Як врятувати/полагодити стосунки?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Dana K, 23 Липень 2009.

?

Треба боротись за сім'ю чи все відпустити .

  1. боротись

    60 голосів
    82,2%
  2. відпустити

    13 голосів
    17,8%
  1. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    10 місяців депресії...... хм. Якщо нічого трагічного в її житті не ставалося, то навряд це правда, скоріше відмазка. Справді могло б бути що якийсь час ( тиждень чи хай місяць) їй було зле,нічого не хотілося і т.д. але щоб молода 22 річна дівчина сиділа майже рік безвилазно вдома? . Мені виглядає на те, що хтось в неї є, можливо це ще не інші серйозні стосунки, а так, на рівні флірту-прогулянок, тому і з Вами не рве, бо там невідомо що складеться. А ще мене насторожило ваше речення про шопінг, тобто просто так вона з Вами бачитися не хоче, а коли ви йдете їй щось купувати - тоді без питань, чи як виглядає ваш спільний шопінг?
    --- дописи об"єднано, 29 Листопад 2015 ---
    А знаєте, можливо це з області фантастики, але все ж, може 6 років зустрічання мали б вже, на її думку, привести до пропозиції. І це такий своєрідний "хід конем"?
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Креативно Креативно x 1
  2. zetta

    zetta Well-Known Member

    Кажуть як жінка вирішила порвати відносини іі вже нічого не зупинить.
    Але то такий побічний ефект у більшості пар які зустрічаються більше 3х років . ( більшості , не всі ) . Вигорання .
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Не переживайте! Якщо з дівчиною не складеться, то ми Вам тут як не дівчину, то компанію знайдемо :)
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 4
  4. Alstroemeria

    Alstroemeria Well-Known Member

    Загалом сумна картина вимальовується: в вас труднощі на роботі і потрібна підтримка дівчини, а вона вже 10 місяців в депресії... Такі стосунки лише виснажують. Їх потрібно або реанімувати (тільки добре подумайте чи вам це справді потрібно), або розірвати... От тільки щоб налагодити стосунки потрібно бажання і зусилля обох. Якось вже дуже сумно виглядає ваш допис про зустрічі по графіку:
    Можливо помиляюся, але потрібні серйозні розмови трохи в іншому напрямку: не силою "виривати" домовленість, а обдумати як рухатись (і чи рухатись) в спільному напрямку. Може проаналізуйте, що передувало кризу в стосунках, були ж якісь тривожні дзвіночки? Якими були стосунки до того? Можливо прочитайте якусь літературу (на думку спадає "П'ять мов любові" Гарі Чепмен). Зі сторони стосунки виглядають приреченими. Але тільки ви знаєте як все є і було насправді.
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Мені теж здається,що нічого доброго в тих стосунках не буде.Їй важко з вами розійтися,бо за стільки років вона вже звикла до вас.Як то кажуть:тяжко нести,шкода викинути.Але поговорити не завадить,можливо після цього ви дійдете до якоїсь спільної думки і все вирішиться.)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. mipa

    mipa Well-Known Member

    Такі стосунки мені нагадують чемодан без ручки: важко нести і шкода викинути.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    І в мене теж така думка, що стосункам кінець. Проблеми можуть бути тиждень, місяць, ну але не 10 місяців "затяжної депресії" і небажання спілкуватись. Виглядає на те, що дівчина собі придумала проблему і дивиться, як Ви навколо неї бігаєте. Якщо є кохання, то в будь-якому випадку до коханої людини тягнутиме, негаразди зближуватимуть. Якщо її не тягне навіть доторкнутись до Вас, то про що ми говоримо? Які почуття? Ви - максимум друг. Хоча, оте " на шопінг іде радо", взагалі некрасиво виглядає, якщо платите Ви - то вона просто Вас використовує. Моя порада - остаточно поговорити з дівчиною, розставити всі крапки над "і" в цих стосунках перш за все для себе, бо вона для себе все вирішила ще 10 міс тому. І, думаю, після остаточного вияснення ситуації, Ви зможете без мук совісті знайти ту жінку, яка б змогла прийняти Вас і Ваші почуття.
    І ще питання - за 6 років зустрічання ви говорили про одруження? І чому до шлюбу таки не дійшло?
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    На своєму прикладі доведу протилежне - на час одруження зустрічались майже 2 роки, чоловіку було 25, мені було 18, я чітко знала на що йду і що він моя доля. Пройшло 5 років, не все ідеально гладко, працюємо над стосунками постійно і тяжко, але, думку не змінила.
    А, в даній ситуації два варіанти - або дівчина не впевнена що цей хлопець "той єдиний", або, навпаки, дуже довго чекала пропозиції і не дочекалась, вирішила що стосункам кінець.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Siania

