Жінка за кермом (курси, практичні поради, приколи...)

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем Уляночка, 22 Квітень 2009.

  1. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    Були :) я вирішила машинку з під будинку перепаркувати на стоянку - до неї їхати хвилин 5. Це був жах, доїхала з Божою допомогою, на вїзді на стоянку заглохла (заїзд під гірку). Тоді я зрозуміла, що мені рано ще самій їздити, ще треба вчитись. Прийшла, розказала про свої приходи хлопцю, а він сміється. Питаю: "Чого ж ти мене саму відпустив?". А він сказав - бо я була дуже самовпевнена. Думала, що сама вже можу їздити, а тут відчула що це не так....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Погоджуюсь щодо Реги.
    Сама вчилась в ДОСААФ, що на Чмоли, після того не їздила. Потім періодично мене вчили тато, дядько, брала і приватного інструктора, теж не склалось. А восени пішла до Реги. Після цієї школи почала сама їздити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. Orman

    Orman Модератор-бомба

    певно як де

    ледве сьогодні доїхала додому. Виїзд (мені треба було лівий поворот робити) з провулку загороджували машини, які рухались по головній. Ну як рухались - там була тягнучка. Потім мені зробили кривуватий виїзд, і кивали "чо не їдеш", ззаду підперли впритул (а там підйом трохи), ага щаз - я нічого не бачу і зараз тут буду газувати і влітати в когось (бо там ніхто і не думав мене пропускати теж). Аж приїхала маршрутка велика, яку нарешті було видно і поморгала мені. *Перший випадок культурного водія маршрутки.*

    це я так побурчати

    ні, не було, бо я вперше сама їхала до найближчого магазину - там метрів 500. Але ж сама! Другий раз - до церкви 1км 300 м. Ну ви зрозуміли. Я не поспішала.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Alethia

    Alethia New Member

    Та я Львів уже здається знаю знаю уже вздовж і впоперек) ( принаймні все, що до Сихова веде), уже багато завчених маршрутів) хоча у Львові живу лише рік з лишком. І також хочу вже їхати сама, але з умовою, що буду виїжджати дуже рано, аби впевненіше себе почувати.
    Так чоловік починає тролити, що в той час що ми зазвичай їздимо і так мало машин.... і не розумію чого я боюся...:girl_cray:
     
  5. Olessya

    Olessya Well-Known Member

    Я теж чекала - майже 2 місяці. Але це того варто на 100 %. Оскільки поки чекала пробувала їздити з двома іншими інструкторами - один з Личаківської автошколи, інший - приватний. Так що я мала з чим порівнювати. В професійності побудови уроків і близько не лежали до Реги. А про ставлення і атмосферу я вже не говорю.
    Той хто добре і давно за кермом рідко новачка зрозуміє. На наступному тижні теж забираю авто з салону і вже домовилась з начальством що буду приїзджати на роботу о 8.00, а їхати з роботи о 17.00. Хоча б перший місяць.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Musti

    Musti миється в бані

    Там навчаються тільки ті, у кого вже є водійські права? Чи можна вчитись паралельно у звичайній автошколі, щоб отримати права, та у школі Rega?
    Дівчата, які навчалися в Rega, який саме курс Ви проходили?
     
    Останнє редагування: 11 Лютий 2016
  7. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    Так, можна вчитись паралельно в звичайній автошколі і в REGA. Я вчилась на початковому, бо ніяких навиків не мала. Але в них є пробний урок - безкоштовний, на ньому вони визначають, який курс вам найбільше підійде.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Milka

    Milka Moderator

    якщо не помиляюсь там є інструктор що має дозвіл(чи то ліцензія) навчати осіб котрі ще не мають прав. Якщо ви тільки починаєте навчатись то вам тільки "Початковий курс".
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. METAMORFOZA

    METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

    Потрібна порада. Вже права маю 5 років. Перші 2 роки їздила за кермом на механіці, потім 3 роки взагалі не їздила за кермом. Зараз чоловік купує нам машину на автоматі. Як ви вважаєте чи потрібен мені інструктор з водіння? Чи мені вистарчить почитати нові правила дорожнього руху і покататися декілька раз з чоловіком поруч або з татом, який має величезний стаж і досвід у водінні? Незнаю, що робити.
     
