Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    І я так не вмію.Тішить те,що "Предупрежден-значит вооружен"(с)
    А ще я не вмію сказати людині в очі,що вона обманює. Тоді просто слухаю її,дивлячись кудись в нікуди і максимально віддаляюсь на майбутнє.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
  2. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Юху! Я це зробила! Я таки вибралася в басейн. В "гордом одіночестве", не рахуючи інших відвідувачів. Поплавала, подумала, відпочила трохи душею і тілом. Тепер планую наступну вилазку ))
    І взагалі прикинулася я до планування (весна наступає мабуть). Треба зайнятися розсадою, ремонтами. І не забувати за себе кохану, щовечора або хоча б через вечір зробити якусь маску. Вони таки творять дива. Тільки раз зробила маску для волосся з кефіром і какао, а ефект шикарний. І гардероб треба трошки оновити, бо глянула сьогодні в шафу, а все таке коричнево-сіре. Треба додати кольорів.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Вот-вот. І я так, прийшовши перший день на пари, нікого не знаючи, подумки почала оцінювати одногрупників. І мій погляд :girl_cool: зупинився на одній дівчині, про яку я одразу подумала: от з "цією" я спілкуватись/дружити не буду . Я ще тоді й уявлення не мала, що мало того, що станемо гарними подругами, а й в майбутньому, тепер вже, кумасями:friends:.

    І по-темі: суцільна проза. Захворіла дитина. Після вчора вночі, вирвав. Вчора викликала лікарку. Нічого не наслухала. Сказала, що можливо грип підбирається. Температура вдень, то є то нема. Сьогодні вночі 39,8. Зранку нема. Не знаю, так боюсь того грипу, що страшне:girl_cray:.
    Вихователька з нянічкою, з садочка, дзвонять, питаються, як дитина. Переживають. Так приємно. До слова: мої хлопці, то одні з найбільших шибеників в групі:dash1:. І добре заставляють побігати біля них. І, що, ми як тільки вперше захворіли, то я, думала, що вихователька з нянічкою, аж спокійно вздихнули:beach:, бо нас нема. А, ні, завжди дзвонять, цікавляться. Навіть кажуть, що без моїх хлопців, їм скучно:crazy:. Повезло нам з такими вихователями:girl_angel:.

    Не хворійте, бережіть себе.
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • мімімі мімімі x 1
  4. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Забрала сьогодні нарешті ноутбук з ремонту, а то вже десь 3 тижні він в майстра лежав і той не міг його ніяк справити. Надіюся, що тепер вже буде нормально працювати (ноутбук), і не треба буде проситися за комп'ютер чоловіка:girl_smile:.
    Ще додивилася сьогодні останні серії про Зої Харт, наплакалася там над тими серіями:) все таки до чого ж милий і добрий серіал був:)
    Вже сьогодні менше шия болить, правда почала боліти знов голова:girl_sad:.
    А ще скористалася прикладом @Smiwna, і замовила квитки на Океан Ельзи, але їх ще забрати треба:) Тільки от шось такі ціни тепер, ніби якісь дешевші були минулого року на концерти.
    Ну в загальному, день такий нічо :girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 5
  5. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Ооо. Та сама проза. Хотіла поїхати нині до куми - а він гВМЕр!!! І то він прожив 9 ДЕВ'ЯТЬ!!! років!


    Блін. Ну ніяк не зекономиш!

    Вчора була в стоматолога. Зуб сколовся. Заліпили і сказали "твердіше манки" -нє жрать!
    В мужа 4 пломби тре ставити.

    І малій 3 дзюрочки знайшли. Це результат перебування в бабусі і розслаблення з чищенням зубів.

    Врочистість.
    Поставила вчора в 12й варити росіл. Зранку вимкнула. Я розумниця що на найменшу кон(м)форку. Пальник! :girl_crazy: поставила. Із 4х літрів води википіло лише 1л. Бульбульйончик готовий.
    Хочу булочки. З маком. Ех! Все від "головнокомандуючого" :d25:залежить!

