проблеми зі спанням

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем duncan, 4 Серпень 2007.

  1. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    А, що, повернутися до колишнього способу не виходить? Це у вас довго вже триває?
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Так вже 5 тижнів. Нажаль, просто біля циці не засинає, навіть під легку тихеньку музику. Сьогодні трохи допоміг возик - вона в ньому "дойшла до кондиції", щоб вже засинати на руках біля грудей. Але, це виняток, бо в більшості випадків вона істерила при виді возика.
     
  3. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    а може бути, що в неї міняється час вечірнього засинання, і виходить, що ви її зарано починаєте вкладати? А зуби так ще і не вилізли?
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Я орієнтуюсь по ній, коли вкладати, вона починає марудитись, вішатись по мені і хникати. Якщо перетягнути той момент, то вкладання затягується і може, навіть, закінчитись її істерикою.
    Чутно тільки один зубок, ще три . Мене цікавить, чи, можливо, це нормально, в такому віці засинати на руках, бо, заради доні, я ще місяць чи декілька місяців ( поки зуби долізуть) її можу так присипляти, але, не більше, бо меншою вона не стає((((
     
  5. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Нам 1,4 теж. Засинаємо на циці. Режим такий: встає вранці 7:30, вдень спить 12:00-13:30, ввечері засинає в 20:00. На даний час засинає швидко, бо втомлюється, вдень мало спить. Для засинання лягаємо в ліжко, ще якась м'яка іграшка під боком, робимо в кімнаті темно і циця в рот. Це триває до півгодини.
    Раніше робила точно так само, але ми мали 2 денних сни, то вечірнє засинання тривало годину-півтори: доня лазила по мені, намагалася гратися, 500 разів просилася в туалет, але я таки не здавалась і просто лежала в ліжку з телефону читала.
     
    • Подобається Подобається x 3
  6. shokoladochka

    shokoladochka Well-Known Member

    В мами на роботі лікарка порадила сказала подавати після вірусної інфекції там ще є вітамін д3 і може тому погано спить дитина адже ми перехворіли вірусною інфекцією і довго на вулицю не виходили. В нас вже 6 зубчиків я знаю як вона плаче на зуби( то не зуби( вона якась неспокійна дуже( встає сидить або встає і мамає( деколи таке враження що їй жахи сняться) від нічних кормлінь хотіла відучити бо дуже виснажилася в мене дуже знизився імунітет( місцями таке враження що я як зомбі ходжу.... в день поспати не вдається і домашніх клопот багато( сил просто не було) зараз я трошки якось відійшла...і лекше).
    --- дописи об"єднано, 19 Листопад 2015 ---
    в нас зуби почали лізти з 4,5м як на мене зубний період індивідуально для кожної дитини. А ще я начиталася куча всякого( багато порад і статтей...всі суперечливі тому категорично так казати як ви пишите не можна( кожна мама сама має вирішити як краще для дитини. Я спробувала тиждень дитина спала до 4/5год ранку з 9 вечора і нічого її не торбувало( я не вважаю що нашкодила їй чи собі але ми захворіли і я повернула кормління). На мене ще дуже вплинула книга "Французькі діти не плюються їжою" звідти для себе багато взяла.
     
  7. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Моя від народження тільки на руках засинає -- а скоро вже півтора роки... І перший номер десь до двох (а може і довше) колисався... А друга і третій -- самі засинали, біля грудей ніколи, але коли поїли -- лягали і трохи щось гугали і засинали. А старший і менша -- ні.

    А в мене зараз якийсь капець. Мала щогодини прокидається і плаче, даю груди -- відразу заспокоюється і спить. Я не вмію на лежачи годувати, то так кожну годину, кожні 40-хв сідаю і сідаю... Мала не голодна, бо вона по-перше, вечеряє, а по-друге, вона півхвилинки груди поцмокче -- і спить. Тобто вона навіть де дочікується до того, як молоко прибуде -- засинає, а з мене тоді у всі сторони пре -- аж рушник мушу підкладати під майку...

    Сказати, що я не висипаюсь -- то ні. Я вже звикла у такому ритмі жити. Мені набридли мої сни. Мені за ніч по 10 снів сниться -- і всіх пам"ятаю. Ну бо в перервах між годуваннями певно не встигаю зайти у глибокий сон і сплю поверхневим (власне тоді і сняться сни, які ми пам"ятаємо). То вже щоранку книжки можна писати. Але ж не всі ті сни такі прям рожеві... Сюжети у моєї підсвідомості починають вичерпуватись і мені починають снитись мої колишні, про яких я вапше не думаю, то я в кінах якихось, у серіалах. Ну брєд.... Як то у півтора року добитись тривалішого сну. І якщо що -- то не зуби, бо ми на них взагалі не реагуємо.

