Ех, збулося би...
     
    • Подобається Подобається x 4
  9. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Снились мені ДП, Жанна, Рудий і п'ятсотгривневі купюри. К чєму би ето?
     
  10. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    @Divchyna vesna, то ті гроші, що текли рікою у "звичному дні.."
    І то сі снило до мене, бо в мене рука нині чухалась!
    Так що бери все тобою перераховане і :welcome:.
     
  11. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Мені снилося, що я маю їхати на роботу, і ніяк не можу заїхати, бо ті маршрутки постійно їдуть кудись не туди. Я пересідаю на інші, і все більше віддаляюся від того району, що треба. Зрештою приїхала в якийсь будинок чи квартиру, там щось сталося, я не бачила що саме але бачила кілера, стараюся втекти від нього, але не виходить. Він мене спіймав. Сказав, що не може мене відпустити, бо я багато бачила (а що - хз). А я замість того, щоб переживати як мені вирватися з того місця, думаю про те що то вже 9-та година і я не на роботі, і не попередила, що запізнююся.
    Короче, народ, щось мене криє з роботою, бо то вже не перший раз мені сняться такі сни з неділі на понеділок. Їх суть одна: спінююся на роботу, не можу доїхати чи навіть виїхати, або ж сильний вітер не дає дійти навіть до зупинки. Я вже собі намагаюся розтлумачити ті сни. І щось невтішно воно мені виглядає. Може щось порадите, вислухаю всі версії (у відпустку йду в серпні еслі-шо).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. pulpa

    pulpa Well-Known Member

    Наснилось сьогодні що купила в магазині 3 великих рибини( оселедець).Останнім часом часто сниться що купляю в магазині якісь продукти.
     
  13. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Мені останнім часом постійно сниться, що я народжую. Народжую саме так як мрію. І то так реально якось відчувається! До чого такі сни?
     
  14. PNL

    PNL Well-Known Member

    Снився мені сон, пологи і народження мертвоі донечки, відійшли в сні води прозорі, але ее дуже чисті
     
  15. martinkadp

    martinkadp жаба-мандрівниця

    щось мені сьогодні в трьох різних снах снилися готелі, дуже різні... в першому - доволі розкішному - мене переслідував колишній, і я його вбила... аж прокинулась і думала, що мені за це буде... :scare:
     
  16. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Я трохи зараз приймаю заспокійливе і приснився такий сон-розгрузка (як я таке називаю):
    Я десь на пляжі з співробітниками (типу корпоративної відпустки) і я вирішую заплисти подалі за якісь кораблі, бо тут забагато людей. Пливу і допливаю на якийсь маленький острів з бомбезними краєвидами, бухтами, жодним знайомим. І я по ньому гуляю спокійно.
    Який прекрасний був сон...

    В мене так буває, правда рідко, коли якийсь період немає настрою і "все погано", присниться такий позитивно-емоційний сон, ніби дає якийсь позитив і сили жити далі.
     
    Останнє редагування: 7 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  17. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Згадала, що наснився сьогодні гарний сон. Я в синій вечірній сукні, чорних туфлях і чорній карнавальній масці, яка закриває обличчя, збираюся на якесь святкування. Мабуть який корпоратив чи що. Я така вся гарна-гарна була ))) Ще залишилося одягнути шубку і сісти в таксі...
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Kshusia

    Kshusia Well-Known Member

    Оййй, а я тої ночі була на родах в сестри і ще й снилось що двійню родить, хоча насправді вона однією дитинкою вагітна. Оххх...всі деталі бачила...Ото вже сни...

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  19. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Снилось мені вчора, що я вагітна. І то вже на останіх годинах вагітності, бо і схватки вже були. І така думка "Ще ж не сильні і не регулярні - встигну на ДП відписатись, що в пологовий їду." :)
     
  20. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ой а мені такий класний еротичний сон снився.:girl_blush2:Аж не хотілось прокидатись зранку.Хотілось побачити продовження:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 1