Щастя -2Х2

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ser tabu, 8 Березень 2007.

  1. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Можна без курток носити, точніше поверх звичайноï куртки, але дуже не зручно. Можна придбати одну слінгонакидку на зиму, щоб одне маля було під нею, а інше у візочку. А з температури +10 можна обійтись без куртки спеціальноï.
    Я з телефону не бачу вашого терміну.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Не бачите, бо я не поставила :), але ми маємо ПДП на 25 грудня, проте, скоріше за все, будемо родитись скоріше на місяць.
     
  3. Юкола

    Юкола Ділова ковбаса

    Я мала слінг. До піврочку доня вхаті любила спати у слінгу, синуля у візку. Після півроку моя спина вюе не витримувала. Носити двох я б фізично не витиримала.
    Пам'ятаю, що я була страшенно втомлена, тому і на руки мало брала, на ліжку і підлозі все бавились. Тому мої дітки зовсім не ручні.

    Візтк маьи спершу такий що поруч сиділи. Маневрений, зручний, найвужчий в світі візок такого плану для двійні...але він не входив у ліфт)))))) і малі поруч один одного зачіпали. Промучились трохи більше року і продали.
    Куили паравозик Граго І досі у ньому' дітям 1'10. Не суперзручний у керуванні, але входить у ліфт! Зібрала дітей, посадила і поїхала))))
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    І по довжині входить? В нас такий малий ліфт, що туди ні вшир ні вздовж...
     
  5. Юкола

    Юкола Ділова ковбаса

    ви пробували? Шкода, звісно( в нас сихівська панелька, то жаїжджає, я трохи по діагоналі ставлю, то ще я і старший малий влазимо)
     
  6. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    а може хтось підказати чи можна купити якийсь візок паровозиком, який вміститься в ліфт довжиною 1,25 м , якщо наприклад зняти одну люльку?
     
  7. Yavoryna

    Yavoryna Member

    У нас теж був ПДП 25 грудня, а народились 14 листопада :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Chrystal

    Chrystal Well-Known Member

    Ого....так швидко. То в вас перша вагітність? Щось я вже тепер точно переймаюсь щоб не родити часом на різдвяні свята
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    У нас планова дата була 16 червня. Народились дітки 19 травня.

    Надіслано від мого Lenovo S90-U, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Yavoryna

    Yavoryna Member

    Ні, це друга вагітність, і був ризик передчасних пологів, тому я була морально готова :)
     
  11. Chrystal

    Chrystal Well-Known Member

    Ого,в мене теж друга,і я шось налаштувалася хоча б до 38 тижня доносити...а тут бачу треба бути готовою до всього...бо така вагітність дуже вже непередбачувана
     
  12. Yavoryna

    Yavoryna Member

    Це точно, я народила на 34,5 тижні, навіть сумки не встигла в роддом спакувати ;)
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Юкола

    Юкола Ділова ковбаса

    Я народила наприкінці 38-го тиж (друга вагітність). Торби стояли спаковані з 32-го тиж))))))))
     
  14. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    я народила на початку 38-го тижня, торби вже мала приготовані з 33-го.
    в мене був кр, але як казав лікар -з дня на день вже почались би пологи.
    --- дописи об"єднано, 1 Грудень 2015 ---
    в мене теж друга.
     
  15. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Мамусі, я вже потрошки сходжу з розуму:). Спитайте, що мені найтяжче - годування. Ми не даємо сумішей, але вони в основному харчуються сцідженим молоком зі шприців. Перше не вміли брати груди, тепер змучуються ссати і не дають сигналу часто, що голодні. Прикладати, мабуть, теж не дуже виходить, бо пече дуже - вже стараюсь і так і сяк. Ще у нас язички не так лягають - то робимо вже гімнастику за порадою консультанта...Раз цілу годину тим займалась, що одну прикладала і виймала....я мокра, вона нервова і аж фіолетова від того, потім обоє ревимо. Прикласти обох одночасно вдалось кілька разів - але то прямо на удачу...як правило, виходило в такій моїй позі, що я потім озігнутись не можу. А коли сяду і обкладусь подушками, то хоч плач - не виходить прикласти обох ніяк. Мої маленькі груди обумовлюють сцідження кожні 30-40 хв інакше бракуєна годування. Вдень і вночіфактично нон-стоп я ціджусь. ДІТЕЙ НЕ БАЧУ ФАКТИЧНО, бо нема коли - чоловік їх заспокоює, переодягає і т.д. Коли десь якусь полюляю і пригорну. а ще й прикладу - графік пливе, вони обоє одночасно плачуть голодні, сцідженого молока нема.