    А взагалі - новин багато і добрих. :girl_dance:
    В коліжанки у пузожителя нирочки внормувалися. Ще одну мають з підтримки виписувати.
    І головна: я не їм цукерок вже кілька днів! Не спеціально. Просто нема :haha:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Будні мами маленького цицюна на ГВ практично одноманітні :) Встали-помились-поїли-побавились-поїли-поагукали-посміялись-поїли-зригнули-поїли-побавились-поїли-нарешті заснули :d25: Можна порахувати, скільки разів було оте "поїли" :girl_wink: Ростемо :girl_in_love:
    Такий якийсь прозовий тиждень: телефон розбила, холодильник на тиждень в ремонті, ще й до батьків ніяк в гості не виберемось бо там по черзі хтось хворіючий. Але під кінець тижня все-таки є нагоди для буденної радості: чекає мене сьогодні похід в салон, буду стригтись :) Приїхали вчора речі для малюка-щокася (трошки завеликий виявився розмір 9month, але думаю через місяць буде якраз :girl_haha:), через пару тижнів буде готова наша фотокнига з розписки, а в неділю йдемо у гості (чекаю не дочекаюсь!).
    І орхуськи мої розпускаються, краса! :girl_dance:
     
    Останнє редагування: 5 Лютий 2016
    • Подобається Подобається x 13
    • мімімі мімімі x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  7. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    А хто нині гуляв в 9ранку? Правильно- ми! Сніг був класнючий!:rock:
    Малюк докарантинюється і , ттттт, в понеділок в садок знову будем пробувати йти.
    З того всього гуляння дитя заснуло ще пів до першої. Я з коліжанкою натріщалась по телефону і паралельно обід зготувала.:boast:
    З прози- здоров*я моє передумало бути чемним і вирішило показати мені зимівлю раків. Але я раків не люблю, ні сплячих, ні з пивом, тому, сподіваюсь, все нарівняється. Ввела мараторій на каву(нині ще одненьку випила і юж), новини і стреси. Ну майже дієта! Цікаво, як довго я протримаюсь? Особливо без останнього.
    Врочистість- завтра прибирання не буде, бо ми все файненько виприбирали в середу, тому :"суббота єсть суббота і нікакіх забот...":russian:
    Хочу дерунів. То ми так з коліжанкою меню на вихідні складали для їх сім*ї і нашої :ed4d70def841dc74b57 . Тому- завтра деруни, багатооо :girl_blush2:! Ну бо чо мало робити? Як робити, то вже робити! Хіба нє?
    Дня вам з шматком максималізму і :kisss:.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  8. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    я називаю то день сурка(чи то бабака):girl_crazy:
    так от життя мами двох вередливих принцес, то суцільний день сурка. одне і те саме 5 разів на тиждень. добре що хоч на вихідних є хоч мінімальна різноманітність.
    дітвора росте. старша К потрохи хуліганить, молодша дуже мамина дитина:d25:. моя проза, то відсутність часу без дітей, часу для себе. в 24х годинах на добу немає такого часу, щоб хтось з дітей не був на руках:swoon2:. як малА спить вдень, то в ту ж секунду старша "на ручки, мама" і так по колу. ввечері окремі коломийки з вкладанням Кві на ніч. отак і сплю обкладена дітьми в позі "зю", щоб нікого не розбудити:hang1:. але маємо і врочистість-Катруся спить в своєму ліжку. правда воно присунуте до нашого, але ж спить! сама!:girl_dance:
    стала я на "путь істини" і взялася за свою хвігуру:crazy:. поки якось все йде досить легко, але то лиш початок. моя мантра "я зможу!":rock:
    і незважаючи на це продовжую пекти. завдяки дівчатам з теми про мульті маю тепер рецепт супер смачного і простого шоколадного тортика:nyam2:. і його тепер надовго вистачає:))), бо я їм лиш зранку і потрохи:girl_impossible:
    якось так.
    бережіть себе і своїх рідних!:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 13
    • мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  9. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Я вже йду на поправку. З понеділка планую троха постояти в позі :girl_haha: "планка" , а потім возитись на коліщатку :d23:. Рудий каже все-таки підготуватись до "планки" і обіцяв знайти мені "рюкзака", вірніше лямки від нього, щоб тримати спину прямо . Але, певно, той процес затянеться. Казав хребтолог трохи помастити спину маззю, а головний помазувач чухає в неділю далеко. І як все буде добре, то я пропускаю два дні масажу. А як не конче добре - то фіг його знає, кіко днів я пропущу. Але вже хочу нарешті втримати той хребет на місці, то зі шкіри вилізу, але втримаю.
    Вишивка помалу сунеться і це не може не тішити. Запара з готуванням, бо не можу придумати, що на перше зварґанити. І проблема в мені, бо є такі страви всеядні, яких я не їм.
    А ще хоче насутись на мене якась простуда. Грип "жосткий" ми пережили. Дивно, що Рудий не захворів тоді. Хоча це логічно, бо хто б тоді носив нам ліки, фрукти і іже с німі... Вобшем, голова тяжка, в носі крутить і спати хочу. Але я ся не дам. І, зважаючи на спину, можу валятися в ліжку бєзвозмєздна. Головне, в дорогу хавла Рудому якогось замутити. Булочки пече мама, бо я не до булочок :blush:
    Всьо! Ваша ДВ :kisss:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • мімімі мімімі x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    ООО!!! Таааа...Це гастрономічний оргазм. Сир просто божественний!...Він такий..такий...Й пікантний, і гострий, і ніжний, і вершковий...Гамма смаків..Дякую, @Zaychenya! :kisss::kisss::kisss:
    Врочистість 1- завтра субота, а отже я змиюся з хати без хвостів хоч на дві годинки. Я цього моменту чекаю цілий тиждень. Мала гуляти не любить, й все мені плаче...
    Врочистість 2 - була кума, привезла смакоти, й здоровий ящик (вже третій) одягу для доціка. Ото вже матиме Аня!...
    Врочистість 3 - я наварила їжі мінімум на два дні. так що на кухню тільки чай робитию Тра-ля-ля, яка я молодець!
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 2
  11. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    А мені муж подарунок зробив....
    Ото на ніч всім гурманам!!!
    20160206_003324.jpg
    І ще з трюфелями один. Ех, життя прекрасне!

