Робота вдома

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Юкола, 27 Травень 2009.

  1. santasanta

    santasanta Member

    Як варіант, можна зареєструватись на біржах віддаленої роботи. Там платять за лайки, опитування, коментарі. Список таких бірж можна подивитись тут Биржа удаленной работы в Интернете: заказчики довольны, исполнители сыты. Є ще сайти, які платять за опитування - Где можно получить дополнительный доход за свое мнение в интернете. Якщо протестуєте якусь біржу, діліться своїми враженнями.
     
    • Не подобається Не подобається x 1
  2. Rostuslavchuk

    Rostuslavchuk Well-Known Member

    так то так, але моя порада остерігатись бірж, де на перід вимагають оплатити якусь суму, навіть якщо вона незначна. Біржа, яка себе поважає не бере ні за що гроші, тим паче на перід , в крайньому випадку зніме з заробітку. А є ще такі хитрі біржі, які вимагають оплату кожного місяця, і обіцяють виплату раз в 3 місяці і через 3 місяці Вас гарно блокують на своїй біржі без виплат.
    Так що моя порада, будьте уважні ;)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Якщо немає проблем з російською, то можете спробувати писати статті для жіночих онлайн журналів. Платять не надто багато (30 р./ 1500 знаків), але якщо вибрати собі цікаву тему, то не проблема написати статтю на пару тисяч знаків. Часом треба чекати поки стаття пройде модерацію, але заробити можна більше, ніж на коментарях по 5-10 р. Якщо знайдете такі українські сайти, поділіться, будь ласка. Я шукала, але всюди тексти переважно просто перекладені перекладачем з російської, тому попиту на авторів з унікальними текстами нема.
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Я нічого не знаю про російські платні біржі, можливо там дійсно "розвод", але англомовні ті, де треба платити не тільки комісію з заробітку є суттєво кращі. Бо в іншому випадку як набіжить індусів, як демпінгне, то там взагалі вже робити нема що. Де є платні послуги (наприклад щомісячна абонплата) то індусів які отак "набігають" суттєво менше, бо їм там просто бути не вигідно. Але знову ж таки, це суто англомовні. Як в нас не в курсі
     
  5. Rostuslavchuk

    Rostuslavchuk Well-Known Member

    їх теж треба дуже акуратно фільтрувати, сиділа я на такій англомовній (вже Вам навіть назви не згадаю, бо її вже і закрили, ну або як варіант перейменували) ;), тому з досвіду кажу. Я не кажу, що немає порядних, а попереджаю про те, що є і лохотрони.
     
  6. SvitlanaPoda

    SvitlanaPoda Member

    Це точно.
     
  7. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Не зовсім все так. Я беру участь в розкрутці і розробці одного з таких каналів.
    перше, 1000 переглядів це не є 1 долар;) І взагалі важко сказати скільки заробите за перегляд. Оскільки платять як правило за "якісний" перегляд реклами! Вивести гроші можна, лише коли заробите 100 доларів. для прикладу "мій" канал заробив ці 100 доларів за рік, хоч одне відео мало аж 40000 переглядів, + ютуб на розкрутку каналу дав 40 євро.
    друге - набрати 1000 переглядів не так вже і просто. років ще два тому було простіше, а зараз дуже багато відео.
    третя - більш популярні відео, в яких велика кількість підписників. Як Ви тільки почнете знімати - підписників буде мало.
    четверте - логічне правило, чим більше ви часу приділяєте відео, тим більше заробите
    п'яте - тематика, важко знайти щось унікальне і щоб швидко розкрутилось.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    Дівчата, а тут хтось підробляє на перегляді рекламної продукції? Rabota V Internet
    Які відгуки?
     
  9. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Саме за цей не знаю, але я зареєстрована на дещо схожому сайті, мені на телефон приходить реклама і за перегляд нараховуються гроші. Заработок без вложений - Глобус
     
  10. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    Скільки вже вивели реальних грошей? скільки часу потратили на їх заробіток?
     
  11. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Ще ніякі гроші не виводила, бо додаток встановила лише тиждень тому)) А щодо часу, то я не можу сказати що витрачаю на це особливо час, просто час від часу закриваю картинки з рекламою які появляються на екрані (те саме що ми інколи на певних сайтах робимо безплатно:girl_wink:). Це не зовсім робота, а такий собі не вимагаючий затрат енергії і часу - бонус:girl_smile:
     
  12. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    ясно...
    Мене цікавить чи є хтось, що працював в цьому напрямку і отримав реальні гроші за це ( розумію, що мізер). Чи це все-все, що пов"язане саме із переглядом реклами, лохотрон?
     
  13. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Ну незнаю... трішки читала відгуки до цього додатку на Play Маркеті, то ніби все ок)) Не думаю що лохотрон, а навіть якщо так - то нічого особливо не втрачається, тому вирішила спробувати) А зараз я вже звикла до цієї реклами, навіть не замічаю... сприймаю як оповіщення з Тапаталку чи Інстаграму)
     
  14. Sluhachka

    Sluhachka Well-Known Member

    Я також там вже зареєструвалася! Може зробимо команду з Посиденьок?))))

    Надіслано від мого HTC Desire 210 dual sim, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    старт балансу починається із 0.001, кроковий 0.00021, скільки ж то часу потрібно, щоб заробити той один єврик??:girl_crazy:
    --- дописи об"єднано, 6 Лютий 2016 ---
    вже підрахувала: щоб заробити один євро опотрібно переглянути 4762 реклами :crazy:
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Якщо самому то дооовго)) Там бажано створювати команду (залучати друзів), тоді за рукламу яка приходить кожному учаснику, вам також нараховують гроші. Якщо наприклад 10 учасників, то "+" вже відчутній... а якщо ваші учасники залучили ще людей, знову "+"
    Я тілька за:girl_wink:
     
  17. flame

    flame невгамовний експериментатор

    знов той МЛМ:girl_devil: Халяви нема.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Ну та... як би не хотілось, але повної халяви немає ніде:girl_in_dreams:
     
  19. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Не все, є перевірені сайти. І заробіток залежить від того, скільки часу приділяєте і на скільки серйозно до того ставитись. Коли мала вільний час трішки тим підробляла. За моїми підрахунками реально можна заробити 100 доларів за місяць, але якщо працювати цілими днями. Гроші виводила на вебмані.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    А на якому сайті, якщо не секрет?)