Електронна реєстрація у дитячі садочки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Bree van deKamp, 16 Вересень 2013.

  1. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    ну, це ваша справа.
    я б пішла принаймі запитатись, щоб заспокоїтись
     
  2. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Дівчата, ви якісь дивні.. Почитайте правила тої реєстрації! Навчальний рік починається з вересня, якщо ви зареєструвалися з травня то зареєструвалися в ту групу яка починає ходити у вересні попереднього року.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    ходив чоловік сьогодні в садок.
    ситуація: ми в ел. черзі 2гі вже 3й рік у 1шу молодшу групу. і нині йому сказали, що можливо її не будуть набирати, бо можуть не всі діти зі старшої піти в школу.
    те що я зла це м*яко сказано. що робити?
    в інший садок ми явно не потрапимо тепер... чекати поки вони вирішать чи як? і взагалі що то за дурня, що три роки дитина стоїть в черзі в неіснуючу групу?
     
  4. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Я не дуже спец в тому питанні (а точніше взагалі не спец))), але колись тут дівчата писали (ну я так зрозуміла), що якщо ви вже зареєстровані і переписуєтесь в якийсь інший садок (але не знімаєтесь з електронної реєстрації, а просто заяву пишете), то у новому садку вас мають вклинити в чергу відповідно до дати реєстрації, тобто шанси потрапити є. Поцікавтесь тим детальніше, можливо я щось неправильно зрозуміла.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    @Khrystik я б ще радила підійти в районний відділ освіти, і запитати чи справді не будуть формувати групу в даному садочку. Мають же вони про то щось знати. І нехай вам порадять, як найкраще вам вчинити у даному випадку.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. invisible

    invisible Well-Known Member

    А як це пов'язано взагалі і чому саме того року мала б така ситуація статися? Адже схоже може тоді повторюватися з року в рік? І ще, ті, що не йдуть у школу, мали б лишатися в старшій групі повторно, до чого тут молодша?
    Нам інше співали, що можем не попасти, бо всі ясельки переходять у молодшу групу і нових діток не набирають (ми були 8-мі, стали з осені вже 11-ті). Сенс тоді взагалі робити реєстрацію в молодшу групу?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. silvia

    silvia Well-Known Member

    у вас лише 1 молодша група в садку? тоді логічно, що туди всі перейдуть з ясельок і максимум осіб хочуть попасти саме у ясельки через те, щоб не виникало потім таких нюансів. Може з'явитись ще к-ка місць восени, бо плани у батьків можуть мінятись і часто діток забирають зі садочка ( у нас є зараз, наприклад, 2 вільних місця у групі), але ви аж 11
     
  8. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    подивилася мережу груп цьогорічну-дві старші і одна середня(яка має в наступному році стати старшою, я так розумію). тобто вони мені розказують, що в них типу буде ТРИ СТАРШІ групи? і відповідно не набиратимуть ясельки і моє дитя в прольоті?
    накатала запит в райво. нехай мені роз*яснять які групи мають набиратися і що робити мині з моїм "чудовим" 2м місцем в групі. я так розумію, що вже мало б бути відомо які групи на наступний навчальний рік плануються і кількість діток.

    а взагалі так цікаво виходить. бо і на 2018й рік досі не можу зареєструвати молодшу-не відкриті ще групи. от в інших садках відкриті, а в цьому ні. вже подумую реєструвати молодшу в інший садок. але водити двох дітей в різні садки напряжно :girl_devil:

    може хтось ще щось мудре мені порадить?
     
  9. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Як варіант, реєструйте молоджу в інший садок. А пізніше напишете перевід в свій садок (ну, типу, вирішили відвідувати саме цей садок). Вас мають перекинути, по даті якою ви були зареєстровані в інший садок. Таким чином, обхитрите систему. І не треба чекати, коли відкриють доступ до даного садка.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. vakyolka

    vakyolka Well-Known Member

    Обовязково уточніть в відділі освіти, чи можливий перевід в інший садок, бо минулого року в безезні цей перевід тимчасово відмінили, і не знати чи те тимчасово вже закінчилось)
     
    • Корисно Корисно x 1
  11. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Я була у відділі освіти в квітні минулого року, то мені нічого такого не говорили. А навпаки, пояснили, що черга могла посунутись, через те що батьки писали про перевід дітей в садок, з збереженням дати реєстрації. І навіть показали заяву батьків про перевід, тим числом, що я зверталась.
    В нас багато хто знімає квартири, і батьки реєструючи дитину в садок не можуть бути впевнені чи будуть проживати на цій квартирі через 2-3 роки. Тому, тут логічно, що таке повинно бути.

