Хто знає хорошу онкологічну клініку?

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем bora, 25 Червень 2009.

  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Хто знає хорошу онкологічну клініку?

     
  2. Vysoka

    Vysoka Well-Known Member

    Відповідь: Хто знає хорошу онкологічну клініку?

    Мою маму оперував Іванців. Ми дуже задоволені його роботою, все дуже акуратно зробив, був дуже уважним і головне є справді людиною і не гониться за грішми. Тепер лікар відправив її на радіологічну терапію. Може хтось щось знає про це? Хто кращий спеціаліст по цьому? Я вичитала в інтернеті, що минулого року в Онкодиспансер фонд Ахметова купив новий прилад саме для цієї процедури. Але не знаю, чи усіх опромінюють ним чи він тільки для "своїх". Може хтось щось знає, напишіть будь-ласка. Чи у Львові ще десь можна проходити радіологічну терапію? Дякую за відповіді.
     
  3. wchasluva

    wchasluva Well-Known Member

    Відповідь: Хто знає хорошу онкологічну клініку?

    Скажіть будь-ласка чи хтось лікувався в національному інституті хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова. в Києві. що можете розказати про спеціаліста який вас лікував?
    І ще цікавлять відгуки про київську онкологічну клініку ЛІСОД?
    Наперед дякую.
     
  4. nikolaeva

    nikolaeva New Member

    Відповідь: Хто знає хорошу онкологічну клініку?

    Чи є у когось відгуки про Солонка Б. І. з Броньової (власник 1 гінекологічного відділення)? Маму скерували до нього на операцію, лікар здався специфічним, ми трохи розгубились....

    Може, хтось знає, які там є хороші лікарі? Будь-ласка, підкажіть, це дуже терміново...
     
  5. Dusheska

    Dusheska Member

    Відповідь: Хто знає хорошу онкологічну клініку?

    Колись лікували бабцю в цьому відділені, власне консультувались в Солонки, то він мені не сподобався як людина, як лікар нічого не скажу, бо братись за нас не хотів і віддав лікарю Головчак. А от від нього тікайте подалі. Там дуже хвалили жіночку лікаря, нажаль прізвища не згадаю. Здоровя вашій мамі.
     
  6. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    Відповідь: Хто знає хорошу онкологічну клініку?

    Цікавить лікар з Гашека Гацкевич Мар'яна. Чула гарні відгуки про нею як про людину. А як щодо професіоналізму?
     
  7. nikolaeva

    nikolaeva New Member

    Відповідь: Хто знає хорошу онкологічну клініку?

    Перепрошую, Соломко, допустила помилку у прізвищі
     
  8. ESTEILA

    ESTEILA Well-Known Member

    Дівчаточка, може хтось має хоч якісь відгуки про Чучвара Р. В. ,з Гашека. Направили з воєного госпіталю до нього.....але він зовсім молоденький лікар, тому маю сумніви.....
     
  9. bestlapochka

    bestlapochka New Member

    Лісод- бізнес центр!!! Здирають гроші,хамське відношення головної лікарки Вінницької А.,неправельно поставлений діагноз,зверхність,залякування,навіювання паніки . Нікому не раджу!За гроші які хочуть з вас здерти в Лісоді можна лікуватись за кордоном. Мені 22 роки, почались болі в низу живота,звернулась в клініку Лісод з надією що допоможуть ,поставили діагноз двохсторонні опухолі яїчників, на запитання чи можна ще заморозити яйцеклітини, була відповідь ні,ви що не розумієте що це вже все,ми боримось за життя... Залишилось багато не приємних спогадів. Одним словом НЕ РАДЖУ!!! Я поїхала в Німеччину, де зробили операцію, пухлина була на одному яєчнику і доброякісна, видалили його і сказали за 4 місяці вагітніти, а в Лісоді казали все видаляти і пухлина злоякісна.Минайте Лісод десятою дорогою. Бережіть здоров"я і життя.
     
  10. Annjutka

    Annjutka Well-Known Member

    Хто може сказати за хірурга Корпана Михайла Михайловича з онкополікліники на Єфремова? Він єдиний, сьогодні сказав таку річ стосовно лікування, про яку я здогадувалась, але боялась сама вирішувати, без підтвердження. Але саме цікаве що його порада спростовує три роки гормонального лікування, призначеного на Гашека завідуючим... Я в розгубленості. Він викликає довіру, але ж лікування призначав Шпарик, зав. відділенням.. Хіба шукати ще когось третього?
     
  11. Berry

    Berry New Member

    Хтось має якісь відгуки про Коцюбу Тараса Ярославовича? Він працює на Гашека.
     
  12. Mio

    Mio New Member

    Привіт, порадьте хорошого лікаря-онколога у Львові, буду дуже вдячна. В мами саркома, поки шо операбельна, в Луцьку тягнуть дуже час, хочемо забрати сюди.
     
  13. OljaZ

    OljaZ Member

    Окнкоцентр на гашека 2 , шукайте там лікарів можу порадити тільки що до малоінвазійної хірургії (лапароскоп)
     
  14. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Трохи не до теми...
    Має мама найближчим часом проходити мрт після операції. Потім за 3 міс, за 6... і бажано щоб то все був один апарат... порадьте де оптимальніше робити...
     
  15. TusSsi4ka

    TusSsi4ka Member

    Доброго дня. Дівчата, може хтось має відгуки про лікарів: Фецич Тарас або Ярема Роман з онкоцентру на Гашека? Дякую якщо хтось поділиться інформацією, бо обшукуала вже весь інтернет і нажаль безрезультатно((

    Надіслано від мого GT-I9301I, використовуючи Tapatalk
     
  16. Womanly

    Womanly Active Member

    Порадьте, будь ласка, хорошого онколога на Гашека, що спеціалізується по меланомах і лімфатичний системі.
     
  17. Крапочка

    Крапочка Well-Known Member

    Дівчата, прошу Вашої поради. В чоловіка кілька років тому появились кілька гуль на кінцівках. Пройшов обстеження в свого хірурга в поліклініці, той заспокоїв, що там немає нічого страшного, що то від важкої атлетики. Тепер ці утворення почали боліти плюс з"явилися кілька нових. Чоловіка направляють на Єфремова. До кого там варто звернутися? Можливо взагалі кудись інакше піти?
     
  18. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Дівчата, маю прохання....
    Можливо комусь з форумлян чи родичів робили недавно променеву терапію на Броньовій, напишіть, будь-ласка, в пп або карму вартість терапії.. Розумію що то не офіційно і все залежить від тривалості і тд, але реалії нашої медицини нам відомі....
     
  19. Kraevska

    Kraevska Active Member

    Дівчатка допоможіть відгуками про Струк Світлану Михайлівну з онкодиспансеру на Гашека.
     
  20. Arika

    Arika Well-Known Member

    Доброго дня! Порадьте в Львівській обласній лікарні лікаря, який би проконсультував щодо раку шлунку. Звернулися на Гашека, зробили всі необхідні аналізи, лікар сказав 4 стадія, назначив лікування хімією в капсулах. Хотілося би ще в когось проконсультуватися щодо лікування хвороби. На Гашека дали зрозуміти, що операцію робити не потрібно, тому що хвороба запущена. Однак, я не хочу в це вірити......маю ще надію на триваліше одужання..... Чекаю порад і відповідей в ПП.