    І це все під AC/DC Thunderstruck на віолончелях!!!:rock:

    Ю-ху!!! Всіх Оксанок, Ксюш, Сянь з іменинами!!!
     
    Останнє редагування: 6 Лютий 2016
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 1
  12. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Мама отримала зарплату і веде дітей за іграшками. Мені навість страшно в той магазин заходити. Бо коли вони кіоск із іграшками біля хати щодня розносять і через день я мушу їм щось купити, то що буде на гуртовні? Їх там порве. Ну але обіцяла -- веду.

    Мала вчора нараду із шефом. Вирядилась, як місвсесвіт, вислухала купу компліментів. Після наради вирішила цю красу додому не нести -- поволочилась в центр. Чого, питається? Зайшла до баби (вона ітак до мене тричі в тиждень приходить) -- сіла на маршрутку, вийшла і все... Ноги на 16-см каблуках відмовились далі йти.

    Догребла до автосервісу (в якому нашій машині свічки міняли), а там на 2 поверсі такий класний ресторан, ммм) сіля я там і томно вглядалась вдаль. Аж поки не приїхав мій Мася із Масічькою і чоботами без каблуків. Перевзулась, пройшлась 5 метрів і сіла в відремонтовану машину. Питається: а нашо мені були чоботу без каблуків? А я вам скажу: заради цих заздрісних поглядів жіночок, які дивились як ніжно мій чоловік зтягує із мене мої ботфорди на каблуках)))

    Про нараду із шефом ше 2 слова скажу. Пропонує мені ще один проект очолити, ми про то ще літом говорили, але я відморозилась. Тепер, як кажуть, взяв бика за рога: давай і всьо. Ну я дала: презентацію приготувала, ідеями фонтанувала і тут він каже, щоб до наступної зустрічі написала йому бюджет (це для нього бюджет -- а для мене зарплата), яку я хочу. Я хочу! Знаєте, що я хочу? Через 10 місяців подарувати чоловікові на ДН 6 мазду))) Сказала шефу, щоб я собі довго тим бюджетом голову не парила -- нехай мені, як в кіно, напише на папірчику цифру із багатьма нулями -- а я скажу чи готов я за ці гроші працювати))) І я би його дотисла (ну бо який я можу складати бюджет? на що рівнятись, якщо аналогів цьому проекту немає), але до нього в кабінет уже ломились люди на наступну зустріч... Тепер тиждень -- до наступної зустрічі -- маю мучитись невідомістю....
     
