Депіляції, ґрумінґ тощо

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nightingale, 23 Травень 2007.

  1. Ritta

    Ritta New Member

    Який лазер кращий діодний чи александритовий?
     
  2. Персі

    Персі Member

    Ну і я пройшла першу процедуру. Робила підпашки, ноги і глибоке бікіні. Однозначно, менш болючіше, ніж віск чи шугаринг. Ноги і підпашки - фігня, бікіні робила з обезболенням, але все одно боляче. ) Але витерпіти можна.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    О, я би теж ці зони робила.
    А як Вам обезболювали?
     
  4. Персі

    Персі Member

    Намащувала чимось. Крем "Емла", якщо правильно пам'ятаю. Намастила, зробила ноги і підпашки, поки те знеболювальне почало діяти, тоді бікіні.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    @Персі, а крем тримали під плівкою?
     
  6. Персі

    Персі Member

    Так.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Stroga

    Stroga Well-Known Member

    Короче і я сьогодні була на лазерній епіляції, робила пашки....то взагалі не боляче, от стільки в неті є кучу відгуків, про те, що боляче, пече і т.д......позабивала б...з моєю то чутливою шкірою я відчула всього лиш тепло. Була в Медіостар, наступний раз йду через місяць, але вже буду робити все і ноги, і пашки, і бікіні.
     
  8. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    якщо ви брали той новіший дорожчий апарат - то так, тільки тепло. Зі старішим - добряче пощипування
     
  9. Golgy

    Golgy Member

    все індивідуально. в мене больві відчуття від нового сильніші, ніж від старого
     
  10. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    але різні. Від старого в мене добряче щипало, а від нового - місцями припікало, місцями гріло (залежно від місця)
     
  11. Golgy

    Golgy Member

    перший раз, коли мала потужність то не боляче. особисто в мене з кожним наступним сеансом біль сильніший, бо потужність вища
     
  12. Персі

    Персі Member

    Між пашками і бікіні різниця в мене суттєва була в больових відчуттях. Але я ще за пару днів до КД попала, якраз недобре, то найболючіший період
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Stroga

    Stroga Well-Known Member

    так новіший!
    --- дописи об"єднано, 16 Лютий 2016 ---
    спасибі за пораду
     
  14. Gerbera

    Gerbera Member

    Я ходжу до Іри вже більше року. Спочатку вона приймала на дому, тепер у салоні. Усе стерильно. Результатом я задоволена. Глибоке бікіні теж роблю у неї
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Smorodynka

    Smorodynka Member

    Дівчата, потребую вашої поради.Хочу зробити лазерну епіляцію верхньої губи. Але незнаю чи можна при міомі і мастопатії. Читала в Інтернеті відгуки різних лікарів, то думки різні, але пишуть, що в принципі можна, бо промені не проникають так глибоко. Що скажите? Де краще зробити? Які відгуки про "медіастар"?
     
  16. Stroga

    Stroga Well-Known Member

    Я була там тільки 1 раз поки що, але прийшла з дуже переляканими очима і сотніми питань, то мені на всі далі кваліфіковані відповіді + все роз*яснили, розказали, загалом поки дуже ними задоволена. Приємно здивувала та їхня стерильність, навіть при вході кожен вдягає безкоштовні бахіли, все білосніжне, а ще мені подобається їхня пунктуальність у всьому (попередні дзвінки і вчасний початок сеансу) + що по телефону мене попереджували, що можна, а що ні...потім ще на місці чітко про все перепитались. Я фанатік пунктуальності, чистоти в закладах і чіткості, тому мене вони підкорили! Якщо не помиляюсь, то в них можна прийти і на безкоштовну попередню консультацію. А і ще перед початком процедури ви заповнюєте бланки, про те, що ви зі всім ознайомлені і заводять особистку карту, де описують всі ваші процедури, час і т.д.
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. Gerbera

    Gerbera Member

    О, і я наважилась. Записалась в Медіостар на першу процедуру. Спробую підпашки. Боюююсь страшенно..А між процедурами, так розумію,взагалі нічим не можна користуватись? Щось за то дуже переживаю,якщо виникне така проблема. Літо ж не за горами..
     
  18. Golgy

    Golgy Member

    З пунктуальністю не завжди добре, якщо Ви прийдете туди в суботу. Ще жодного разу в суботу не почались у мене процедури вчасно. Чекати можна і 30 хв і годину. Я так розумію, що на вихідні багато бажаючих, то намагаються втиснути всіх. В будні дні практично без затримок. Довше 10 хв ще не чекала. Тому зараз стараюсь тільки серед тижня записуватись.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    ви про що? якщо про видалення волосся - то між процедурами тільки бритва. За 2 тижні до і після процедури - солярій чи засмагати. Якщо про косметику - то нормально, лише напередодні і в день процедури не користуватися спиртовмісними засобами. В день процедури не приймати гарячих ванн і сауни.
    --- дописи об"єднано, 1 Березень 2016 ---
    ого. в мене максимум був хв 10.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Gerbera

    Gerbera Member

    якраз це мене цікавило, дякую!