Одяг та взуття для малечі - 4

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Burberry, 14 Серпень 2014.

  1. ksjuha

    ksjuha Well-Known Member

    На початку навчального року купувала на Провесні біля Аквапарку. Ціна тоді була 180грн. Хоч перший раз брала не фірмові, а китайські, але якістю дуже задоволена.Носимо їх на перезувне, наго в дитини не потіє, малий каже, що в ноги не мерзне. Перу їх в пральній машинці, за півроку вигляду абсолютно не втратили хоч носимо кожен день. Навіть і не сподівалась на таку якість за такі гроші )
     
  2. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    це про кеди, я не помиляюсь?
    дуже дякую! подивлюсь там. а який магазинчик - не зорієнтуєте?
     
  3. Мар'яся

    Мар'яся Moderator Команда форуму

    Ми фактично перейшли повністю на ДД. Степ. Вже випробували демісезонки, зимові, літні туфлі. Для обох дітей. Я дуже задоволена. По моделях - є ширші і є вужчі, їх візуально видно навіть. Зимові мені сподобались набагато більше, ніж суперфіти - власне м"якші, легші і гнучкіші. Демісезонін суперфіти були в нас трошки легші, але не набагато. Літні туфлі я б співставила (правда, босоніжок у нас ще не було, в процесі :) ) Ну і модельний ряд широкий, можна вибрати те що підходить. Останнім часом я вже навіть не шукаю, мене більш, ніж влаштовує. Ну і я люблю ті прорезинені носочки, дитина завжди має акуратний вигляд.
     
  4. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    поділися, де перевірений продавець @Мар'яся
     
  5. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    І зі мною, будь ласка.
     
  6. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

  7. ksjuha

    ksjuha Well-Known Member

    Так, про кеди. Точного номера магазину не пам"ятаю, але приблизно 6-7ряд якщо йти зі сторони Наукової від алеї, друга або третя будка зліва, але я купляла взуття ще в вересні, і тоді останній раз там і була.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Підкажіть щодо взуття. Шукаю зараз якісь черевички демі, на весну. Малий носить 19р. Поділіться досвідом - чи купуєте взуття розмір в розмір, чи можна взяти з запасом, скажімо на розмір, або й два. Якщо брати більші - то чи не впливає то на зручність?
     
  9. silvia

    silvia Well-Known Member

    звичайно, буде шпортатись. Взуйте на свій 38 взуття 40 розміру)) Дитині, яка починає тільки ходити потрібно правильно підібране по розміру взуття, і якщо ви думаєте, що одним взуттям перебудете весну і осінь, то помиляєтесь. Ніжка швидко виросте. Якщо брати зараз на весну, то запас максимум 7 мм. по устілці. Щодо розміру, то у кожного виробника можу бути своя розмірна сітка, яка буде відрізнятись.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Ljlichka

    Ljlichka Well-Known Member

    то ще треба дивитись по дитині, минулої весни доні було 1,8. купила їй кросівки, запас був десь 5 мм, то відносила їх і весну і осінь,і зимові чобітки другий рік носить,минулого року запас був 1 см, то з теплими колготами чи носочком їй було зручно ходити,і ще цю зиму бігає,так що не у всіх діток швидко ноги ростуть.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Цікавить питання босоніжок літніх - якщо це тільки початок ходіння, то чи варто обирати такі, де пальчики закриті перегородкою? Чогось мені здається, що у звичайних буде рити пальцями землю, чи то я перегинаю?
     
  12. silvia

    silvia Well-Known Member

    на толокарі їздити буде? якщо так- тоді лише закриті. У відкритих все рівно пальчики не вилазять за межі устілки босоніжок, тому сильно не покалічить. Але мамочки у більшості все-таки беруть закриті, вони ж всюди бігають-лізуть-шпортаються-падають і так спокійніше, що пальчики не зітруть. Ми мали відкриті і все гаразд.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    я теж колись думала, що обов"язково закриті потрібно.. На перше наше топальне літо купила закриті босоніжки, але посеред літа вони вже були нам впритик, то решта теплого сезону малий доходив вже у відкритих босоніжках - було супер, пальчиками ніде не рив :).
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Ми маємо машинку-ногамиштовхачку (то толокар?) Але вона нам ще велика, ноги землі не дістають - думаю що до неї треба такі капці з резиновими носками, бо що ж то інше витримає?
     
  15. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    Двом своїм дітям я купувала босоніжки із закритими пальчиками. В таких босоніжках ніжка краще зафіксована, ну і, на мою думку, вони все-таки безпечніші. В моїх дітей вузенькі ніжки і у відкритих босоніжках "їхали" вперед.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Fish

    Fish Well-Known Member

    У мене теж запитання про DD Step. Їх можна десь наживо побачити? У дитини високий підйом, не ризикую без примірки замовляти. І теж буду вдячна за контакти перевірених продавців в приват.
     
  17. Kossa

    Kossa Member

  18. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    ну не на багато дешевше, але як є розпродажі, то купувати досить вигідно, якість дійсно дуже хороша. Тут дуууууже багато дівчат з форуму замовляють одяг з Америки :).
     
  19. SOLODKA

    SOLODKA Well-Known Member

    У всім відомому магазині взуття з Європи на Провесні скидки на взуття -20,30,50 відсотків .Купила для донечки чобітки шкіряні Елефантен за 375 грн ( були 750 ).
     
  20. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    Як називається цей магазин і як його знайти? Там продають нове взуття?