"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Можна. Якшо дірка не глибока то чутливість пропаде зовсім, якшо глибока то знизиться. В любому випадку гірше не буде. Але та ватка часто з"їдатись буде, то недолік.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Мене більше цікавить чи через ту вату не почне більше псуватись зуб?
     
  3. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    Більше не почне, а от так само як без нічого може псуватись. Тобто гірше по любому не зробите ватою.
     
  4. Чи чули ви про терапевта п.Таню (не знаю як по-батькові) з Зимної Води яка приймає вдома? Прийом 100 грн,але справа не в грошах,записуєшся на відповідну годину і в чергах не треба стояти і тд.Я записалась до неї на прийом на наступний тиждень,казали дуже хороший лікар...чи бував хтось в неї? Хотілось би почути якісь коментарі...
     
  5. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Маю коньюктивіт - другий день очі дуже червоні, набряклі і сльозяться (гною немає). Думаю що вірусний, бо на минулому тижні малий мав віруску і соплі з т 39 (без коньюктивіту правда), я наче трималася, а тепер у мене червоне горло, нежить, т 37-38 і от той коньюктивіт. Капаю окомістином і ципрофармом, мию ромашкою і фурациліном, але за 2 дні поки краще не стало :sad: Не знаю чи попаду завтра до лікаря... Як довго може триматися те почервоніння? Чим ще можна лікувати?:girl_flag_of_truce:
     
  6. Wanderlust

    Wanderlust Well-Known Member

    В мене недавно таке було + кашель і горло, після призначення лікарем антибіотиків, стало краще вже на другий день
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Та наче краплі оті ципрофарм з антибіотиком, але якщо то правда вірус, то антибіотик ні до чого, але капаю про всяк випадок. Мене трохи хвилює те що 2 доба, а краще не стає (гірше т-т-т правда теж не стає)
     
  8. Alstroemeria

    Alstroemeria Well-Known Member

    А скільки часу після грипу/грві може триматися високий рівень ШОЕ?
     
  9. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    Маю проблемку з зубом. Запломбувала (звичайна пломба, ніяких додаткових маніпуліцій) дірку, але після того мене болів той зуб при надкусуванні. Через два тижні лікар пломбу переставив. Навіть ніби не цілу пломбу, а якусь там частинку. Але зуб знов болить, правда вже ніби менше. Дзвонила лікарю, казав знов чекати тиждень. Я в нього детально не розпитала про проблему, але так зрозуміла, що була порушена технологія при вставлянні пломби перший раз. Але невже і другий раз теж? Читаю в інеті, що буває таке, що зуб може бути досить довго чутливий. Може в когось таке було? а то вже не хочеться знов іти до лікаря
     
  10. isoshka

    isoshka New Member

    Може хтось з таким стикався, маю таку проблему, десь півроку після родів обсипало мені язик червоними плямами, які то зходять то появляються в іншому місці і це безперервно так.Вони мене не турбують але цеж ненормально.Треба хорошого спеціаліста до якого можна було звернутись.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Оксана1322

    Оксана1322 Well-Known Member

    @Apelsynka, швидше за все після застуди організм якоюсь мірою ослаблений, тому починаєте напружуватись і то дається чути. Якщо самопочуття загалом нормальне, то думаю шо то нічо страшного. Антибіотики при маленькій температурі то в останню чергу.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Алергія...Це просто жах! В мене ще такого не було. Зараз період цвітіння, з очей і носа тече рікою, а пчихаю..Мене вже аж живіт болить від того.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. uliana

    uliana Well-Known Member

    дівчатка, може в когось таке було: лікувала вухо місяць і пила 3 різних антибіотика, після одуження температура тіла скаче 36,7-37,1 ,але в основному тримається 37,1...я її відчуваю( і це найгірше. Горить лице і при цьому руки-ноги холодні...здала основні аналізи,узд, рентген, гінеколог і все ідеально.... ще варіант як ВСД таке дає...я вже не знаю,що думати...жаропонижаючі темпер не збивають.
     
  14. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    В мене майже завжди така температура. Лише перші дні після КД 36 і 6, а далі 37 і 1- 37,4. В мене також ВСД, руки і ноги в мене завжди холодні (інколи льодяні аж). В мене таке вже років 13. Ще в дитинстві робили обстеження, все було в нормі. Лікарі розвели руками і сказали якщо не турбує, то нічого страшного. 36 і 6 не завжди має бути.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. uliana

    uliana Well-Known Member

    може то і собі дати спокій...вночі темпер нема,як лежу то падає...а так постійно відчуваю жар на лиці,а потім озноб...як ви навчились з тим жити? бо мені весь час здається,що є якась біда...шукаю собі нові болячки...думала може кт зробити чи що)
     
  16. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    в мене таке буває при перевтомі. А в інших випадках ніяких відчуттів. Щодо льодяних рук і ніг - я також цього не відчуваю, але як знайомі торкаються - відразу жахаються.

    Перевіритись варто, щодо КТ, порадьтесь з лікарем. Як на мене це досить серйозна процедура і я б зайвий раз себе не світила тим.
     
  17. uliana

    uliana Well-Known Member

    та ще й дорога))) в мене також руки постійно холодні,тільки після контрасного душу теплі...а може пригадаєте, які ще аналізи ви здавали? чи може щось я пропустила
     
  18. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    я навіть не згадаю, то було більше ніж 13 років.
     
  19. Moraine

    Moraine Member

    Добрий день. Не знаю чи точно у цю тему моє питання - у газеті Високий замок за 24.03 була стаття про лікаря - мануального терапевта з Львівської області Владислав Путін, але не вказані ніякі координати. Є потреба до нього на консультацію, бо маю близьку подругу, яка багато років бореться з хворобою, і традиційна медицина безсила. Чи може хтось має якісь контакти? чи координати - як заїхати? Буду дуже вдячна!
     
  20. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    В мене таке було. Просто лікар добурував близько до нерва і пломба ніби на нього тиснула, але казав, що з часом нерв опуститься, наросте дентин і все пройде. Пройшло.
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1