Чорний список (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Іспанка, 12 Квітень 2015.

  1. Louth

    Louth Well-Known Member

    Я ці 15 хв визначила "методом тику": найпізніше, коли приїжджало таксі після мого дзвінка, то було через 15 хв, а як правило приїжджають хвилин за 3-10 (може, просто десь базуються недалеко від мого дому). Тут краще мати справу з службою таксі, де є багато машин, якась та й приїде. І якщо поїзд або ще щось важливе - краще розраховувати з конкретним запасом, я краще по вокзалі погуляю. Звичайно, зручніше замовити таксі на конкретну годину, але я так кілька разів спізнювалася на важливі зустрічі, тому більше не ризикую.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Бачите, так само ризиковано, як і замовити заздалегідь, а вони не приїдуть. Теж переконалась, що то не працює, треба "вже на вже".
     
  3. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    а шкода. Звичайно, що так не має бути. Який вихід? (крім вже на вже:girl_smile:))
     
  4. Alicia

    Alicia Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Про якість продуктів у львівському супермаркеті "Сільпо". Тепер туди точно не піду, майте на увазі
    Куплено в "Сільпо" на вулиці Наукова, 35А. Курячі лапки "Наша Ряба". При спробі варити бульйон випливають хробачки, - написав Дмитро. Львів`янин придбав у супермаркеті курятину із хробаками (ФОТОФАКТ)
    [​IMG]
     
    • Інформативно Інформативно x 6
  6. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Я коли замовляю таксі заздалегідь на конкретну годину,набираю ще раз десь за годину-півтори жо часу Х, а потім за хвилин 20. Перепитую,чи зафіксоване моє замовлення(бо ж зміни могли помінятися,хто їх зна,наскільки вони там то все пильнують) і чи точно буде машина. Краще хай вважають мене дивною:girl_wink:,ніж я маю на поїзд чи літак запізнитися.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    а то точно проблема Сільпо а не Нашої Ряби?
    до речі в Сільпо на Виговської лапки лиш їхні, НР не бачила
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  8. Buriko

    Buriko Well-Known Member

    Проблема не Сільпо, а Нашої Ряби в цілому тепер. Рекомендовано проварювати їх гельовану курятину і першу воду зливати (останні 2 міс. різько погіршилась якість).
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    А яка то гельована?
    П.с. хто де яку курятину бере, напишітт в пп

    Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk
     
  10. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Мені теж напишіть в пп яку купуєте курятину, бо доволі часто готую її, на марки особливо уваги не звертала, Нашу рябу часто рекламують, а тут таке :girl_impossible:
     
  11. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    То проблема Нашої Ряби.
    Коліжанка минулого тижня на Сихові, в магазинчику "Наша Ряба" купила дві цілих курки. Одну собі, а іншу мамі.
    І в одній і в другій були хробаки.
     
    • Інформативно Інформативно x 5
  12. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    ми минулого місяця в Метро купили цілу тушку Нашої ряби. Фу, була правда без хробаків, але смерділа хімією :bad:і геть гумова. Тому для мине Наша ряба тепер однозначно теж в чорному списку.
     
    Останнє редагування: 6 Лютий 2016
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. KUSJ

    KUSJ мрійлива

    Теж в метро таку взяли:girl_devil:.
    Тепер беремо тільки їхню(метрівську) в тарілочках і плівкою обмотані, то класна, не водяниста і не смердить, а пахне курочкою:connie_pull-pigtail , як домашня, рекомендую, правда вони не все є. То осанній раз як були то взяли 6 шт
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Корисно Корисно x 2
  14. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

     
    Останнє редагування: 6 Лютий 2016
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    На рахунок таксі.
    Терміново потрібно було на роботу. Диспетчер запевнила,що таксі буде за 10 хв.(я в трубці слухала,як "база"домовлялась з водієм). Вийшла на вулицю і йшла назустріч машині.Водій приїхав через 25 хв.Я йому пояснила,що через спізнення по його вині я втрачаю свій денний заробіток, тому він автоматично втрачає свій разовий заробіток за цю поїздку. Так,він таки довіз мене безоплатно. Так,поки ми їхали,я сто разів міняла своє рішення в думці. Я таки вийшла не оплативши,так і не почувши аргументів його спізнення.

