Що у світі чувати?

Євромайдан (10)

Posted by gava on 14 Лютий 2015 відповідей - 1.082
  1. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    я не поняв, при чому тут Україна і біженці.
    багато голослівних фраз.
    придурків хватає скрізь, не тільки серед біженців.
     
  2. VERO

    VERO Well-Known Member

    ЮХУ!!! Зняли ембарго з Ірану на продаж нафти. Чекаємо на нафту по 25$. 18 січня вже назвали Чорним днем для Росії. Ще би на них наклали ембарго на продаж чорного золота. Мріємо...
     
  3. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Мене одне цікавить- наскільки сильно вони потягнуть нас?
    Ну бо радіти черговому обвалу гривні якось не альо.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    А ще є така думка, що якщо Рашці настане гаплик чи повний розвал (а все вказує що так і буде, ми зараз бачимо "останні подриґи "імперії"), то ще невідомо чи Україні від того краще буде. Бо сюди хлинуть купа рускіх, як почнуть від себе втікати. Наслідки всі думаю уявляють, так що не все так однозначно:girl_in_dreams:. Ще недавно слухала експертів, що ми фактично перестали буди державою з нормальним промисловим і науковим потенціалом. Ключові підприємства (як "Південмаш", наприклад) простоюють і розвалюються, бо в багато чому були зав'язані на поставках з Росії, а зараз просто занепадуть. Шкода що країна втрачає останні залишки потужної промислової і технологічної бази. А проблема в тому, що ні наші ні іноземні інвестори сюди вкладати кошти не хочуть. І що, ми реально перетворимось у аграрноорієнтовану країну - споживача іноземних товарів (різної якості, не завжди найкращих) і постачальника дешевої робочої сили (на то все вказує і до того йде)?
     
    Останнє редагування: 18 Січень 2016
  5. Irynai

    Irynai Member

    Я тих експертів через раз слухаю та читаю, всі вони різне кажуть. Наша країна дуже приваблива для інвестування і все як то кажуть в наших руках. Так для роздумів - пів хмарочосів Дубаю побудованні з наших український труб, ще вони хочуть вийти на нафтові родовища (труби), а то ринок з веееликими грошима. І доречі наша молочка в Еміратах теж цінується.
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Слухаю, не слухаю, а гривня падає.
    І рости явно не збирається.
    Нафта б'є по росіянах, а ми страждаємо не менше.
    Цікаво- кому в березні гірше стане- нам чи їм:girl_cray:.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Irynai

    Irynai Member

    Та мене теж бісить коли люди радіють з росіських новин рубль-нафта, тішаться, а свої не помічають. Наша єкономіка дуже залежить від них. Знаю що багато промислових виробництв переформатовуються на інші ринку (бо раніше вони були орієнтовані на російські), але для цього треба багато часу ну і звісно сертифікація.
     
    Останнє редагування: 21 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 3
  8. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Складається враження, що курс наш росте під шумок Росії.
    Щоб легше було прийняти брр.
    Цікаво тільки- а чого він росте?
     
  9. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Цікава програма про походження радянського персонажа Діда Мороза :girl_yes2:

    І ще про наших сусідів-поляків. Сьогодні тисячі поляків вийшли на антиурядові протести у Варшаві, за демократію. Люди вочевидь не задоволені теперішньою владою, кажуть що вона пведе їх до тоталітаризму і зубожіння. Масові протести у Варшаві (ФОТО, ВІДЕО)
    [​IMG]
    Щось в Євросоюзі справи поганенькі, Автрія, Німеччина, та яр інших країн серйозно від мігрантів потерпають, посилюють і відновлюють внутрішні кордони. Також Фіндляндія оголосила що ймовірно закриє повністю кордон з Росією через масовий потік звідти людей.
     
    Останнє редагування: 24 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  10. zdorov

    zdorov Well-Known Member

  11. ljudviga

    ljudviga Active Member

    Напевно, всім містам України слід було би зробити таке:
    З віроломними окупантами не знаймося: Хмельницький розірвав відносини з містами-побратимами в РФ
    Хмельницький повідомив органам влади російських міст Іваново і Твер, які були його побратимами, про бажання розірвати партнерські відносини. Про це повідомляє офіційнийсайт Хмельницької міськради, інформують Патріоти України.

    Відповідні листи, підписані мером Хмельницького Олександром Симчишиним, були відправлені в думи цих міст.

    "Враховуючи військову агресію Росії проти України, анексію Криму і окупацію частини Донецької та Луганської областей, що призвело до тисяч жертв серед громадян України, ми не маємо права навіть формально підтримувати будь-які партнерські відносини з містами Твер та Іваново, - пояснив свою позицію Семчишин.

    Знаковим є те, що, за інформацією очевидців, саме Івановська 98-ма десантна дивізія брала участь у боях під Іловайськом, в яких загинули і хмельничани.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Сьогодні наробило галасу відео з цією білявою тіткою, подружкою депутата, яка нагло порушила правила паркування в центрі Києва (через це чуть не впала літня жінка) , потім маьюкалась, істерила і сказала що "завждитак ставила машину і буде ставити" у поліції. Характерна представниця нашої, так званої, "еліти":girl_in_dreams:. Позор, що тут скажеш. Правильно в коментах пишуть що за кордоном би вже її на пару днів затримали а її вже відпустили.

    Програма з Монтяншою. Прикро, але багато про що правда. До речі, я не в курсі, а що то вона каже що адовий планує за "комунальне рабство" з липня? Як змінюються відносини з ЖЕКами?
     
    Останнє редагування: 5 Лютий 2016
  13. VERO

    VERO Well-Known Member

    Абромавичус считает, что на данный момент существует реальный шанс для перезагрузки власти в Украине.
    Министр экономического развития и торговли Айварас Абромавичус выступает за отставку генерального прокурора Виктора Шокина и уход депутата Верховной Рады Игоря Кононенко (фракция "Блок Петра Порошенко") из политики.

