Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. flame

    flame невгамовний експериментатор

     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Я вже знайшла Миколая для всіх рідних і близьких:girl_dance: Погода сьогодні не підвела. Ми дуже продуктивно погуляли якраз між дощами:) Скупилась необхідними продуктами і взялась куховарити:ed4d70def841dc74b57 Таке натхнення на мене находить рідко, але мітко. @flame, дякую, люкс салат і @Vinnytska, дякую, Ваші піде теж вдались на славу:girl_claping:От така в мене кулінарна врочистість, а прозу спеціально не хочу шукати. Допиваю своє какао, далі душ і спати. Солодких снів Посиденьки:)
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 1
  3. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    повбивати всіх.
    кота і малого. шкребуть, мявчать. товчуться, шуму-гаму від них безбожно, пилосос не глушить. одне спати не вляжеться, друге тапком получило, що пішло ложити першого в ліжко. наша царственна особа вирішила. що після срачки - моя ковдра самоє оно. піца вийшла загруба, бринзу купила несмачну, кіт кашу жерти не хоче, сметана на батон скипілася, тепер просто хліб(( чайник протікає, молоко купила "не таке як казала мені продавчиня", до обленерго не додзвонилася. і так цілий день, а завтра гонки, хворіти ніззя, а то хату вгроблять.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 3
  4. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.


    --- дописи об"єднано, 30 Листопад 2015 ---
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    То як про моїх трьох. В мене руки опускаються. Ще як спілкувалася в суботу з одногрупницями - відчула, що я таки фігова мама, бо я не єдина в групі маю трьох, але інші он якось так організували свій час, що й діти в 9 вечора вже всі сплять, й в батьків є час на себе, й мами ходять тричі на тиждень на якийсь фітнес/йогу. А в мене мало того що с..ч в хаті щодня, мене ніхто не слухає толком. в Марка в розквіті криза 3-х - як підмінили дитину, істерики щодня й за будь-що. Старший виконує прохання з 3-го разу, й то коли добре крикну. Аня весь час плаче...Чи кольки, чи яка мара. Сьогодні був апогей, бо плакала і я сама. Не могла жодне вкласти в обід, знову істерики й плачі по колу менших двох. То мені так на мої розхитані нерви діє....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 6
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    ага і какаяють феями))) не сухайте навіть того)) то все з області "он який великий в мене кінь") Ми з сестрою так давали мамі по жизні що то капєц, а нас то двоє було)

    по прозі - погода - бе, бее, беееее, не хочу не хочу йти на вулицю, хочу під ковдруууу, але там РОБОТА!! і треба йти нема на то ради))
    а врочистість то нормальний настрій, надіюсь ніхто кричати нині не буде і буду спокійна)) а ввечері ще тренування зі східних танців) а більше і не знаю що писати) всім цьомки))
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 1
  7. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Тіха-тіха, якими феями? метеликами!
    Допиваю свою тепленьку каву з смачненьким круасанчиком і валю на той дубак з двома дітьми. А потім в тепленький клас, але там буде 33 дитини :connie_pull-pigtail

    Діти весь минулий тиждень несли крупи в баночках, сьогодні будем з ними робити ялинкові прикраси і вчити об*єм сипучих. Мали вчити вчора, але одна мацьопа так спішила до школи, що впала в болото, вернулась додому і бідолашка плакала, бо все пропустить. Тому я перенесла на сьогодні :girl_smile:
    Гарного вам дня!
    І не падайте в болото, бо все пропустите. Не всі ж такі добрі, як я ;):mocking:
     
    • Подобається x 21
    • Зе бест! x 6
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • мімімі x 1
  8. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    з першим днем зими.
    Погода - весняна. Дивно лиш, звідки зараз стільки болота. Навесні ж сніг сходить, і діє приказка, що "весна покаже, хто де наробив". А зараз - звідки?
    Я сиджу ніяка, бо вночі моя солодка Віруня вирішила, що 02.00 - якраз час пожалітись на життя, понюцькати, захотіти їсти, пити, казочку і т.д. Не знаю, скільки це тривало, але в мене таке враження, що до будильника я вже і не спала. Будильник чесно вимкнула, поклала під ковдру і пообіцяла собі, що ще 7 хв полежу (до круглого числа, будильник о 05.53 продзвонив). І спала б і досі, якби хтось не подзвонив в домофон о 06.00.
    Зараз ароматна кава робить з мене живу істоту, а ще за пару ковтків буде навіть стан нормальної людини.
    І в нормальної людини справ нині цілий стос. Але більшість - приємні, як і завжди.
    Всіх Ромчиків і Романочок з іменинами, всіх з першим днем зими. Міняю 3 мм дощу, каву і шоколадку в заначці на 1 мм снігу, мандаринку і бокал шампанського :) Шутю, радіймо тому, що маємо. Хай метеорологічна ситуація в душі переважає над тією, що за вікном
     
