Де є хороший косметолог у Львові?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем tiana, 9 Січень 2008.

  1. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    Мені вони не дуже дієві, хоча шкіра чутлива. Зараз роблю Джеснера. Подивлюсь на результат.

    Дівчата, порадьте де проводять пілінги Холі Ленд? Можливо хтось робив. Робила ще дуже давно результат був прекрасний! Хотіла б знову.
     
  2. NataliyaJ

    NataliyaJ New Member

    Дівчатка, скажіть: хто був у косметолога в салоні NAVA в Роксолані? Мені потрібен просто догляд, проблем зі шкірою не маю. Була один раз сподобалося, а відгуків ніде не знайшла. Хто що думає?
     
  3. AkUla

    AkUla Well-Known Member

    якщо ви були і вам подобається, то для чого вам думка інших ? якщо ви шукаєте хорошого косметолога, то думаю Мирося з Віпарту одна з найкращих.
     
    Останнє редагування: 7 Листопад 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. NataliyaJ

    NataliyaJ New Member

    Дякую за пораду. Але я не місцева і не знаю що таке Віпатр, підкажіть де це?
     
  5. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    вул. Братів Рогатинців, 10 (паралельна Валовій)
     
  6. NataliyaJ

    NataliyaJ New Member

    Я правильно розумію малося на увазі салон Віпарт що на Братів Рогатинців, 9
     
  7. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    так, правильно
     
  8. NataliyaJ

    NataliyaJ New Member

    Дякую, хочу спробувати, порівняти, потім розповім
     
  9. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    Підкажіть, будь ласка, яка ціна на чистку і пілінги? Дякую.
     
  10. AkUla

    AkUla Well-Known Member

    ой, не знаю, то краще в салоні запитуйте, я думаю що там багато чинників впливають на ціну, залежить яка чистка (механічна чи апаратна) і так дальше.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Я ходжу в цей салон Нава. Роздумувати довго не люблю, як спробувала, відчула, що косметика мені підходить - купила абонемент на 4 місяці. ШкІра після 30 потребує багато уваги, ще й з такою водою, як у нас... а що саме Вас цікавить?
     
  12. NataliyaJ

    NataliyaJ New Member

    Цікавить саме, які там процедури найбільш ефективні, чи сертифіковані в них косметологи (не зовсім хочеться аби до кого потрапляти) або Ви би порадили когось конкретного? За одне відвідування всієї інформації не дізнаєшся, а хотілось би в один якісний салон ходити регулярно і ось хочу прийняти рішення
     
  13. як по мені, то ефективними саме і є регулярні процедури, які б то не були заняття - йога, мовні курси чи догляд за лицем. А результат дають комплексні, бо охоплюють всі потреби шкіри... там підтягнути, там висвітлити, там очистити. Салон сертифікований і з підтвердженням сан-епідем ознайомлювалась. Фізично-механічним втручанням в шкіру вони не займаються, тобто ін'єкції якщо хотіли би коли зробити, то в інший салон.
    на рахунок косметологів, то я до Віти ходжу, вподобала від початку. допомагає мені відокремитись на годинку від усього світу та релаксувати...:lazy:
     
  14. Natochkaa

    Natochkaa New Member

    МОЖНА КОНТАКТИ ЛІКАРЯ
     
  15. Leila

    Leila Well-Known Member

    І мені. напишіть будь ласка
     
  16. Selfish

    Selfish New Member

    І мені будь ласка скиньте контакти лікарки.Дякую!
     
  17. casablanka

    casablanka Щаслива особистість

    Ніколи не поспішаю когось рекомендувати чи навпаки не рекомендувати після одного відвідування. Відвідавши Тетяну (її сторінка є на форумі) декілька раз - тепер можу сміло її радити. Моя шкіра давно подребувала догляду косметолога, адже косметологічних засобів маю безліч, а правильного застосування не має, відповідно і бажаного ефекту також не було. Через два-три відвідування я побачила результат, але і роботи ще є нормально щоб привести мою шкіру до нормального стану. Але саме відвідування - це такий релакс:girl_in_love:, що я б кожен тиждень їздила. Тепер як би не була зайнята- старалась до неї попасти. Останній раз була два тижні тому, тоді Тетяна зробила мені кислотний пілінг і от сьогодні я була приємно враження коли вона цікавилась станом моєї шкіри, чи все ок. Тому маю лише найкращі враження.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. Vероніка

    Vероніка Never give up

    @casablanka, я також в захваті від Тетяни - враження після процедур тільки позитивні, такий собі спа-релакс. Стан шкіри значно покращився, я дуже задоволена.
     
    • мімімі мімімі x 1
  19. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    А я от не дуже взахваті. Завжди є потреба у відвідуванні косметолога, тому була багато де. Таку чистку, як робить Таня, мені не підійшло, так як багато чого залишилось, а можна було забрати. Я б сказала, що дуже легка чистка була, тобто вона б підійшла для ідеальноі шкіри, де майже немає чого забирати, не ретельно почистили мені. В масажі рук теж нічого особливого не бачу, так і не дуже це потрібно, головне, щоб чистили добре. Можливо це таке враження у мене склалось, оскільки була один раз, але й за перший раз людина має відчувати чи підійшло чи ні. Мені однозначно ні. Скільки практики у косметолога не знаю, але таке відчуття, що ще не до кінця у роботі все вдосконалено. Імхо.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    А який саме пілінг тобі робили? Холі Ленд чи Крістіна? Скільки потрібно процедур зробити?