    Siania Love Life

    А може навпаки треба трошки охолонути? Знаєте, дівчата теж не люблять коли чоловіки кидаються до ніг, і готові на все. нам теж потрібна інтрига. Так розумію що за 6 років вона зникла.
    Значить Ви 10 місяців робите щось не так. Повністю змініть свою тактику, може і щось поміняється.
    Вони ще не сім'я, яка важка робота? Вона 10 місяців його ігнорує, але тримає на короткому повідку. А хлопець має вже зовсім тряпкою стати? Не знаю як хто, а я таких хлопців не люблю, мене такі дратують.
    Я підтримую дописи дівчат - що це початок кінця(
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Chortenia

    Chortenia Well-Known Member

    До речі, про депресію я б не була така категорична. Від віку вона не залежить і тривати може ой як довго. Але я власне про хворобу, а не те, що в нас називають депресняком. Так от, якщо в неї таки депресія, то варто звернутися до спеціалістів, і ваша підтримка ой як важлива буде.

    П.с. що люблять чи не люблять дівчата, дискусія вічна, фломастери різні. Але стосунки - таки справа обох. І вічно один їх стимулювати не може, ні шампанським, ні інтригами.

    Sent from my MI PAD using Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  11. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    Не знаю, може комусь більше підходить спосіб для досягнення цілей шляхом маніпуляцій іншими людьми (див. інтрига),мені більше подобається спокій і врівноваженість у стосунках, вміти знаходити спільну мову.
    Важко?Інколи дуже.Інколи дуже важко підібрати слова,сказати правду в очі.Можливо, і цій дівчині так в даний час.
    При чому тут, що вони ще не сім'я? То і трудитися не потрібно?А хлопцю зараз не важко?
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Siania

    Siania Love Life

    Це не маніпуляції. Це означає жити не лише дівчиною, а мати своє повноцінне життя. Не надоїдати, не битись об лід. Людина (дівчина) явно хоче трохи спокою, то як він має трудитись... Я вважаю - все має бути вміру, і ще більші пориви порятунку відносин - ще глибше закопають їх.
    Інколи треба схаменутись, заспокоїтись, подумати, побути наодинці, це корисно для обох. А потім обговорити і вирішити що буде далі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    А може хлопець прислухався і побіг-за оркестром,щоб серенади співати,за шампанським з мандаринками,такий весь впевнений і наполегливий)
    А що?Маючи таку групу підтримки,як ми)
    Або спокійно вже 10-ий сон проглядає,поки ми тут версії прокручуємо)
    Будемо чекати,коли відпишеться)
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. Sasha Ptasha