    • Подобається Подобається x 16
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    В мене день обіцяє бути файним!!! Їсти наготовано, старша - шовкова, ще й перепитує весь час чи вона чемна... ггг
    А ще - вчора приїхав з двохмісячного ремонту мій МАСІК!!! Нетбук. Може, він мене нарешті спонукає до завершення моїх "довгобудів" по вишивці :d64:?
    Надворі шось там хляпає-крапає, а мені СІ-РА-НО!!! Погода в домі: тепло, сухо і комфортно... (вибачайте ті, кому прийшлось нині виходити на ту беку)
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  10. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    От і перший день зими. Зовсім не зимовий правда. Але і 3 місяці снігу я б не витримала. Тому радію тому, що є. Не виспалася, бо почала читати нову книжку, і така вона цікава, що вчора половину прочитала. Сьогодні вже певне і дочитаю.
    В проміжках між читанням мала натхнення приготувати вечерю . І досить так нічого вийшло. Смачно.
    Забрала вчора з багетки ікону. Свій довгобуд. Там вишивання всього-то нічого. А я її рік мордувала. Ну тобто кілька місяців взагалі не бралася. Потім знов взяла, знов відклала. Та нарешті маю фініш. Чому неймовірно тішуся. Ще одна закінчена справа до НР.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 1
  11. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    як мені чоловік тим виносить мозок((( а ще сусідка знизу жару підливає - я вихователь з садочка, я знаю!
    3 рази в тиждень я не на йогу, я на базар. задовбало, особливо як це влаштувати, якщо чоловік тільки по 8 вечора додому приходить - я не знаю. чесно. як впихнути в 45хв 3год.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    о, HOPIC моя сусідка:girl_crazy:
    я вже другий день приймаю активну участь у житті сусідів, не знаю, яку вони зробили в хаті перестановку, але чути стало все, і собаку, і дітей, і пилосос, і чоловіка
    Скоро буду, як бабка на лавці, радити, як їм правильніше жити:girl_haha:

    то це все ви винні?:acute:
    бо я маю несподівану вилазку, і тепер в мене супермісія перетворитись за годину з тикви в принцесу. Манік-педік вже сохнуть, залишилось зробити порядок на голові (ну бо в голові вже точно не встигну:haha:, і вибрати з *в мене зовсім нема нормального одягу* щось пристойне
    Хочу лінуватись, ковдру і імбирний чай:girl_in_dreams:
    Всіх з офіційним стартом зими!
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  13. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    йой, та феї мені виглядали мееегааа епіічно)))

    причалапала зранку до роботи по тій воді а зараз в обід планувала вискочити ще по справах, але дивлюся за вікном такеее робиться - що хочу сидіти в кабінеті, тут хоч тепло і нічого на голову не капає) і хочеться мандаринок страшно хочеться мандаринок)
    зайшла вчора в Рошенівський магазин і впав мені погляд на ті такі подарункові коробочки картонні з цукерками для малечі..а ціни їх -130-150 грн..і тут я поняла що малому своєму похреснику цьоця-хресна сама буде робити і коробку і цукерки вибиратиме сама))) а ще ліпше то напече в додаток до того кексів і всьо то притарабанить)))

    по роботі - поки спокій, надіюся обід дадуть пережити нормально)) а далі побачимо))
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  14. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Ой, якийсь дурний початок тижня. Точніше почався він у мене ще в суботу - були в мого двоюрідного племінника на хрестинах. Я рада, бо мій подарунок який я "слепила из того что было" сподобався сестричці. :girl_claping:
    Нерви мені цього разу на диво тріпали не родичі , а рідний муж.:girl_devil:
    Сам напартачив, наробив дурниць і сам ще й образився замість того щоб вибачитися. . З того всього муж ще й псіханув і поїхав додому на 2 дні раніше без нас... Я теж псіханула і сказала "ну і вали" :girl_emo: (хоч він чекав, певно, моїх вибачень і вмовлянь:dntknw:). Коротше "найшла коса на камінь"...
    В понеділок погода бяка, а ще більша бяка була по такій погоді самій з Владом соватися по автобусах і автостанціях... Але ж муж "обіжений", а я, йолки "горда":girl_crazy:. І зі вчорашнього вечора ми з малим нарешті вдома :) Ну і німецька мова :beee: продовжується. :girl_crazy:
    Ще й сьогодні даремно під тим дощем їздила на другий кінець міста... Якась суцільна проза.
    Ех, роботи у мене купа (і то чудово, бо як мінімум дві з тих справ обіцяють трошки підзаробіток), але робиться воно "як мокре горить" :girl_in_dreams: - добре що Влад в садок сьогодні пішов, тепер от сиджу не роздягаюся, чекаю дзвінка від виховательки - вкладе чи не вкладе його там спати. :) Якщо вкладе, то матиму нарешті хоч якусь врочистість серед тої прози :girl_crazy:
     
