"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

  1. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Не каже нічого, але він і не любить жалітися, навіть коли зуби лізли то може буквально пару разів сказав, але потім вже не хотів про то говорити, ні показати конкретніше
    Зараз ніби бавиться трохи але з нервами ну і до грудей часто проситься

    Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk
     
  2. kristina

    kristina Well-Known Member

    Я з таких мам, що наразі боюсь сама робити масажі. При бронхіті стукала, хлопала але десь жаліла і сама не впевнена в результаті. В нас після бронхіту перед новим роком який був уже знову набряк і знову все стікає по задній стінці. Кашляти моя мала не вміє. Інгаляції на неї ніби не діють муколітики маю на увазі.
    Викликаю масажистку додому. Я їй довіряю, хоч дитину вона так мучить сильно, але слизу виходить море. Масажистка взагалі проти ліків впринципі.
    Три тижні тому мали набряк, тоді масажі робили на кульшові суглоби і паралельно викачували слиз. Але я давала синупрет, еофорбіум і фосідал дозу в два рази меншу ніж писала лікар. Це робила три дні і все пройшло.
    Зараз знову покашлює і набряк чую ті соплі там ковтає та іноді сильно захоплює повітря ніби їй раптово його бракує. Не робила нічого крім інгаляцій фізрозчином і промивання носика. Сьогодні не витримала і масажами викачали дуже багато слизу. Завтра процедуру повторимо. Не хочу давати знову ліки але за 5 днів без масажу крім сьогоднішнього покращення немає. Яку альтернативу ще спробувати?
    Порадьте алерголога, чула за Чорнобильську там є Костюченко. Можливо ми молочки багато споживаємо. Але вже давно даю 100 чи 120 гр йогурту чи кефіру зранку з ягодами і кашою. Роблю з заквасок сама. Ми на гв окрім цього. Перепилині яйця рідко їмо. Кіт в хаті від народження, повітря суховате стараюсь провітрювати, правда останні тижні не включала зволожувач.
    Загалом дитина виглядає здорова, поведінку не міняє, хіба засьорбує і важко вдихає іноді. Спить з закритим ротиком. Чи то дійсно на зуби набряк що три тижні.
     
  3. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    А мені порадьте, що ви даєте на зуби дитині? Так цілу ніч мучилася, плакала. Я дала свічку нурофену, то подіяла на 2 год лише. Ті мазі для зубів щось дають чи ні?

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  4. zetta

    zetta Well-Known Member

    @kristina , як про нас пишите . Поки не навчили висмаркувати то важко бронхіти лікували . А як то масажем викачати слиз ? Від набряку проти алергічне допомагає .
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. kristina

    kristina Well-Known Member

    @zetta яке протиалергічне ?таким малим доцільно. Зодак в інструкції написано старші діти, той рядянський від нього діти як мухи сонні. Едем ? Даю синупрет і еофорбіум але чи та гемеопатія допомагає і коли подіє...
    Як ви в таких ситуаціях діяли ? Незнаю чи давати той фосідал чи що давати. Температура наразі 37.1 ніби і не температура. Аналізи ще не здавали.
    Маємо масажистку , яка спочатку загальний масаж робить, потім дитину ніби в напівсидячому положенні тримає, голову на бік і таким амплітудними рухами сидя лежа(голова на боці) виходить мокротиння. Дитина ясно що плаче, але я стараюсь тримати себе в руках.
    Сама дитина моя не кашляє, давали інгаляції при бронхіті муколітики і хоть би раз.
     
  6. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    помагають на 20 хв максимум. тут дівчата радили таблетки дентокід. пошукайте про них.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Ви підрзрюєте, що кашель алергічний, правильно я зрозуміла? Здайте кров на IgE.
     