    Sasha Ptasha Member

    Ну не знаю, а от у мене на думці саме те, що вона просто до одруження не доросла але і хлопця кидати не хоче. Бо я і вас розумію - 28 років, тридцятка скоро і треба щось думати а їй 22, інших хлопців не мала і дітей ще не дуже хочеться. Поговоріть з нею, спробуйте разом вирахувати які причини депресії. Бо якщо все через стосунки тоді треба щось думати але якщо ні - ну то боріться за право бути біля неї і дайте їй зрозуміти, що вона має робити теж. Бо у мене була схожа ситуація (тут у темі раніше є деталі) - хлопець собі впав в депресію і мене не хотів бачити, цілувати, обіймати так через 2 тижні такого я його кинула і це було для нього шоковою терапією бо він усвідомив, що я не завжди буду поруч і нарешті дослухався до мене. Зараз у нас звісно не дика закоханість знову але хоча би немає відчуття, що все йде в тартари)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Колись в мене таке теж було, правда я зустрічалася з хлопцем 3 роки. Тоді я любила влаштовувати істерики (молоде і немудре). От і в один прекрасний день він заявив що йде. Теж була істерика,щоб його повернути, але все одно це нічого недало. Був величезний страх бути однією, бо привикла реально до цієї людини. В ночі не могла спати, поплакала день, два і попустило))) допомогла подруга сильно. Ми з нею кудись ходили, відпочивали. Фільми, магазини... В мене той хлопець не зраджував, просто не витримав мого характеру, короче пішов шукати собі друге щастя. Він теж часу не втрачав, ходив всюди з друзими до дівчат, пробував знайти собі нову дівчину. в кінці кінцями, подзвонив через тиждень, сказав що не може так. Осад залишився, не приємно було вже бути з такою людиною...



    Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk
     
  16. belmondo

    belmondo New Member

    та немає чого відписати..
    депресія у неї більш-менш справжня, бо вона завжди була схильна до таких явищ.
    пропозицію я її робив, вона тоді казала що ще не готова, зараз ця затія нереальна.
    розходитись не хоче, це питання піднімалося багато разів.
    питаю чи впевнена що все буде добре і чи впевнена на 100% каже на 98%..
    що думати в такій ситуації..думаю не впевнена вона в мені, а пробую розійтись "доганяє" бо може боїться зараз сама залишитись як і я. що думати хз
     
    Останнє редагування: 30 Листопад 2015
  17. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    А Вам самому себе не шкода? 10 місяців чекаєте невідомо на що, повзаєте перед нею на колінах, пропонуєте тисячі варіантів як полагодити стосунки, а у відповідь: "я не впевнена". Так, жінкам притаманна депресія, бажання побути слабкою і беззахисною, очікування поступок від чоловіка... але то день, тиждень, може місяць. Але не майже рік!
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  18. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Ну, якщо і заміжжя не хоче і зустрічатись не хоче, то Ви для неї, вибачте мене, запасний варіант, поки іншого не зустріне. За стільки років стосунків жінка вже давно б мала визначитись.
    Це Ваше життя і стосунки, але, я б в такій ситуації давно б вже кинулась того ровера.....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  19. Oriana

    Oriana Well-Known Member

    [QUOT="belmondo, post: 2286881, member: 53892"]думаю не впевнена вона в мені[/QUOTE]
    Скоріше в собі не впевнена. Людина в депресії справді нічого не хоче - нікуди йти не хоче, не хоче нічого робити, а шо казати про людей з хронічною депресією. Вона невпевнена яка з неї буде дружина, але й лишитись сама неможе. Їй просто потрібна допомога лікаря. То моя думка. І Ви писали, що багато розмовляєте телефоном, то думаю, що в неї нема іншого хлопця, бо на це небуло б часу.
    P.S. І вона взагалі з кимось, ну з подружками десь гуляє чи з ними теж нехоче нікуди йти?
     
    Останнє редагування: 30 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 1
  20. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    Можна зробити два висновки: або це дійсно депресія (тоді то треба лікувати), або "кос" під депресію.
    Якщо це друге, то давайте змоделюємо такий розвиток подій: вона все ж таки отямилася, зрозуміла, що жити без вас не може і ви щасливо святкуєте весілля. А далі? Маніпулювати Вами вона вже навчилася (бо таке відношення впродож 10 місяців по-іншому, як маніпуляція назвати не можна. І на вік тут списувати не варто, 22 роаи - це не 17. Людина вже більш-менш орієнтується що хоче в житті). Тому вся відповідальність у сімейних стосунках ляже на плечі чоловіка. А там чуть щось не так, знову затяжна "депресія", "не хочу сексу", поїду до мами на 2 місяці, бо не маю потреби в твоїх обімах... і т.д. Як казали форумлянки: те, що тихенько пілікає під час зустрічання - голосно потім б"є в дзвони у сімейному житті. Тому я б сказала так: не їй зараз вирішувати, як бути далі, а Вам.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Подобається Подобається x 3