    Останнє редагування: 1 Грудень 2015
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 2
  15. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    а хто дістав, а хто спати пішов?)))
    та йой, триндіти, не мішки носити))) я от теж свім розказую що в мене все супер-пупер-вері мач))) ну і нехай мене дитина деколи вибішує, муж драконить і робота напрягає. То мої неполадки, тимчасові і знати їх іншим необов*язково. Тільки тут ділюсь деколи. А для подружок-знайомих все завжди супер.
    Ну от тільки що я зрозуміла що в мене велика печаль настала: надворі зима. а улюблені зимові парфуми закінчились. Ціна на них троха кусь-кусь і подарунок на день народження-миколая-валентина-восьмеберезня я вже маю((
    А ще нині прийшла ЗП. Банкомат видав п*ятдесятками))) Я то діло розклала на столі і відчула себе тим багатим качуром))) Але порахувала і зрозуміла що качур буде багатим недовго. Але то таке. аби всі здорові були.
    Ше мене потішила робота, бо так виходить що перша половина січня буде більш-менш вільна і можна буде нормально святкувати Різдво. Правда в кінці місяця то відіб*ється на ЗП, але я шо, конь?))))
    За вікном ураган, а я тішуся що не треба нікуди йти. Вишивка рухається потихеньку. Миколай майже готовий.
    Романи святкують і муж попередив що буде пізно, хоч він ні разу не Роман, але хто би то враховував. Я чемно запропонувала заїхати за ним на роботу, але останній ремонт кузова і грошові витрати на нього згенерували геніальну відмазку: "Там дощ, а машина помита"))) ну ви пойняли)))
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Смішно Смішно x 3
    • мімімі мімімі x 1
  16. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    В мене знов день врочистостей, а прозу я вперто відганяю.
    А я з малими недавно тільки приїхала. Ми зробили собі з Яною день краси, а Влада не було куди спихнути, то ж він мусив їздити з нами. Моя Рапунцель вирішила трохи підстригтись і зробити манік, а я під то і собі вирішила. То ж в садок ми не пішли і тепер з оновленими зачісками і манікюрами будемо чекати нашого татка з роботи:) Малюк спить, Яна щось там собі вирізає. Дістала всі свої малюнки-поробки, починаючи від найперших і розглядає. Розказує як то давно було і класно:girl_in_love: Тепер мені хіба літати, бо всюди акуратно по всіх поверхнях і підлозі розкладена творчість:girl_crazy:
    Тепер мені
    що там надворі, я сьогодні туди більше не збираюся.
    завезла чоловіка
    , а от додому, то він вже нехай сам, нозями. Ми троє будемо довше збиратись, грузитись в машину, ніж їхати. Так що замовляю погоду на вечір, щоб коханий сильно не змерз і не змок:girl_yes2:
     
    Останнє редагування: 1 Грудень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  17. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Похвасталась своїми рукодільними іграшками у відповідній темці.

    Ранок почався погано.... Малюку все гірше, мене болить горло, чоловік і надалі гавкає(кашляє).
    Зараз поки малюк спить, я вперше за сьогодні поїла, і вдруге п'ю капучінку...
    Хочу снігу! А не тих соплей і кашлів!
    Всім гарного....
     
    Останнє редагування: 1 Грудень 2015
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  18. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    в мене врочистість-діти сплять, обидві, одночасно!:girl_dance: а тут вже 30хв спокою, ніхто на руках не сидить і я їм канапку і п*ю чай:morning1:
    а якщо серйозно, то врочистості були на вихідних. охрестили ми нашу маленьку жабку:girl_angel:. все пройшло гарно, тихо, по-сімейному затишно. трохи погОстилися в моїх батьків.
    а сьогодні вже побутова проза:ed4d70def841dc74b57, але якось досить нормально мені. хіба тільки б мале вночі так не ридало:d25: і я б була щаслива. гуляти не ходили, бо не ризикнула тягнути двох своїх кльоцків + візок на той дощ і болото. тому сьогодні домашній день. трохи бавимося, а трохи господарюємо. чекаємо татка з роботи на вечерю. ще спечемо яблучний пиріг і печиво, але то вже як Катруся встане...
    якось так. всі живі-здорові-ура!

    п.с. ще згадала про одну врочистість - нині Романа, а я Романівна. тата привітали, він в мене класний:i-m_so_happy:
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Прокинулась о шостій, попила кави, насолоджуюсь тишею. Мої ще сплять, а в мене якесь ранкове безсоння. На кухні поламалась плита. Точніше, варочна поверхня, чи як їх там називають. Власник сказав, що простіше купити нову, ніж викликати майстра. А я не проти. Особливо після того, як на чорну п'ятницю оновила майже всю дрібну кухонну техніку. Нова плита точно не зашкодить :) хоч і стара ще була досить така нічого. Щось останнім часом в мене проза і врочистість крутиться лише навколо кухні. Епіцентр всіх подій саме там.
    Надворі сьогодні має бути сонячно, донечка в садок не йде, тому планую, що сьогодні буде день прогулянок і відпочинку.
     
    • Подобається Подобається x 9
  20. APR

    APR Well-Known Member

    І
    І вітаю всіх іменинників.
    Сидимо з малим над задачками, він готується до конкурсу з математики "кенгуру", я вже не витримую тих умов задач, їх що якісь обкурені складають :girl_devil:, поки вїдеш, а як то дітям зрозуміти??, аж голова розболілась. З ранку мала закупи, потім готування, потім мама зайшла, тепер уроки, коли доберусь до своєї роботи, а ще повишивати хотіла. Ось так і день проходить, може якого винця випити в чесь свята :girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.