Ти + Він

Стосунки на відстані

Posted by ГаЛоЧкА on 7 Листопад 2008 відповідей - 442
  1. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    В ідеалі на місяць, але якщо не дали би, то хоч би на 24 дні :girl_smile: Така традиційно відпустка дозволяється.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  2. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    Якщо любите літо, можете на тиждень взяти відпустку, запропонуйте варіант відпочинку разом десь на морі зараз))Побудете разом, обговорите майбутнє, і буде вам тепло і добре))
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Нічого не логічніше - якби то був ваш чоловік чи наречений - тоді без питань. А так виглядає що він на даному етапі взагалі не відомо навіть чи Ваш хлопець. Якось не файно дівчині самій їхати за тридев"ять земель бо він покликав. Скучив - нехай приїжджає, як дуже захоче - то знайде можливість, навіть на тиждень. Імхо - бігати і подвиги вчиняти мають чоловіки, а не жінки (з усіх правил є вийнятки, але так виглядає що то не той випадок), а то спочатку самі привчаємо що "я могу" - і коня зупинити, і сама приїхати і т.д., а тоді жаліємося що мужики "булки розслабили" і не хочуть нас балувати і завойовувати. :)
    Я знаю про що говорю, бо в свій час теж накаталася (правда по Україні) добряче, бо жили ми з моїм майбутнім чоловіком майже 2 роки на відстані 100-500-200 км. Укрзалізниця на нас трохи підзаробила :girl_crazy:І він їздив, і я, часто то було навіть у форматі "час туда, час назад и 5 минут там". Але вцілому то була геть інша історія. :girl_smile:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 5
  4. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Я теж так вважаю,головне щоб почуття були щирими,тоді ніякі сотні тисяч кілометрів не будуть поміхою для стосунків.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. blondledi

    blondledi миється в бані

    стосунки на відстані дуже актуальне питання у сучасному світі,у час коли багато сімей розділені через роботу за кордоном.чоловік або жінка їдуть на заробітки щоб забеспечити своїм дітям нормальне життя і звязок між ними втрачається . так зовні все ніби нормально,але що діється всередині цієї родини яка живе окремими життями.маю багато рідних які за кордоном .недавно теж стикнулась з такою ситуацією.мій чоловік поїхав за кордон і перші дні мені було неймовірно важко,я багато плакала.ніби і розуміла що це тимчасово,але легше не ставало.час лікує це правда,я змирилась, шалено скучила ,але зрозуміла одну річ-розлука може зруйнувати найміцніші стосунки,якщо вона нетривала то навпаки сприятиме зміцненю коханню, але не тоді,коли це розтягується на роки,така ситуація знищить навіть найміцніший шлюб.скоро мій чоловік повернеться і я постараюсь нікуди його більше не відпускати.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  6. Взагалі все це дуже важко, ці відстані, інші країни, дозволи на роботу і купа дрібних перешкод, але нещодавно зрозуміла, що міняти місце проживання, це нормально. Навіть корисно) І ми самі створюємо собі перешкоди через свою лінь. Треба виходити з привичної зони комфорту. Сама ніколи так не робила, тому не знаю як там, за цією зоною, але вважаю, що зміни трапляються з нами кожен день, і дрібні, і більш суттєві, різниця в тому, що є люди, які самі створюють ці зміни, а є, які цих змін чекають зовні, через діяльність інших людей. Так от, я вважаю, що це страх і лінь.
    --- дописи об"єднано, 9 Листопад 2015 ---
    А ще цікаво, якщо би ваш коханий жив десь наприклад у Франції, а не в Росії, ви би поїхали до нього жити???
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Дівчатка хочу вашої поради.В мене хлопець за кордоном і ми постійно спілкуємось чи то по скайпу чи по вайберу.І переважно це було щодня,інколи через день.Хоча різниця в нас 7 годин.І останнім часом він все рідше пише і дзвонить...Колись хоч смайлика відправляв,а зараз дзвонить раз в 3 дні і рідко коли щось напише навіть у відповідь .В мене вже різні думки в голову лізуть.Розумію,що це мужчини і вони не сидять в мережах ,так як ми вічно)),та й з роботи може бути завал і не знаю,що думати.:girl_in_dreams:Не хочу себе на погане накручувати....що скажете.?
     
