Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Mawa, 27 Травень 2015.

  1. Zolotse

    Zolotse Well-Known Member

    А що це за фарба? Ви її використовували десь у себе? Вона блискуча? Просто неодноразово чула вже це словосполучення, в неті не можу щось внятного знайти..З картинок зрозуміла, що вона блискуча?
     
  2. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    У мене нема ,бо по дизайну підходять матові однотонні стіни. Вона блискуча, переливається.
    Гляньте тут
     
  3. Emmy

    Emmy Прямую до мети

    Порадьте, будь ласка, якого кольору брати варочну панель, чорного чи з нержавійки? Знаю, що і на тій, і на тій дуже видно плями, але біла нам не пасує по дизайну.
     
  4. kyca

    kyca Member

    Дівчатка хто користувався послугами дизайнера і задоволений, дайте контакти в приват пліз!Хочемо зробити кухню студію тому потребуєм допомоги.Наперед вдячна за інформацію!
     
  5. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    В нас декор. штукатурка покрита лаком. З малою дитиною іншого варіанту в кухні не розглядали. Вже разів 10 перемальовувати треба було б. Пальчикові фарби, звичайний чорний маркер, ранкова заварна кава, червоне вино, варення і тд...змила губкою і чисто.

    Надіслано від мого SM-G361H, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. La esposa

    La esposa Moderator

    маю чорну, матову емаль легкої очистки, не можу натішитись
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    мені майстри пропонували цю ді-перла. Але вона не однотонна. А я хочу просту однотонну структурну штукатрку (не короєд, і не барашка) наваляти і полакувати прозорим лаком. Справа не в тому що вона мені не подобається, мені подобається, але в мене вся плитка в кухні і сама кухня зроблена під дерево, не класика, а модерн, тому думаю, що ця фарба мені не підійде, вона добре гармоніює з однотонним інтер"єром. А дерево з цією ді-перлою то вже певно буде перебор.
    Добрий варіант, тільки треба вмілих майстрів, щоб гарно зробили. Он в мене вже були одні, напартачили, зараз будем переробляти.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Та звичайно, до кожної фарби треба дизайн, от вона мені подобається, але ніде її не робила, бо був би '' перегруз'' для мене.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Fita

    Fita New Member

    Кухня виглядає гарно. Яка вона у використанні і догляді? Відбитки від пальців залишаються?напишіть, будь ласка, номер телефону майстра.
    Наперед вдячна
     
  10. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    Дівчата, думаємо над кухнею. Зараз по плануванню вийшло так, що від варочної панелі до пеналу з духовою шафою відстань у 20 см. Я ж так думаю, то буде вся та стінка пеналу в жиру. Питаю в дизайнера чи то нормально і які варіанти вирішення. Пропонують ту стінку робити з також матеріалу, як фасад. Фасад хочу глянцевий.

    В кого є глянцеві фасади, то реально відмивати ці цяточки жиру буде? Сильно ж нічим терти не можна? Чи треба буде не то що раз на день, а кожного разу після того, як щось посмажу, протирати ?
     
  11. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Зрівняли в кухні стіни, будемо робити структурну або декоративну штукатурку. Розглядаю різні варіанти. Пропонували ді-перлу - не хочу, трохи занадто. Бо кухня в мене під дерево з ярко вираженою текстурою (слива низ і ясень верх). Плитка теж під дерево, фартух під дерево, ось таке:фартух і підлога. Думаю що би то на стіни наваляти, бо для мене ді-перла, оточенти, сахари то вже буде перегруз. Хочу щось таке спокійніше. Розглядаю файдал Діамант Санд або просто однотонну структуру зробити з структурної штукатурки в світлому кольорі. Що порадите? Бо я вже геть розгублена.
     
  12. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Це схоже на ді перлу. Якщо дивитись на ваш фартух та підлогу, і кольори фасадів, то мені б того було забагато.
    Краще вже
    і то щось таке дуже ніжне.
    [​IMG]
     
  13. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    я теж вагаюсь чи не буде перебор.
    не схоже - воно з пісочком, а ді перла - наче шовк. Якщо брати діамант санд в дуже світлих тонах, або білу, то воно виглядає майже однотонно здалека, а зблизька переливається і блистить. Ще думаю в кого би то глянути на стіні як воно виглядає на стінах. Якби я побачила його в натурі - то вже би точно визначилась. Якщо глянути тут по ссилці 4те фото, в світлому тоні - то наче нічого.
     
  14. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Може в когось є та файдал Діамант Санд на стіні? скиньте фото, пліз:girl_wink:
     
  15. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Я мала на увазі ,що та, що та
    Ну тут ви вже маєте для себе вирішити, чи подобається чи ні, бо цей тон світлий " грузити" не буде.
    Але я б не обрала його саме через ті блискітки. Ну і в поєднанні з деревом ( хай навіть в імітації) як на мене блискітки недоречні.
     
  16. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Я, в принципі, згідна. Більше схиляюсь до однотонної структурної штукатурки, але ще буду думать, як то кажуть. Ще послухаю думку майстра, який буде мені це робити:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    гарно, я б робила, але лише дуже світлу
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Були ми вчора в Новій Лінії, дивились на стендах на ці штукатурки. Діамант Санд виглядає дуже гарно, але вона вимагає відповідного інтер'єру. То вибрали структурну штукатурку з дрібним пісочком. Плануєм зробити дуже світлий тон тілесного кольору, і зверху покрити воском ледь з срібним відтінком. Все буде однотонне.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    а не хочте якусь прозору плівку клеїти на той шматок? По плівці можна терти, та й навіть як за рік жиру трохи накопичиться, то плівку зняв і нову наклеїв.
     
  20. Zolotse

    Zolotse Well-Known Member

    Поговоріть зі мною про плитку під майоліку. Може хтось має, буду вдячна за фото? Я про неї думаю вже другий місяць))) Вже ніби оприділилася, яку хочу. Mainzu Catania або Ape Saint Tropez (то я даю назви, бо не маю фото). Хочу основу закласти білою чи бежевою плиткою, а над варочною поверхнею зробити панно з тих яскравих кольорових плиточок, десь 60*60 см. Кухня буде в деревяних фасадах, молочного кольору, простого дизайну, без всяких колон-пілястрів, будуть дві шафи з вітринами з матовим склом на блюмівських підйомних механізмах авентусах з обох боків витяжки. Варочну планую скляну, а духовку окремо збоку з нержавійки. І думаю, чи не буде воно якось йти все врозріз по стилю.