Тренуємось з Джилліан Майклс

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Яруська, 5 Листопад 2013.

  1. Shatenka

    Shatenka Well-Known Member

    Я сьогодні почала "Плоский живіт за 6 тижнів". Виглядає так, що ця програма легша за "Струнку фігуру за 30 днів". Але в Джилліан такий темп шалений, що я на деяких вправах за нею просто не встигаю)
     
  2. Maksli

    Maksli Well-Known Member

    в мене був тиждень перерви :girl_blush2:трохи хворіла, а трохи і ліньки було, але сьогодні знову 2-й рівень стрункої фігури! важко страшенно, але тішусь що таки займаюсь!
    дівчата може щось порадите для зменшення об*єму в стегнах, то моя "болюча зона":girl_cray: який тип вправ найкраще для стегон, може є якась програма саме для цього проблемного місця, як от, для прикладу, плаский живіт?
     
  3. Shatenka

    Shatenka Well-Known Member

    Є програма "Killer Buns and Thighs" (Аппетитные бедра и ягодицы)
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Moonlight

    Moonlight Well-Known Member

    Сьогодні закінчила перший рівень, нарешті! Завтра зроблю день перерви, а з середи почну другий. Так цікаво, які там будуть вправи. Бо під час сьогоднішнього заняття я майже не втомилася, тільки на віджимання, воно мені важко дається.
    І похвалюся результатами - маю за останні 3 тижні -4 см в талії і -3 см в стегнах. Перші 10 днів займалася нерегулярно, потім пройшла перший рівень повністю. Але то ще заслуга ГВ.
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Обережно при гв з навантаженням на руки. Я так собі застій заробила. Потім вже без гантель займалась.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Moonlight

    Moonlight Well-Known Member

    Я взяла гантелі по 1 кг, спершу також займалася без них, але мені не те. Потім зробила 10 занять з гантелями - все ок. Мала трохи дискомфорту в грудях після стрибків, тепер одягаю поверх бюстика ще додатковий спортивний топ.
     
  7. Hatawa

    Hatawa New Member

    У неї дуже гарні відео та заняття. Але нажаль, з нею мене вистачило лише на місяць
     
  8. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Не зовсім Джилліан. Останнім часом помітила, що ноги і боки стали трохи в'ялі. Можливо це святкові вечері, бо набрала 1 кг, аможе ПМС так впливає на мій аналіз зображення в дзеркалі. Вирішила почати займатися з Шоном Ті , за його програмою Т25! Але сильно навантажувати організм мені не можна, і я займалася в пів сили - для насолоди(щоб розрухатися після свят). Всього два дні - і я просто не можу на сходи вилізти. Все болить- особливо попа і ноги). Так-так, пожалійте мене бідненьку і поділіться своїми враженнями, може хто вже пройшов якусь його програму?
    Чітко по календарі іти і займатися кожен день не буду, хіба кілька разів на тиждень(3-4 як вийде з роботою поєднувати), щоб не перевантажувати себе. Зразу скажу мінусів у вазі не очікую, а хочу підтягнути трохи тіло, розумію що з таким графіком на результат треба буде чекати довго, але не хочу цього разу ставити цілі , бо минулого разу майже добила свій організм Джилліан.
    Хто ще планує закінчити святкові об'їдання і приєднатись до мене? Разом веселіше!
     
  9. pullitko

    pullitko New Member

    Привіт всім! В мене є 3 місяці треба втратити мін. 8 кг. Це реально з цією програмою Майклс? Звичайно що обмеження в їжі теж будуть. І розкажіть як воно виглядає? в неї є кілька програм для різних проблемних зон чи як? І дайте хтось будь ласка ссилочку де є всі всі відео .)
    --- дописи об"єднано, 15 Січень 2016 ---
    і який результат за місяць?
    --- дописи об"єднано, 15 Січень 2016 ---
    пояснення тут просте-кава стимлює нервову і особливу серцево-суд.систему. А остання і так перевантаження тренуванням особливо в того хто ніколи спортом не займався.Та ще й вона сечогінна таким чином організм втрачає забагато рідини.
     
  10. pullitko

    pullitko New Member

    А у вас відкривається відео? бо в мене закрите через авторське право
     
  11. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    Так. Раніше третій рівень був заблокований десь 5 днів, але зараз відкривається все.
    Спробуйте ще раз Джиллиан Майклс Стройная фигура за 30 дней, смотреть видео онлайн. Отзывы о "Стройная фигура за 30 дней" на русском.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Відео пошукайте на ютубі англ мовою - видає купу всього.
    8 кг я думаю реально, якщо вони вам реально зайві. Бо якщо, наприклад, при рості 170 ви хочете схуднути від 60 до 52, то думаю , що це навряд))
     
  13. Musti

    Musti миється в бані

    Дівчата, приєднуюсь до Вашої компанії ).
    Займаюся за програмою "Струнка фігура за 30 днів", завершую 1-й рівень. Мені треба трохи схуднути в бедрах, ну і хотіла б підтягнути м'язи загалом. Після тренування відчуваю, що добре попрацювали м'язи нижньої частини ніг, рук, спини та живота, але таке враження, що верхня частина ніг та сідниці зовсім не напружувалися.
    Ця програма допомагає схуднути в бедрах? Поділіться, будь ласка, своїми враженнями.
     
  14. vanja

    vanja Active Member

    Я зараз проходжу 3 рівень. Відмітила , що дуже добре підтягнулись бедра- зовнішня і внутрішня частина, трішки верхня частина живота,(над нижньою ще працювати і працювати ( дуже люблю солодке, і це все відкладається на животику). Ваги втратила всього 1 кг.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    для бедер в неї є програма Killer Buns and Thighs. Спробуйте і відпишіться про результат.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Musti

    Musti миється в бані

    Спробую, але спочатку закінчу ""Струнку фігуру за 30 днів", раз вже почала ).
     
  17. kristas

    kristas Well-Known Member

    А я закінчила перший рівеь. Вчора було перше заняття другого. Десь рік-два тому вже раз бралась за Джиліан, але була вона мені ну мега важка. Після декількох занять я її так спротивила, що навіть дивитись на неї не могла :) мене боліло все, просто шалено + почало голіно боліти. От трохи за рік скинула ваги, поприсідала, планка..і взялась знову за "Схуднути за 30 днів". Перший рівень був такий, ну не мегаважкий, лише от віджимання. Дуже в мене руки слабкі. А так все нормально. Крепатури не було, просто на наступний день легке відчуття, що щось робила. А от вчора...йойойой...мені важко в другому рівні все...і силові і кардіо. Причому я багато що робила спрощений варіант. Напевно треба трохи легші гантелі (в мене по 2 кг) ну бо на деяких вправах просто не могла..думала буду плакати :girl_cray: . Добре шо то недовго :) Сьогодні трішки також чую м"язи. Так що ввечері - знвоу в бій :girl_cool:
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. kristas

    kristas Well-Known Member

    Дівчата, допоможіть розібратись. УДжиліан є програма "Струнка фігура за з0 днів", так звані шреди? а ріпи? я щось нічого по відео науглити не можу.
     
  19. silvia

    silvia Well-Known Member

    («Ripped in 30») - схудни за 30 днів,
    («30 Day Shred») - стройная фигура за 30 дней.
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  20. magic

    magic Well-Known Member

    можете поділитися де скачали? ніяк не можу знайти нормального відео((
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1