Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Нагадали мені про насіння,ех, передав мені Андрій багато насіння чері, а я думаю навіщо мені 100 кущів чері???????, але обіцяла що посаджу то тепер треба то зробити.День сьогодні буде ліниво прибиральний. Я з новим манікюром не рвусь драяти хату до глянцу, але трохи прибрати треба. Роботу розгребла трохи тому сьогодні працюю по мінімуму.Хочу спокійного тижня з весняною погодою
     
    • Подобається Подобається x 3
  2. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Мій гель-лак за 160 гривень (і це без чистки) облупився на 3 день, а починаючи з четвертого і до 7 -- я його просто зняла із нігтів -- як шкірку з апельсинки((( Чи то плюнути -- і перестати експерементувати? але ж перші 2 рази в житті -- трималось все, за місяць ніграмулічки не відлетіло, а потім почало злазити. Може ще після ГВ спробую.

    Роботи -- море, бо у попередні дні замість того, щоб працювати -- я літала в аблаках Добре, що хоч їсти наварила.

    Треба швидше працювати (а ще краще -- кусок роботи на чоловіка перекинути) -- і в спортлайф навідатись, бо я вже пропустила на 600 гривень штрафу. Шкода, блін. Треба відпрацьовувати.

    всьо, пішла працювати
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    співчуваю :sad: та ж петрушка
    я наразі продовжую експериментувати, завтра якраз йду. Ну але у Вас хоч двічі трималось, то може мої 2 рази ідеального носіння гелю ще попереду?

    доброго понеділкового післякарантинного раночку!
    За вікном - реальна весна.
    Плани на день - тепер я їх вважаю майже відпочинком, хоча раніше це був би "суперзайнятий" день
    :) мінливе життя.
    До того, що Вірун перебирає одягом, я вже звикла. Але що вона відмовиться сідати на новий горщик, бо він "не_гарний"! Отакі вони, принцеси. А попередній горщик пішов гайту власне через неї, бо це перлиночка з абсолютно непринцесноюю силою жбурнула ним в когось з братів. Горщик влетів у стіну і тріс.

    А ще моя прозоврочистість - подивившись тверезим поглядом на своє пальто при денному світлі, я зрозуміла, що йому потрібна заміна. Вести нічне життя або ліквідувати тверезий погляд - не варіант :girl_haha:Так що буду і "намацувати" контакти кравчині, і водночас до готових пальт придивлятись - а раптом?

    отакй-то понеділок. тримаймося пензля :)
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. Natur

    Natur Well-Known Member

    160 грн. за три дні краси, то трохи дорого. Я б Вам за банани для дитини намалювала, а то купила собі набір, намазюкала і за тиждень сама зняла (хоч тримався дуже добре), бо захотілося мені щось намалювати нове.

    Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  5. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Доброго ранку! Так! Так! Ранку! Весняного ранку!
    А вгадайте де я пила каву вранці? На балконі. В нічній сорочці і халаті, при температурі +3 чи 4... Але кльово! Зовсім не змерзла, бо так весною пахло і так щебетали пташки, що гріх було тої кави не випити в таку дубар на балконі з чоловіком.
    Вчора обновила свій гардероб трішки, і я задоволена! На наступний тиждень поїду купляти якесь весняне взуття.
    В хаті їсти є, прибрано, тож гуляти підемо точно і на довго! А поки малюк прокидається я зроблю собі ще одну каву... Всім гарного...
     
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    Доброго дня!
    Який вчора був класний день!
    Потрапила і на танці, і в басейн, і ще й угоду одну провернула:girl_dance::girl_dance::girl_dance: І на танцях нарешті щось виходить:girl_claping:, ще й група наша з малятами від завтра поновлює заняття, тому скоро буду гнучка і струнка:girl_cool:
    Сьогодні чекає на мене жесть. Дитину вперше веду до стоматолога. ААААА:girl_cray::girl_cray:
    Поки Аня настроєна позитивно.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    І де всі?))) гуляєте?
    Ми з синулькою ще хворіємо, тому байдикуємо вдома.
    Сьогодні вже всі боки повідлежували до 10.30год :girl_blush2: Поки вмилися- вдягнулися-поснідали-зробили зарядку -побавилася ( дитина)- провірила пошту і перечитала ДП( мама), то вже і обід скоро :girl_crazy: от такі ми два ліньтюхи)))
    Дівчата, поділіть що там на вулиці робиться, бо з віконечка таке сонечко гарне, але бачу вітер сильний, то не знаю чи варто дитину на прогулянку виводити, бо він страшенно не любить вітряної погоди, ну і боюся, щоб не пообдувало його на наших протягах біля будинку, бо ще не зовсім здоровий.
    Плани на сьогодні лише побутові: помити гору посуду ( бо вчора не було води), попилесосити, помити підлоги, перескладати гарненько всі речі в комоді, приготувати щось їсти, дочитати книжку іф бавитися-малювати-ліпити і т.д з синочком.
    Всім бажаю гарного продуктивного дня!
     