    Але погоджуюсь, що варто перепитати ситуацію у відділі освіти. Хоча з нашою системою, все може помінятись, і не один раз.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. vakyolka

    vakyolka Well-Known Member

    Я сама дитину пререєстровувала, а коли прийшла за підтврдженням, то мені сказали, що я ще встигла, а на той момент ту можливість призупинили. Тому і кажу, щоб форумлянка уточнила, бо не з нашою системою, можна такі ходи продумувати)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Tanya_SUN

    Tanya_SUN Well-Known Member

    хотіла зареєструвати дитину в садок, пише "Дошкільні навчальні заклади у вибраному населеному пункті не приймають участі у проекті. За детальною інформацією звертайтесь у районний/міський відділ освіти.
    то що я тепер не зареєструю дитину?
     
  14. invisible

    invisible Well-Known Member

    Ніби дві, але я не знаю, скільки ясельних зараз є. Ну але то якось нелогічно, тоді всі мали б дворічок реєструвати в яслі, щоб попасти в садок. А якщо я реально планувала давати дитину не раніше 3 років, то що тоді було робити і що робити зараз? Треба було реєструвати просто в яслі і не ходити?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Реєструйте на сайті садочка
     
  16. silvia

    silvia Well-Known Member

    пару раз показатись))) у нас є дітки, які з вересня були всього 2 дні і сказали, що прийдуть весною. Таким чином вони займають місце тих, кому реально треба гвалт як в той садок попасти...
     
  17. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    А якби не займали, то не попали б наступного року самі, коли їм реально треба буде...якось так по-дурному в нас з тими садками...
     
  18. Chukuliadka

    Chukuliadka Well-Known Member

    Ми пішли в садок в 2,3 роки, щоб по-маленько адаптовуватись до того часу, як піду працювати. Правда ми теж "нечасті відвідувачі", бо 3 дні в садку, а 3-4 тижні вдома. Не знаю чи то тому, що зарано пішли, чи то так майже у всіх державних переповнених дітьми садках. Знайома віддала малу в приватний садок, там в групі 8 дітей і ходе без проблем, не хворіє.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Дівчата, дуже потребую Вашої поради!
    Племінника реєстрували в садок на початку 2014-го, як йому було місяць з хвостиком, на цей рік. Номер спочатку був 10-й. З того часу його реєстраційний номер посунувся до 21-го (при пернвірці заявки), при тому що зав каже що він в неї 24-й (як то можливо - нєпонятно).
    Дитину конче необхідно здати в садок цього року..
    Можливо поділяться своїми історіями ті дівчата, які через звернення в міський відділ освіти з такими ж ситуаціями таки вибивали своє право і потрапляли в садок. Знаю, тут вже це згадувалось і описувати знову тяжко, але шукати в великій темі важко, тож можете просто в карму щось черкнути а я вже по ніку пошукати.
     
  20. silvia

    silvia Well-Known Member

    тоді тільки запрацювала система і не було чітких вказівок як то все має виглядати. Щось там вічно допрацьовували, розглядали, пояснювали. Кожен садок робив по-своєму. Хтось з завід. керувався виключно вже реєстрацією, а хтось вносив паралельно самостійно в реєстр ті заявки, що отримані були напередодні в паперовому вигляді. Це не було заборонено. Це може бути причиною посунення аж на 14 місць. Або ж знову- ті 14 осіб, то пільговики.
    --- дописи об"єднано, 16 Лютий 2016 ---
    хай запитає чому і хто їх посунув.
     
    • Подобається Подобається x 1