  8. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Мазі навіть лікарі не рекомендують, принаймні, моій сестрі Турянчик казала не користуватися, бо і алергія може бути і нашкодити можна. Терпіти, побільше цицю двати, колисати, та й все, то треба пережити. Я, правда, зараз почала гомеопатію давати, то спокійніше малий спить, може співпало. У нас зараз четвірки лізуть. Я даю Хамомілю і белладонну, але то я в гомеопата консультувплася, сама без консультаціі не даю.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. zetta

    zetta Well-Known Member

    @kristina , я не буду вам радити бо ми в різних вікових категоріях ( нам майже 5 років) . Але історія отака як вас . Вечорами дуже набрякала слизова , помили ніс , нічого не хлопає а дихати нема як . Синупрет це розріджуюче , колись моя старша мала з носом проблеми то синупрет гарно допоміг витіканню бо аж голова боліла від тих соплів .
    Моя менша кашляла дуже , і викашлювала цілу жменю того слизу . Але то в віці зовсім малому . І кожен раз звичайне ОРЗ переростало в бронхіт . Поки нарешті не зрозуміли шо в нашому випадку насмарк лікувати обов'язково . Фокус - насмарк якшо лікувати то проходить через сім днів а як на лікувати то через тиждень в нас не виходить. Насмарк то реальна проблем , бо все тече в середину всі мікроби і тд . Отаке то . Останній раз ми хворіли місяць ! Місяць ! Звичайне якесь ОРЗ не ОРЗ то притихне то знову . Я вже сама змучилась . Температура буває ну дуже зрідка як хворіє . Антибіотик капали в ніс .
    --- дописи об"єднано, 12 Лютий 2016 ---
    @Mansikat , ні не кашель а набряк слизової в основному на вечір як хворіє то так є .
     
    Останнє редагування: 12 Лютий 2016
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Набряк слизової в носику- ротику? То як я хворію то в мене теж так є. І в дітей так. Завжди так. Не бачу нічого особливого- звичайна дія вірусів. Особливо нічого роблю. Промиваємо, дууже рідко якісь судинозвужуючі. Якщо бачу , що стає з носиком гірше ( а маємо трохи збільшені аденоїди, тоді ще щось добавляємо по ситуації). Якщо кожен раз є ще сильні набряки в бронхах- тоді так, тоді зле. Тоді і той фосідал ( ереспал так?) не зле. Плюс ношпа/ папаверин. Іноді протиалергічне. Маєте перестороги- здайте хоч імуноглобулін Е.
    Чи Ви щось інше маєте на увазі?
    --- дописи об"єднано, 12 Лютий 2016 ---
    А чого б не сходити до лікаря? Соплі по задній стінці- то не не зовсім алергія. Це більше на вірус схоже.
    А про алерголога- то ми до Бергтравм їздили і до Мигович ( в неї там педіатр- алерголог пише чи щось таке). В першої сподобалося більше.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Маріка

    Маріка Well-Known Member

    Така в нас проблема. Тиждень тому мій найменший мав харчове отруєння. Ніч нас прокапали в лікарні і відпустили додому. Але лікарка сказала, що в нього погане горло і виписала противірусні і протизапальні препарати (Імунофлазид і Бронхомакс). Я то чемно давала цілий тиждень, а в ніч з середи на четвер в малогопіднялась температура до 37,5. Зранку вже була 39, 3. Я дала парацетамол і пішла до лікаря. Діагностували нам катаральну ангіну, сьогодні ЛОР підтвердила. Виписали АБ (Флюкозид Солютаб) ну і ті два препарати продовжувати давати. Але проблема з температурою. Вона тримається висока (39,5-39,7) і парацетамолом збивається до 37,5 -38 і то буквально на 2 год, а потім знову піднімається висока. Щей при такій високій Т руки-ноги холодні (як збиваю даю парацетамол з ношпою). От в мене питання, що робити з тою теппературою, бо часто збивати не можна, а малий лежить напівпритомний як піднімається висока?
     
  12. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    При ангіні таке може бути- температура тобто. За півтори- дві доби має стати легше і температура не буде така висока, почне потихеньку спадати. Зараз можете чергувати ібупрофен ( нурофен і тд) і парацетамол. То десь кожні чотири години. Ну і кімнаті зробіть прохолодно, можете вуличкою обдирати чи літню ванну зробити.
     
  13. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    Температура із 39,7 не може збитись жарознижуючими до нормальної, тому Вам вони нормально збивають. Роздягніть дитину, тоді температура трошки менше буде рости. Змочіть тряпочку в тепленькій воді і час від часу обтирайте все тіло: лобик, віски, згини ручок, ніжок, животик, спинку. Ангіна дає таку температуру, тому мусите то перебути. Якщо не справляєтесь, викличте швидку, вони вколять і температура спаде на довше. Слідкуйте за питтям - пити треба дуже багато, я використовую шприц від Нурофена і просто "заливаю" практично кожних пару хв. Одужуйте!
    --- дописи об"єднано, 12 Лютий 2016 ---
    можна і що дві години, дивитись по дитині. Я знаю, що таке гарячка, у нас вона в малої кожен раз поза 39 і нічим не збивається.
     
