Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 3

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Нікуся, 4 Лютий 2015.

  1. Idillia

    Idillia миється в бані

    ну я б не сказала, що то як в бабусі (в них частіше сивий або баклажан, фіолет чи рудий):girl_smile: скоріше виглядає натурально-попелястим русим. А тонування не змивається швидше за фарбування? Ще мені такий колір подобається (схожий на мій натуральний, але відрощувати без фарбування переходу я не витримаю напевно, тому хочу у природній пофарбуваьтись) [​IMG]
     
  2. Rona

    Rona Мама-йожик

    @Idillia оце натуральне попелясто-русяве. І я б пішла до колориста на консультацію
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    @Idillia обов'язково до грамотного колориста піти, в домашніх умовах навряд чи вийде те, чого чекаєте. Світле волосся отак просто за раз, чи два не зафарбуєте, будетее зеленуватого відтінку. Я мала кілька пасм міліровки і зафарбовувала в темно-коричневий хорошою фарбою в перукаря,, і що ви думаєте - за два миття вся міліровка вилізла...( а тут попелясто-русий, я дуже сумніваюсь, що вийде те,чого чекаєте, хіба фарбувати-перефарбовувати багато раз, або чекати коли блонд відросте, тоді все буде гарно й однорідно. Почне відростати природній колір, відповідно там де світле буде один відтінок, там де відростає -інший. Тонування не візьме, або змиється на очах 100%. Воно може дати ефект, коли пофарбуєтесь звичайною фарбою, а тоді щоб надати відтінку певного, зробити тонування.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. readytogo

    readytogo Well-Known Member

    @Idillia мала схожу історію місяців 9 тому. Тобто, природній колір русявий (але для мене скучнуватий) і мелірування по всій довжині, яке робила впродовж 6 років. Захотілось позбутись мілірування і вийти на один колір, такий як ви вказали на картинці. Вивели мене в один колір за 3 фарбування, без повного обезкольорення ( не знаю як то правильно називається). Робила раз на місяць, перукар наносила суміш фарб-одна суміш на відрослі корені, інша по довжині, де є мелірування. Перший раз я вийшла з рудуватим відтінком, за 2 тижні меліровані пасма проступали, але виглялало, що так задумано.
    На наступний раз попросила дати трошки більше фіолетовоі(чи синьоі компоненти),щоб було менше рижинки. Вдалося!
    Зараз суміш наносять лише на корені. Колір по довжині більш-менш однорідний.
    Веду до того, що краще таки довіритись професіоналу. Ну і мене теж лякали тим, що коли фарба попадає на висвітлене супрою волосся, то воно стане зелене. Не знаю, не пробувала.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Isa

    Isa Well-Known Member

    щось геть забула відповісти, так як та суміш получилась зовсім рідкою, то просто полила все волосся, так як ніби ополіскувачем, бо щось іншого способу не придумала:girl_crazy:



    І про попелястий, колись як я ще не була "мальована", стригла мене перекурка і казала, що в тебе такий класний колір, відлив такий фіолетовий має, я тоді думала, що то за брєд... мала дуже холодний колір, декілька раз фарбувалась і тепер має рижинку моє волосся, а я так хочу такого холодного-холодного кольору, і ніяк...все вилазить та рижизна, як волосся відростає, то те моє природнє вже якесь не таке...тепер от думаю псіханути і взагалі в рижий помалюватись:girl_crazy:
    дівчата такі дівчата)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  6. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Прошу поради...
    Останнім часом вилазить в мене дуже багато сивого волосся(старість не радість))). Не те щоб багато, але воно якраз посередині проділу і дуже вже кидається в очі. Виходить така ніби стежка. Фабри вистачає на три змивання, після четвертого вже видно сиві волосинки, а на п'яте вже навіть стидно з дому вийти:girl_cray:. Сиві волосиник по всоьму проділу десь на 0, 5см. Виходить що треба підфарбовувати коріння кожних 2-3 тижні. Пробувала фарби різних виробників - і дорогі, і дешеві, і профі( в дом.умовах). Всюди один і той самий результат. Що порадите? Дехто каже перейти на світліші тони, тоді так не буде видно сиві волосинки. Зараз маю середньо-каштановий з холодним відливом. Чи може довше тримати фарбу? Але боюсь спалити волосся. Може порадите якусь "сильнішу" фарбу, яка б так не вимивалась.
     