  10. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Спершу попробувати поїздити по не складних дорогах, де мало або взагалі немає машин, а тоді вже відштовхуватись від того, як себе будете почувати за кермом.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Olessya

    Olessya Well-Known Member

    Я так і вчилась, іспит в МРЕВ здала самостійсно. Якщо цікавлять подробиці - пишіть, розкажу все в деталях.
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Alethia

    Alethia New Member

    Може хто порадить інструктора, що навчить виключно паркуватися.
    Бо мій інструктор, досить хороший, але паркування якось оминає, і недуже хоче вчити цього...каже що паркування це тільки практика:)girl_sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    правильно каже)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Мені інструктор схематично малював варіанти паркування і ми трохи практикувались на майданчику, але навички з'являються однозначно після багаторазової практики на різних парковках.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Проїздила перші 2 роки на механіці, потім пересіла на автомат. Дискомфорту жодного. От потім проїздила 5 років на автоматі, пересіла знов на механіку, то тиждень привикала шо треба передачі переключати)
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. Hruska

    Hruska Well-Known Member

    Я Вас розраджу бо сама в такій же ситуації постійно:girl_smile: маю на увазі, що чоловік завжди своїм, ніби неспеціальним невдоволенням, вбиває в мені впевненість.... Де я тільки не вчилася, хто мене тільки не вчив:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: і поки я слухала і прислухалася до тих слів, що то не моє, що то мені важко дається і взагалі жінкам то складно, стільки і було в мені невпевненості... До певного моменту, поки я не сказала собі "що хай там хоч світ стане догори ногами" і всі зорі складуться так, щоб я не їздила А Я ВСЕОДНО БУДУ ЇЗДИТИ НАПЕРЕКІР ВСІМ... От так і їжджу:girl_cool::girl_cool::girl_cool:. Мені ще багато треба практики, щоб могти комусь щось порадити і підказати але їжджу собі всюди сама, дітей вожу...і головне нема страху. І чоловік довольний, що я собі літаю... Для себе роблю висновок, що все в наших головах.:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail
     
    Останнє редагування: 12 Лютий 2016
    • Подобається Подобається x 10
  17. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    Мені також малював, бо парковка для мене то був жах. На стоянці коло думу дуже мало місця, і сторожа вимагають, щоб ти паркувалась з точністю до сантиметра. Особливо паралельна парковка важко давалась. Мені мій інструктор пояснив, що половина успіху - це правильний підїзд до парковки. Після того як десять раз на майданчинку з різних позицій заїхала в різні парковки стало набагато простійше. Потім ще їздили в Ашан паркуватись, це теж дуже корисно, бо до того позволяла собі паркуватись лише дуже далеко до входу, щоб легше виїхати-заїхати.
     
    • Подобається Подобається x 3
  18. Seshat

    Seshat Альфа-баклажан

    Пишу на форумі мало, але зроблю виключення для знищення дискримінації жінок за кермом. Отже, для початку подивіться відео цього мудрого дядька Sergey Novokshonov , а тепер вйо практикуватися. І виключайте відмазки "я дівчинка", "нехай мені хтось допоможе" і т.д. В усіх нормальний мозок, здатний до оцінки ситуації і навчання. Практика, практика і ще раз практика. Паркуватися будете так, що мужики в трамваях будуть в шоці:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    курйозів не було, ну за перших 3 місяці самостійної їзди було може 3 ситуації коли мені мало не влупили в бочіну, з моєї вини єсессно, ну але це був той досвід який запамьятовується і більше тих помилок не допускаю. Ще паркуючись біля стовпа один раз задню арку чуть поцарапала, зовсім трішки, пару см. Ага, і перших пів року напевно після водіння піднімалась температура, потім опускалась до нормальної. А так все гуд )))
    Паркуванню мене мій інструктор не встиг навчити, з певних причин ми перестали займатись, а чоловіку не хватало нервів, а мені терпіння. То моє паркування, тепер вже ідеальне і в любому місці, результат власне щоденної практики. Спочатку паркувалась там де могла, часом були такі ситуації де мені інші водії допомагали, бо я ще не могла доре парканутись, а місце було незручне і тільки одне)) згодом ставало простіше, тепер впринципі легко у будь яких місцях.
    І на початках мала проблему відкочування назад на підйомі, могла стартанути лише з ручніка, але як мені тут дівчата і писали згодом напрактикувалась і вже все добре.
    На сьогодні стаж їзди 1,5 роки, ізжу щодня багато, враження таке що ми з машинкою одне ціле))
     
    • Подобається Подобається x 8
  20. premier

    premier Member

    Дівчатка підкажіть чи треба медичну довідку кожних 2 роки поновляти для водіння, бо багатьох водіїв питаю, то кажуть, що уже давно застаріла їхня медична довідка, а нову не спішать оформляти