У чому вбрані наші дітки?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем viltis, 10 Квітень 2009.

  1. viltis

    viltis Well-Known Member

    Я останнім часом стикнулась з проблемкою --ніяк не можу вгадати, в що саме вдягнути свого малюка, щоб йому не було жарко-холодно. Одні дивлячись на мого хлопчика кажуть, що я його парю, інші кричать, що здуріла, бо маленьку дитинку залегко вдягнула. Та й погода в нас така мінлива. То я зранку дзвоню до мами ( вона гуляє з собакою, і питаю чи жарко, і як вдягати приблизно) а потім в обід перевдягаю, бо стає дужже жарко.

    Як правильно визначити кількість одягу???
     
    Останнє редагування модератором: 6 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Почались морози. Як ви одягаєте малючків?
    Поки ми гуляємо, бачу, що мами вдягають по різному: хтось так закриває пледами-рушниками люльку, що взагалі не видно дитини (я б ще переживала чи є нормальний доступ повітря), сестра моя своєму малюку (5 місяців) закриває личко, лишає доступ тільки для очей і носика. А ми якось гонорово відкриті, маю на увазі, що личко повністю відкрите, нічим не накриваю. А тепер задумалась чи добре так на морозі? Шкіра в малюків дуже ніжна.
     
  3. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    моя на мені в слінгу. личко відкрите.
    Катрусю також не кутала у візку. комбез негрубий і у конверт на овчині. хіба як сильніший мороз, то ще прикривала тим чохлом від візка. личко відкрите завжди було. в люльку вітер не задуває.
    для чого дитині дихати конденсатом, коли ротик зав*язаний шаликами?
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. Lelijka

    Lelijka Well-Known Member

    а як ви дівчатка зараз вдіваєте своїх діток(наприклад до пів року?)
     
  5. webmama

    webmama New Member

    Верхній одяг - пуховий комбінезон. Він дуже теплий, ми ж готувались до української зими), а тут така європейська. В колясці без одіялка. Я взагалі вагалась щодо пухового, бо він тонкий і хвилювалась, чи алергії не буде. Але дуже задоволена, дитині в ньому тепло і комфортно, він не бахматий і не важкий, як синтепон, чи овчина. Ми замовляли в інтернет-магазинчику *****, там гарний вибір на таких малюків. Під комбінезоном вдягаємо бодік з довгим рукавом і лосинки з колготами.
     
    Останнє редагування модератором: 8 Лютий 2016
    Reason for edit: Реклама на форумі платна
  6. superdetka

    superdetka Well-Known Member

    Зараз нашій манюні 7 місяців, вдягаємо чоловічок з закритими ножками(не грубий) і комбінезон(в нас Войцик, виглядає тонким але насправді дуже теплий), гуляємо в колясці, ножки прикриваю чохлом від коляски, нічим не накриваю(хоча завжди беру з собою коцик про всяк вирадок)
     
  7. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А в сам візок щось стелите?
     
  8. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    В нас демі конверт у візку, але дитина і в сильні морози не мерзла. Моя мала не любить вдягатись, то я її в чому по хаті ходить, колготках і кофтині на довгий рукав, натягаю шапку-шолом в комбез і в конверт, якщо холодно або вітер прикриваю одіяльцем, бо ми живем на пустирі.
     
  9. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    На градуснику +14. Як малюка одягнути для прогулянки у візочку? Маю якийсь такий внутрішній бар'єр на рахунок конверту на синтепоні: здається, заберу його і малий змерзне :girl_blush2:. Конверт захищає від вітру та й взагалі якось з ним спокійніше. Але температура явно висока як для лютого.
     
  10. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Ми як виходили з дому, не знали, що там так тепло, то і плед прихопила і чехол на ніжки. Але плед зразу в корзині був, а чехол був, поки стояли на вулиці біля церкви, там вітряно досить і в затінку. А вже потім як гуляли і сонце припекло, спав в одному балоновому демікомбезі, під низом був в колготках тоненьких і штанішках флісових, бодік-майка і кофтинка. То на сонці в обід тааак пекло, що трохи розщіпнула комбез і думала запариться. Вже хотіла наступного разу легше одягати, але з такою мінливою погодою, як тепер і з різницею темп на сонці і в тіні, мабуть ще не варто. В кінці прогулянки вже захмарилося, то прийшли додому і малий був зовсім не спотівший.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. silvia

    silvia Well-Known Member

    в Ленне і демари ))) шутю)
    ну чесно, на градуснику + 14.Нащо вдягати куртки, розраховані на - 20? а Демари на овчині для ходячої дитини?
     
  12. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    ми сьогодні гуляли в бодіку на короткий рукав+батнік, коготи+шкарпетки+джинси, тонка шапка, куртка від комбезу і кросівки. без конвертів-коциків і чехлів. доця була тепла
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Я щось з тою погодою собі ради не даю. От сьогодні спека відносно ))) а я малого запугала (((. Вчора температура була ніби така сама, але був якийсь такий холоднющий вітер, що ручки в нас були холодні, не зважаючи на ковдрочку, як роздягнула вдома то зовсім не зіпрів. А сьогодні так гарячо, а ми в ленне і демарах. Правда малий тьопає хв 5, а далі у візку. Я трохи в шоці.
     
  14. padesnig

    padesnig Well-Known Member

     
  15. silvia

    silvia Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  16. raspberry

    raspberry Well-Known Member

     
  17. Osya

    Osya Active Member

    можливо просто ще не купили весняного взуття :)
     
  18. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Якраз запитаю за взуття. А в чому возити у возику малечу, яка ще не ходить? То можна взувати якісь черевички чи поки нема змісту?
     
  19. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Ми ще у таких ніби теплих пінетках чобітках. Для взуття чекаю не так ходіння, як тепла і сухості
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Моя хоч і ходить, але ще возимся в суцільному комбезі. Я взагалі не бачу змісту у взутті до початку ходіння
     
    • Подобається Подобається x 1
  21. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Та ми теж в суцільному. Але, як потепліє, комбез вже не одягнеш:) А ходити ще не скоро буде, тому і питаю, що то одягати треба буде на ніжки.