Євробачення

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Лютий 2010.

  1. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Я Джамалу поважаю, як людину, можливо, як співачку, яка має свій стиль, манеру виконання. Але я не розумію її творчості. Якось не зачіпають мене її пісні, вони взагалі для мене якісь інопланетні. Як дивлюсь її виступи, зразу згадую фільм П'ятий елемент. :girl_haha:
     
    Останнє редагування: 7 Лютий 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 3
  2. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Мені "П"ятий елемент" нагадав більше виступ Матвієнко:girl_smile: - от іголос унікальний має, і потенціал вроді є а пісні, к сказав Меладзе нема. І мова там англійська якась кострубата. Про Джамала - може в неї і унікальний глос, але не звучить він яж налто оригінально. І її манера співу теж, при всій повазі, слова ковтає, і часто робить такий типу "надрив", якийсь нещирий, звучиь як голосне бурмотіння:girl_in_dreams: (прошу не ображатись її фанатів, бо вона без сумніву оригінальна і талановита). Але от як пркдставник саме України не виглядає. І в пісні нічого духовно українського не було. Більшість виступів взагалі слабуваті. З першої групи заслужено пройшли Хардкіс, нк і Брюнетс шут Блондз непогані, але для конкурсу запрості (хіба діцйсно над їх виконанням і образами ще попрацюють, як і над Джамалою. @Thebestnata, про правила - на другу суботу будуть співати наступна частина виконавців, і з них так само виберуть 3-х. От їх перелік 500 :
    У другому півфіналі – 13 лютого – свої конкурсні пісні представлятимуть "НеAнгели", Вікторія Петрик, Аркадій Войтюк, ALLOISE, Pringlez, Pur:Pur, SunSay, Japanda і Peaks of Kings.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    А я Джамалу вчора побачила в другому лиці, так сказати.
    До цих пір мені її творчість була геть не до смаку, хоча розумію, що людям подобається різне і сво аудотирію, при чому мабуть не маленьку, дана співачка таки має. Але вчора творилося щось особливе, чи то на фоні інших виконавців, чи то Джамала дійсно виступила так блискуче, в мене, як казав Танкович, також бігали мурахи, "сталківалісь" і далі бігли.))) Дуже вже гарний виступ був, дуже...
    Побачимо що буде в наступному півфіналі.

    А коли то Євробачення має бути?
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Raven

    Raven Мама малятка

    Аналогічно, я її просто не сприймаю, ніяк. А от виступ Хард Кісс дуже сподобався.
    --- дописи об"єднано, 7 Лютий 2016 ---
    Слова мужа)Мамі Тарабарова сподобалась.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Marlos

    Marlos Active Member

    Ви не розумієте ,а почитайте англійські форуми там люди пишуть, що під час цієї пісні люди плакали і в них були мурашки по тілу від цієї пісні .Англійці пишуть, що Джамала може виграти євробачення
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. EineKleine

    EineKleine Well-Known Member

    просто моє скромне враження)) Джамала чудова! вчора на фоні інших дуже виділялася. своєю професійністю, впевненістю насамперед. про талант немає і мови) так, вона трохи космічна, але індивідуальна тим.. незвична і запамятовується. не можу згадати схожу аналогічну співачку .. таких артистів в нас на пальцях однієї руки перелічити. хочу, щоб її просто якомога більше людей побачило і почуло, вона того варта:girl_blush2:

    Всі решта дуже передбачувано і посередньо. В Хард кіс бували набагато крутіші пісні, і біти, і образи...(той самий Make up абощо)
    а от Брюнетс шут блондс мене вбили))) подобалися мені їх пісні на плеєр закинути....але живе виконання - все мимо нот. може в нього шо з тим навушничком у вусі не то було..я слухала в шоці:girl_crazy: ..так само Приходько вживу .. якісь воплі.


    р.с. а ще Данилко - красавчик. всі коменти чітко і по темі)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  7. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Щоб довго не шукати:

    Хоч я не фанатка Джамали (чи їй аденоїди вирізати чи що?), але пісня конкурентна. Подобається кілька пісень "Чому квіти мають очі", "Заплуталась", "Злива" з Хливнюком БОМБА, "Шлях додому" торкнув, "Неандертальці" прям мої слова.
    Якщо вона прозвучить на Євробаченні - це стане колосальною підтримкою для кримсько-татарського народу. Давайте не забувати, що ми на всіх політаренах стверджуємо, що кримські татари - це наші українці. І так як за часи незалежності до них приділялося мінімум уваги, а їх тема не те щоб замовчувалася, їх просто не помічали (не вірю, що це випадково, певно були вказівки) - цю народність так і не визнали корінним населенням кримського півострову (це я вже після Майдану від Джемілєва почула), інформація про примусову депортацію не поширювалася і не засуджувалася, землі їм виділялися зі скандалами і т.д. Плоди чого, окрім багато чого іншого, ми і пожинаємо зараз. То я не проти, щоб на сцені прозвучала нарешті така пісня. Хай кримські татари потішаться і може "воспрянут" духом хоч трошки. Бл@дства на сцені (ну не можу я це іншим словом назвати) мені з лорачкою хватило (і борись потім з образом України, як країни секс-туризму).
    Хардкіс трохи розчарував, в них були прикольніші пісні.
    Все моє ІМХО.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  8. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    тобто кримські татари - не частина України?
    давайте не бавитись в шароварщину.
    --- дописи об"єднано, 8 Лютий 2016 ---
    І згадуючи багатьох переможців Євробачення, часто там не було видно тих чи інших культурних відмінностей :Греція, Німеччина тощо
     
