Більше ніколи б не зробила (ремонт, будівництво)

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Rodionochka, 16 Жовтень 2015.

  1. MissO

    MissO Well-Known Member

    Але ж яка вона гарна, коли чиста))) Хоча таке буває рідко)))
     
  2. Usmishka

    Usmishka Well-Known Member

    А я знову купила чорну склокераміку, мені на білій на дачі трішечки менше видно бруд, але на стільки трішечки що то несуттєво) Я навчилась відразу мити плиту, стер мікрофіброю і красота.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    ну не кажіть, маю холодильник в колір темної нерж, то ніяких відбитків не видно. Просто то така поверхня що відбитки не лишаються, і холодильник стильно виглядає.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Я б нікому не радила робити у будинку на мансардному поверсі стелі з гіпсокартону, особливо якщо дах не з натуральноі черепиці. Тріщин не уникнути. Вже декілька раз нам виправляли ті тріщинки, але то певно назавжди. Якби я мала змогу повернути час, то зробила б на 2 поверсі стелю з дерев'яноі вагонки, пофарбованоі у білий колір. Ех...
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  5. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Ніколи-ніколи не покладу темну плитку у ванній. Особливо там де близько вода. В душі, біля умивальника. Яке ж воно гарне на картинці і як непрактично в реалі, то просто катастрофа. А якщо не користуватися агресивними засобами, а я і не користуюся, бо легені таки дорожчі, то це жах. Тут взагалі інше слово дуже підходить, але я ж культурна ))))
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Може то ще від самої плитки залежить. В мами на Сихові новобудова з жахливою водою. В ванній кімнаті в неї чорна плитка на підлозі і до половини стіни, вище умивальника. Проблем нема, коли нахляпається з умивальника на стіну, то просто ганчіркою витирається, без хімії. Завжди чистенька виглядає. На підлозі килимок, теж жодних проблем.
    А я б ніколи не ставила душову кабінку з прозорими і трохи затемненими стінками-дверками. От на них той водяний наліт просто жахливий. Треба мити дуже часто і з хімією. Краще вже брати матові.
     
  7. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    в нас все добре. Може то ще мало часу пройшло(3роки). Ну але ми опалювали будинок(десь +13), навіть коли ще не переїхали, щоб не було перепадів температур. І , мабуть, від якості роботи майстрів залежить ще.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Та може, але в нас шоколадні смуги над ванною, ну і коли користуємося душем, а ми тільки ним і користуємося, то хляпається не трохи, а так добре, ну хіба кожен раз витирати, але хто б то робив ))) а от на ванільній не видно нічогісінько. Тому тепер темна тільки там, де до води далеко.
     
  9. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    в нас прозоре скло (не кабінка, просто душова відгороджена), то купили гумовий скребок (як то укр.?), і кожен після душу стирає воду з шиби
    Не скажу, що ідеально чисто, як після миття хім.засобами, але не заляпане , око не ріже
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  10. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Не в гіпсокартоні справа.

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. woolf

    woolf Well-Known Member

    А в чому? Ми, до речі, так і не зашили дах (утеплили і так з тою плівкою і стоїть). Рано чи пізно до того візьмемося, але досі сваримося з чоловіком за метеріал підшивки, я - за дерев. Вагон ку, він хоче гіпсокартон. Наведіть якісь аргументи, може, переконаю таки зробити по-своєму.
     
  12. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    якщо дозволяє висота зробіть натяжну стелю- і проблеми нема
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    @woolf, я маю і те і інше. Лиш ще
    не робили.
    І не знаю чи будемо, бо як не крути, а гіпсокартон, то ще й додаткове утеплення жилого приміщення від горища(ну звичайно, якщо хтось опалює останнє, то питання не є суттєвим).
    Чогось кардинального між вагонкою і гіпсокартоном не бачу, крім зовнішнього вигляду, і перефарбувати гіпсокартон таки легше, ніж вагонку.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Chukuliadka

    Chukuliadka Well-Known Member

    У нас пів на пів. Дерев'яною вагонкою задоволені більше. Де гіпсокартон, ті кімнати ще не готові до кінця, тому будемо переробляти.
    Горище звісно не опаюємо. Дах і стіни утеплені ватою. І другий поверх у нас тепліший за перший, через підвал і гараж.
     
  15. Raven

    Raven Мама малятка

    В нас вагонка, тепло, гарно виглядає і нічого не сипеться-тріщин нема. Дах влітку нагрівається, дощ-волого, деформація є. Хіба в приміщенні постійно одну тепм. і вологість тримати, щоб гіпсокартон не посипався.
     
  16. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    @Raven, а чому має сипатись?
    І я таки переконана(вже писала, що маю і те і інше), що то від майстрів-матеріалів залежить. В знайомих вагонка, особливо по ночах, тріщала(була погано висушена) , то потім більшу половину переробляли- порозходилась, порозтріскувалась таак, що можна було мізинчик запхати.
     
  17. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    плівка аналогічно!
    це і було основною перевагою на користь плівки минулого року коли робили в тата стелі, не деформується і перемальовувати не треба
     
  18. Raven

    Raven Мама малятка

    дах в різні пори року деформується, волога проходить, зашпакльовані стики сипляться, плити труться, то хіба дах з правдивої черепиці ставити, або тримати однаковий клімат в кімнаті
     
  19. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    @amaretto, тобто плівка дає додаткове утеплення? Бо в нас ще є одна стеля "нєдадєланная" -тому і цікавлюся.
     
  20. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    дає, вона холод не пропускає, тримає тепло в кімнаті
    Я готова всім рекомендувати наскільки то класна штука!