    Старші як так мявкали вночі, то чоловік давав їм чай чи воду з пляшечки, але ця пляшечки не бере
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Може спробуйте проконсультуватися щодо газиків і животика, бо можливо через це донечка є неспокійна.... Мої діти любили до 3 років спати на животі, то в нас газики " не мордували ".... В мене синочок до 1 року 8 місяців прокидався щогодини. Думала ,що мені реально " дах поїде " від перевтоми .... Спочатку його мордували кутні зуби, то він будився від болю і я його так сидячи підколісувала і гойдала, потім зуби вилізли і він вночі прокидався, бо шукав мене і питав " Мамо, ти є ", і тоді " Мама є ", і так разів 7-8 за ніч. Нам помогла лавандова олійка, я натирала стопи і одну краплю капала на шию ( на рівні плеча ) ,але в мене синочок нормально сприймає ефірні олії без алергій...
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Дівчата, знову я сюди. Я розумію, що дитина постійно хоче бути з мамою і біля циці, але я не можу ні вдень нічого зробити, а вночі навіть в туалет сходити. Малий завжди хоче цицю, навіть як спить в день. Засинає наприклад, на дивані, я тихенько встаю, як відпускає цицю, буквально 5 хв і крик (а в ночі це пару секунд) . Тобто ні в туалет вдень не можу нормально сходити і загріти їсти і т.д. Я вже думаю над покупкою слінгу для дому, але не знаю чи він мені допоможе...
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. maavka

    maavka Well-Known Member

    Визначте для чого малятко їси цицю. Якщо від голоду, то часто ковтає, іноді чути як ковтає. Коли для задоволення, то рідко ковтає, смокче розсаблено. Може дитинку щось турбує і циця єдине що заспокоює чи може у вас лактаційна криза.
    Який вік у вашої дитиники, бо мені на телефоні не показує підписів з лінійочками?

    Надіслано від мого HTCONE, використовуючи Tapatalk
     
  11. Moonlight

    Moonlight Well-Known Member

    @smilechyk в мене з Устимком така ж ситуація, тільки він відпускає цицю, як поїв, але я мушу лежати поруч, бо зразу будиться. Вдень дуже рятує слінг, особливо вечорами, бо маємо досі коліки, а вночі так і спимо, в обіймах. Дуже важко втекти до чоловіка, але деколи виходить, було кілька раз, що Устим будився в самий невідповідний момент:girl_blush2: Треба до того простіше ставитися. Завжди так не буде, в мене Дмитрик такий самий був, тільки на циці висів постійно.
    Зате, після сну, як малятко достатньо набулося з мамою, я його спокійно ставлю в шезлонг на 15-30 хв і роблю, що мені треба по дому.
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    сьогодні 3 місяці
     
  13. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Не переживайте, то недовго так буде, в мене так само було. Просто, як пише Вікторія, пристосуйтеся до потреб своєі дитині і все. У вас же одна дитинка, тому можна розслабитися і нічого не робити. Чоловік собі сам раду може дати і ще й вам допомогти. Не треба зараз намагатися зробити все. Ви маєте бути не голодна. Підготуйте собі якісь перекуси, печене яблучко, бананчик, канапку, салат з бурячка чи моркви. Виходьте з того як сприймає ту іжу впша дитинка. А то що треба гріти готуйте коли вдома чоловік. Він з дитиною, а ви готуєте, в перешу чергу собі на завтра.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  14. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    а до якого часу так може бути?
     
  15. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    а що ви хочете почути? це абсолютно нормальна поведінка для такої манюні, в нас було тооочно так само і не чекайте, коли то пройде, бо то лиш вам буде важче. Пройде, коли і не помітите
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. DesperateHousewife

    DesperateHousewife Well-Known Member

    В моєі от вже майже в 2 роки з обіднім сном все ще так. При чому якщо я лежу поруч, то вона годину-півтори може спати, але тільки вартує мені встати (і то незалежно на якому етапі сну, чи відразу після засинання, чи трохи пізніже), то відразу через пару хвилин підйон. Ну то що, лежу собі, читаю. Хіба вже сильно в туалет хочу, аж терпіти не можу, але тоді вже знаю, що скоро буде підйом.
    З нічним сном ситуація налагодилась от буквально місяць тому, і краще засинає і краще спить, вже не мушу бути поруч.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Та навіть не знаю ))) швидко. Розслабтеся і насолоджуйтеся. Читайте, дивіться фільми, можна аудіокниги слухати, або спати з мацьопом. То ж вже три місяці скоро він буде спати набагато менше , почне цікавитися всякими іграшками, пасадите в шезлонг причепете іграшка та й буде баватися, а ви собі щось робити будете і розмовляти з ним )))
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Нам 1,5 р - на обідній сон мушу завжди лежати біля неї, так було весь час, з народження, з дуже нечастими виключеннями з правил. Деколи груди відпускає, деколи спить всі 1-1,5 год з цицею в ротику. Ввечері зараз теж мушу лежати, поки сама не відпустить груди, а це годину, іноді довше. Потім спить сама, але, в більшості випадків, мушу бігати "на підсос" ще декілька разів. А збудитися в "найцікавіший момент" спілкування з чоловіком - це норма, вже не зважаємо. Ви дивіться по своїй дитині, але в нас доня, коли нічого не турбує, після вечірнього засинання і відпускання циці міцно спить 30-40 хв ( проходить першу фазу сну), то якраз добрий час, коли до неї бігати не треба.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Гг, як знайомо, в нас теж так, від початку так
     
  20. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    може бути недовго, може бути довго, але однозначно, чим далі - тим буде краще)))