Схуднути за будь-яку ціну

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Alles, 24 Грудень 2009.

  1. kristas

    kristas Well-Known Member

    А хтось може щось сказати про баклажанну воду.? Останнім часом дуже часто про неї говорять.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Я про таку вперше чую.Тепер самій цікаво буде почути про неї)
     
  3. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    • Інформативно Інформативно x 5
    • Подобається Подобається x 3
  4. Liv

    Liv Member

    До речі, найшла на youtube дуже гарний стрім - називається online fitness tv, гарні дівчата проводять заняття для боротьби з певними "проблемними" зонами.
    Рекомендую ;)
     
  5. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Проблеми з вагою. Ну, не те, щоб проблеми, вага стоїть на місці. 58-59 кг. Хочу хоча би 54,9. В ідеалі 52.
    Ніби-то не так і багато, але ніяк не можу справитись зі своєю головою, тому харчуюсь хаотично: день ідеально, день все підряд.
    Готова спробувати якісь кардинальні методи, бо сходжу з розуму.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  6. Rona

    Rona Мама-йожик

    @Lyudvig ось Вам кардинальний метод. Колись прочитала дуже мудру фразу: вирішення проблеми зазвичай лежить зовсім в іншій сфері))) ісчітє :)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  7. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Я знаю в якій, бо маю таку саму біду. Вага стоїть на одному місці вже скоро рік. Що я вже перепробувада... І шок, і легалізацію... Дякувати Богу, що не лізе догори.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    У мене також так стояла вага дуже довго 62-63 кг. На початку серпня я зважилась 65 кг - ще й набрала трохи тоді. Помічала, що коли я у вазі 62-63 то голова болить набагато рідше, а коли набираю ще 1-2, то просто жах. Потім дійшла висновку, що головні болі у мене від набряків. Тому у моєму випадку, вага не хотіла зрушуватись з місця, я так припускаю, бо була пов"язана з нирками + сильна зашлаковка міжклітинного простору. Якщо лімфа і міжклітінна рідина дуже насичені токсинами і якщо в ньому забагато натрію, поки ми не розбавимо цю рідину до потрібної концентрації, вода не почне сходити. Купила собі калій-магній від допельхерц, то вони теж дають хороший сечогінний ефект (ну це зараз бо вже овочів менше, що калій місять). Ще дуже добре мені йшли на вечерю кабачки - я робила або смажені, або натирала і перемішувала з яйцем - але без солі обов"язково. В кабачках просто дуже багато калію. Тому раджу Вам, якщо відчуваєте, що мають місце набряки, хоча б на пару тижнів відмовитись від солі, збільшити кількість води, що випиваєте, і подивитись, що буде. А ще я у Світлани Фус почула, що такий тип набору ваги як у мене - ноги і попа, вимагає обмеження їжі саме у першій половині дня, як не дивно, а мені все життя снідати не хочеться! От я і подумала, а може спробувати і послухати організм, у мене зараз перший прийом їжі може бути і в 11 і в 12 годині, до того часу я багато п"ю, бажано звичайно пити просто воду, а я грішу чаями та ще й з цукром.
    Ще я робила час від часу бодіфлекс, а він дуже добре розганяє лімфу, дуже його рекомендую. Що ще може посприяло, це те ще у мене розігралась молочниця і я була змушена прийняти флуконазол, бо там місцевими засобами не могло обійтись, а кандида теж дуже може заважати скидати вагу, така підступна вона. А у мене вона точно була по всьому організму бо вилізла на шкірі. Відповідно якщо її псевдоміцелії по всьому міжклітинному простору, то звичайно будуть і набряки і все що хочеш. Від кандиди можу порадити кокосову олію, але в нас її важко знайти, то можна хоча б стружку пожувати, але треба дивитись на упаковці щоб вона була жирна, бо деколи продають сам шрот. На заході навіть є таке поняття кокосова дієта, саме спрямована на боротьбу з кандидою. А ще кокосова олія, дає заряд бадьорості як цукор, бо вона дуже швидко засвоюється і не відкладається в жир, тому менше їсти хочеться цукру.
     
