Дитячий садок (4)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sanches, 22 Червень 2015.

  1. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    ви про 75? бо я свою забираю після 17 (хоч можу швидше, але вона не хоче))), то десь близько 10 ти дітей ще є.
     
  2. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    Про 75. Просто там в паралелі е по 2 групи, одна з ниx - до 17.30, а друга - до 17. Ми до 17, паралельна з нами група молодша - до 17.30 (але як на мене це заскоро, то добре, що маю змогу забрати, але дивуюсь, що всі так забирають). От сьогодні я прийшла о 16.50, то була тільки моя і ще одна дитина (виxодили з садку, то мама за тіею дитиною вже спішила). Мені також якось не зручно приxодити і бачити свою дитину останню в групі, але ж група до 17... До речі, прочитала про вашу електронну реестрацію, ви ж багатодітна - багатодітні мають пільги, принаймі мені минулого року так завідуюча казала.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    нічого собі
    ми в старшій, але я завжди забирала малу після 17, а деколи і близько 18. А в групі у нас взагалі висить розклад роботи садочка, то там пише, що він працює до 19 чи 19:30. Я думаю, то ваші вихователі вже собі самі придумують, коли батькам дітей забирати.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Varvarra

    Varvarra Member

    Наскільки мені відомо, багатодітні мають пільги при оплаті за садок, прийом у садок вони проходять на загальних підставах. Пільги при прийомі точно мають діти учасників АТО.
    --- дописи об"єднано, 10 Лютий 2016 ---
    Першмй раз чую, щоб ясельки працювади повний день. Зазвичай, в садочку є 2 чергові групм. Одна для дітей ясельного та молодшого віку, інша для середнього та старшого. Хоча, якщо садок малий, то чергова група лише одна для всіх груп. Економія.
    --- дописи об"єднано, 10 Лютий 2016 ---
    Немає тепер додаткового харчування для дітей чергових груп, за це довелося б додатково платити батькам.
     
  5. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    чому тоді одні садки мають чергові групи а інші ні?
     
  6. Magnoliya

    Magnoliya Well-Known Member

    Я думаю по уставу мають всі, але сильно не оголошують(для чого їм довше сидіти раз і так забирають і то вже клопіт батьків)

    Отправлено с моего OZZY через Tapatalk
     
  7. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    пільг немає, але здається враховується, якщо старша дитина в цей же садок ходить, то мали б і молодших взяти.
    правда моя цього року закінчує(
     
  8. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    мені теж завідуюча казала, що нас в черзі минулого року посунули, бо позареєстровувались декілька багатодітних, а їх по черзі повинні вперед звичайних ставити, так як і дітей воїнів АТО. Але я вже до кінця не взнавала так то чи ні по законодавству, бо ми все одно проходили в своїй черзі в садок..
    Ну і ще, напевно вже й так знаєте)), що платити за садок як багатодітні не будете :).
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    а ми і не платимо вже))))
     
    Останнє редагування: 10 Лютий 2016
  10. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    то тільки з вересня, до того було 50 відсотків. І це не з державного, а з міського бюджету -- якраз перед виборами таке зробили. То ж чи надовго?... Здається мені, що ні
     
  11. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    я це все знаю)
     
  12. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    От, я коли не попала так в яслі, то мені завідуюча сказала "а може ви багатодітні, тоді у вас пільги для реестраціі". Попитайте на всяк випадок завідуючу.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Redvisitor

    Redvisitor Active Member

    Мені здається, що то від садочка залежить. В нашому ясельна працює повний день (ну то логічно, бо в ясельній теж багатьом дітям вже 3 роки є і мами працюють), але до чергової не приєднують, бо ще замалі, тільки адаптувалися до тих виховательок, тому вихователька ясельної сидить поки всіх дітей не заберуть.
     
  14. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Та це я не Вам, а так, роз"яснила. Бо трохи мене то підзамучило слухати: "ну у тебе ж пільги". Які? Я за секції-басейни-гуртки-англійські більше за 2 тисячі в місяць плачу. І як треба -- я і за садок заплачу. Але от реально, краще б я за садок платила, а якісь там заняття були безкоштовні
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    В нас аналогічно. Протягом дня є 25-28 діток, а коли прибігаєш з роботи в групу о 16.50-55год, то 2-3 діток працюючих батьків плюс мій синулька максимум, на продовжену групу не залишається ніхто. Зранку чоловік приводить малого +- 8.10-8.20, то максимум двоє дітей вже є, ато й перший приходить... Не більше 30% є мамів у декретній відпустці по догляду за меншими своїми дітьми, і десь стільки ж на постійній основі забирають баби або діди, решту мамів непрацюючі ( це зі слів вихователя). Я особисто вимушена була писати заяву на роботі на скорочений графік праці, бо наша група працює до 17.00год, а малий на чергову йти не хотів сам в інше приміщення ( бо більше ніхто не залишався із нашої групи),тому вирішили, що працюватиму неповний роб.день, лиш би малюку було краще))
     
  16. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    я приводжу 8:20-8:30 то ми часто перші в групі, завжди думаю, що в нас або всі домогосподині або як, бо який треба мати графік щоб так пізно приводити дітей?
    --- дописи об"єднано, 11 Лютий 2016 ---
    до 17:00 це взагалі аут, ще такого не чула в жодному садку:girl_impossible:
     
  17. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    ну тут варіантів є багато)) якщо батьки працюючі, а до роботи недалеко, то на 09.00год встигають; мають бабів-дідів, що водять діток в садок; батьки працюють вдома або мають свій бізнес; ну і плюс домогосподарки.
    Я працюю з 08.00год, а чоловік з 09.00год, то чоловік завозить малого в садок зранку, а я о 16.50-16.55год забираю.
    в нас такий графік роботи саме нашої групи - за інші не знаю..
     
  18. Redvisitor

    Redvisitor Active Member

     
  19. Varvarra

    Varvarra Member

    Біля кабінету завідуючої повинен бути стенд, на якому написано, з котрої до котрої працює садочок. Якщо ви живете у Львові, то чергова група повинна бути.
    --- дописи об"єднано, 11 Лютий 2016 ---
    Маю знайомих, в яких старша дитина ходила в один садок, а молодша - в інший, в другому кінці району, бо зав відмовилась приймати. Так що не впевнена, що є така пільга, все від завідуючої залежить.
     
  20. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    я і не казала, що то пільга.
    я думаю, мама якби дуже захотіла, то відстояла б своє право.
    ми в школу записались не свого району, тому що близько до дому, то директор сказала, що якби старша дитина вчилась у них, то без питань, а так ще під питанням.