  8. Iablinska

    Iablinska Well-Known Member

    В мене були стосунки на відстані. Нічого доброго, я вам скажу. Коли дзвінки стали рідшими і спілкування змінилось, то я зрозуміла, шо треба щось міняти. Зробила візу і приїхала до нього, бо він не хотів повертатись в Україну :))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Важко мені шось порадити про стосунки на відстані, тому що не можу таке і уявити. Звичайно, різне в житті буває, деколи відстань може розлучати, але треба вирішити, що має бути на першому місці. Що важливіше - бути з людиною, чи кар'єра, освіта (залежно чому хтось не поруч, а десь далеко). І чи можливе спільне майбутнє? Просте спілкування у соцмережах чи скайпі не замінить обіймів, підтримки чи реальної присутності. Якщо ця відстань, яка розділяє, тільки тимчасова, то може можна все витерпіти. Але якщо немає впевненості, що спільне майбутнє можливе, то чи варто підтримувати такі стосунки?
    Одна далека знайома зустрічалася довгий час з хлопцем. Потім він виїхав десь чи в Канаду чи США, була хороша в нього робота. Вони заручилися, він мав приїхати по неї, щоб забрати до себе. Але шось не вийшло, не приїхав. Перенесли вони весілля на наступний рік. Потім він знову через роботу не зміг приїхати. Так в результаті все рідше спілкувалися і розійшлися. Вона виїхала теж закордон, але не до нього, до сестри. Там познайомилася з іншим і вже має з ним двох дітей:)
    Відстань або може розділити, як в історії знайомої, або може навпаки дати шанс зрозуміти наскільки люди важливі один одному. Спільне життя, сім'я, діти можливі тільки, коли хтось поруч.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    :good2:Правильно!Взяли все в свої руки.Я теж над цим зараз працюю,але зараз такий час,що важкувато до нього виїхати не відкривають так просто....:sad:
     
  11. Alstroemeria

    Alstroemeria Well-Known Member

    В мене теж були стосунки на відстані і отакі тривожні дзвіночки (писав рідко і взагалі не дзвонив) для нас стали початком кінця. Але не налаштовуйтеся на погане, все ж причини можуть бути різними. Якщо ж він недавно за кордоном, то йому важко в першу чергу морально. Думаю відстань це справді така собі перевірка стосунків на міцність. Якщо це справді ваша половинка, то випробовування обов'язково пройдете:girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Так в тому то й справа,що вже давно.Але я розумію,що там інший ритм життя,потрібно багато працювати,бо зовсім інші закони і стиль життя.Та й різниця в годинах велика.Але знаєте,як то важко себе настроїти на позитивні думки,завжди в голову лізуть,якісь дурниці)Та й ви праві,якщо це моя половинка,то все буде добре.))
     
    • Подобається Подобається x 3
  13. Ziben

    Ziben :)

    А не хочете запитати в нього? Бо в нас жінок фантазія огого))по собі знаю:girl_crazy:.
    Якщо Вам важко відкрити візу щоб приїхати до нього- сплануйте зустріч в іншій країні, куди вам обом буде зручно приїхати. Свята на носі, можна на вихідні щось придумати.
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. padesnig

    padesnig Well-Known Member

    В ідеалі так, а насправді кілометри можуть дуже навіть розділити. Деякі психологи навіть радять кидати роботу яка потребує частих відряджень, ну але це проблеми країн першого світу...
    7 год. різниці? Це США,Канада, або Австралія, з візами може бути тяжко але не неможливо. Якщо є як, то не затягуйте з переїздом.
     
  15. Або Россія
     
  16. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    От дівчата пишуть - несерйозно, не їдьте. А я би радила їхати. А якщо це взаємне кохання всього життя, про втрату якого ви будете потім шкодувати? Може, спочатку на місяць, подивитесь, що до чого, а там і на постійно взагалі облаштуєтесь біля коханого і все у вас в тім Сургуті гарно складеться і з роботою (було б бажання, а такі труднощі можна реально подолати) і з особистим щастям, і на зими сніжні надивитесь.. Моя думка - в Сургут.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. padesnig

    padesnig Well-Known Member

    Там було про візу. В Росію нібу віза не потрібна поки що.
     
  18. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    але ніби є якийсь закон про те скільки часу громадянин України може перебувати на території Росії.
    але якщо він таки справді в Росії, то краще забирайте його з тої москалії, нема чого туди їхати. краще мати гіршу роботу тут, ніж хорошу, але працювати на ворога нашої країни!
     
  19. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    :girl_crazy:Слава Богу ні))В нас різниця всього годину з Росією))
    --- дописи об"єднано, 6 Грудень 2015 ---
    Питалась))То сказав,що я сама себе накручую і видумую.:girl_yes2:Але всерівно та дурна жіноча фантазія мене інколи,аж саму лякає:girl_crazy:
    --- дописи об"єднано, 6 Грудень 2015 ---
    Були недавно))Але самі знате,що це не життя от так їздити один до одного,хочеться кожного ранку поруч бачити його сплячу моську:girl_blush2:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. нталька

    нталька Well-Known Member

    погоджуся з
    Треба або переїжджати до нього, або це початок кінця. (
    --- дописи об"єднано, 6 Грудень 2015 ---
    я би сказала, що то жіноча інтуіція.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1