Шкіра на обличчі

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем smilechyk, 16 Травень 2013.

  1. Gentle

    Gentle Well-Known Member

    Важко, щоб скраб не підійшов. Хіба що якийсь складник міг алергію викликати. Мені здається, що міг просто бути грубшого помолу, а ви усердно масажували і трохи подразнили шкіру. Я, наприклад, якщо не кавою, то завжди скрабую скрабом "дрібного помолу".
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Мені здається, що я таки просто подразнила, подряпала шкіру.
    Скрабую собі тепер тим скрабом руки та інші частини тіла:), а лицю просто вистарчає догляду та власноруч приготованих скрабів і влане без отого тертя, як пише на баночках в купованих, а накласти, змити. З водою ті часточки легенько скрабують і не царапають шкіру.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    Хочу поділитись своїм негативним досвідом використання маски для вирівняння тону обличчя.... Побачила на фб статтю та й повелась)), купила інгредієнти і вперед робити собі маску :). Мова йде про таку: Как выровнять цвет лица: простая маска для решения распространенных проблем с кожей!.
    Можливо комусь ця маска і буде корисною, але я після того як її зробила 2 дні з дому не виходила :girl_devil:, шкіра на лиці стала червоною, лице просто, якби то правильно висловитись, пашіло і постійно було відчуття поколювання. Зробила висновок особисто для себе - ніякої бодяги..))
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. opron

    opron Well-Known Member

    Після Вашого допису я точно не наважусь, бо моя сестра робить цю маску регулярно, весь час її нахвалює і періодично купляє для мене цю бодягу. Вже з десяток пакетиків маю :D, але я ніяк не наважуюсь таку маску робити, бо маю дуже чутливу шкіру, схильну до почервоніння. І косметолог моя підбирає мені дуже дбайливий догляд, а якби дізналась, що я маю бодягу, то я б таке вислухала... :eek:
     
  5. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    от власне, в мене якраз така шкіра як у вас, то маска з бодягою точно не для такого типу шкіри)).
    Гггг, тон я вирівняла - лице було червоне повністю :girl_crazy:.
    --- дописи об"єднано, 13 Лютий 2016 ---
    а робила недавно просто з білої глини маску, то , Богу дякувати, все ок)
     
    • Подобається Подобається x 5
  6. LINNIcKa

    LINNIcKa New Member

    я користуюсь масками кожного дня, раніше взагалі не мала такої звички користуватись ними, гадала, що походу до косметолога мені буде достатньо, а потім подарували набір масок для обличчя, так там виробник (ТМ uspix) закликає до щоденного використання, я прислухалась і вже навіть косметолога не відвідую)) але це може саме ці маски треба використовувати кожен день, бо вони повністю натуральні, їх виготовляє косметолог.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. METAMORFOZA

    METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

    Дівчата, порадьте хороший крем для обличчя. Користувалась від loreal, а недавно взнала, що він гормональний. Треба щось більш натуральне.
     
  8. Meri Popins

    Meri Popins New Member

    Я згодна, що потрібно користуватися масками, проте мій косметолог після комплексу процедур навпаки рекомендує не кожен день робити маски, тим паче багато залежить від того, які саме процедури я проходила намедні - зволоження, пілінг чи інше.
    І сам склад масок також залежить від цього фактору.
    І взагалі процедури в салоні дають вражаючий ефект,
    після них десь неділю-дві взагалі нічого не роблю крім зволожуючого крему, бо обличчя і так ніби сяє і таке лагідне
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    Діачатка, хелп!
    Треба мені крем під очі (30+)
    До косметолога чи консультанта з малявками зараз ніяк не виберусь. Треба щось для сухої шкіри, ну, і щоб від зморшок в аптеці купити.
    Підкажіть...
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. MakarOnka

    MakarOnka хлопчача мама :)

    Теж такий потрiбен, бо на фонi ГВ шкiра якась в'яла, тускла. Хвалять тут на форумi дiвчата кремчики вiд @AilataN зокрема каваiн для шкiри навколо очей - хочу спробувати
     
  11. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    я от собі купила крем під очі від Eveline - Argan Oil. але потім побачила, що там пише "зрелая кожа". і от тепер не знаю, з якого віку то рахувати зрілу шкіру?:girl_smile: трохи є зморшки під очима, значить вже зріла?:)
     
  12. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Думаю до 30-и точні ні, після 30-и, я б сказала навіть після 35-и.
    Але то ще треба по складниках крему дивитися.
    В Лірен, для прикладу, креми з аграновою олією ідуть в серії з позначкою 30+.
     