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  8. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Сьогодні ніякого святе релігійного нема? Бо на мене напав "роботун"))То коли класичний лінтюх раптом вирішує що за антресолями забагато пороху і починається грандіозне прибирання. І таке явище, як правило, настає в великі свята))
    Вимила мікрохвильовку. Дай Боже здоров*я тим, хто придумав амвей. Ще ніколи в мене не було такого ефекту як в рекламі. Тут брудне, а провела губкою і чистота!!! Я так розумію то хіматура страшна, але всі засоби безпеки дотримані. Ще на черзі духовка, але то хіба дуже мене притисне, бо ще маю нині уроки ввечері. Ну і в холодильнику миш повішалась. Нехай хатні хлопоти будуть врочистістю, бо в мене нечасто буває що хочеться прибирати.
    Проза була вчора: сіла рахувати бюджет і алярмом дзвонила мужу що нас обікрали. А потім сіла, записала всі витрати за вихідні і все зійшлось. Навіть не знаю чи тішитись, чи сумувати з того всього...
    Ай, ну його... Погода гарна. Іду по кіндера і може ще встигнемо зганяти в центр, купити квитки в оперний.
     
    • Подобається Подобається x 8
  9. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    я би вбила такого майстра, просто зроблено неякісно! і гв і т д тут ні до чого
    і я так хочу, тому вчора заглядала що потрібно там прибрати(вивезти в гараж санки, автокрісло та іграшки), сьогодні хотіла помити вікна, але вийшла на вулицю і зрозуміла що те сонечко через вікно дуже оманлива, на вулиці сильний холодний вітер, дубаріна
    Лежу після масажу замотана в плівці та "парюсь", хочу жерти і намагаюсь положити Володю спати
    А далі лише хатні справи..
    п.с. А я писала що в мене новий модний чорний манікюр з короною:girl_cool:
     
    • Подобається Подобається x 12
  10. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    а в мене новий манікюр кольору смородинового вареннячка :)
    майстер теж нова.
    і лак мені радила "то, що буде довше триматись" і купу застережень на перший день понадавала... подивимось.

    ранок почався з того, що Дмитро вигукнув: "Сьогодні вівторок? Ураа!" - і я зрозуміла, що, здається, наобіцяла йому чогось і забула. Так і вийшло :) Виявляється, ми нині печемо і прикрашаємо пряники.
    Ну що ж. Інгредієнти для тіста підготувала, схоче пряників - замісить. Дми в мене вже дуже самостійний і дуже любитель покуховарити.
    А з айсингом він вже вміє сам дати раду, отже - добре, що я пообіцяла всього лише пряники :)

    гарної всім другої половини вівторка. Записуйте обіцянки :)
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 3
  11. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    вже змилась бо гірчиця почала щіпати
    таки вирішала поїсти, ну бо не нормально до обіду випити лише чорну каву без цукру
    і далі
    Хочу весни, оберемок білих тюльпанів і 8 березня
    Йду в іншу темку на пошуки потрібної інфи
     
    • Подобається Подобається x 4
  12. Shamna

    Shamna Мамуся

    Стомлена, вимучена, але задоволена. В такому стані я виповзла з кухні.
    Чоловік завтра вдома, тож я вирішила підготуватися завчасно, наготувала різних смаколиків, щоб завтра про готування не згадувати.
    Врочистість сьогоднішнього дня - я закінчила вишивати другий рукав і почала вишивати перід. Роботи там багато, але я зможу:superman2:
    З нетерпінням чекаю неділі, бо запланували з чоловіком вилазку на суші, якими я останнім часом марю. В неділю відірвуся:rock:
    А так мамські будні не несуть нічого нового, головне, що дитина здорова,а все інше буде.
    Всім гарного вечора:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    мамські будні несуть нове :)
    Діти ростуть і не знаю, як воно буде зі склянкою води на старість а пряників від сина я вже дочекалась. Тісто - замісив, печенька -вирізав, коли дізнався, що барвників мало - не розстроївся, а зробив дивовижний пряник в тих кольорах, що є. Так, вони трохи пересушені, але винна я, бо духовку вмикала і вимикала я. Але - омномном.
    Після вчорашнього дня мене не покидає кілька думок. По-перше, що з Дмитровим кулінарним талантом треба збільшити кількість кухонного приладдя і таки купити барвники, а по-друге - що треба переформатовувати спланований День Валентина таки на сімейний :) Надто вже вони класні, мої..

    Гель лак. Йой, чого я вчора тільки не робила, щоб він "добре всівся" на нігті. Півдня займалась виключно інтелектуальним, від чого в хаті назбирався немислимий срач. Навіть ноги мила ввечері холодною водою. Як завжди - кажу собі: якщо і цього разу за тиждень злізе, - всьо, не пробуватиму більше. А поки - най блищит :)
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Останнім часом стільки думок в голові крутиться, і все нові, нові прибувають. Вирішила замовити собі щоденник ручної роботи на ювілей :girl_dance:
    Загубила я на днях ключ від під'їзду, "таблетку", як в нас його називають. І вирішила поки що не замовляти його. Бо це так класно. Приходжу до будинку, і зупиняюсь, в прямому і переносному сенсі. Дивлюсь на небо, не дерева, вдихаю таке вже весняне повітря, залишаюсь наодинці із собою, нікуди не спішу, навіть думки затихають. Полюбила я ці зупинки :girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  15. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Таки замовте нехай буде. Хочете таких зупинок, то лишайте вдома, або носіть в сумці і просто не користуйтеся. А ключ таки треба мати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. flame

