Спільний сон з малятком

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ірка-Шкірка, 15 Вересень 2010.

  1. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Знайшла цікаву статтю про сон малятка.
    Ми поки спимо разом, бо чоловік хворий, то все ліжко наше. Побачимо як буде далі. Хоч уже видно, що вдень синок спить окремо спокійно, а вночі - не хоче сам спати. Ну і в ПБ ми спали разом, думала що медсестри будуть кіпішувати, але нічого не казали.
     
    • Подобається Подобається x 4
  2. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Чесно кажучи, в мене теж склалась така думка. Що, людям просто тупо заздрісно, що ми гарно спимо вночі, ніхто не будиться, щоб перекладатись по 100 разів за ніч. Єдині відповіді від родичів були - "ну, то вам так пощастило з дитиною"... А що вам заважало спати разом??? І ще, помітила, що дітки, в яких в немовлячому віці не було СС, коли підростають, вже самі переселяються до батьків в ліжко. І, от тоді починаються проблеми і неможливість відселити з батьківського ліжка навіть дитину в 2 класі і старше( є такі випадки). Тож, на мою думку, все має бути у свій час. І, якщо, дитина чогось недоотримала, вона це обов'язково наздожене, але вже з проблемами.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    в нас те саме. вдень спить сама у візочку\ліжечку. а вночі тільки зі мною. а тепер ще маємо кольки, то взагалі півночі спить в мене на животику, а решту часу носимося))
     
  4. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    У мене також так! Кожна нянічка, лікар, мед сестра, з порогу переконували перекласти малого від себе, ну і звичайно докормити з пляшки! Спочатку я щось відповідала, а потім просто кивала головою і відморожувалась :) ( треба мені ще на них енергію тратити?) тому налагодили прекрасно ГВ, і спимо разом далі! Дуже мене радує, що малий розуміє, що це ніч. Тільки поїсти пробуджується :)
    А сусідка повелась на ті всі ,,поради,, з пб вже з пляшкою, соскою, в окремих ліжках. Цілу ніч вставала і кормила сидячі на кріслі, баюкала довго і нудно! Короче кажучи- гв було 2 тижні, а щоб заснув тепер годинами возять в колясці або баюкають на руках... Шкода так....
     
    Останнє редагування: 19 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 2
  5. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Підпишусь під кожним словом!

    Сьогодні обговорювали цю тему з коліжанкою, новоспеченою мамусею, раніше противницею СС. І от в розмові вона згадує, що сама в дитинстві любила спати з батьками, а їй не дозволяли і вже коли дуже плакала, тато брав її до себе. В моєму дитинстві теж не було СС, але в мене була сестра на рік молодша і в нас одразу було спільне ліжко, спали разом, поки я заміж не вийшла)))). Виявляється в коліжанки така ж історія, а ще як я їй розказала, що можна годувати верхньою груддю, не переміщаючи дитину вночі, то вже вона не була така категорична.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Oresia

    Oresia Well-Known Member

    А як це?? А то я перекладаюся,не часто,але 2-3 рази за ніч)))
     
  7. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    До речі, я про це також тут вичитала. Все просто, трохи практики і навчитесь. Лежу на боці, але чуть тіло нахиляю, ніби на живіт лягаю, але обов'язково пильнувати, щоб не притиснути нижню грудь! Спочатку підкладала руку дитині під голову, щоб вище підняти. Тільки коли мала хоче довго їсти, а мені вже починає бік затерпати, тоді перекладаю
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Faun

    Faun Chaos reigns!

    А ви ніколи на боялись отак заснути і просто лягти на дитину?? о_О
     
  9. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Ну та ж у дитини є інстинкт самозбереження і вона вас розбудить чи криком, чи рухами, якщо їй буде дискомфортно.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Ми так годуємось більше року і ніколи такого не ставалось. І вночі через свій сон так годую, бо доня навіть в сні перебирає цицями.
     
  11. рижик

    рижик Well-Known Member

    Ми так почали їсти ближче до року, раніше просто не пробувала, бо думала, що з моїми маленькими грудьми цей фокус не пройде. А коли мала вже почала активно перебирати грудьми і діставати свою "любиму" праву з верху - ми так навчились їсти, не уявляю як я б ще зараз танцювала кругом неї вночі, бо і так майже весь час на циці.
     
  12. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    А я от шось не можу зрозуміти приколу в зручності годування верхньою цицею. Я люблю міняти бік, бо якось ніби терпне все, як на одному боці весь час бути...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Я віднедавна теж оцінила зручність. Малий спить між нами, то нема потреби перелазити і втискатися між ним і чоловіком, чи пересовувати малого. А бік можна ж міняти і так: можна до малого лицем, можна на спині, можна на животі, можна спиною до малого. Правда, спиною мені якось не затишно до нього) Але я і на одному боці можу норм спати, якби треба було.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Я довгий час його ворочила з одного боку на інший... але коли годуєш і маля зі сторони краю - є ризик того, що воно скотиться коли всі позасинають :) у нас кілька раз таке було :) Тому після року прикріпили ліжечко до ліжка, чим розширили спальне місце - задоволені були всі ;) моє дитя любить простір))) от якщо я годую на одному боці (нижня/верхня) він насмокчеться і сам відповзає. А якщо перекладаю (бо мені таки часом не зручно), то він так і засинає а вліжечку тоді сплю я :-D
    Ну загалом така манера годувати у нас прижилась тоді, коли мале почало дуже повзати і крутитись у сні. Клала його між нами і так годувала. Але годуючи верхньою заснути не можу. Ніяк. Незручно.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    А я навпаки, з двома дітьми тільки так і годую. Пробувала декілька раз перкладати маля під груди, але то стільки лишніх рухів для мене :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    я тільки чекаю, коли можна буде лягти на інший бік) А оте годування верхньою груддю, то хіба для дітей, які посмоктали і відвалились) а мій то смокче, то не смокче, совається туди-сюди. дуже неспокійно і недовго спить. певно зууби
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Юкола

    Юкола Ділова ковбаса

    Я вже 2 роки зі своїми малятами сплю. Одна зліва, другий зправа. І нікого не давила нікого. Як моде мама придавити дитину? Та неможливо це! Хіба, якщо мама нетвереза. Бо як спиш з дітками, то сон міцний, але все одно кожен подих чуєш.
     
    • Подобається Подобається x 3
  18. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Ми з Сашком проспали в одному ліжку 3 з половиною роки. Не жалію :)
    А від Ані я б втекла. Сон має просто жах. Я дихати боюсь, не те, щоб повернутись. Зразу очі як дві копійки.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    дівчата, а як ви спите з двома малюками? старше дітьо не будиться через плачі молодшого?
     
  20. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    от і в мене такий. руку чи ногу повернути або випростати, то ціла спецоперація)