Шукаю гастроентеролога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем lilja, 18 Серпень 2009.

  1. AnaStayse

    AnaStayse New Member

    Добрый день! Мне 20 лет и я уже с детства мучаюсь с болями в левом боку. Ставили диагноз панкреатит. Недавно делала гастроскопию в Шептицьких, есть выброс желчи и эрозии желудка. Да и когда глотала зонд ооочень болело в левом боку. Я переживаю, так как у моего папы рак и я в зоне риска( очень прошу посоветуйте толкового гастроентеролога, который не будет лечить лишь симптомы, а будет смотреть в глубь. Хочу забыть навсегда об этой проблеме, а не каждый раз возвращаться к докторам! Заранее спасибо!
     
  2. lann

    lann Well-Known Member

    Якщо не секрет, скільки коштує попасти до хорошого лікаря в Св. Параскеви?
     
  3. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    350 грн перша консультація. Повторні трошки дешевше. Це про Івасишин У.П.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. lann

    lann Well-Known Member

  5. lann

    lann Well-Known Member

    Дівчата хто чув відгуки про дитячого гастроентеролога Семен Вікторію Дмитрівну? Чула що хороший спеціаліст. Хочу почути відгуки.
     
  6. hedera

    hedera Member

    якщо я не помиляюсь, то перший візит в районі 200-250 гривень, а повторний дешевше. можу помилятись, бо я багато лікарів там відвідувала і вже точно не пам*ятаю. але мені здається що у них є ціни на сайті)
    --- дописи об"єднано, 10 Грудень 2015 ---
    350? ц е коли? мені здається дешевше я платила
     
  7. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    @hedera, з пів року вже точно. В них є консультація спеціаліста, а є консультація провідного спеціаліста. Консультація просто спеціаліста коштує перша 260 грн, повторні трошки дешевше, а консультація провідного спеціаліста, перша - 350 грн, повторна - 320грн. Івасишин У.П. там є провідним спеціалістом, відповідно і ціна. А на сайті в них цін нема.
     
  8. CaddyV

    CaddyV Well-Known Member

    Також чула про неї хороші відгуки. Але років 4-5 тому, звернулась до неї з дитиною (8 років) - і нам не допомогло лікування. Підхід лікаря до процесу лікування, обстеження, спілкування з дитиною - все ніби гаразд. Але я звернулась з одним, а мене переконували в іншому. Лікування абсолютно не допомогло. Потім сама вже її підлікувала в тому напрямку про що думала, і на якийсь період стало краще.
    Зараз знову проблеми -загострення гастриту, спазми кишечника, застій жовчі - були на Орлика, в зав відділенням - результату нуль. Тобто - ніби і лікували, і обстежували - але дитиня як прийшла з сильними болями, нудота, запаморочення - так і виписалась через майже три тижні з тими самими симптомами.
    Тому в повному розпачі, сама шукаю гастроентеролога - але на разі безрезультатно. Енна кількість лікарів, доцентів і професорів..... Ліки призначались від гастроентерологічних до психотропних (яких я не давала) - реакції нуль.
     
  9. CaddyV

    CaddyV Well-Known Member

    Наприклад прийом в гастроентеролога Івасишин - перша консультація 260грн, наступні ні 40грн дешевше. Інформація станом на сьогодні.
     
  10. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Та? Тоді вибачте мене шо я тут всім толкую за 350 грн((( знайома в неї лікується то толкувала мені за тих 350 грн. А я коли в неї лікувалась то 160 чи 170 коштувала повторна консультація( це був 2012 рік). Ше раз перепрошую.
     
  11. CaddyV

    CaddyV Well-Known Member

    Але я не знаю за інших. Можу сказати тільки за конкретного лікаря. Хотіла потрапити до неї на консультацію з дитиною, але мені сказали що дітей вона не приймає.
     
  12. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    @CaddyV, я розумію. Я особисто плачу за консультацію іншого лікаря 350/320 перша/повторна. Але в даному випадку було про Івасишин. Тому я неправа.
     
  13. Alexsandrova

    Alexsandrova New Member

    Файник Ольга Федорівна колись довела мене до сліз. Я завжди з нею розраховувалась, а одного разу прийшла вже зі своїм узд, але вона сказала що потрібно ще в неї узд зробити і відповідно я заплатила за узд і мені не хватило грошей шоб з нею розрахуватись, то вона почала мене принижувати, говорити шо я напевно сирота що не можу заплатити, я була в шоці, так обідно стало... І це ж не приватний кабінет і не приватна клініка! І виписувала сплошні БАДи, і зразу попереджала які дорогі аналізи вона назначає... Можливо це тільки мені так не повезло, але лікарка справді дивакувата...
     
  14. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    Чи комусь відомо. на вихідні на Чупринки коли небудь приймає толковий лікар (Черепанін.чи та ж Піндак).Чи до них тільки у робочі дні? Дякую.
     
  15. Merry

    Merry Well-Known Member

    Може хтось знає чи приймає ще десь (окрім Параскеви) гастроентеролог Подольська?
     
  16. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    і мене цікавить
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    Скажіть, як часто можна робити гастроскопію? Бо робили 7 місяців тому і знову каже лікар зробити. Це нормально?
    І ще, чи знає хтось щось про гастроентеролога із центру св. Праскеви Коцай І. Р. Ще він приймає у 5-ій поліклініці. Ніде не прочитала ніякої інформації, а по страховій записали до нього. Хотілося би потрапити до фахівця.
     
  18. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Хоть кожен день можна робити
     
  19. Zolotse

    Zolotse Well-Known Member

    Дівчата, порадьте гастроентеролога для дорослого у Львові. На Чупринки вже нема гастроентерологічного центру, лише стаціонар. Куди ще можна звернутися для обстеження людини, яка не зі Львова?
     
  20. Jana Marjana

    Jana Marjana Active Member

    Коцай на Сихові,теж приймає у Параскевії.