    Що робити? :sad:
    --- дописи об"єднано, 11 Грудень 2015 ---
    Скажіть а де ви купували ту подушку? Мені казала консультант з ГВ, що у Львові нереально купити - хіба відкупити або самому робити. Може, Ваша ще є і Вам раптом зайва? :)
     
    • мімімі мімімі x 1
  16. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Як же я Вас розумію - я готова на все, лиш би вони не мучились. Тільки завдякі стійкості чоловіка, ми ще не ідійшли від усьго, чого я його вчила під час вагітності щодо ГВ :). Невже так мало шансів? Не дуже надихає :sad:
     
    • мімімі мімімі x 1
  17. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    якщо чесно, навіть не маю що вам порадити, хіба підтримати.
    в мене це все було набагато легше якось хоча б в тому плані, що діти чемно чекали своєї черги.
    але одне знаю, цей період важкий треба пережити, а далі все буде набагато легше.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    Тримайтеся. Я думаю, вам треба старатися більше прикладати. Якщо пече, я під час годування легеньке масажувала грудь, було не так боляче. І спробуйте відключатися на трошки від дітей. Вийдіть в іншу кімнату, займіться чимось на декілька хвилин, навіть, якщо плачуть. Це тяжко, але лише такі перерви допомогли мені не зійти з розуму, коли було троє дітей з різницею в 1,5 року, особливо хворі.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    А може годувати їх по черзі? Я маю на увазі прикладати? Спробувти помаленько одній дитинці пересунути годування на пізніше? Одну прикласти все ж легше. А коли підростуть, наберуться сил, то можна буде поступово вчитись годувати разом? Щодо сигналу про голод: мої такими маленькими спали постійно, я їх будила їсти, і то вони їли у сні. Тому дивіться по часу, як довго спить, то годуйте. Бо такими мацьопами вони багато сплять, а їсти не дуже встають.
    Я не дуже порадник в такому. Написала, що прийшло в голову. Бо у нас не склалося із грудним годуванням. Мої дітки із перших днів на змішаному, а з 3,5 на повному штучному. Я в жодному випадку не кажу вам то все кидати, але я свого часу зробила вибір в сторону присутності притомної та свідомої мами в житті моїх малюків. Коли малі відмовились брати вночі груди, я кілька днів вставала за будильником цідити молоко вночі. Мене вистачило на кілька днів, а потім хронічні недосипання (бо окрім цідження я ще годувала дітей; і в сумі спала може 2-3 год) просто знесилили мене.
    Я чудово розумію ваше бажання годувати грудьми. Я вагітною казала, що тільки грудьми, ніяких дурників... Але життя внесло свої корективи. Головне, що дітки здорові) а відчуття провини, сльози, депресії щодо невдалого грудного годування у мене з часом пройшли)
    А ви тримайтеся, будьте сильною. З чоловіковою допомогою у вас усе вийде. А потім ще будете прикладом для усіх подвійних матусь)
    Але якщо не вийде, то не картайте себе дуже. Ви робите усе можливе, навіть більше. І з двома дітками набагато важче, ніж з однією. Багато мам і з однією дитинкою не можуть налагодити ГВ.

    Надіслано від мого Lenovo S90-U, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  20. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    @truskaffka ти може звернись до консультанта? Чи вже це зробила? У тебе особлива ситуація, бо двоє діток. А їм перш за все потрібна спокійна і радісна мама, тому навіть як прийдеться догодовувати, не муч себе, шо ти чогось там не зробила, дітки ітак виростуть сильні і здорові. Ти звичайно пробуй налагодити ГВ, але не так, щоб ти сама виснажилась, знервувалась, бо то нікому на користь не піде. Я взагалі не уявляю як то одразу з двома дітками , коли і одна дитина вимагає максимум часу. Тому Олесю, тільки не виснажуй себе надто. Бо то дуже добре писати, шо треба понад усе боротись за ГВ , але колм двоє діток, то все зовсім інакше.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4