  9. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    А давайти Ви не будете казати що мені робити:girl_wink:(тим більше я навіть не знаю що означає шароварщина:girl_haha:) Я висловила сває бачення щодо конкретного виступу, конкретної співачки, на конкретному конкурсі. А Ви мішаєте все до купи і намагаєтесь мене в чомусь переконати. Не бачу доцільності в цій дискусії, адже і так кожен залишиться зі своїми враженнями і своїм баченням... зрештою, смаки у всіх різні.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    • Подобається Подобається x 1
  11. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

     
  12. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Ну як же не робили?) Ви процитували мій допис і написали "давайте не бавитись в шароварщину", одже прозвучало так, що я маю до цього відношення і є псевдопатріоткою.
    А да я щось від неї вимагала?)) Я просто написала своє бачення щодо виступу і що в представленні України хотіла б бачити когось іншого. А вона нехай собі співає дальше в своєму стилі, тим більше багатьом виступ сподобався... можливо вона і поїде на євробачення (можливо і виграє там). Це просто моя особиста думка, в чому проблема?:dntknw: Чесне слово, роздули з мухи слона.
    P.S. Всі написані питання риторичні:girl_wink:
     
  14. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Раніше Хардкіс не цікавилась, а ось побачила їх виступ з піснею Мейк ап. Люди - та то ж саме те що треба на Євробачення від України, і вигадувати нічого не треба! Чому вони на конкурсному відборі заспівали якусь простішу, не таку драйвову пісню:girl_impossible:? Щось таке якраз би мало успіх в Європі:girl_yes2::rock:


    Цікаво, чи можна виконавцям ще змінювати пісню. Джамала теж непогано виступила, але як тут писали, щось не в"яжеться вона з Україною на тому конкурсі, і ще всюди пишуть що їй вже і голосів на сайті СТБ накрутили і всюди в неті піарять (як найкращий виступ, супер-номер, хос голос в неї дійсно оригінальний . але не всім її манера співу подобається), в той час як іншим казали що "не треба невеселих заунивних пісень, то не то", а її пісня прямо всім суддям підійшла:girl_smile:. Якщо вона таки пройде то може над іїї виступом ще гарно попрацюють і буде якось краще. Ну і в прозоре і чесне олосування з нашими суддями я щось не дуже вірю.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    пісня має бути відносно нова, можливо Make up була вже застара
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    Ну Мейк Ап вони точно не зможуть заспівати:
    Пісенний конкурс Євробачення — Вікіпедія
    Наскільки пригадую, пісню змінювати не можна - з якою виступав на відборі, з тим і їдеш на конкурс. Хіба може мінятися аранжування і текст (до прикладу, перекладатися на англійську з національної мови).
    Пісня крута, в їхній оригінальній манері. Вірю в Юлю і компанію:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Hruska

    Hruska Well-Known Member

    Як Вам сьогоднішні Pur Pur? Як на мене дуже оригінально.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  18. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    а де можна в неті онлайн відбір зараз подивитись?
     
  19. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Дійсно досить оригінально і якось так душевно.
    А взагальному моїми фаворитами в цьому півфіналі стали:
    ALLOISE - класний, ефектний виступ і дуже підходящий для євробачення.
    SunSay - справили на мене гарне, позитивне враження.
    Peaks of Kings - ну ці хлопці мене просто шокувалио_О вони настільки круті, драйвові, стильні... і пісня супер, і вокаліст такий симпатичний з гарним голосом. Дуже хочу щоб їх хтось замітив і зайнявся ними... була б класна група:rock:
    Ще сподобались Pur Pur, Pringlez - гарно виступили в своєму танцювальному, клубному стилі. Аркадій Войтюк - також досить непогано.
    Не ангели - не сподобались, це настільки в класичному євробаченському стилі, що аж приторно:girl_nea:ніякої оригінальності. Вони зі своїми шикарними голосами могли набагато краще.
    Вікторія Петрик - повністю погоджуюсь з думкою журі.
    Japanda - ну таке, але також має право на життя))
    Подивимось, що покаже голосування.
    --- дописи об"єднано, 13 Лютий 2016 ---
    А ще великий респект Меладзе, що відібрав багато талановитих, не відомих артистів і дав змогу їм виступити і показатись Україні.
     
    • Подобається Подобається x 3
  20. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    А що вони сказали? Бо я пропустила. Петрик така незадоволена стояла)
     
    • Корисно Корисно x 1