    Другий випадок,коли я,працюючи адміністратором в готелі,викликала таксі (не пам'ятаю,чи то ціла сім'я була,чи нє-не важливо)Вони були транзитом у нас,потім поїзд,потім літак,здається... Через халатність водія, після перемовин з базою і начальством служби таксі,таксист з пасажирами таки доганяли поїзд.)
    Якщо є час і вже втрачати нічого-треба боротись.
    Правда,в одному і в другому випадку була одна і та ж фірма,якою готельно-розважальний комплекс користувався найбільше. Тобто,ми були їхніми постійними клієнтами до сотні викликів на добу)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    а яке таксі?
     
  17. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    То в Тернополі,у 2008-2009 рр.
     
    • Смішно Смішно x 1
  18. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    Вношу в чорний список агенство нерухомості "InterServis". Нещодавно в мене були проблеми з житлом, і необхідно було терміново зняти кімнату. Переглянула оголошення в інтернеті і у "Вашому магазині", і почала обдзвонювати орендодавців, намагаючись потрапляти лише до власників. По одному з номерів мені ніхто не відповів. Наступного дня - дзвінок (саме з того номеру): "Доброго дня, я представляю агенство "InterServis", Ви мені вчора дзвонили". Ситуація в мене тоді була критична, і я вже була готова заплатити маклеру за послуги, аби тільки знайти підходяще житло, тому якось не дуже звернула увагу на те, що він передзвонив своєму потенційному клієнту аж через добу. Маклер пообіцяв, що має понад 30 потрібних мені варіантів, і ми домовилися в той же день подивитися 2 з них. Приходжу за вказаною адресою, а там на мене вже чекає пан маклер, і каже:"Ой, обидві кімнати вже здані, я просто не уточнив". Добре. Пішли на 2 інші огляди. Обидва рази із його описів квартир правдивою виявлялася хіба адреса. Ну нічого, домовилися завтра подивитися ще кілька варіантів. Але наступного дня маклер просто не відповідав на дзвінки. Не витримала, ввечері подзвонила у саме агенство, до іншого "спеціаліста". "Мій" маклер передзвонив через 5 хв, своє мовчання пояснив тим, що... зайшов до церкви. Цікаво, він там просидів цілий день? Але знову багато мені наобіцяв. День третій, останній. Маклер подзвонив з самого ранку, бадьорим голосом похвалився, що знайшов мені дуже багато хороших варіантів, але я сама мушу обдзвонити власників. І почав диктувати мені номери. А в мене перед носом лежить газета "Ваш магазин", і я розумію, що він просто зачитує мені підряд оголошення саме звідти, бо вже сама давно встигла подзвонити майже по всіх з них. І тут маклер мені видає: "А може спробуй пошукати по приватних оголошеннях?" Геніально! Чемно подякувала, від співпраці відмовилася. Ввечері мені буквально в останній момент через знайомих вдалося знайти собі житло. Минуло 4 дні. Дзвінок від маклера: "Я знайшов тобі ідеальний варіант!", і... називає адресу, за якою я зараз живу. Нормально? Не зв'язавшись із власниками, не уточнивши, чи вільна зараз ця кімната, він уже пропонує її потенційному орендарю. Звичайно, оплата послуг у розмірі 100% від вартості житла - то серйозний стимул, але заради такого заробітку все-таки варто трохи попрацювати над собою. Тим більше, дуже дратувало те, що маклер одразу ж почав мені "тикати" (а на зауваження не реагував), і постійно плутав моє ім'я. Я розумію, що досить важко було знайти кімнату за такий короткий термін, але якщо не можеш того зробити, то навіщо морочити людям голову і щось обіцяти? Про подання оголошень в інтернеті як від приватної особи взагалі мовчу.
     
    • Інформативно Інформативно x 9
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  19. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    В чорний список хочу занести фірму "Оберіг", яка надає сервіс по домофонам. Працюють паскудно, заявки не виконують вчасно, працівники -хами, підсовують браковані та ще й поцарапані трубки, відремонтувати двері- то треба чекати тижнями, зате ключі продати, то мало не щодня готові прибігти. Єдиний плюс культурні диспетчери, але толку з них нуль:girl_mad:.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    Xочу доплюсуватись до попереднього допису, наше замовлення чекало на свое виконання майже місяць (без трьоx днів). Дзвонила 4 рази, весь час годували "завтраками", правда ото майже через місяць передзвонив сам майстер і сказав, що попереднього майстра по встановленню звільнити, бо він нічого путнього не робив, може з того часу сервіс покращиться.