    • Подобається x 7
    • Зе бест! x 5
    • Погоджуюся x 1
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
  13. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Яке гарне сонечко світить у вікно , так хочеться гуляти, дихати свіжим повітрям.... Але, маємо сьогодні трохи всякого вдома і доня не в настрої, тож ми трохи пройшлись і вже вклались на денний сон. Сьогодні ми без нашого тата - в нього офіс переїзджає в інше приміщення, тож приїде пізно(((
    Маю трохи врочистостей - наш ремонт вже на фінішній прямій і я дуууже рада, а ще сьогодні буду мати новий манікюр, ура-ура)
    Усім весняного дня)
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  14. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    В двох словах.
    Запропонувала чоловікові піти в театр.
    Знаючи, що він взагалі не любить п*єс, надії на згоду було мало. Але погодився!
    І поки він був ще наполовину в роздумах я вже замовила квиточки і оплатила.
    Я молодець?

    п.с. Йду йому вечерю святкову забабахаю, заслужив, бляха-муха!
     
    • Подобається x 12
    • Зе бест! x 7
    • мімімі x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
  15. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    я сьогодні святочно сходила на базар всією сімейкою. всіх перезнайомила, паролі-явки записали, на пошті посилку видають вже і без паспорта і навіть малий тільки 1 дірку на штанах поставив.
    всі, що мали сьогодні бути - прийшли, і навіть сусідка в гості запросила малого, тре йти щось пекти.
    прибрала ще вчора, ажень 2 рази, бо мав бути отець ну і після - тож треба було, бо Мишко вирішив що давно вже він з отцем не грав у футбол :girl_crazy: було весело, правда команда слабенька - кіт постійно линяв під ліжко або на коврик, але м"яч подавав
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 1
  16. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    все як в мене:girl_haha:
    кожного вечора "голодаючи" я мрію як зранку я напхаюсь канапками, булочкою, печеньком, і тим смачним, що я сьогодні спекла(шарлоткою, піцою чи снікерсом), а кожного ранку зїм щось одне, ледве вкушу друге і вже мені не лізе:girl_in_dreams:, і знаю ж що ввечері пожалкую, а що зробиш...:girl_crazy: вже роками звикла багато їсти під вечір, а рано ледве якесь печенько запихати в себе.
    а ми сьогодні гуляли, просто гуляли, а не десь по справах тинялись... а останній раз ми "просто гуляли" напевно кілька місяців тому, все як не хтось хворий, то погода погана, то вітер, то десь треба гнати... сьогодні справжня весна:girl_tender:, а ще три тижні і прийде календарна. Треба вже насіння по трошки висівати, а в мене цього року чомусь поки нема натхнення, може ще зявиться:girl_yes2:
    От сиджу тут, а ще нічого ніде не прибрано, голова не помита, та й їсти знов нема шо:girl_nea:
    Буду завтра пекти піцу і ліниві чебуреки в духовці, головне щоб до 12 год встигнути:girl_wink:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. flame

