Дитячий візок(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Марта2, 14 Серпень 2015.

  1. Rona

    Rona Мама-йожик

    @tsiuma яка то модель? Файна :)
     
  2. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    то італійська Inglezina Zippi 3 в 1 (люлька, крісло і прогулянка). Вживу бачила в Антошці по захмарній ціні 18 з хвостиком тисяч.

    Маю прогулянку Inglezina еspresso, відкатали з задоволенням свого часу, тепер хочу щось новеньке.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. enigma

    enigma Well-Known Member

    Почала трохи придивлятись візочки .
    Що скажете про візочки Cosatto? - там такі кольори, ммммм
    І ще цікавить Stokke - чи вартує воно своїх грошей?
     
  4. Polishgirl

    Polishgirl Active Member

    А в мене таке питання) віддали нам на користування Тако Ларет синього з чорним кольором. Але є вже деякі нюанси, люлька в серидні синя і обшивка і матрасик. То ця обшивка така вигорівша, чи від чого так, жах, так страшно виглядає, ну і ті козирки також зсередини.... Але зараз головне щось зробити з тою ошивкою. В когось таке було? Що ви робили? Є думки про фарбу, але незнаю чи можна , це ж дитяча річ. Можна просто витягнути, але вона з утепленням всередині, тобто не просто тканина, та й до неі до ліпучок кріпиться накидка!!!!
     
  5. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Фарбувати я б не ризикнула, нащо дитині тою хімією дихати... Можливо можна перетягнути іншою тканиною? Я сину купувала візок б.в. Люлька була ідеальна, а от прогулянка - вигорівша. То я купила тканину і віднесла в ательє на перетяжку.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Rostuslavchuk

    Rostuslavchuk Well-Known Member

    наш хлопчик прекрасно від"їздив в яскраво червоній колясці, ще й тростинку потім мали червоно-чорну. І це при тому, що я свідомо купувала нову такого кольору, мені колір просто дуже подобається. Тепер і манюня виїздить в ній.
    У мене завжди було питання: А чому хлопчик не може їздити у червоному візочку? Курточки і светрики червоні ж є на хлопчиків і носять.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Raven

    Raven Мама малятка

    Можна нову обшивку замовити. На Чорновола є їх магазин і сервіс в інтерсіті.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  9. zetta

    zetta Well-Known Member

  10. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Краще один раз спробувати, ніж сто раз придивлятись :) Насправді зручно. А чому не зручно новонародженим? Люлька там звична.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Raven

    Raven Мама малятка

    Мені замілка. На літо ок, а зимою, коли звідти горка конвертів- ковдр, не нра. Те саме прогулка. Взимку добре вдіта дитина в тому коверті там впритик і руки по боках візка висять. Ну і старша 1,5 року пухкенька дитина там ледве-ледве. Для мене то чисто літній возик ненадовго. Мені більше подобається, коли я дворічку можу пхнути в конверті і гарно закрити від вітру. Мала щастя недовго його повозити, не мій то возик, хоча біля себе їх частіше від польських бачу.
     
  12. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Я маю щастя щодня возити такий возик, ми такий маємо. У нас дитина зимова, то в люльці добре поміщався і в прогулянці в конверті також добре поміщається. Якась залазила у конверт в прогулянку дівчинка 2 років, теж добре помістилась, хоч була і одягнута тепло і сама дівчинка не тендітна. Руки по боках візка? А де їм бути? Або по боках або в конверті. Але я Вас не переконуватиму, бо то кожному своє :)
     
  13. Polishgirl

    Polishgirl Active Member

    Скажіть, будь ласка, скільки це все коштувало Вам !
     
  14. Kshusia

    Kshusia Well-Known Member

    Дівчата, ми знов в пошуку прогулки(( Влітку нашвидкоруч купили Cam Flip то зовсім нею не задоволена, продала.
    Маю певні вимоги до візочка: найперше щоб дитина добре в ньому сиділа і не сповзала, друге - то щоб козирьок добре захищав від сонця, щоб була маневренна і легка. Може в когось є такий чудо-візочок, а то я погуглила і безтолку(
     
    • Корисно Корисно x 1
  15. Joll

    Joll Well-Known Member

    У мене такий візок, тільки попереднього покоління - я дуже ним задоволена! Inglesina Zippy дуже вдала модель, дуже зручна і компактна. Закохалася в дизайн, ергономіку і простоту цієї коляски ще до покупки. І не розчарувалася - вона того вартує. Що особливо сподобалося - простота у використанні, легкість при перенесенні і розміри, що дає можливість втиснути шасі практично в багажник будь-якого невеликого автомобіля, а сама коляска без проблем входить в будь-який ліфт. Незважаючи на зауваження інших мам в інтернеті, що мовляв, лялька тут вузька і тісний, я не можу з цим погодиться - люлька абсолютно нормальна, не тісна і не маленька, дитина спокійно поміщається в ній до 9-10 місяців в зимовому одязі. У прогулянковому варіанті можна міняти м'який бампер на бампер-столик з отворами для напоїв та іншої їжі (правда, бампер-столик як і інші аксесуари треба купувати окремо). Прогулянковий варіант передбачає не рівну спинку, як у дешевших аналогів, а заокруглену, дитині в ній комфортно. Вдома, у квартирі займає дуже мало місця, влазить практично в будь-яку комору, шафу і.т.п. Єдине, на що потрібно звернути увагу, це де саме ви плануєте користуватися цією коляскою - для сільських місцевостей вона точно не годитися; це типова міська коляска для асфальту і рівних покриттів. Бруківки вона теж не дуже любить (немає амортизації). Правда, я ще її й бережу, не "вбиваю", не залишаю у під"їзді на ніч і т.п. Але в цілому дуже хороша коляска, я особисто свою продавати не збираюся, наразі вожу у ній свою другу дитину, а сумарно коляска вже возить третю за порядком дитину.
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

     
  17. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Це було десь 1,5 роки тому. Я міняла не всю обшивку, а лише боки. То 100 грн. потратила на тканину і 100 грн. коштувала робота.
     
  18. Acura

    Acura Active Member

    маю таку Teutonia Spirit
    138749_2941154.jpg
    дуже задоволена. взагалі вважаю візки Teutonia найкращими серед усіх. Дуже легко їде, з легкістю проїзжає ями, зручне сидіння, дитина не з"їзжає, козирьок опускається низько, тканини приємні, натуральні; підножка піднімається, сидіння можна поставити як повністю горизонтально так і вертикально, великий кошик, сидіння можна переставити в любе положення за 1 хв, дуже зручно знімається все щоб попрати. Можу писати ще довго але насправді серед усіх візків які я мала цей найкращий. Єдине застереження що якщо брати саме цю модель то треба звикнути до керування бо як усі 3-х колісні візкі вона не така стійкі коли переїзжати через бордюри.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  19. Joll

    Joll Well-Known Member

    Не розстроюйтесь, я бачила на сайтах olx, klumba, kidstaff оголошення від людей, які возять із Польщі оці рами з колесами від цієї моделі та від супутніх інглезінівських моделей. Продавці самі із Львова, ціни у них набагато нижчі, ніж у нас на офіційних сайтах. Пошукайте, може пощастить?
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Я в пошуках. Але кажуть ті візки, що з Польщі гіршої якості можуть бути, ніж з Італії. Може, то є польська і іітал.збірка? Навіть не знаю.