Молочниця

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Burberry, 2 Липень 2009.

  1. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Я ïï діагностую по відчуттях і виділеннях і так само діагностую виліковування. В мазку може бути - але як воно мене не турбує, то хай собі жиє))) мені не мішає.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Polishgirl

    Polishgirl Active Member

    Мені лікар з УЗД (вона і брала мазок) порадила взяти Вагікаль, на основі календули, я приймала 10 днів, свербіж трошки минув, і виділення трошки, але не зовсім. То Г, яка веде мою вагітність, сказала приймати Ліварол, але сьогодні в аптеці сказали, що це російський препарат і вони не закупляють. Тому за її порадою я взяла український Кетодин, аналог ліваролу, одна і та ж діюча речовина. Та ще в два рази дешевший. Надіюсь допоможе.
     
    • Корисно Корисно x 1
  3. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Маю пропити антибіотик (аугментин). Що потрібно робити щоб мінімізувати ризик виникнення молочниці після нього? Бо вже такий досвід мала
     
  4. vsb

    vsb Nika

    Я також ставила терженан помогло не на довго, в мене молочниця виявилась пiд час вагiтностi, вже минуло 1,5 року i досi мучаюсь, якi я тiльки свiчки не ставила, останнiй раз виписали флуомiзин, я вагаюсь не знаю чи допоможе, боюсь щоб молочниця менi бiди не наробила.
    --- дописи об"єднано, 5 Лютий 2016 ---
    я користувалась лактацидом, менi не пiдходить, виклиэ сильне печчiння
     
    Останнє редагування: 6 Лютий 2016
  5. vsb

    vsb Nika

    Дiвчата поможiть молочниця турбуэ вже 1.5 року, ще вiд вагiтностi, дуже пече нiяк не можу позбутись, свiчки не допомагають, таблеток не можна, тому що годую дитину.
     
  6. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Співано-переспівано... Лактацид - засіб гігєни, а не лікування. Від того, що Ви будете ним буде користуватись, молочниця не пропаде. І є різниця між емульсією та гелем. Гель передбачений для щоденного використання, емульсія більш концентрована.
    Колись прийшла в аптеку по Лактацид, а його не було. Аптекар почала рекомендувати інші гелі, а потім перепитала, чи я постйно користуюсь Лактацидом. На мою ствердну відповідь прошепотіла, щоб я не міняла засіб для інтимної гігієни. Користуюсь Лактацидом більше десяти років .
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    а ви цю тему всю прочитали? і всі не-таблетки спробували?
     
  8. vsb

    vsb Nika

    Звичайно не все спробувала, але багато що не допомагаэ, зарас хочу знову ставити флуомiзин, вiн допомагав трохи, хоча вiд молочницi не позбавив.
     
  9. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    Я роблю так. Підмиваюся розчином соди без жодних миючих засобів, навіть змоченим пальцем всередині трохи суваю. А потім ще раз миюся відваром ромашки і нагідків, які попередньо заварюю. Далі мажу тримістиновою маззю. Полегшення є. На днях буду мати результат мазка і рекомендацію лікаря (якби не ГВ я б сама себе полікувала), поділюся тут.
    Моя Г завжди говорить не міняти миючий засіб, бо флора адаптується до нього і правильно працює. А коли міняти, то вона сильно сі змучує адаптуватися і дає збої. А ще - дитяче і господарське мило краще всяких модніх гелів.
    Ше може гормолнальне. Бо перед пологами я думала вмру від тої зарази, ставила свічки - ефекту на тиждень. За три дні до пологів молочниця сама по собі зникла. Лікарка, що приймала пологи, сказала бо йде перебудова гормонів і найближчих три місяці я того точну не матиму. Я не мала більше. А от вже місяців зо два мучуся(((((
     
  10. Allo

    Allo Active Member

    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. vsb

    vsb Nika

    Я токож пробувала пiдмиватись ромашкою не допомагаэ, содою пробувала 2 рази, не помогло а далi прочитала в iнтернетi що сода руйнуэ власну мiкрофлору, а це сприятли ве середовище для молочницi.
     