    І що вирішить перший? Ризикне не послухати донорів і залишитися без траншу, чи таки усуне своїх?
    П.С. Думаю, що Пєтя більше не має шансів бути президентом. Але зараз він таки вирішує. Айварас по-любому молодець, що не пішов тихо.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. zetta

    zetta Well-Known Member

  15. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Тим часом Юля Тимошенко і Ганна Герман по-сестринськи пообнімались в США. А люди мають думати що то "різні сторони, непримиренні позиції" ага щас, всі там однакові :girl_smile:"Сестри" Герман і Тимошенко пообіймалися на ланчі у Вашингтоні. ФОТО
    [​IMG] [​IMG]
    "Вчера (3 февраля) посетил Международный ланч в Вашингтоне. Увидел много знакомых лиц как из Европы так и с постсоветского пространства. Модераторы строили разговор вокруг морали и основных христианских ценностей, которые способны объединить мир… На мое искреннее удивление, слово предоставили двум украинкам, женщинам, по словам модератора, тяжелой судьбы. Далее, цитирую: "Политическим оппонентам, которые стояли по разные стороны баррикад, отстаивали разные ценности, но через умение прощать, сейчас называют друг друга не иначе как сестра", - написал Березенко.Герман и Тимошенко "обнялись как сестры" на молитвенном завтраке в США
    Покт люди гинуть на Сході і живуть на межі бідності "наші еліти" собі на ланчах обнімаються, їм народ взагалі нецікавий напевно.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. flame

    flame невгамовний експериментатор

    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  17. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    @VERO вперше чую що в Юльки був син, всюди пишуть що в неї донька Євгенія. Ну і думаю що такі трагедії то особиста біда людини, і нічого до публічного життя і роботи на свою країну не має. Якщо б вони хотіли щось зробити, то діяли б ефективніше. То я про Юлю, бо саме вона вже не один раз була при реальній владі і вирішувала серйозна справи. Наслідки і результати її роботи ми всі можемо бачити і проаналізувати :girl_smile: Та й Герман не дурна, але давно завербована москвою, тому від неї чогось для України чекати і не варто.
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Маріка

    Маріка Well-Known Member

    Ви щось путаєте. Напад мала Герман, а Юля ніколи сина не мала, в неї тільки єдина дочка Євгенія, яка жива-здорова.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Дуже цікава інформація про маніпуляції хто ж в ільшрсті врює і гине на Сході. Все перевірено, насправді з західних областей більшість, і то спеціальна дезінформація що"западенці найбільше ухиляються" Це й все, що потрібно знати про цинічні маніпуляції та підлу брехню внутрішніх…
    Це й все, що потрібно знати про цинічні маніпуляції та підлу брехню внутрішніх русскомірцев-руССифікаторів (включно з Гавнокомандувачем) про більшість російськомовних бійців та ухиляння від мобілізації західняків . Мета маніпуляцій - збереження панування "русскаго міра" в Україні, подальша дискримінація українців, знищення української ідентичності, агресивне нав’язування московської мови у всіх сферах суспільного життя.

    Чим далі від АТО на захід , тим більше загиблих. І це при тому, що сусідні області (Харківська, Запорізька, Донецька) набагато більше густонаселені.

    Насамперед потрібно розуміти, що кількість населення в кожній області різниться. Тому треба також враховувати кількість загиблих у відсотках від кількості населення. І ще, згідно офіційних даних у нас в Тернопільській області 28 загиблих станом на лютий 2015 року, а Вікіпедія вже сьогодні подає 79(!) загиблих...

    Тому, станом на лютий 2015 року на Західній Україні маємо 397(!) похованих вояків від загальної кількості 1422 похованих. Найбільше з Львівщини - 103 бійці - (2,5 млн населення), з Волинської області – 90 загиблих (понад 1 млн населення).

    Найбільше по Украйні - 190 бійців поховано в Дніпропетровській області, але слід розуміти, що там просто ховають всіх невпізнаних. 104 військових - на Київщині (4,6 млн населення), 103 бійці - з Львівщини (2,5 млн населення), з Житомирської – 91 загиблий (1,2 млн населення), з Волинської області – 90 загиблих (понад 1 млн населення). При цьому одні з найнижчих показників по кількості загиблих військових, які воювали за Україну на Донбасі, зафіксовані у Луганській і Донецькій областях - 28 і 29, відповідно. Джерела: Вікіпедія, Еспресо ТВ, Радіо Свобода, УП, ЦН.

    [​IMG]

    Хочу додати, що після анексії Криму Расєєю, тільки 215 із 2,3 тисяч співробітників СБУ - 10% - покинули анексований півострів.
    Про це під час засідання комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки заявив його голова Сергій Пашинський.

    Виходить, що з усієї кількості службовців, "90% співробітників СБУ в Криму – це були або агенти ФСБ, або ті, хто "співчував" Росії", – заявив Пашинський.
    Також під час засідання комітету головний військовий прокурор України Анатолій Матіос повідомив, що крім СБУ, не захотіла продовжувати службу в українській армії і значна частина розташованих у Криму військових – з 20,3 тисячі людей в Україну виїхали лише 6 тисяч.
     
    Останнє редагування: 10 Лютий 2016
    • Інформативно Інформативно x 2
  20. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Хороше інтерв"ю з Комаровським, багато правильного кажеЮ і про владу, про жертви, і про ту нашумілку "Лікарню майбутнього" (пам"ятаєте як дружина Ющенка і всюди заявлала що вони точно її збудують? А в результаті все розікрали, і суми були шалені).