Привчаємо до горщика: досвід, питання, поради...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Ольга, 4 Травень 2007.

  1. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    І мене цікавлять тренувальні трусики, все кручусь біля них. Є з вкладками багатошаровими, а є ті вкладки вже в трусиках. Які кращі? Скільки на день йде тих трусиків, чи вкладок. Ціна теж залежить, чи вкладки окремо чи ні. Я б по дешевше хотіла, краще частіше міняти,і мати більше штук, поки схильна до трусиків суцільних просто з грубшим шаром там.
     
  2. Raven

    Raven Мама малятка

    Маю отакі. Там вшита між ножками тканина. На попіс вистарчає. Для страховки мала вкладки, ті за 15 грн.шт. На добу мені 3 комплекти вистарчало, вдавалось лапати момент частіше.
     

    Вкладення:

    • Корисно Корисно x 1
  3. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    А де такі трусики і вкладки можна купити?
     
  4. Raven

    Raven Мама малятка

    трусики брала на фб-барахолці, а вкладки на олх. Хотіла вкладки екопупс, але то мені задорого.
     
  5. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Варто купувати музичний горщик? Щось мені підказує, що це гроші на вітер. Та й сама ідея справляти нужду під музику... щоб потім це як рефлекс собаки Павлова не було. Та й робити з горщика іграшку якось теж не альо, інші асоціації в дитини мають бути. Це я все до чого? Задовбали мене близькі тим горщиком. Влад на унітаз не йде, на горщик теж. Ходить в багаторазових підгузках чи взагалі голий. Зробить свою справу в підгузок і так ходить, йому ніби і не мокро, нічого не заважає, ніяк свого дискомфорту не показує:girl_mad:
     
  6. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    а мені і так жаль. іноді приходимо з міста, знімаю - а там сухо. і всеодно жаль, що вона в ньому ті 2-3 год парилась(
    --- дописи об"єднано, 5 Лютий 2016 ---
    і моя (та що молодша) вже дві ночі проситься на горщик. але! після того годину вкладаємося спати. і що робить?
     
  7. podolyanochka

    podolyanochka Well-Known Member

    Ми таки садимо на горщик... кожна ніч - різна.
    Минулої посиділа, похиталася, попісяла і заснула на грудях за хвилин 20 у мене на животі.
    Мабуть, ми пристосовуємося
     
  8. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Загнули ви про цілий день, звичайно.
    Мені от теж шкода дитину. Ту найменшу, якій півтора місяці. В неї жахливий дискомфорт від памперса. Тобто вона легенько починає пісяти, потім кричить і допісює вже коли знімаю підгузник. Так що толку з одноразових мені наразі нуль, користуюся багаторазовими.
    От з середньою маю зараз проблему чисто психологічного плану. Вночі без підгузника спить з 4 місяців, а після народження малої почала впісюватися. Тепер мушу одягати багаторазовий. Так мене то напрягає, бо колись вона будила мене, якщо хотіла в туалет, а зараз спить дуже міцно і навіть мокрі штани не заважають. З тим мабуть нічого не зробиш, так? Тільки перечекати? Їй 2 р і 3 м.
     
  9. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    це вона почала міцніше спати, щоб не будитись від плачу? (цікаве речення вийшло)))
    а вона кожної ночі пісяє? якщо так, то може її легенько будити, коли меншу годуєте і питати чи не хоче пісяти?
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    Я може вас шокую, але моєму 4 роки і він умудрився вночі впісюватись, коли я була в пологовому. І за кілька днів після мого приїзду то припинилося само собою. Так, що думаю і у вас пройде)

    Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. Redvisitor

    Redvisitor Active Member

    Мій з 1,5 року вночі без підгузка, зазвичай вночі не пісяє, ну хіба би напився наніч багато. Але кілька разів були періоди по 2-3 тижні майже щоденного впісювання. В основному з зубами пов'язані, також коли в садок почав ходити - тобто стреси якісь. Останній період взагалі поєднувався з каканням в труси, чого в нас вже з року практично не бувало. Ми навіть певний період його вночі піднімали і садили. Зараз ніби знову перестав пісятися, будиться і каже, що хоче в туалет.
    Тому, я думаю, перечекати і все внормується.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Я часом так роблю, буджу, але то поганий варіант, бо злиться страшно і все одно може потім ще допісяти в штани.
    А молодша вночі не плаче, то я не знаю, чому вона міцніше спить)) але 2 роки тому старша так реагувала на народження середньої. Правда їй швидко пройшло.