  12. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Прийміть Флуконазол і поставте свічку Залаїн - має допомогти надовго. Але паралельно не можна нервуватись, їсти солодке, використовувати щоденні прокладки, бажано і тампони, ароматизований туалетний папір чи "сірий"-тільки білий без запаху і барвників. А підмиватись спрробуйте дмюитячим звичайним милом або спеціальним Лактацидом (але то потім, бо коли ставите Залаїн то милом взагалі митись в ті дні заборонено! тільки теплою водою). Ще можна потім спробувати розчиняти гель Цитеал, він може для профілактики використовуватись (1:10 його можна розчинити), та я ним щодня не користуюсь, а так то ним і шкіру можна мити від висипань, він має протимікробний ефект. А ще усунути причину алергії якщо вона на щось є, як є свербіж прийміть антигістамінне, і спробуйте уникати подразнюючих факторів.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    А на ГВ заодно і дитинці допоможе, ага:facepalm:

    І де ви таке вичитали? Спитала про це в дядька Гугла... А він видав Без імені.png
    Це лише перші посилання. Але всі наступні в тому ж дусі.


    А моя молочниця мазком не підтвердилася. Є запальний процес, через ерозію ШМ, підвищені лейкоцити. Прописали спочатку неопенотран, але замінили на флуомізин, бо є ГВ. Так що, @vsb, ви б до лікаря сходили.
     
  14. crissola

    crissola Well-Known Member

    напишу зі свого досвіду..під час вагітностей постійно мала молочницю, нічого не допомагало.
    В цей раз лікарка спочатку приписала Пімафуцин - допомогло раптом на 2 тижні. А от коли я пройшла курс 10 днів Ліваролом...як рукою зняло...вже скоро родити, тьху-тьху нема як на диво.
     
  15. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Не побачила що форумлянка зараз з ГВ, тоді звичайно уважно читати інструкції і не вживати якщо протипоказано :girl_yes2: Є такі засоби що при вагітності і ГВ допустимі. Наприклад свічки Пімафуцин :girl_smile: Пімафуцин свічки — застосовуються для лікування кандидозів у жінок Коли була вагітна то їх використовувала, за 1 курс все пройшло:girl_yes2:.
     
    Останнє редагування: 11 Лютий 2016
  16. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    А мені ефекту від нього вистачало на тиждень, максимум два. На протязі півтори місяців до пологів двічі по три свічки. А потім вже плюнцла і лише підмивання використовувала. За три дні до пологів як рукою зняло і був чистий спокій до перших місяцних (11 міс.) А, забула, не молочниця в мене зараз.
     
  17. vsb

    vsb Nika

    Дякую за вiдгук!Я користувалась кремом залаiн не допомагаэ, боюсь що свiчка також не допоможе,
    Я до лiкаря ходила i не до одного, а би просто так не говорила i флуомiзин ставила, щось не допомагаэ, може це повязано з дисбактерiозом кишечника.
     
  18. vsb

    vsb Nika

    Почитайте на рахунок соди, треба вмiти шукати)))

    IMG_20160211_211048.jpg
     
  19. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    @vsb, треба вміти читати))))))) Хіба я щось писала про сприцювання? Я писала про підмивання. А сприцюванням, будь-чим, флора завжди вимивається, інакше не може бути.

    А ви впевнені, що це молочниця?
    --- дописи об"єднано, 11 Лютий 2016 ---
    Дуже радує оте "може". Одне з двох - або ви не до тих лікарів ходите, або у вас якась нова хвороба, раз вам не можуть визначити, що є причиною молочниці (якщо це таки молочниця) і призначити адекватного лікування..
     
  20. vsb

    vsb Nika

    Я ходила до гiнекологiв i мазок показуэ, що в мене молочниця, на рахунок лiкування, призначають тiльки свiчки, тому що таблеток не можна, годую дитину, а свiчки мають лише мiсцевий ефект, на рохунок дисбактерiозу кишечника то це моэ власне припущення, тому це не абияк мiж собою повязано.