Здоров'я під час вагітності та після пологів (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

  1. Olyusya

    Olyusya Позитивчик ;)

    А як ви той компрес робили?
     
  2. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    З початком третього триместру я почала розвалюватися на кавалки:sad: Тазові кістки болять, спина між лопатками болить, ногу судомить, лобкова кістка вчора почала боліти нападами, а ще перед сном ноги гудуть, як після дискотеки. Підкажіть, може хто користувався спреєм чи гелем для втомлених ніг "Біокон". Засоби укр. виробництва і дешеві як борщ. Мені класно допомагає спрей, бо він з ментолом, але ніде не можу знайти інформацію щодо застосування під час вагітності. Як то перевірити чи можна? Вагаюся чи купувати нову баночку.
     
  3. Natalija Ch

    Natalija Ch Member

    Дівчатка таке питання,в мене почався 7 т.в. і я пепеживаю бо цілий день пчихаю,таблетків неможна для профілактики(( тому цікаво що можна ,бо і часник їм,і чай з імбирем.

    Надіслано від мого GT-I8552, використовуючи Tapatalk
     
  4. Chortenia

    Chortenia Well-Known Member

    Як я вас розумію, тільки поки з ногами тьху-тьху, все ок. Зате маю проблеми з думою :) лобкова кістка болить перманентно, я вже і уваги не звертаю. Сподіваюсь, що принаймні толк з того буде. :)

    Sent from my MI PAD using Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. irabil

    irabil Well-Known Member

    Не багато:sad: Чай з малиною, лимон і всякі народні методи
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Носа полоскати можна соленим розчином, думаю, щоб мікробки вимивалися.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    хто на другому триместрі а ви теж спите в день?? я якийсь медвідь в барлозі)))
     
  8. olenachyzho

    olenachyzho Well-Known Member

    О чай з малиною це супер засіб ,якщо йде мова про застуду у вагітних.мені він дуже допомагав минулого року на ранніх термінах,навіть температуру 37 зменшував.я багато його пила протягом дня.Та й взагалі навіть просто набагато краще і беспечніше діє в порівнянні з різними пакетиками від застуди типу колдрексу чи інших.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Delfy

    Delfy Well-Known Member

    Дівчатка, я знову до вас з тим діастазом.. Хочу проконсультуватись ще додатково у лікарів, наразі була в одного, то сказав, що дефекту і грижі немаю, займатись спортом можна, але скоріш за все в майбутньому без хірургічного втручання не обійтись.
    Чи мав/має хтось із вас ту сіточку, що ставлять, коли це роблять - до чи після вагітності/під час? чи її потім треба виймати, чи вона розсмоктується з часом, чи це серйозна якась операція, як її роблять, чи можна з таким вагітніти ну і таке подібне..
    дякую.
     
  10. ksjuha

    ksjuha Well-Known Member

    Засіб дійсно хороший, але вагітним навіть з малиною потрібно бути обережною. Терапевт однієї знайомої просила її дуже багато малини не пити так як кісточки малини, за словами лікаря, мають в собі щось таке, що має абортативний ефект.
    В інтернеті щось я такої інформації не зустрічала, можливо, хтось чув про таке?
     
  11. irenkab

    irenkab Member

    Ооо... я теж думала, що із закінченням першого триместру все пройде, але все одно постійно сонна вдень, вночі сплю по 10-12 годин

    Надіслано від мого GT-I8552, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Я і в першому не спала, зате максимум до 21 год дотягую та і зранку би довше поспала, якби не мала малого будильника
     
  13. readytogo

    readytogo Well-Known Member

    Подруга робила операцію і ставила сіточку. В неі правда, крім діастазу ще грижа була. Пройшов вже рік, а далі відчуває як сіточка натягується всередині. Спортом займається. Дітей більше не планує, хоча лікар казав, що вагітніти можна.
    Трохи шкодує про операцію, бо незалежні лікарі казали, що можна і не робити.
    Але то вийшло як завжди-заболіло, зробили УЗД і лікар сказав терміново різати.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  14. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Дівчата, Help!:help:
    Те, що я писала раніше про набрякання над лобковою кісткою - це не набрякання, а якраз розходження кісток. Розходиться і дико болить вночі, а відчуття, наче все набрякло. Зараз так болить і вдень, і вночі. Щодня сильніше. На це є якийсь лік? Може вправи якісь хто знає, щоб трохи полегшити страждання. Як уявлю, що ще три місяці ходити...:girl_impossible:
     
  15. Annyuta

    Annyuta Well-Known Member

    а я навпаки вже майже тиждень не можу нормально спати вночі, або просипаюся десь 3.30 і заснути більше не можу або звечора не сплю. Вдень спати не вдається, тому дуже складно. І малюк вдень майже не чутний, певно спить, зато вночі товчеться. Сподіваюсь то не надовго
     
  16. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    В мене було розходження. Не знаю чи є на то лік. Гінеколог наголошувала поменше ходити, напружуватись і не піднімати важкого. На 9 міс мене то перестало боліти

    Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Chortenia

    Chortenia Well-Known Member

    У мене болить, але терпимо. Найгірше при вставанні і перевертанні. Казав лікар, ніц з тим не зробиш. Якщо дуже сильно, можна мазати чимось знеболюючим, типу диклаку, якщо не помиляюсь. Бо я не дуже далі слухала, до біль терпимий, і я до нього звикла. Супроводжує кожен рух :)
    До речі, про обмеження руху ніц не казав.

    Sent from my MI PAD using Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. tinimini

    tinimini Well-Known Member

    може якось перевязувати таз? бачила в неті такі тазові бандажі... в кожного своє. мене груди сильно почали боліти знов налилися, кантую як можу... страшно шоб якогось мастіту не було
     
  19. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    А хтось знає чи можна лежати на аплікаторі Лапко (на поперек) під час вагітності ? Болить, як багато проходжу. Раніше лягала на аплікатор і все, а зараз не знаю чи можна (чи не викличе це тонус). На їх сайті пишуть, що все ок, але може є реальні відгуки...
     
  20. NiceHouse

    NiceHouse Member

    Я користувалася таким щодня,хоча й не радилася з лікарем. Спина і сідниці боліли дико,то це єдине,що помагало. Особливо після дня сидячої роботи. Прочитала в інтернеті,що можна вагітним,мала його в хаті,то й спробувала,нічого поганого від того мені не було,навпаки це дуже помагало. Але якщо є сумніви,то краще перепитати лікаря. Мені дільнича від болі в спрні радила пояс,я його купила,але не носила,бо було незручно.
     
    • Подобається Подобається x 1