Все про закордонний паспорт

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Tamada, 8 Лютий 2013.

  1. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    ні. Навіть як введуть безвізовий режим, то це теж буде необов'язково. Просто тоді власники звичайних паспортів муситимуть далі робити візи. А от біометричних зможуть кататись без віз вже. Тут кожен сам вирішуватиме як йому підходить.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. padesnig

    padesnig Well-Known Member

    А чи можливо продовжити закордонний паспорт не міняючи на новий. Я таке робила багато років тому і не в Україні, але чи таке роблять тепер?
     
  3. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

    нам в косульстві (Чикаго) подовжили термін дії на 5 років. Але попередили, що з ним можна їздити-перебувати тільки в ті країни, візи яких вже маємо. Нові візи з таким паспортом вже не дадуть.
     
  4. padesnig

    padesnig Well-Known Member

    Я теж продовжувала у Вашінгтоні, але мене цікавить чи таке можливо в Україні.
    Про Шенген теж цікаво, мої батьки застрягали на більше ніж добу у Варшаві і в Франкфурті зі звичайним (не продовженим) паспортом. Обидва рази віз не дали. Ви мали Green card чи попередні шенгенські візи? Шенгенські країни не визнають паспорти старіші ніж 10 років, тому дивно що вам дали візи.
     
  5. Magnoliya

    Magnoliya Well-Known Member

    На території України не продовжують, треба виробляти новий документ, але при доплаті можна залишити старий собі. А коли перебуваєте за кордоном то треба в українське консульство звертатись.

    Отправлено с моего OZZY через Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. hannatal

    hannatal Member

    підкажіть, будь-ласка, я можу здавати документи на біометрочний закорд. паспорт у будь-якому відділенні, не обов"язково за місцем прописки? скільки часу чекати (на сайті ДМС пише, що розгляд заяви 20 днів - ц все, чи ще час на оформлення і т. п.)? чи можна самому зробити фотографію в салоні, чи вони приймають тільки ту, яку вони самі роблять?
    --- дописи об"єднано, 12 Лютий 2016 ---
    і ще, мож хто знає - як зараз з чергами в ДМС на Ярослава Мудрого у Львові?
     
  7. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    здавали у кінці січня на Хмельницького. Прийшли десь на 14 год. (пятниця) і за півтора години вже все оформили. абсолютно все зробили в них. Ціна на нетерміновий вийшла десь 1082 грн.. Дорого. Там людей не з нашої області було дуже багато і чимало з них робили термінові. Єдине що дуже би хотілося. щоб видавали паспорти у суботу. Вважаю за таку ціну можна були таку опцію включити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. hannatal

    hannatal Member

    Ого, дорого досить. Згідно оф сайту дмс 170 мито,87 адмінпослуги, 304 бланк і того до 600 грн мав би бути. За терміновість мито 340. Звідки ж у вас така ціна?!
     
  9. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    Це для тих, хто не має змоги стояти у чергах. На Хмельницького якраз і є офіційна фірма ДП Документ і вони беруть за всі найменші т. зв. допомоги. А крім того, ціни там змінюються надзвичайно часто, просто не все встигають відразу написати на сайтах.
     
    • Корисно Корисно x 1
  10. hannatal

    hannatal Member

    А що з фото? приймають те, що людина готове з собою приносить?
     
  11. Magnoliya

    Magnoliya Well-Known Member

    На паспорт фотографують на місці без доплат.
    Окрім дітей там можна принести якщо дитина не всидить до фотографії.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    дівчата підкажіть пліз. а в суботу можна здати документи на паспорт ? не за місцем прописки
    --- дописи об"єднано, 17 Березень 2016 ---
    У Львівській області підписано документ щодо припинення діяльності Львівської філії ДП «Документ» в приміщеннях територіальних підрозділів ГУ ДМС — Державна міграційна служба України
    У Львівській області підписано документ щодо припинення діяльності Львівської філії ДП «Документ» в приміщеннях територіальних підрозділів ГУ ДМС
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    тепер уже на вул. Хмельницького видають паспорти у суботу, з 10 по 13 год., жива черга.
     
  14. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    ми сьогодні оформляли малому паспорт на хмельницького. нам мабуть повезло. бо людей було ну дууууже мало, оформили швидко, малого фотали мабуть довше.
    Документи для дитини -
    довідку про проживання
    Паспорти батьків.
    свідоцтво про народження.
    фото на білому фоні 10 на 15. та 3.5 на 4.5(2 шт) ( робили фото за півгод на хмельницького 12б)
    все.
    терміновий небіометричний-783 грн. від страхівки відмовились.
    Пс. Нам казали що мають бути присутні двоє батьків.щоб підписати заяву про згоду на виготовлення паспорту.. Дитина з нами була.бо немає на кого залишити. А так не обов)язкова присутність.
     
    Останнє редагування: 3 Квітень 2016
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. opel

    opel Well-Known Member

    Взагалі не бачу сенсу переплачувати за не термінові паспорти в Документі. Сьогодні подали документи на дитячий(звичайний) і дорослий біометричний за 920 грн два паспорти. Оформляли на Я. Мудрого,прийшли на 9:00 були треті,прийом з 10:00 о 11:00 були вже вільні. Так ,що 2 години з раненька і не погана єкономія на 2-ох паспортах. Отримати сказали через 21 день)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Mylnyk

    Mylnyk Member

    дайте будь-ласка зразок\шаблон нового позову до суду ! - дякую ! бо в інтернеті за 2013 рік , новішого немає
     
  17. Arika

    Arika Well-Known Member

    Дівчата маю купу питань на рахунок закордонних паспортів: (або тикніть мені де про то написано)
    1. Якщо я звернуся в ДМС по місцю прописки, то чи зроблять там паспорт чоловікові, якщо він не прописаний там (прописана лише я та дитина, чоловік прописаний в іншій області)?
    2. Зараз роблять лише біометричні паспорти чи можна звичайний закордонний (цікавить як дорослому, так і дитині), в чому їх осоновна відмінність
    3. Який краще паспорт робити дитині 6 років?
    4. Що потрібно на біометричний паспорт (в неті знайшла, що копію паспорті і ідентифікаційного коду, це хіба все?????) Потрібно наперід заплатити, а тоді йти на прийом???
    Можливо деякі мої питання "дурні", але я повний чайник в цьому питанні, бо ніколи не мала справу з закордонними паспортами та візами..... Прошу когось деттально мені все розжувати )))))
     
  18. maty

    maty Well-Known Member

    1 мають робити
    2роблять і ті і ті
    4 це все, заплатити можна в терміналі
     
  19. Vilanda

    Vilanda закохана в гори

    4. Майте з собою по 2 копії паспорта та ідент.коду та оригінали. Приходите в ДМС, стаєте в чергу, у працівника дізнаєтеся суми до оплати (вартість бланку, послуг, держмито). Оплачуєте в найближчому банку або терміналі і з квитанціями про оплату чекаєте своєї черги подачі документів. Уже в кабінеті на місці фотографують та беруть відбитки пальців. Раджу потренуватися підписуватися, бо робити це доведеться спеціальною ручкою на склі, ні на що не спираючись, тому з першого разу може не вийти. Це все. Принаймні, я подавала документи за таким алгоритмом.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    Повезло)) ми як виробляли малому.прийшли на 9 на зелену.в черзі по списку були 23) та ще й працювали вони в той день з 10))
    --- дописи об"єднано, 3 Травень 2016 ---
    Основна відмінність в тому.що якщо відмінять візовий режим.то з звичайним закордонним паспортом вам все рівно тре бути виробляти візу. Думайте.гадайте.що для вас зручніше )