    Та чого шокуєте. Я серйозно вважаю, що всі великі зміни діти певним чином переживають на підсвідомому рівні, навіть якщо зовні все ідеально. І оте пісяння один з проявів.
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    а в мене мала теж почала пісяти під час денного сну. на денний сон кладу спати в трусиках, то раніше могла попісяти дуже рідко (коли довго спала, або перед тим давно пісяла), а тепер стабільно кожного дня пісяє під час сну. теж напевно щось на то впливає...
     
  14. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Як вам такі креативні штуки для дітей? [​IMG] [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    моя би злякалась
     
  16. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    У нас схожа штука. Але не дуже зручна, бо не можна регулювати відстань між унітазом і сходинкою. Я за звичайну накладку і звичайну сходинку.
    Моя старша в 2 з половиною роки не злякалася. А менша почала залазити туди, як тільки змогла.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. WEDLADY

    WEDLADY Well-Known Member

    Мамусі синочків, а підкажіть нам, будь ласка, а як ви привчали ваших хлопчиків до горщика(особливо цікавить в частині пісяння)??? Якось я зовсім не орієнтуюсь синочку скоро 1,7, думаю потрошки можна було б пробувати, але от як:стоячи/сидячи??? Пісяти на горшочок/в унітаз/в пляшечку(це так сусідка радить)?, от чесно, не знаю з чого почати з своім кавалєром:))))
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Я не дуже з тим заморочувалась. В 1.10 малий сам сказав, мама не вдягай памперса, буду на горщик пісяти. І все... Спершу нагадувала ледь не щогодини "пісяти хочеш?", або коли бачила, що скубе себе. Ще з місяць-півтора вдягала памперс на денну прогулянку, бо весна, прохолодно, а раптом аварія... Вночі теж був в памперсі, але крутився, прокидався і сідав на горщик. Памперс могли носити 3-4 ночі. А потім підстелила пелюшку непромокайку і знала памперс. Аварії були, але дуже рідко, коли напився чаю багато, або нагонився і надто міцно спить. Спершу пісяв сидячи, на вулиці стоячи. А тепер купили йому накладку на унітаз і маленьки стільчик, то какати тільки на унітаз. Малий горщика не боявся, бо він спершу ним грався, то була його підставка. І я ніколи його не насилувала з всаджуванням. Просто казала "не хоч, не пісяй, як впісяєшся, то в тебе штани будуть мокрі, тобі ж холодно буде"
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    Ми також почали привчати синочка до горщика в 1 рік 7 міс., але то був травень, тому дитина була без памперса і вдома, і надворі. Вдома він пісяв до горщика, надворі - під кущик на подвір'ї . Я б радила відразу вчити хлопчика пісяти стоячи, щоб потім не було мороки з переучуванням.
    Синочок навчилася пісяти до горщика дуже швидко - за кілька днів. Спочатку я пропонувала йому попісяти кожні півгодини, потім - рідше. Часом пісяв, часом - ні, часом пісяв до штанців, а через день-два сам почав казати, що хоче пісяти.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    Ми починали сидячи. Навіть з меншого віку. Малий любив посидіти на горщику але під час того крутив в руках якусь іграшку або книжечку дивився. А з весни на вулиці навчився стоячи пісяти - на квіточку, камінчик). І з часом не було з тим ніяких проблем.
     
    • Подобається Подобається x 1