Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Supernatural, 22 Квітень 2015.

  1. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Початок теми тут
    ******************************

    Я народжувала на Мечнікова, і ніяких проблем не мали (і милась там щодня, дитину бувало лишала в сестринській, пупок там обробляли, і все Богу дякувати, все з тим гаразд). А багато знайомих скаржились на стафілокок на Батальній. Тому той роддом навіть не розглядала. Але думаю що може бути по-різному у кожному роддомі.
     
    Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
  2. maavka

    maavka Well-Known Member

    Принаймі вона майже зразу після того як поїла заснула. В інших жінок (то була 3місна палата) дітки нормально спали, а я ночами не спала. Це при тому що роди були добрі, від прививок відмовилась, дитинка здорова. Чому ж тоді вона не спала?
    До речі після виписки (після 3днів) мій синок втратив лише 50г, це мало. Народився 3,250

    Надіслано від мого HTCONE, використовуючи Tapatalk
     
  3. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Lyscka

    Lyscka Member

    хтось підкаже , як з партнерськими пологами на Джамбула??
     
  5. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Фух, скажу вам- я не із слабонервних і бачила і пережила... але треба було хоч попередити, щоб не дивились вагітні жінки. Так не можна постити такі речі.імхо
     
  6. Skaliaria

    Skaliaria Well-Known Member

    Наша Сніжна дуже гарно проаналізувала дане відео відразу після випуску в одній з відповідних тем. Фреймут, як завжди зробила шоу. Порівняли один з найгірших пологових, а саме обсервацію, де привозять неблагополучних породіль і один з найкращих, платний з віп палатою...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Як би не було - але то добре що і пологові проаналізували і показали стан пересічних пологових, бо так не має бути. І в платному пологовому все набагато краще (хоч лікарі -професіонали є всюди, і "престижність" пологового теж не гарантує чудового лікаря. І ремонт, і обладнання, і харчування, і ставлення лікарів - то все має значення в такому важливому процесі як пологи:girl_yes2:. Тому варто все знати, і уважно обирати і лікаря, і пологовий. Все-таки то дуже потрібна спеціальність акушер-гінеколог, і якось неправильно, що вони загрібають великі гроші (викручуються як звикли), а стан пологових такий плачевний, і фінансування таке "ніяке", і окрім того що замале, то ще певно і розкрадають "по дорозі":girl_in_dreams:.
     
    Останнє редагування: 1 Грудень 2015
  8. lyanysya

    lyanysya Well-Known Member

    Я лежала в 6 палаті (на першому поверсі) нас там було четверо + чотири дитячих ліжечка+відвідувачі постійні. Щоб дійти до умивальника чи душу я мусила перелазити через дитину...вопшем кошмар. І я сказала що за такі умови платити небуду, лікарка мене зрозуміла)
     
  9. lyanysya

    lyanysya Well-Known Member

    А в пятимісних палатах було вісім ліжок, жінки з дітьми лежала разом з тими що на зберіганні)
     
  10. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Читала допис Сніжни але я не про Фреймут і її шоу, а про реалії , навіть в найгіршоих пологових і, знаєте, що це означає неблагоплучні породіллі? Це ж вони, що не люди і народжувати їм, де, як і немає діла, як викинуть їх дитину, в який смітник?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  11. Setka

    Setka Мамулька непосидок

    Без проблем. Від прийому і ще десь 2год після пологів чоловік може бути присутній коло вас в родзалі, як переводять в палату, то вже не можна.
    Але має бути флюрографія і одноразовий одяг для чоловіка, не зайвим буде паспорт (не пам'ятаю чи треба, але краще мати про всяк випадок )
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    не зовсім:). Показували не обсервацію, а "інфекційний" пологовий будинок. І народжують в ньому не лише неблагополучні, а і інші жінки за показами (той же гепатит В, С- серед них. І це- хвороба усіх соціальних станів). Зрештою, обсервація у звичайному полоовому- це еж не відділення для неблагополучних. Це відділення , де народжують жінки із проявами тих чи інших захворювань на час пологів ( з тим же грипом чи ангіною), а також ті, які потрапляють у пологовий без обмінної карти ( наприклад , раніше обмінку видавали лише в 30 тижнів. І якщо пологи передчасні раптові, чи планові, але жінка на час потрапляння в пологовий з тих чи інших причин не мала обмінки),то спочатку клали в обсервацію, а потім вже , після отримання результатів аналізів крові чи наданих документів з ЖК, переводили у звичайне відділення). Більше того- обсерваційне відділення вважалося в ряді пологових "престижним", куди якраз хотіли лягти на пологи і просто так. І домовлялися за це спеціально.Бо, тут був кращий нагляд, менша загруженість молодшого персоналу і палат. А на Мечнікова , наприклад воно розташовувалося на 1 поверсі ( де зараз платне сімейне відділення), і було дуже зручно новоспеченим татусям показувати малюків через вікно після народження, та і взагалі спілкуватися з родичами через вікна, коли доступ в пологові був закритий.
    стерильність має бути в операційній. В пологовій залі не має бути стерильності. Те, що показувала Фреймут- теж якась фігня: в своєму приборчику пхає мазок і показує загальну цифру. Чого? Що вона означає? Яка флора в тих цифрах? Отак глядач подивиться і "жах. І не буде вдаватися у деталі, що циферки то в будь-якому випадку будуть у пологовій залі. Хай пояснюють тоді глядачу, які саме мікробіологічні показники вимірюють і що конкретно наміряли. Так само як Фреймут показала "жахливі" шматочки, в яких лежали стерильні оглядові дзеркала. І знову-таки: люди подивилися і роблять висновок "коричневими ганчірками загортають медичні іструменти". Ну то хай би пояснила, що при стерелізації в старих оцих автоклавах, які є в кожній лікарні, обробку проходять і ці самі ганчірочки. Які стають коричневими вже через 2 обробки. Бо білий пігмент тканини руйнується під час стерелізації. пс. ті передачі Фреймут - то вже із серії "хліба і зрілищ" народу.