    Останнє редагування: 16 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    ой я мала на увазі зранку, обід має бути звичайний
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Stroga

    Stroga Well-Known Member

    В мене такий самий тип фігури і вага в середньому 62-65 кг. Найбільш дивно, що в 62 я себе почуваю прекрасно, а в 65 сильні набряки на ногах. Худну тільки на гречаній дієті або так як зараз на підрахунку калорій. Для мене взагалі рахувати калорії це самий найкращий спосіб схуднення, бо їсти можна все + худнеш! поставила програмку на телефон і вперед! Звісно, щоб наїдатись і не ходити голодною краще їсти низькокалорійні продукти, побільше овочів, фруктів і курятину) Тому практично автоматично переходиш на здоровий спосіб життя.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Ще забула сказати, що я з початку літа з перервами на безглютеновій дієті. Не можу сказати що вона дуже дієва в плані зниження ваги, але на безглютенці автоматом відпадає дуже багато калорійних смаколиків. Дуже хочу спробувати посидіти на печених або тушених яблуках з корицею. Читала, що кишківник добре очищується. Хотіла спробувати в режимі через день. День звичайне харчування, день одні яблука. Хоча б тиждень. Тільки як-то настроїтись ))
     
  12. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    То так для вас особисто. Я також дивилась тут записки одної дівчинки яка казала, що на палео-дієті вона поправилась. Дивлюсь на її знимку а вона струнка як билинка.
    Виключити глютен і цукор краще для того, щоб відновити кишкову флору, бо погані бактерії живляться саме цукром. (ха...ха... якраз своїх підгодувала):girl_crazy: А дієти які підходять Люсі не підійдуть Василині, бо кожна людина інакша.

    PS. Безглютинова дієта літом це неправильно. Така дієта повинна бути зимою, а літом якраз можна палянички.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. olyadyakun

    olyadyakun New Member

    Я особисто худну по програмі енерджі дієт

    Надіслано від мого Lenovo S850, використовуючи Tapatalk
     
  14. Vinnytska

    Vinnytska люблю....

    А я думаю, де собака зарита )))
    А це все мій регулярний сон))

    Під час нічного сну гіпофіз виділяє більше гормонів росту, ніж під час годин неспання. Соматотропний гормон стимулює оновлення, репродукцію і ріст клітин в організмі людини. Відомо, що гормони росту відповідають за формування м’язової маси тіла. Ось чому високий рівень гормонів росту підвищує метаболізм (обмін речовин) в організмі людини. Чим вище метаболізм, тим швидше відбувається спалювання енергії організмом людини, а це стимулює швидке схуднення.

    Джерело: Скільки потрібно спати, щоб швидше худнути
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Правильно сон це основна складова здорового вигляду людини і це доказано вже давно.Тому щоб завжди бути у формі потрібно не тільки правильно харчуватись,але і спати нормльно):girl_wink:
     
  16. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    А м1й орган1зм хоче бути в1чно красивий, все б1льше й б1льше потребуэ сну ))))
     
  17. basia

    basia Well-Known Member

    мій тип ожиріння - 3. Ніби і вага не критична 70-72 кг при зрості 168, але дуже вже смішно виглядаю: солідна жужу на грубоньких ногах, а зверху плечі,руки і груди підлітка. Одягнутися просто караул, сукні тільки індпошив. Причому, менопаузи в 20 років у мене не було. Зараз пробую нову схему харчування, постараюсь не зірватися і через місяць-два відписатися. Ага, при 59 кг виглядаю дуже хворою, тому бажаний люфт 62-65 кг.(зважаючи на вік)
     
    • Подобається Подобається x 5
  18. Orman

    Orman Модератор-бомба

    це який такий - 3? У вас ІМТ 25,51 - це норма. Ну так вже ближче до надлишкової ваги. Але не третя ступінь навіть близько.

    упс - а скільки вам років? Бо я дивлюся норми після 25 років.
     
  19. basia

    basia Well-Known Member

    № 3 на малюнку кілька постів вище.Просто вага розподілена нерівномірно, жирова тканина ніби стікає в філейну частину, вище талії нема ні жириночки, і все в комплексі виглядає досить шкарадно і непропорційно. Досягнувши мети, я стану просто худощавою з жіночною скрипковидною фігурою. Про вік промовчу:blush:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Десь таке читала, що у людини рецептори, які знаходяться на жирових клітинах є двох видів. Один грубо кажучи каже клітині впускати в себе жир, а інший виділяти. Так от у верхній частині тіла тих рецепторів які кажуть клітині впускати в себе жир менше ніж тих які кажуть віддавати. Чим більше людина поправляється, а потім худає, тим більше буде диспропорція. Бо поправляючись людина в першу чергу буде поправлятись попою, а худати в першу чергу грудьми.