Де ви купуєте одяг/взуття?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Капелька, 16 Вересень 2008.

  1. Fon

    Fon New Member

    в конфі складі нічого не купував, але раз собі робив затяжний моніторинг і з жахом помітив, що мокасини в конфі-складі ідентичні інтертопу. ціна 320/1850 грн. я аж ходив і фоткав в двох місцях і порівнював. себто, реально якісне взуття у львові це польське: бадура, норд і леста. саме дешевше на другому поверсі на привокзальному базарі (не ре клама). друге по якості йде кадар - українсько-китайське непонятно де пошите. одні продавці кажуть що на волині, другі, що в кийові.
    непоганий магазин на першому поверсі готелю львів. там ще навпроти такий великий чобіт з трави. там вроді так собі ціни, дуже багато людей і поруч відразу конфі склад.

    по якості дивіться самі. я раз купив норд з дуууже хорошої шкіри, дуже класної якості, але не ходжу, бо натирають. натомість вже 2 пару осінніх черевичків кадар брав, бо прикольні і зручні. в магазині під готелем львів брав сандалєти і шльопки на літню спеку, натуральна шкіра дуже мнякі і одну пару взяв за пів-ціни бо була акція сезонна.

    дуже раджу дубльонку купувати влітку, а сандалі взимку. в місцях де вам кажуть що не сезон зараз на таке - можете бути певні, вони вже третій рік поспіль свої шкраби не можуть по високій ціні продати і з надією чекають лоха з теребовлі, шо купить :) наразі
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    бачила, але на тому ж Пывденному вдвічі дешевше) і є одні для мене але колір трішечки не той)))
    хоча можливо новий завіз буде саме по таким цінам
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    Дівчатонька, підкажіть, де можна купити гідне пальто? Нині була на Краківському, то лиш одна моделька насправді сподобалася, а так - ну нічого, щоби справді підійшло. Або все у темних кольорах або крій прямий, або просто не лежить, а бо продавці якісь не зовсім адекватні - "ми такі кольори не замовляємо, бо колір бордо - то для жінок за 60-ть, а зелений - то для рожевощоких пань"))) ноу коментс))
    Хочу пальто +- щоб вкластися у 1500 тис грн, крій приталений, кольори - бордо, вишневий або ще не знаю, чи піде мені зелений (не бутилочний). Порадьте, куди піти, щоб купити. Інтернет-покупки пальта уже не розглядає, бо минулого року пролетіла з розміром, тож це мені потрібно міряти.
     
  4. lusuzj

    lusuzj Member

    Подивіться на верхньому Шуварі там є кілька магазинів, ціни не знаю.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    Шукаю жіночу куртку демісезонну....
    де у Львові є великий вибір? (щоб якісні, і ціна не надто висока)
     
  6. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    тут на форумі, виробників Nui Very і Мангуст. сама накупила цього року декілька їхніх курток, пуховиків, пальт. раджу
     
    Останнє редагування: 18 Березень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  7. katkas

    katkas Well-Known Member

    Інтерсіті на Чорновола, на 2 поверсі, є магазин з пальтами, ціни не знаю, але писало на вітрині " від 600 грн", кольори і фасони різні, але то видно через вітрину, тобто треба дійсно дивитися і міряти.

    Надіслано від мого Lenovo A316i, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    о! дякую дуже, подивлюсь
     
  9. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    Чи можна десь у Львові поміряти верхній одяг від українського виробника
    Mila Nova, і Мангуст ?

     
  10. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Дівчата, хтось купляв взуття від львівського виробника - Рома Стайл? То взуття носиться чи не варте уваги?
    Взагалі хто де бачив балетки або туфлі на низькому ходу за адекватні гроші?
     
  11. IrynkaMandarynka

    IrynkaMandarynka Well-Known Member

    Чоловік купив їхні кросовки років 3 тому, дуже швидко втратили вигляд і потріскали :sad: Спробуйте краще львівського виробника Stefano, для мене вони "невбиваємі", шиють навіть індивідуально, можлива заміна деталей при потребі. Ціни були завжди демократичні, саме зараз не в курсі. Але двічі було, що за рік активного носіння тріскала підошва, то раз замінили безкоштовно, а раз за 50 грн. Рекомендую :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Bibinka

    Bibinka Active Member

    На "Південному" є магазини з дуже демократичними цінами. Торговий центр "Новинка", 2 поверх, там є магазин Blessing - це пальта львівського виробництва з дуже класними фасонами. Ціни - від 1400 до 2 200 грн (залежно від моделі і матерії). І ще плюс - вони постійно оновлюють колекцію, а не нашивають одну модель сотнями, що потім півміста в одному ходить. Рекомендую. І ще один є хороший магазин там же на Південному - Пектораль, це теж львівський виробник. Тамі сукні вечірні-коктейльні дуже гарні, класичний одяг, ну і я там вже 3 пальта купила. Одне дуже вигідно - бо це літнє, купувала в листопаді за 900 грн (коштувало 2 300 грн). Хоча загалом там ціни не з дешевих, але є постійні розпродажі, тож треба стежити.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Дівчатка, де у Львові можна купити чоловічий спортивний костюм та кросівки? Щоб нормальний по якості, але не захмарно дорого. І по цінах зорієнтуйте мене, хоч приблизно.

    Пальто купувала собі кілька років тому на Південному. Десь загубила візитку, але пальто фірми Stella Polare. Пальта шикарні, дуже гарне пошиття.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Bibinka

    Bibinka Active Member

    Ага, там теж дуже класні пальта і великий вибір. Там співробітниця купувала. Це на 2 поверсі торгового центру "Володимир". Взагалі, я так спостерігаю, що українські виробники зараз набагато кращі речі пропонують, ніж більшість магазинів, де продають турецькі чи китайські товари. Українські пальта набагато якісніші, а по ціні - часто доступніші.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Vероніка

    Vероніка Never give up

    Зі всіх магазинів, що ми обійшли, оптимальний по якості-ціна виявився Puma у Новому Цумі на В.Великого, наприклад кросівки 1500. Ще в Мегаспорті бувають акції, можна на сайті подивитись.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Mylen

    Mylen Мандаринка

    Дівчатка, підкажіть будьласка, потрібно гарне якісне мереживо на вечірню сукню. Можливо хтось знає де є хороший вибір? Спасибі.
     
  17. Bibinka

    Bibinka Active Member

    Магазин "Ексклюзивні тканини" на тому ж Південному. Торговий центр Галерея, 2 поверх, біля продуктового ринку. Там мереживо і тканини купують більшість кравчинь, які шиють толкові речі. Справді мають унікальний вибір, ну але ціни не дешеві, бо наскільки орієнтуюсь - там італійські і французькі тканини... відповідно дуже прив'язані до євро..
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    яка країна-виробник взуття Kari ?
     
  19. Vероніка

    Vероніка Never give up

    Як і Centro - фірма російська, виробник Китай. Ще давніше купляла чобітки і снікерси, якість середня.
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. DBar

    DBar Member

    Я на fame.ua останнім часом купую одяг, а взуття у Centro