    краще би пояснила, що для новонародженої дитинки весь час висіти на грудях- це нормально.Так вона легше навіть від післяпологового стресу відходить.
    з тої ж серії:). Милом груди мити узагалі не потрібно- це "привіт" тріщини на пересушеній шкірі соска і привіт вхідним воротам для ВГІ.

    --- дописи об"єднано, 1 Грудень 2015 ---
    післяпологовий стрес. Уявіть собі що ви 9 місяців перебуваєте в комфортних умовах, при постійній Т "навколишнього середовища" біля 37 С, "в коконі". І тут вам потрібно раптово пристосуватися до життя зовсім у інших умовах-самостійно дихати, підтримувати стабільну Т тіла при показниках навколишнього середовища мінімум на 10 градусів нижче звичних; перебувати у просторі, відчувати невідомі доторкування по кілька раз на день... На все це потрібен час. Це стрес, до якого дитина не адаптується " на раз-два". Тому одні діти кричать нон стоп, інші- навпаки впадають в своєрідний "анабіоз" і добудитися їх після пологів в першу добу практично дуже важко. А коли діткам в перші дні життя дають суміш, то їх організму нічого уже не залишається, як впадати в той самий сонний анабіоз . Бо сил більше вже ні на що не залишається, навіть щоб покричати :). Чому на сумішах є чітка вказівка годування по часовим проміжкам, а не за вимогою? БО організм дитини в менші часові терміни просто ще не до кінця встигає переварювати важкий харч, він "зайнятий" роботою. Тут часу покричати немає :)
     
    Останнє редагування: 1 Грудень 2015
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. zkate

    zkate Well-Known Member

    взагалі-взагалі? а якщо зустрітись то на першому поверсі? а як не можеш спуститися, що робити?:girl_sad:
     
  14. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    В мене коліжанка минулого року народжувала в меді, благополучна, але фінансово скрутно було, тому планувала віддячитись лиш домовленій лікарці. То вона їй сказала: то що я маю за тебе медсестрам платити? І не раз за ті три дні чула що: з вас шампанське і цукерки, з вас 50,100... грн. Ставлення було відповідне, найкращі спогади прям.
     
  15. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном


    --- дописи об"єднано, 1 Грудень 2015 ---
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  16. Ljolik

    Ljolik Well-Known Member

    Я чотири рази народжувала в меді, останній раз - менше місяця тому. І жодного разу не платила ні медсестрам, ні неонатологам. Лише лікарю, з яким домовлялась, і у випадку кесарського - анастезіологу. Як до речі і жодного разу не платила в ЖК. І ставлення було нормальне.
    І це не тому, що фінансово важко, я просто не розумію за що маю гроші роздавати.
     
    Останнє редагування: 1 Грудень 2015
    • Подобається Подобається x 7
  17. Setka

    Setka Мамулька непосидок

    Нажаль так, хіба якщо кесарили то тоді пускають чоловіка або маму в години прийому.
    Зустрітись можна тільки на 1 поверсі, а якщо не можете піти по стану здоров'я чи дитинку не можливо залишити, то "передачу" вам принесе чергова медсестра з приймальної.
    Мені те що не пускають не подобається, але не всі дівчата хочуть відвідувачів, тому маємо те що маємо.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    На Джамбула можна санітарку попросити щоб ліфтом звезла і вивезла. Як я там була, то дівчатам, принаймні, не відмовляли у такому проханні.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. kristina

    kristina Well-Known Member

    Невже ви думаєте що я за таке платила ?
    Я лежала на другому поверсі. Палата писалоа що ймовірно шоста. Це велика двомістна палата з величезними ліжками, туалетом і роздільно душом, встановленний бойлер. Чиста і тепла. Заплатила 350 грн рахую що мені дуже повезло, за межі палати я не виходила і всього того кошмару практично не бачила. Заа ту палату там сварки прям були між мамами породіль.
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. sunny_girl

    sunny_girl Well-Known Member

    Я теж була на другому поверсі в платній палаті, здається 10. На трьох осіб, але нас було двоє. Платила 250 грн за 5 днів. Палата велика,світла. Прибирали двічі на день. Душ і туалет в палаті, гаряча вода цілодобово. Дитяча лікарка приходила кожного дня і двічі в день дитяча медсестра. При потребі можна було покликати і відразу приходив або черговий лікар або медсестра. За суміші ніхто навіть не говорив. В перший день дитина весь час плакала, але ніхто не говорив за догодовуавання,крім моєї сусідки по палаті,бо ій моя дитина заважала спати. Медсестра тільки казала весь час прикладати до грудей. Гроші ніхто не просив і не натякав. Тому,коли я читаю відгуки про те, який кошмар в Меді, то в мене враження, що ми говоримо про різні рологові.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  21. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 4