  14. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    @kristina, ще на рахунок відкашлювання. Менша моя теж десь років до 2,5-3 не відкашлювала сама. Не кашляла і все. То попри масажистку ще сама робила масажик; робила так, щоб мала реготала; або ловила, коли мала плакала. Тоді в певні моменти відчувається, що слиз вже вгорі і готовий викашлятися. Масажистка показувала, що можна притиснути на " яблучко", оте що по горлі рухається і такий прийом викликає кашель. Або просто натиснути на корінь язика. Я користувалася другим способом. Першим боялася. Мала надавалася, кусалася, але я приловчилася. Все ж так ліпше, ніж коли то все всередині булькотить. ( я правда, на ті періоди манікюри обрізала- щоб часом не пошкрябати чи щось не зробити).
    --- дописи об"єднано, 12 Лютий 2016 ---
    Ну, я чисто на інструкції орієнтуюся. В нурофені пише раз на 8 годин, панадол- раз на 6 годин. То я десь так раз в чотири збивала. ( не кожен раз , але теж мали, що не збивалася температура). Решту часу просто обтираю- роздягаю- пою-і тд.
     
  15. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    До речі, стосовно нашого бронхіту, якого як я підозрювала і не було мабуть, сьогодні нас слухала інша дільнича і сказала - все у Вас добре.!
    От я паражаюсь тим дохторам...яка обструкція? який антибіотик? Я ж перелякана, могла і давати
    --- дописи об"єднано, 12 Лютий 2016 ---
    ну звичайно, я згідна...краще чим рідше це давати. Але якщо брати Нурофен, Панадол і ще третій із іншою речовиною, а я практикувала щей і анальдим чи навіть чверть анальгіну, то виходить тих самих що 6 годин.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. kristina

    kristina Well-Known Member

    Про набряк від алергії то я думаю через те що за два місяця в нас третій раз набряк і соплі по задній стінці. Припускаю можливо набряк алергічний.
    Напевне все таки зуби понижають імунітет і вилазить всяке. Була масажистка, сьогодні слизу в рази менше. Переконала мене, верніше заспокоїла що то більше моїх нервів і ми пішли на пів години гуляти. Ліків нічого не даю, фізрозчин інгаляції і промиваю ніс. В понеділок зробим ще масаж , що там через вихідні назбиралось.
    Дякую дівчата за дописи, я розумію що то у всіх діток так, але хочу отримати більше інформації як лікуєте, при яких симптиомах щоб вже по ситуації самій дивитись, пробувати що нам буде краще. Лікаря свого я ще не знайшла, сімейна назначає для перестраховки після нашого бронхіту стос препаратів відразу.
    В неї не так кашель як оте захопленя великої кількості повітря з таким свистячим звуком при набряку. То вже думала різне, чи зуби ослаблюють імунітет і вірусхапаємо чи алергічне дає набряк.
    Аналіз здають в приватних типу синево, він покаже на щось алергічне в крові як що так?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. lesja.f

    lesja.f Well-Known Member

    у моєї племінниці таке було в у пів року(правда вона вдихала зі свистом а видихнути не могла) - викликали швидку сказали - запалення гортані, у лікарні це підтвердили.
     
  18. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    коли був маленький то ставила свічки вібурколу, а як старший то дентокінд, то допомагало нічо так, то некласичні гомеопатичні препарати продаються в звич аптеці
    от мому хамоміла не помагала з зубами, а беладонну не пробувала
    тому при зубах давала некласичну гомеопатію, з дозволу гомеопата
    на вібуркол малий реагував ідеально, а от після дентокінду трохи мав запори, чи то співпало так, бо ніби не мали б ті ліки так впливати
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Так, він покаже, чи є алегрічний процес.
     
  20. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    Я часом даю гель дентол. Там написано, що діє 15 хв, але мала за той час заспокоювалась і ефект тривав кілька годин, воно так реально заморожує, на собі пробувала.
    А таблетки дентокінд нам не допомогли, певно підроблені, взагалі ефект нульовий.
     
    • Подобається Подобається x 2