    Останнє редагування: 29 Лютий 2016
  13. ksjy

    ksjy Well-Known Member

    Дозвольте з вами не погодитись. На стан шкіри навколо очей впливає міміка (а вона у всіх нас різна), генетика, попередній догляд і ще багато факторів. Тому все - таки в першу чергу треба зважати на стан шкіри. Декому у 20 варто використовувати інтенсивніші засоби, а дехто у 30 потребує лише зволоження
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  14. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Я вважаю, що таки не бажано користуватись засобами не по віку, це аж ніяк позитивно не вплине на стан шкіри, особливо в майбутньому.
     
    Останнє редагування: 29 Лютий 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Karabinchik

    Karabinchik Active Member

    Перелопативши гігабайти інформації в інтернеті про інгредієнти косметики і перглянувши масу косметичних засобів які є в доступі офлайн чи в інтернеті можу стверджувати,що більшість антивікової косметики навіть категорії від 40-50 років є абсолютно неробочою,дає лише живлення і зволоження, щоб знайти щось дійсно працююче потрібно добре пошукати. І не завжди це вартує великих грошей. :). ;)
    Тобто якщо купити в 25-30 перший кращий доступний крем для 35-40 швидше всього нічого страшного не станеться, я б сказала - не станеться взагалі нічого)) але, краще дивитись конкретний склад.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. SoloGalka

    SoloGalka Moderator Команда форуму

    Я думаю, що діло не так у ГВ, як у весняному авітамінозі
    Для початку, попийте якісь вітамінки для шкіри (той же АЕвіт, наприклад)
    На весну, таке відчуття на шкірі цілком можливе, ІМХО :girl_spruce_up:
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    Порадьте що робити зі шкірою на обличчі, бо майже не користуюсь кремами і ін. засобами, але бачу що вже необхідно.
    Шкіра дуже лущиться, робляться плями на лиці, особливо в районі брів і ближче до волосся. Після душу є відчуття стягненості і сербіж.
    Це треба до косметолога?
     
  18. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    @Sandoryk Мені зі схожим допомогло таке: якийсь час користувалась кремом Толеран віід Ля рош позе, косметику змивала їх молочком Толеран. І ніякої води і жодних інших кремів! Косметику всю перегляньте, старе і підозріле викинути треба. Мое провокувати алергію, подразнення, а ще старі пудри, тіні, рум"яна то розсадник для кліща демодекса. До речі, при таких симптомах найперше підіть і здайте скребоек на цього кліща (дерматолог направлення дасть), може вітиаміни якісь призначить ще, якщо то алергічне, то антигістамінне. Далі, що я робила: косметикою користувалась по-мінімуму, якісною. За місяць все прийшло в норму. То я вже пробувала креми інші від Авен (дуже добрий і раджу від почервоніння їх "Антіружер", і загоювальний "Цількафат". А зараз то вже і Лореаль "Розкіш живлення" користуюсь і Нівеєю класичною і нічною,от ще Авен купила для зволоження денний. Напевно на ньоого перейду, Лореалівський вже піднадоїв, і все-таки аптечні мені кращі. А ще зауважила що мені міцерянки не дуже підходять, навтіь дорожчі сушать. Але наприклад міцелярка Нівея підійшла. Ще спробуйте пропити вітаміни риб"ячий жир (я брала американського виробництва, він найкращий, та дорожчий, в "Знахарі" є, є ще наш і угорський, але ефект не той). І ще зі спостережень: коли мала застуду чи грип, не вмивала лице пару днів і нічим не мазалась то шкіра вигладала чудово - так що краще нічим не мазатись, аніж непідходящим))
     
  19. Karabinchik

    Karabinchik Active Member

    Погоджуюсь по риб'ячому жиру,сухість забирає) в тих же цілях можна лляну олію,теж ефект хороший. А шкіру зволожувати потрібно, наприклад сироватка зволожуюча(типу гіалуронової) під крем. Аптечні креми як вище радили типу цикапласту лярошівського,можна фізіогель крем,якщо шкіра настільки суха. Він добре бар'єр гідроліпідний відновлює. А демодекс практично у всіх є,просто проявляється рідко і переважно в якості акне,наск.я знаю.
     
  20. NataGardian

    NataGardian New Member

    Привіт, усім )) маю таке питання , може хтось підскаже)) вагаюсь у виборі крему для обличчя від марки Valmont та La Prairie.Знаю, знаю ... Крем треба підбирати особисто і бла бла бла))) Але таки Ваша думка та порада буде для мене особливо цінна.Розкажіть чим користувались з цих марок і які Ваші враження.Вдячна усім хто поділиться власною думкою та порадою))