"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

  1. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Так, ось такі я беру. Ще є дозування не 0,17, а 0,08 для менших діток і 0,33 для старших.
    --- дописи об"єднано, 24 Листопад 2015 ---
    Теж як нічого не допомагає, то ставлю свічку Анальдиму. Але це вже дісно на крайній випадок.
     
    Останнє редагування: 24 Листопад 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Masik

    Masik New Member

    Дівчата, може хтось і підскаже, хто знає. Цієї суботи викликала лікарку малій з поліклінікі на симоненка, Львів. І не запам'ятала фамілію лікарки. Може хтось теж викликав.
     
  3. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Я товчу таблетку. Ну от не йдуть нам ті свічки. Малий плаче, не пхнеться нічо, бо зжимає там все. Не знаю. Останній раз пхала той анальдим, то він його викакав через 10 хв. До речі, в мене від свічок теж тягне на по- великому, пардон.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
  4. Fast

    Fast Well-Known Member

    Здавали аналізи - впринципі, як для такої температури непогані. Зробили узд внутрішніх органів. Пролікувались знову. Температура спала, а через декільна днів знову 40. Це вже втретє було. Знову аналізи - лейкоцити зашкалюють. Колять антибіотик, відпускають до дому - ввечері ледве збиваємо температуру - на другий день капельниця - температура 40,5 - стаціонар. Лікарі зійшлися на тому, що грип дав ускладнення на нирки. Я як в космосі цей тиждень. Добре, що аналізи покращилися. Але я не чула, щоб грип дав ускладнення на нирки, і мене це так мучить.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Може давати. Ми в нефрології кілька разів лежали, то діти з таким ускладненням бували часто. А захворювання нирок як діагностували? Це в сечі багато лейкоцитів? Чи робили посів сечі?
    Лікування нирок дуже тривалий процес. Знаю, що 5-7 днів колять антибіотик, а потім ще вдома продовжують курс таблетовано. Ну і фурамаг можуть призначати на місяць і навіть більше.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  6. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Дівчата, а в мене дилема. Малий хворий вже 3 день. Ну, цілий букет віруски. Температура, соплі, горлі і кашель. Перший день кашель був такий противний, сухий і дуже частий. Дала йому сироп подорожника. Бо ніби він підходить при сухому кашлі. Вчора кашляв вже не так часто, і кашель біль вологий. Кілька разів може кашлянути сухо, а потім кілька разів волого. От вчора його слухали. В легенях чисто, але лікар виписав амбробене/лазолван. Чи варто змінювати сироп подорожника на амброксол?
    Вночі покашлював сухо, а сьогодні зранку відкашляв багато мокроти. Зараз знову через раз, то сухо то з мокротою. Власне хвилює, що кашель ще не зовсім продуктивний.
     
  7. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    Подзвоніть в поліклініку і запитайте, хто був черговий
     
  8. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Дівчатка підкажіть чим можна дитині закапати ніс,щоб не храпів в ночі,бо закладений ніс.Хоча до цього вже тиждень капаємо називін і промиваю морською сіллю,а результату ніякого не бачу.Всерівно в ночі спить з відкритим ротом.Боюсь,щось ще капати,щоб не пересушити слизову.
     
  9. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Ну, з називіном вже все- більше капати як на мене не можна. Якщо не зовсім забитий- то висока подушка, промивати гарно на ніч. Якщо цього мало- Зверніться до лора. Можливо щось типу полідекси. Але це все-одно до лікаря.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    А чим промивати можна?Я вже на вечір роблю йому інгаляції,щоб він вдихав над парою,маю таку мазь,яку капаю в воду,вона з евкаліптом вроді би.То тої ночі ніби краще спав)
     
  11. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    Залежно від чого ніс забитий. Не бачу з Вашого допису що проблема в соплях. Якщо віруска - то за такий час зрушення мали би точно бути. Можливо, проблема в іншому. ті ж самі аденоїди. Зверніться до ЛОРа
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Та звичайним фізрозчином чи гіпертонічним ( ну, морською водою). Я всілякі мазюки- ефірні масла не використовую ( в нас ларингіти бувають). Якщо просто залишкове щось- то так як написала. Але якщо за тиждень не покращало зовсім - то таки до лора.
     
  13. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    Насмарк вже 2 тижні! у немовлятка, скоро 8 місяців( Одночасно лізе перший зубчик...
    Хвилююсь, що так довго не проходить(
    Лікування: недається, дуже жалісливо плаче, тому десь раз замість 3 раз аквамаріс, відсмоктування сопельок Маримером, гомеопатичний спрей, як вже дуже закладений носик пару раз капали судиннозвужуючі крапельки...
     
  14. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    У нас так завжди було на зуби. В цей раз на клики вже й отит мав. Соплі промиваєм, крапаю зараз проталгол.

    Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Ну судинозвужуючими ви насправді робите ведмежу послугу. Від називіну слизова пересихає, відповідно знову набряк і закладений ніс. Судинозвужуючі крапають в райніх випадках і то до 3-4 днів під ряд.
    Промивайте фізрозчином, чи розчином з морською сіллю. А щоб носом міг дихати, температура повітря має бути не вище 18-19 градусів і вологість хороша. Тоді ніс швидко приходить у норму.
     
    • Подобається Подобається x 3
  16. unsure

    unsure Well-Known Member

    Дівчата потрібна ваша порада. Півтори тижні тому почався у малого кашель + соплі (лізуть верхні ікла), мокрий, відхаркуючий (давала тільки суху мікстуру від кашлю + віброцил в ніс, і промивала фіз.розчином). через тиждень кашель практично зник, може 1-2 рази вдень легенько кашлянути. В суботу я його покупала і нам відновився кашель але вже не то сухий не то мокрий, щось середнє, і в ночі ближче до ранку приступи кашлю по годині часу. Сьогодні була лікарка, послухала, сказала що в нас залички трахеїду, горло чисте. Виписала Ереспал розчин по 1 ч.л./2 р. в д., Аскорил сироп по 0,5 ч.л./3 р. в д. , суху мікстуру від кашлю /4 р. в д. і едем розчин 1 коф. ложка наніч.
    Невже нам стільки всього потрібно, і наскільки я знаю аскорил більше помагає при бронхіті а в нас трахеїд. І взагалі чим краще при трахеїді лікувати?
    --- дописи об"єднано, 1 Грудень 2015 ---
    А і ще сказала якщо до п'ятниці нестане краще, то випише антибіотик і здати кров на аналіз.
     
  17. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Ми Трахісан смоктали.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. kristina

    kristina Well-Known Member

    Іра, в нас три тижні був нежить. Але соплі не текли, був набряк важко дихалось. Впринципі робила те ж що і ти. Промивали, фрідою тягнули, називін нам не допомагав, давала пшики гемеопатію еофорбіум. Лор дозволив пшикати. З того всього певно пройшло само. Тим лиш хіба полегшувала.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    То так, щоб замало не було :girl_smile:
    У нас те ж саме. Три тижні тому почалися соплі + кашель. Ніби пройшло. Де-не-де покашлювала. А в суботу такий "гавкіт", що відкашлятися не могла. Не то сухий, не то мокрий кашель. Даю Флавамед, молоко з "Боржомі", сік чорної редьки з медом. Ніби результат є. Але то таке, випадок на випадок не подібний...
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Seferi

    Seferi Well-Known Member

    Паніка у мене. Малеча перехворів бронхітом. А тепер поліз герпес. Всі губки і на личку. Спершу мазали герпевіром. З вчорашнього дня почали пити герпевір. Але сьогодні знову вилізли новенькі пухирці. Я в паніці.