А ви звертаєтесь до ворожок?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Amira, 28 Грудень 2009.

  1. Siltka

    Siltka New Member

    Ніколи е зверталась, але пам'ятаю з дитинства як від заїкання яйцем викатували:)
     
    • Тупо! Тупо! x 1
  2. ARSLANA

    ARSLANA ПорЄдна чувиха )))

    Для чого звертатися до ворожки? Чи не найкращою буде щира молитва? А ви спробуйте...і Бог завжди допоможе! Принаймні, я в Це вірю!!!
     
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  3. Stroga

    Stroga Well-Known Member

    Ви самі відповіли на своє запитання: хто в що вірить, то і допомагає....візьміть хоча б статистику по "ефекту плацебо" і все стане зрозуміло
     
  4. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Я думаю, що бувають люди з певними дарами, але то реально одиниці. Більшість не дотягують до високого рівня знань і працюють щоб збагатитись. Людина сама собі має бути шаманом, гадалкою, творцем своєї долі, і покладатись на Бога (Вищі сили, хто як називає), та просити його підтримки. І в багатьох є такі здібності, тільки їх можна в собі розвивати, вдосконалюватись. А не йти до якоїсь "бабки-гадалки" за гроші)) От колись одногрупниці ходили пару раз до якоїсь гадалки, а я ні, і не хотілось, ще б мені якісь бздури за мої ж гроші наговорили:girl_smile:
    Дуже раджу всім послухати коротко і ясно про це все подивитись і зробити висновки:girl_yes2:
     
    Останнє редагування: 31 Серпень 2015
  5. Ustun

    Ustun New Member

    мне кажется, что в наше время в это верить уже бесполезно, но это только мое личное мнение, я никого обидеть не хочу
     
  6. Bize

    Bize Well-Known Member

    Колись я зверталась до ворожки, і вірила, що це може допомогти.. Недавно був випадок, що мені безкоштовно могли погадати на картах Таро, я вже навіть знала, яке питання я задам ворожці (ми з чоловіком довго намагаємось завагітніти, але нічого не виходить, тому було цікаво чи взагалі у нас будуть діти), але я так і не звернулась до ворожки, бо знаю, що коли буде на це воля Божа - тоді ми й зможемо мати діточок. Тепер вважаю, що це гріх - вірити в чиюсь іншу силу, крім Божої. Та навіть якщо будь-яка ворожка говорить молитви до Бога - чи не легше нам самим звернутись до Нього за допомогою?
     
  7. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Ніколи не зверталась і не буду. Думаю шо це лише бізнес
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy


    Гріхом було все...чи стало після походу?
    Бувають складні життєві обставини, що уже ніяк....
    Бог не скаже одразу відповіді...а ворожка, щось там гляне...пообіцяє і ми заплативши "таксу" ідем додому окрилені.
    Я би не зарікалась...
    Бізнес, який самі люди роблять...дивлячись на записи до тих чаклунів...все таки люди ходять чомусь і не раз:girl_sad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. basia

    basia Well-Known Member

    Один раз зверталась, як знайшла в новокупленій хаті всіляки голки та шпильки в одвірках і килимках. ( хочу додати,що шию зі школи і ніколи не гублю в хаті голок). Після того жодного разу. а відвернула розмова з товаришкою, в якої свекруха ворожила. я спитала її, чого не користаєш ? На що вона мені відповіла ( я назавжди запам"ятала) - хто у що вірить, те того і чіпляється.
    Зарікатися не буду, але в подвір"ї колишнього будинку ще пам"ятають, як у однієї сусідки втопився рідний брат, тіло зразу не знайшли, і вони місяць носили гроші по ворожкам , а ті казали - живий , приїде, повернеться...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Але ж є люди, які дійсно знають і бачать людину по фото, тобто з надможливостями, але, вони напевно на цьому грошей не будуть заробляти
     
  11. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Ви в таке вірите? Я-ні ;)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    100% В мене свекруха дуже забобонна, то що її тільки не чіпалось:girl_impossible:
    Сама я колись ходила, в юності, за компанію з коліжанками, але то була просто цікавість, що ж вона про мене скаже. Ніколи до того серйозно не ставилась. Завжди в важких ситуаціях йду до церкви.
     
  13. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    @basia а що вам тоді ворожка сказала про ті голки? Щось зробила з тим?
     
  14. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    наскільки я чула, то голки в одвірки забивають для захисту від нечистих сил
     
  15. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Я правда не той, кого питають. Але у мене була схожа ситуація. Після смерті бабусі на подвір'ї знаходили різні дивні речі. До ворожок не звертались, ходили до священника. Він сказав читати 90 псалом, посвятити хату і молитись за здоров'я ворогів своїх. Ну і додав, що можна всі знайдені речі покропити свяченою водою, посолити свяченою сіллю і спалити (це чисто народний метод). Ми все виконали...Містика, але якось воно подіяло. Робило то у вечері, коли вогнище догоряло прибіг один наш знайомий, стукав у двері, кричав що в нас пожар. + Ще якісь закрутки приніс (для нас то було дуже дивно).

    Потім родич перед Великоднем приніс мішечок писанок, також ніколи нічого не приносив, а тут якісь старі писанки, щоб "діти бавились"...В нас вдома я одна "дитина", ну я вже не в тому віці щоб писанками бавитись...Був скандал(не через писанки), коли родич пішов я зі злості взяла ті писанки, поштрикала шилом і потім в якісь посудині варила, і в кінці спалила зі свяченим зіллям. Як багаття горіло, родич вернувся весь в крові, кричав що ми відьми, його вбити хочемо. Мама його на подвір'я не впустила, а я тоді багаття розводила і не бачила що він приходив, то мама пізніше розказала, коли застукала мене за дивним заняттям...
     
    Останнє редагування: 2 Березень 2016
  16. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Ого, теж чула що є методики якісь голки чи сіль на пательні смажити, і тоді мають зненацька приходит ті люди що бажали зла чи робили щось погане вам. Не знала що то так може діяти. А ви не думаєте що це співпадіння ?
     
  17. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Чесно, коли таке вперше відбулось...не звернули на таке увагу. Але на жаль ось таких історій в моєму житті було дуже-предуже багато.
    Колись, років 15 ми не вірили в магію, пороблене і тому подібне...Але забагато збігів!
     
  18. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    а хіба всі ці методи з посипанням і спаленням не вважаються забобонами? я думала, що священники проти такого.
    @Hermi, у Вас справді скільки тих подій, як в містичному серіалі:) може у Вас сусіди якісь такі, які у все то вірять, і тому просто хочуть полякати?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    в мене все життя, як захоплюючий детективний і те що написала, то маленька частина ;) Якби сама не прожила, то напевно б не повірила що таке можливе ;)
    знайомі жартують що мені треба книжку написати;)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    А ще цікаво чому саме вам сусіди таке робили - якщо б поговорити з людьми, вияснити проблему то вже б легше було. Ну невже комусь нема чим зайнятись як тільки шкірки-яйця чи якийсь інший мотлох комусь у двір пхати? Може то у наших селах прийняті такі методи "розборок", на счому наживаються і ворожки, і можливо священники (хоч тот неправильно). В місті такого напевно менше.