    flame невгамовний експериментатор

    В мене запара на всіх фронтах. Страшенно бракує часу, кручуся, як білка в колесі і все одно щось з плану на день треба викреслити або перенести на наступний:girl_cray: Сьогодні пожертвувала часом на хула-хуп. Епіляція була більше потрібна, інакше до вихідних я би вже 100% перетворилася на Єті:girl_impossible:. На завтра маю запис на манік, треба добре подумати чим пожертвувати: готуванням:ed4d70def841dc74b57 чи знову колом:girl_flag_of_truce:. Вишивання:d64: само-собою відпадає.
    Я ж знала, що мені не варто братися за той польський напрямок - сама ж казала, що проблематично і по часу накладно. Але нєєєє, я мусіла в то впрягтися.
    Зараз пралька дотовче, бігом розвішую і спати. А нє, поки вона ще 10 хв буде прати, я - в душ.
    Всім:kisss: і надобраніч. Я побігла.:bye2:
     
    • Подобається x 8
    • Зе бест! x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • мімімі x 1
  17. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Давненько я тут не відмічалася.
    Життя так закрутилося, шо тільки і встигай:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail.
    Тадам тадам приїхало ВСЕ і зразу.
    Мені ще файно, та бачу скоро схочу ще:girl_crazy::girl_crazy:.

    Минулий тиждень десь такий і був.
    За ці 3 дні я зробила як за місяць.
    Тому завтра оголошую новий піжамний день:girl_cool:.
    Свекруха щось зробила, щось зробила тося.
    Що робила мама? Нє, маму по хазяйстві чути не було. У мами в тому житті глобальніші задачі:d23:.
    Чую нюхом- скоро Тео толкне таку річ:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
    Про коучів і Тайланд вже знають всі в окрузі:girl_crazy:.
    А мо тобі ніззя того всього?
    Дай Бог.
    Та йой.
    Та нашо воно вам- ті індекси новітні.
    Лишіть сі поштовий і майте спокій:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:.
    До речі та- має бути.
    А в мене вже нема :girl_mad::girl_mad:.
    Коханий мужа все лишив кумі:girl_crazy::girl_crazy:.
    Може ніяк?
    Дякую, в піжамний день мо гляну:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:.
    Там штрафи видають:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail?

    Щось ще хотіла написати, згадати б що:girl_crazy::girl_crazy:?
    Наразі усім бажаю продуктивного закінчення тижня, весни в Душі і файних свят:girl_yes::girl_yes2:.

    P.S.:хтось тут писав про Мазду 6.
    Бачу скоро я почну цікавитися тачками:girl_crazy::girl_crazy:.
    Бо мені зараз що Мазда, що не Мазда. Аби комфортно й музика мм).
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  18. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Там -- ні, а той, хто дав картку дуже хоче, щоб я ходила. І іншого стимулювання, ніж штраф не придумав. Тому вчора пішла, і зараз от збираюсь, і завтра треба.... А завтра в доці День народження, тому мені той спотлайф ну взагалі ні до чого (але все ж шкода 200 гривень за один пропуск) -- то піду хоч попарюсь пару хвилин
    Бачила вчора таку червону))) Ммм) Друг у їхньому салоні фінансистом працює. Каже, якраз пару днів тому продали мою мічьту -- червону. Але ціна... Десь до 600 тисяч((( На фоні нашої будови мені таке ще не світить навіть не знаю скільки. Цікаво, а 2-3 річні скільки коштують?
     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  19. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    йой, та я навіть на дев*ятку погоджуюсь))) але теж мені не світить... нє, можна назбирати за пару років. чи взяти позичку якусь, але ж то не тільки справа в тому щоб купити, то ж ще й заправити треба, страховки, колеса, мийки і вічно всякі поточні доробки. Машина то як прірва для грошей. Дві ми точно не потягнемо. Наразі збираю бабло на Регу щоб приручити буса і бути незалежною від мужа.
    Сьогодні день трохи незрозумілий. Маю купку справ хатніх, а ще урок перенесла собі на нині з завтра. Завтра йдемо на дитяче ДН і я сподіваюсь хоч трохи провітрити мозги.
    А ще я хочу спати...
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    В мене на сьогодні була купа планів, але то такі, що їх можна перенести, що я і зробила:girl_yes:Там така погода, що я вирішила лише малого на розвивалку звозити і більше з хати ні ногою. А мої плани плавно перечимчикували на вихідні, коли можна буде дітей залишити на чоловіка і поїздити куди треба:girl_dance: Врочистість - купила чоловіку основну частину подарунку на Валентина (та й собі :girl_crazy:), в суботу докуплю додаткову і все буде готово. Проза - бардак в хаті, треба бігом прибрати і їхати з малим, а мені ліньки. Дайте хтось чарівного пенделя до :ed4d70def841dc74b57
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1