  7. Idillia

    Idillia миється в бані

    Дівчата, ще отаке питання: після змивки, фарбувань зауважила що почало більше випадати волосся, особливо під час миття і на розчісування. Що дієве можна зробити щоб найшвидше волосся прийшло в норму і не випадало? Пробувала репяхову олію втирати з перцем (виробник "Ельфа" вроді), то ефект не дуже, як було так є. Може нікотинову кислоту втирати в ампулах? І особливо підкажіть хороші перевірені вітаміни щоб попити для зміцнення волосся (Мерц і Перфектіл мала колись, то не вразили для цього, хіба загальний стан бадьоріший був). Може є хороші саме для волосся, але щоб не було "гроші на вітер":girl_yes:
     
  8. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    По відгуках в неті - цибулева маска найефективніша. Але вонь... Непередаваєма(( ачо реп'яхова олійка на корені теж хороша, але які б маски ви не робили - має бути курсом. За місяці два лиш можна про результат говорити. З нікотиновою кислотою обережно, читайти протирокази. Мені після втирання тиск підскочив і голова сильно розболілась
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    Вона справді допомагає, перевірено на власному досвіді. Я робила маски з цибулі ще в студентські роки, волосся після них справді переставало випадати і починало рости інтенсивніше. Але запах цибулі відчувається ще кілька місяців після курсу масок, особливо під час миття голови.
    А мені цікаво, який ефект мають шампуні на основі березового дьогтю?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    Сам шампунь не може нормально виконувати інші додаткові функції крім очищення, адже тільки це його завдання. А випадіння та й інші проблеми, навряд. Хіба якщо використовувати всю серію разом, з аптечних засобів. Я колись мала шампунь, олійку, бальзам-маску, тепер ще й ампули є, це все одна серія була направлена проти випадіння, тому результат, хоч дуже невеличкий ,був.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. dyzain

    dyzain Well-Known Member

    В мене волосся дуже сильно випадало, після миття вся ванна в ньому була. Також робила різні маски, а толком це нічого не давало. Допоміг звичайний Аевіт, який коштує близько 10 грн. П'ю 2 рази в день,а на ніч перед миттям роздавлюю дві капсулки і ту олійку втираю в коріння. Результат появився вже за 2 тижні.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  12. Idillia

    Idillia миється в бані

    Спробую втирати, бо всередину бувають побічні ефекти від нього.
     
  13. veronka

    veronka зла друзя

    хвастаюсь типу - я тепер адувашек, коли зав*язую хвіст, то реально як адуван :girl_crazy: хоча випадає й далі жмутами. Я собі це пояснюю постійним стресом, недосипом, жахливим харчуванням, колись я то зміню:girl_in_dreams:
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. flame

    flame невгамовний експериментатор

    а во на маєш:girl_haha: Я то думаю, чо ж то так останнім часом мене всі питаються де і чим я малююся. А то виявляється я в тренді. :girl_spruce_up: Всьо, перестаю стогнати, що моє волосся як в бабки - починаю гордо носити свою попелясто-сиву шевелюрку:connie_pull-pigtail
     
    • Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  15. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    Я теж) не маю куди подіти всі свої "связі з космосом", хвостик не заплітаю. Одні волосинки такі манюні торчать, інші вже на см 4 вигнали, смішно так виглядає.
     
  16. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Хто користується шампунем і маскою Kallos keratin? Для жирного типу волосся підходить? Чи є результат від використання?

    Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk
     
  17. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    тоніки, природні методи на сивину не діють. Вони просто її не візьмуть, оскільки структура сивого волосся є зовсім іншою вже, ніж пігментованого. З природнього для шатенок і брюнеток- хіба хною з басмою та кавою в різних пропорціях бавитися. Решта- лише фарби. Причому підбирати під себе. Бо, наприклад, ті ж безамічні фарби на сивину діюють паришивенько- швидко змиваються. Тут пігмент не має сили проникнути добре у структуру сивого волосся. Для блондинок хоршою альтернативою фарбуванню, коли ще немає багато сивини, може стати якесь модне брондування-мелірування. Тоді йде висвітлення окремих пасм, волосся набуває різних відтінків і сивина "губиться" між ними.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Мені шампунь зле жирне волосся вимиває, а маски мала дві - то класні у літрових банках. Шампунь був теж літровий, з дозатором, але не кератин.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  19. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Хто яким шампунем користується для жирного при корінні і сухого на кінчиках волосся? Порадьте якийсь бюджетний шампунь. Дуже швидко жирніє волосся, через день мушу мити, і на другий день волосся вже ніяке до укладки...
     
  20. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Це точно,спробувала на собі)І той запах мені тримався ще приблизно місяць,особливо на вологому волоссі.Робила влітку приблизно місяць,щоб не на осінь,коли сезон дощів і посилюється запах при попаданні під дощ)Але важко сказати,що результат якийсь суперовий був...Можливо трошки менше випадає.Але після цього я ще собі зробила 4 рази мезотерапію для волосся.От тут результат набагато кращий,правда ціна трохи кусюча...І пила теж АЕ віт мені він подобається,бо всі ці хвалені ,розрекламовані вітаміни,типу мерц і т.д мені нічого не дають і гроші причому не малі на вітер.