    flame невгамовний експериментатор


    Дні проходять в худально-вишивальному режимі. Але нинький схалявила на всіх фронтах:facepalm: Гонила дУди-сЮди і не було часу ні на "біганя" ні на вишивання. Ну але ж мусить бути хоч один день для відпочинку. Ну пра? Пра? Пра?:girl_yes:
    Поки зранку їхали з дому , я, як завжди пильнувала ФУУУРИИИ, ага - то моя професійна буба - хто, куда і шо везе. Так от, помітила колону з 17 вантажівок на РУС номерах. Питання номер 1 - куда вони пруться в закарпатському напрямку такою купкою. Питання нумер 2 - чого вони пруться такою купкою?Придумала собі відповідь - вони бояться їздити врозбивку, щоб БАНДЕРИ не загнали на узбіччя, не дали тягла і не відібрали машинИ. Питання намбер 3 - на....га вони взагалі в тому напрямку пруться, якщо рус. давно вже наложило "ембарго" на європейськотовари? Ну і останнє питання - №4 - "мутанути воду" закарпатцям, які сидять без роботи, завтра?
    В Ашані в КК мені стирили візок, але я була зла і розстроєна:girl_devil:. 15 хв забрали мені пошуки того візка, я мало не розплакалася, вже майже все зібрала, 1.5 години лазила по магазину, а тут раз і треба починати все з самого початку:girl_cray:. Пригнав потім мужчінка мій візок, дуже вибачався, знайомився, пропонував додому відвезти - ше й процинкував, що я без обручки була, рецепт того що буду з гарбуза готувати і т.д. Симпатичненький був, тому дівчата, УВАГА-нова фішка на знайомства - вибираєте гарно напакований візок в с\м, тирите його, а потім знайомитеся з власником:girl_yes2:
    Давно вже планувала посадити собі базилік і от сьогодні він в мене вже в горшках, чекатиму тепер на перші паростки - зелені і фіолетові.
    Зараз ще iвиденько замариную курячі грудинки, яловичі стейки і бігом спати.
    Завтра точно до обіду буду відсипатися на цілий тиждень.
    Всім :kisss:
     
    Останнє редагування: 7 Лютий 2016
    • Подобається Подобається x 16
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  18. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Акумулятор куплено.
    Іменини відсвяткувала в тісному колі сім'ї: ми і мої батьки.
    Сьогодні каталась в епіцентр. Купила все крім запланованого :girl_crazy:.
    Подарунки похреснику всі зібрала.

    Діти сплять а я (лежу з "п'явчиком на циці)- відпочиваю.
    Хочу вина і сиру. Вже можна? Не ранок же ж:girl_blush2:.

    Мала сказала що хоче малювати-писати і читати. Я добавила "рахувати" і вийняла книжку-розмальовку підготовчу до школи. Дорослішає моє "гарбузятко"....
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1
  19. flame

    flame невгамовний експериментатор

    треба:girl_yes: Тим більше, що привід є дуже вагомий:drinks:.
    З НОВИМ РОКОМ дівчатка:kisss:.
    Чому я тільки зараз дізналася про святкування в місті? Не можу заспокоїтися - лазерне шоу, парад вогняних драконів і т.д. А я тут сиджу в селі і покусую лікті:girl_cray:. Мабуть для підняття настрою треба собі Кроваву Мері забадяжити - вже давно за мною "ходить", тим бльше всі складові в наявності: трохи горілки на натирання є, саморобний томат в банках закручений є, стебла селери є, нема Тобаско, але є Пішта (думаю сайдьот)
    і
    гарненько відсвяткувати. Ще й стейки в духовці сидять.
    А ми сьогодні були в лісі:connie_pull-pigtail Чудово погуляли, помісили болото і таааак відчувається вже подих весни. Цезара ледво відмила, зараз піду їх годувати, то ще трохи Гектора вичешу з того багна.
    Обід сьогодні був в нових тарілках. Я забула вчора повихвалятися, що в Ашані купила собі нові тарілочки, такі самі, як мій сервіз щоденний. Задоволена, як слонь - мені саме такі були потрібні, а тут ще й ціна халявна .
    Всім гарного новорічного вечора:kisss:
     
    Останнє редагування: 7 Лютий 2016
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Холостяки так не напакують возик, скоріше холостячки))))Так шо то більше фішка для нежонатих мужчин:girl_blum:
    З НОВИМ ЩАСТЯМ!!!
    Можеш лікті не кусати, я он в центрі була, але тільки фонарики бачила, якби знала, що ще буде якесь шоу, то б подивилась, а так пролетіла...ех:girl_in_dreams:Ще й проходили біля розкладу програми святкування, але мені лінь було її читати...:girl_in_dreams:
     
    • Подобається Подобається x 4