Хатні клопоти

Наші менші друзі

Posted by myla on 21 Серпень 2007 відповідей - 3.203
  1. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Одне 3кг важить, інше 4кг. З'їдають 100грам вдень приблизно.
     
  2. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    я купила пуріну. чи вони там щось досипають чи що, кіт мені шафу дре за тим кормом, і мене дряпає. і насипаю йому повну миску, а все йому мало. тому я розчарувалася. та і в мене квартира, тримати ті пакети особливо нема де, а малі візьмеш - і тут раптом закінчилося, а кіт їсти нічого іншого не хце. сніг, мороз, йди за котячим кормом в найближчий магазин 30хв в темпі. чесно, мені дитині легше їсти купити.

    а з натуралки в хаті все щось є. я ще тиждень на голодовці не тримала, та і жаль кота, але буду пробувати його перевести на звичне харчування. хоча..почитала форум один, там для котів роблять суфле з фвршу телтина-курка з перепелиними яйцями. то, як на мене, :wacko:
     
  3. Dobbi

    Dobbi Well-Known Member

    Купуємо Роял Канін, там є дозування відповідно ваги і мірний стакан. Пакету 1.5 кг вистачає на місяць, кіт важить 5.4 кг. Спочатку теж дер шафу і добирався до корму, тепер навіть не все виїдає
     
  4. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    А в мене коти знають міру) буває валяється корм, а вони не хочуть. Але малі упаковки брати не вигідно. Я завжди брала 4кг, а останній раз взяла 10кг. То виходить шо 2 коти з'їдають 12 грн в день. На такі гроші натуральної їжі багато не купиш, якшо брати за основу м'ясне. Та й живу за містом, у львові не кожен день, відповідно треба кожен думати скільки чого їм купити шоб вистачило, коротче незручно.
     
  5. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    це справді не багато.
    бо я прикинула так.
    порція "мишкорозміру" сердець приблизно 75г * 35грн=2.63, шлунків 75г*27грн=2.02, яйце 1шт=1.9, але ці продукти ще треба варити, то ще порахувати газ, хоч не вариш тих 75грам чи 1 шт, а все зразу а потім ділиш. ложка-дві сиру приблизно 2-3 грн,

    на день треба 2 "мишки", то так чи інакше виходить приблизно 5-6грн. але. я майже весь час маю звичайну їжу під рукою, тут залишилось від бульйону, тут обрізки м"яса, тут собі серце, печінку тушила - йому дала, і тд. зрештою, коти і бульбу люблять їсти, а деколи є трохи кефіру в банці - ні самій не посмакуєш, ні ніц не зробиш - а так вилизав і все.

    це ж не так, що на відро каші плаває 100г мяса і їж небоже, що мені не гоже.
     
    Останнє редагування: 27 Листопад 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    стосовно вакцинації - де краще робити? бо загалом я націлилася на "рекс", мені підходить, бо близько.

    але потім волонтери мені його обплювали, і тільки у ветмед до гудими. а в нас ще і з зубами проблема, то тільки у альфавет. хто стикався з тими клініками? черга, запис, ціни на вакцинацію, огляд, паспорт, гігієну зубів - цікавить все.
     
  7. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    @HOPIC, обслуговую обох своїх котів у Ветмед, у Регіни або Віталія, якось так склалось.коти люблять туди їздити))) ціни як на мене кусаються. Але враховуючи, які мені раніше попадались ветеринари, то наразі вважаю шо краще заплатити більше і мати спокій. Вакцинація 2 місяці тому, 250 грн вакцина зі сказом. Без сказу здається 220
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    а що раніше було? і вакцинація (без сказу) кота скільки коштує?
     
  9. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    @HOPIC, раніше куди не зверталась майже завжди з нюансами потім. У Ветмеді за півтора року нюансів поки не виникало. Без сказу здається 220 грн, включає саму вакцину і огляд
     
  10. Dobbi

    Dobbi Well-Known Member

    @НОРІС, ми ходимо в ВетМед до Гудими, попали чисто випадково, бо близько було. Там вакцинували, кастрували, зараз доїжджаємо з іншого району (обов'язковий щомісячний огляд через хворобу), не мінятимемо клініку в жодному разі. Зуби лікуємо там же ж в Кароліни. Ціни на сайті актуальні, прийом по запису

    Надіслано від мого HTC Desire 601, використовуючи Tapatalk
     
  11. Siania

    Siania Love Life

    Я нарешті наважилась на вязку своєї красуні :) Так хвилююсь, і наче дуже багато читала, а от коли побачила що насали ці дні...і вже от-от будемо зводити - в мене паніка почалась. І маю питання - чи варто перевіряти собаку в ветеринара перед вагітністю, чи якщо вона здорова (принаймні за 3 роки життя), то має бути все ок?
     
  12. lyanysya

    lyanysya Well-Known Member

    Ну впринципі необовязково, собака здорова, прививки має чо переживати...природа сама знає як перенести вагітність. Моя собачка мала приплод) два рази, було трошки при родах страшно (приймала їх я).
     
  13. Siania

    Siania Love Life

    І перший раз самі? Ой, я боюсь, буду когось кликати. Бо як щось піде не так - то собі не пробачу :girl_impossible:
     
  14. lyanysya

    lyanysya Well-Known Member

    Перший раз налякалась, собака дуже голосно нила, і від своїх схваток рвала наші подушки, потім плакала!!!! собака і скоренько пятьох народила. Все тривало півдня)
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Дівчатат, в когось таке було що кіт кашляє. Грайливий, апетит хороший, носик мокрий і холодний, але раз в день точно мусить прокашлятись-кашель такий як з живота ( не знаю як пояснити), припускаю що це через шерсть, але їсть щодня "Мальт-пасту", чому він може "гавкати"?
     
  16. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    @Грильяжка, було, інколи. Думали шо фігня, бо на вулицю ходить, може змерзає або шось типу того. І так з півроку, а потім почав важко дихати. Ветеринари уже не змогли допомогти, за їх словами швидше за все була серцева недостатність.
    Я не кажу шо у Вашого котика таке може бути, але покажіть його лікарю
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    а
    в мене кашляє останніх кілька тижнів, теж переважно 1 раз в день - нічого побідного на хворобу не виглядає.
    але в мене трохи інша ситуація - мій кіт ходить на вулицю,а там він може з"їсти що завгодно, наприклад пташку :girl_in_dreams: тому точної причини я ніколи не дізнаюсь. Але теж більше схиляюсь до думки що через шерсть.
    --- дописи об"єднано, 30 Листопад 2015 ---
    цікаво а як то можна зараз діагностувати?
     
  18. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    @olerusya, незнаю. Мій при зверненнні до ветеринара уже був в дуже поганому стані, тому це було лише припущення. Але чомусь мені здається шо якшо б я вчасно звернулась то кіт би досі жив.
     
  19. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    мій теж на вулицю ходить і полює на сорок)))я ще читала що вони від глистів кашляють, але глисти я прогнала місяць тому
     
  20. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Від глистів також. Мій кашляв, бо застудився і мав, щось типу бронхіту чи таки бронхіт. Кололи і мікстури від кашлю людські:) давали.
     
    • Подобається Подобається x 1